Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım sen erken başldın ben 1aydır kullanıyorum daha
ayy neyseki benim kayınbabamın ismi var canım yoksa bizim koymamız gerekirdi bizimkilerde beklerlerdi ve dediğin gibi etrafta iki taşın arasında sıkıştırırdı kayınbabanın adını koyun doğru olan o felan dşye severler bizimkiler böyle şeyleri ama aynen eşimde senin eşin gibi o koymam ama milletin çenesi çek dur onan sonrada bencede topu eşine at
mesela bizimki kız olsaydı kayınvaldem beklerdi koymamızı ve kaynılar kayınbabamın adını koyduğundn bizimde kayınvaldemin adını koymamız şart olurdu ayyy ne biçim cümle oldu ya

ya iki üçtane fikir alacaktım çıkıyosun nar neyse yarın bekliyoruz engin fikirlerini
benim eşimde iki isim istiyor biz iki isim koyacağız kısmet olursa eğer
adacım peki napcaksın sen şimdi koyacakmısın kayınbabanın adını koymayacakmısın
halevcim güle güle hayatım yarın görüşürz bende ufaktan yemek yapmaya başlayayım

bende sevmiyorom valla çok haklısın dimi yeni nesil ona göre isimler oluyor. Eşimin teyzesinin gelini doğum yaptı ya eşi çok istediği için babasının ismini koydular ki babasını çok sevmez biz şok olduk 2. ismi de çınar, ama kız hep diyordu çınar ismi kullanılacak diye biz ve onlar çınar diyor dede babanne ve onun tarafı 2 ismide söylüyor çok tuhaf bi şekilde oluyor 2 isimde aynı anda kız bu duruma ne der bilmiyorum artık diyorumki ahh siz kötü örnek oldunuz bize , düşün onlar 3 kardeş birde ,eşim tek çocuk bi sürü dedikodu çıkar artık koymadık diye. Kız eşini isim konusunda kırmak istemedi 2.si de annesi 5 yıl önce vefat etmiş eğer kız olsaymış annesinin adı olacakmış ,o yüzden kızda eşinin babasının ismine razı oldu bencillk olmasın diye:26:

esincim bi biz kaldık millet nerdesiniz hu huuu narım ya yeni gelmiştin gidiyorsun yok canım şuanki fikrimiz koymamak, dediğim gibi eşim istemiyor başta, ismiylemi sevecekler diye, ama kayınvalidem istiyor sanırım her ne kadar bize bize bişey demeselerde. Hiç düşünmedinizmi isim mesela secenekleri en azından değerlendirmişsinizdir:26:neler var içinden bakalım, bende yazayım aklımdakilerri.

ayyy hakkaten sizi zor durumda bırakmışlar adacım ama eşin istemedikten sonra kim bekelrse beklesin iş eşinde biter ama kızında kabul etmesinde haklı bir sebep varki o konuda eşinide takdir ettim
hakkaten millet uçuştu bi biz kaldık canım aklıma geldikçe bakıyorum eşimde ama henüz hıh şu deiğimiz olmadı ben yazayım sizde fikir verin
kaan berk yağız uras çınar ismini bende beğeniyorum ama çevremde var onu eledim ayy sanki bir kaç isim daha konuşmuştuk ama aklıma gelmedi birden tabi karar verdiğimiz isimin kuranda geçip geçmediğinede bakacaz koyacağımız ismin anlamı olması yeterlimi yoksa illa kuranda geçmesi mi gerek

oooo isim muhabbetine girilmiş bile
ben ILGIN ismini bri ara çok seviyordum eşim dalga geçiyordu ne o öyle YILGIN gibi falan diye oda SARUHAN istiyordu bende onu sevmiyordum
eskiden konuşurduk kız çocuğumuz olursa ELA oğlan olursa DEMİR koyarız dıye ELA ismini koyamayacağız artık halasının kızı o ismi kullandı şimdi çalmış gibi oluruz onlardan
ama sizin için araştırırım isim kızlar birde Kuran-ı Kerimde geçiyor olmasına çok dikkat edin güzellerim çünlü kuran dada yazıyor evlatlarınıza güzel isimler verin diye bunu unutmayın

canım bu yazını görmemişim:26: hiç sorma çevre ne zaman bebek diye sorar, hamile kalırsın e ismini kayınbabanın ismi ya da kayınvalidenin ismi olsun der çocuk bizim çocuğumuz bırakında biz karar verelim dimi ya neyse erkek olduğu için sizden istemezler artık, biz yandık tek çocuk eşim.

