tabi ihmal etme, çogu kişi geçer diyor ama belki seninki farklıdır, kremsiz çıkma dışarı zaten ,normalde kullandığım kremlerime devam ediyorum sadece, çatlaklar içinde bebe yağı sadece, oda dediğim gibi banyodan sonra özellikle,bakalım artık son zamanlarda çatır çatır çatlarmıyım. Alıştığım şeylerden bende vazgeçmem temizliktir, diş fırçalama cilt temizliği ama bebe yağı hamişken kullanınca açıkçası hergün süreyim demiyorum çok erken başladım ama ben belki onunda etkisi vardır, benden büyük hamişleri takip ediyorum baştan beri onlar tecrübeli olunca onlar ne yaptıysa onu yapıyorum
İsim konusunda çok dertliyim valla bennn, kayınvalidem sanki eşinin ismini istiyormuş gibi hissettim 2 kez konu geçti 2 kez şöyle bir analiz ettim sanki koymamızı istermiş gibieşimle hep konuşuyoruz onlar istedi diye koymam koymayacağım zaten diyor, bende topu koçişe atıyorum onların ailesinden soranlar olunca malum eşim tek çocuk olunca çevre bile babanızın ismini de koyarsınız diyor aslında severim kayınbabamı ama tek isim daha doğru ki kimse 2 ismiyle çağırmıyor çocuğu, sadece nüfusta oluyor o isim
ben de pek sevmem 2 isim hele ki biri dede babanne ismiysene gerek var yaa o insanlar o isimlerle yeterince yaşamış senelerce bu yeni bir bebek yeni bir isi olsun dimi. hem eskiisimler yeni döneme uyumlu olmazki ne kadar modern olabilir yani
benim aklımda var erkek ,ismi birkaç tane yarın söylerim onları size çünkü mesaim bitiyo tam ısınmıştım ki çıkıyorum
ben de pek sevmem 2 isim hele ki biri dede babanne ismiysene gerek var yaa o insanlar o isimlerle yeterince yaşamış senelerce bu yeni bir bebek yeni bir isi olsun dimi. hem eskiisimler yeni döneme uyumlu olmazki ne kadar modern olabilir yani
benim aklımda var erkek ,ismi birkaç tane yarın söylerim onları size çünkü mesaim bitiyo tam ısınmıştım ki çıkıyorum
evet canım sen erken başldın ben 1aydır kullanıyorum daha
ayy neyseki benim kayınbabamın ismi var canım yoksa bizim koymamız gerekirdi bizimkilerde beklerlerdi ve dediğin gibi etrafta iki taşın arasında sıkıştırırdı kayınbabanın adını koyun doğru olan o felan dşye severler bizimkiler böyle şeyleri ama aynen eşimde senin eşin gibi o koymam ama milletin çenesi çek dur onan sonrada bencede topu eşine at
mesela bizimki kız olsaydı kayınvaldem beklerdi koymamızı ve kaynılar kayınbabamın adını koyduğundn bizimde kayınvaldemin adını koymamız şart olurdu ayyy ne biçim cümle oldu ya
canım bu yazını görmemişim:26: hiç sorma çevre ne zaman bebek diye sorar, hamile kalırsın e ismini kayınbabanın ismi ya da kayınvalidenin ismi olsun derçocuk bizim çocuğumuz bırakında biz karar verelim dimi ya neyse erkek olduğu için sizden istemezler artık, biz yandık tek çocuk eşim.