ayyy güzelim benimkide bir ara söylüyordu iki isimli olsun babasının ismi olsun diye ama ben pek tarafdar değilim çünkü babasının adı pek kolay bir isim değil diyorum baban zorluk çekiyor bizim çocugumuzda mı zorluk çeksin falan inşallah tekrar depreşmez istekleri :18:

eskidenkonuştuğunu isimler hoşmuş canım ılgında güzel ama sesli harfi bi tek ı ya bana hafifmiş gibi geliyor
yukarad bir soru sordum onu cevapla bakam

aynen öyle canım derdi onlara düştü sanki evet biz kıl payı yırttık gibi sizin durum biraz zor ama napacaksın en olmadı kayınbabanın ismiyle birlikte iki isim koyacaksınız ilerde o hangisini kullanmak isterse onu kullanır arkadaş çevresinde buarada kayınbabanın adını çok merak ettim

aynen valla eşlerimiz istemedikten sonra, evet aslında çok şaşırdık babasını çok sevmezdi çocuk ama onun adı da dedesinin adı dedelerini de görmen lazım ama tam dede yani aile ne derse yapacak gibi birde maddi konusunda çok destek oluyor evinde oturuyorlar vs. , o yüzden kesin dedesi baskı yapmıştır diyoruz biz, kızla konuşunca valla bende anlamadım birden babamın ismide olsun dedi diyordu:26: eşim çok çok istese isim konusunda kırmazdım bende, ama istemiyor, baktığın isimlere bende bakmıştım Çınarı da çok koymaya başladılar. Emir ismi var birde aklımda bunların yanında:26:

evet canım ama sırf kuran da geçiyor diye kötü anlamlı olan isimleri de koymayın diyorlar , mesela sanem Kuran da geçiyormuş ama anlamı put demekmiş bunun gibi, bunlara dikkat edin diyorlar, Ben küçüklüğümden beri Yusuf ismini çok beğenirim. Ela ismi de çok güzel.
Eşimde bi oğlum olursa adını Alperen koyacağım diyordu hep taa sevgiliyken bile , şimdi herkese öyle diyor, ama kesin net bişey yok. Gçende sormuştu kayınvalidem eşim hemen Alperen olacak oğlum dedi ,bana döndü ada sen ne istiyorsun dedi ben şok oldum tabi, valla beyimiz bu olacak diyor benim bulduklarımı beğenmiyor bile dedim bişey demedi sonra, ctsi günüde gelenler sordu ama pür dikkat kesildi kayınvalidem yine aynısını söyledim eşim bu olsun diyor ben de karar veremiyorum ki zaten benim istediğimi kabul etmiyor dedim çıktım işin içinden

Ayy merak etitm ismi neyki , kolay bi isim değil demişsin ya :26: Ilgında çok hoş bi isim ama Sevdenin dediği ingilizce yazılınca sorun yaşanır mı ki:26:

eşim çok isterse koyarım canım kırmam eşimi ki kayınbabamı severim ben sağolsun çok iyi davranır bana onu mutlu etmek adına koyarım ama eşim istemiyor, babamın adı Nuri canım.:26: 2 li isimler hep sorun oluyor ya , ya da bana öyle geliyor yazışmalarda olsun sınavlarda olsun:26:

evet canım çınarı çok koymaya başladılar bizimkiler okul çağında olduğunda ahmet mehmet gibi bişe olacak çınar ismide sanırım emir ismide güzel benim komşumun oğlunun adı ama ya o kadar zork hem kulağa hoş gelsin söylenmesi kolay olsun anlamı güzel olsun kurandada geçsin hepsi birleşince işi zorlaştırıyor buğra ismide güzel oda peygamber efendimizin devesinin adıymış mesela ismin ne buğra anlamı ne deve kötü olur heralde
çağkan ismide hoşumuza gitti anlamı çağdaş çağı yakalayan ama söyleyişi biraz zor geldi iyisimi bunlar doğsun kendi isimlerini kendileri koysun

doruk, rüzgar ,eymen , enes ( teyzemin oğlu ben çok istemiştim ), eren ( yine ben çok istemiştim dayımın torunu ), kerem ( benim seçtiğim bi isimdi yeğenimin adı )

En çok beğendiğim isimlerde konuldu. Esincim sana fikir olsun diye yazdım

evet koyarken yaşıtlarından farklı isimde koymaya çalışmak laızm yoksa dediğin gibi ahmet mehmetler gibi olacak hiç sorma hem söylenişi kolay olacak hem yazılışı derken insan zorlanıyor başkasına isim önermek çok kolay ama kendin için çok zormuş ya buğra da güzel, emir huzurlu bir söylenişi var yusuf gibi:26: talha da var ama söylenişi zor hakkaten . çağkan da hoşmuş. Kardeşim berkay, görkem olabilir diyor :26:

kerem eymen var enes kaynım eren isminden ben oldum olası uzağım doruk rüzgar modern isim henüz koyanda yok düşünülebilir ama oğluma hiç bir isim yakıştıramıyorum sanki ya

talhada güzel gerçekten ama söylenişi zor dediğin gibi
kardeşinin fikirleride güzelmiş aklıma geldikçe yazıyorm sanada fikir olsun diye talat aktan

haklısın canım insan kendi yavrusuna yakıştıramıyor, hem güzel olsun hem modern olsun hem söylenişi kolay olsun ohoo bi sürü seçenekleri eliyorsun.

Yaz yaz bu gidişle buluruz paşalarımıza isim , teyzeleri de yazar buluruz bak bi sürü isim çıkarttık.Talat da yumuşattma hareketi var ya ondan söyleyebilirmi herkes:26: ayy esinim bunları yazsak ya biz, sonra ne vardı ne vardı demeye başlarız

evet canım böyle böyle bulucaz inşl teyzeleride yardım eder beğendiklerimizide eşlerimize sunar fikirlerini alırız bendede bunları bir kenara yazalım yoksa ya geri dönmek yada sormak zorunda kalacaz

canım ben çıkıyorum yemeğimi hazırladım eşim birazdan gelr
yıldızda gelmiş geçmişi okuyor sanırım iyi akşamlar canlarım

ayy kızlar pek garip bi gün oldu bugün hayırlısı olsun... öğlen çok işim vardı, toplantıyada girdim. sonra eşim aradı, akşamdan grip başlamıştı, ben iyi değilim eve gidicem geçerken seni de alayım dedi. toplantıyı yarıda bıraktım çıktım. geldi doktora gittik. 3 gün rapor verdi. ayy allah başımızdan eksik etmesin ama nazındanda geçilmio yemek koyuyorum çok bu dio yemio, su getiriyorum soğuk dio, çorba yok die surat yapıo, sanki lokanta burası 7/24 çorba olcak annem de ablama gitti, keşke olsaydı bana iyi olurdu... daha yeni oturdum pc başına yazayım size dedim...

haa anladım kuzum, ben şimdi yapıcan sanmıştım. o geç kaldıda 10 a kadarda eşimi beklediler başlaması için

ayy benmde yüzüm sivilceden geçilmio esincim ya.. ne zaman hamile kaldım sürekli sivilce çıkıo yüzümün her yerinde.. olmazsa bende gideyim bi belki ilaç felen verirler

canım hoşgeldin, teşekkür ederim bitnem, inş bir sonraki doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız hepimiz haftasonu iyi gezmişsin sende oohh sefan olsun inş gönlünüze göre bi araba bulursunuz. bizde çok pişmanız dizel almadık die
ameliyatı karşılamasına çok sevindim sigortanın

canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepicinize yarın görüşürük öpüldünüz

güle güle cnm :79:

ayy ben çok karşıyım bööle şeylere çocuğu yapan biziz kime noluyo çok pardon... kendilerimi yapmış çocuğuda onların nuhnebiden kalma isimleri konuluyo bana lafını bile edemezler eşim dahil, asla koymayacağımı herkes bilir. çünkü gerçekten hiç sevmem ben bu isim olayında ana baba ismi konulmasını... hele ki onların ismiiii

bende çınar ismini pek severim.... bunun dışında
demir, poyraz, rüzgar, aras, kuzey isimleride güzel, aklım geldikçe yazarım kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…