eskidenkonuştuğunu isimler hoşmuş canım ılgında güzel ama sesli harfi bi tek ı ya bana hafifmiş gibi geliyoroooo isim muhabbetine girilmiş bile
ben ILGIN ismini bri ara çok seviyordum eşim dalga geçiyordu ne o öyle YILGIN gibi falan diye oda SARUHAN istiyordu bende onu sevmiyordum
eskiden konuşurduk kız çocuğumuz olursa ELA oğlan olursa DEMİR koyarız dıye ELA ismini koyamayacağız artık halasının kızı o ismi kullandı şimdi çalmış gibi oluruz onlardan
ama sizin için araştırırım isim kızlar birde Kuran-ı Kerimde geçiyor olmasına çok dikkat edin güzellerim çünlü kuran dada yazıyor evlatlarınıza güzel isimler verin diye bunu unutmayın
canım bu yazını görmemişim:26: hiç sorma çevre ne zaman bebek diye sorar, hamile kalırsın e ismini kayınbabanın ismi ya da kayınvalidenin ismi olsun derçocuk bizim çocuğumuz bırakında biz karar verelim dimi ya neyse erkek olduğu için sizden istemezler artık, biz yandık tek çocuk eşim.
aynen valla eşlerimiz istemedikten sonra, evet aslında çok şaşırdık babasını çok sevmezdi çocuk ama onun adı da dedesinin adıayyy hakkaten sizi zor durumda bırakmışlar adacım ama eşin istemedikten sonra kim bekelrse beklesin iş eşinde biter ama kızında kabul etmesinde haklı bir sebep varki o konuda eşinide takdir ettim
hakkaten millet uçuştu bi biz kaldık canım aklıma geldikçe bakıyorum eşimde ama henüz hıh şu deiğimiz olmadı ben yazayım sizde fikir verin
kaan berk yağız uras çınar ismini bende beğeniyorum ama çevremde var onu eledim ayy sanki bir kaç isim daha konuşmuştuk ama aklıma gelmedi birden tabi karar verdiğimiz isimin kuranda geçip geçmediğinede bakacaz koyacağımız ismin anlamı olması yeterlimi yoksa illa kuranda geçmesi mi gerek
oooo isim muhabbetine girilmiş bile
ben ILGIN ismini bri ara çok seviyordum eşim dalga geçiyordu ne o öyle YILGIN gibi falan diye oda SARUHAN istiyordu bende onu sevmiyordum
eskiden konuşurduk kız çocuğumuz olursa ELA oğlan olursa DEMİR koyarız dıye ELA ismini koyamayacağız artık halasının kızı o ismi kullandı şimdi çalmış gibi oluruz onlardan
ama sizin için araştırırım isim kızlar birde Kuran-ı Kerimde geçiyor olmasına çok dikkat edin güzellerim çünlü kuran dada yazıyor evlatlarınıza güzel isimler verin diye bunu unutmayın
Ayy merak etitm ismi neyki , kolay bi isim değil demişsin ya :26: Ilgında çok hoş bi isim ama Sevdenin dediği ingilizce yazılınca sorun yaşanır mı ki:26:ayyy güzelim benimkide bir ara söylüyordu iki isimli olsun babasının ismi olsun diye ama ben pek tarafdar değilim çünkü babasının adı pek kolay bir isim değil diyorum baban zorluk çekiyor bizim çocugumuzda mı zorluk çeksin falan inşallah tekrar depreşmez istekleri :18:
eskidenkonuştuğunu isimler hoşmuş canım ılgında güzel ama sesli harfi bi tek ı ya bana hafifmiş gibi geliyor
yukarad bir soru sordum onu cevapla bakam
aynen öyle canım derdi onlara düştü sanki evet biz kıl payı yırttık gibi sizin durum biraz zor ama napacaksın en olmadı kayınbabanın ismiyle birlikte iki isim koyacaksınız ilerde o hangisini kullanmak isterse onu kullanır arkadaş çevresinde buarada kayınbabanın adını çok merak ettim
evet canım çınarı çok koymaya başladılar bizimkiler okul çağında olduğunda ahmet mehmet gibi bişe olacak çınar ismide sanırım emir ismide güzel benim komşumun oğlunun adı ama ya o kadar zork hem kulağa hoş gelsin söylenmesi kolay olsun anlamı güzel olsun kurandada geçsin hepsi birleşince işi zorlaştırıyor buğra ismide güzel oda peygamber efendimizin devesinin adıymış mesela ismin ne buğra anlamı ne deve kötü olur heralde
çağkan ismide hoşumuza gitti anlamı çağdaş çağı yakalayan ama söyleyişi biraz zor geldi iyisimi bunlar doğsun kendi isimlerini kendileri koysun
kerem eymen var enes kaynım eren isminden ben oldum olası uzağım doruk rüzgar modern isim henüz koyanda yok düşünülebilir ama oğluma hiç bir isim yakıştıramıyorum sanki yadoruk, rüzgar ,eymen , enes ( teyzemin oğlu ben çok istemiştim ), eren ( yine ben çok istemiştim dayımın torunu), kerem ( benim seçtiğim bi isimdi yeğenimin adı )
En çok beğendiğim isimlerde konuldu. Esincim sana fikir olsun diye yazdım
evet koyarken yaşıtlarından farklı isimde koymaya çalışmak laızm yoksa dediğin gibi ahmet mehmetler gibi olacakhiç sorma hem söylenişi kolay olacak hem yazılışı derken insan zorlanıyor başkasına isim önermek çok kolay ama kendin için çok zormuş ya buğra da güzel, emir huzurlu bir söylenişi var yusuf gibi:26: talha da var ama söylenişi zor hakkaten . çağkan da hoşmuş. Kardeşim berkay, görkem olabilir diyor :26:
kerem eymen var enes kaynım eren isminden ben oldum olası uzağım doruk rüzgar modern isim henüz koyanda yok düşünülebilir ama oğluma hiç bir isim yakıştıramıyorum sanki ya
talhada güzel gerçekten ama söylenişi zor dediğin gibi
kardeşinin fikirleride güzelmiş aklıma geldikçe yazıyorm sanada fikir olsun diye talat aktan
haklısın canım insan kendi yavrusuna yakıştıramıyor, hem güzel olsun hem modern olsun hem söylenişi kolay olsun ohoo bi sürü seçenekleri eliyorsun.
Yaz yaz bu gidişle buluruz paşalarımıza isim , teyzeleri de yazar buluruz bak bi sürü isim çıkarttık.Talat da yumuşattma hareketi var ya ondan söyleyebilirmi herkes:26: ayy esinim bunları yazsak ya biz, sonra ne vardı ne vardı demeye başlarız
yok kuzum bi doğurayımda sonrasında yaptıracağım şimdide değil zaten, tabi cesaret edebilirsem kısa kestirip koyu kızıl yapmak istiyorum. Şimdi kendi saçlarım zaten uçlarında kaldı azcık oda aralarında zaten.Geç kalmıştır toplantıya o zaman
kızlar cuma günü için cildiyeden randevu aldım hamilelikte kullanabileceği güneştende korunmak için malum hamilelerde güneşte hamilelik lekesi çıkıyomuş ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerekiyomuşya nemlendirici isteyeceğim ve çenemde bir kızarıklık var bazen geçiyor bazen kızarıyor hamilelikten oluyomuş öyle dediler onu gösterecem şimdiden tedavisi yapılıyormuş aklınızda bulunsun varsa sizdede öyle bişeyler yada olursa hemen bir cildiyeye gidin
Şekerlerim canlarımmm kuzucuklarım ayy pek özledim sizi Cuma günü ne kaynatmışsınız yaaa valla kıskandım zaten okuyorum okuyorum işimin arasında bakıyorum bi sayfa daha çıkmış koşuyorum arkanızdan bi durmadınız ayol.
Biz de haftasonu gezdik baya cumartesi araba bakmaya gittik biraz dizel alalım diyoruz çok kullanıyoruz çok masraflı oluyo. Sonra balık yemeye gittik bi arkadaşımızla Pazar da annemlerle kahvaltıya gittik. Ordan dolandık biraz eve geldik film falan izledik evi toparladım. Böyle geçti hemencecik haftasonumuz
Yıldızımmmmmmmmmmmmmmm nice güzel mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar canım tüm sevdiklerinle çekirdek ailenle işallah.Seneye de kucağında bebeğinle kutla bu güzel gününü işallah demek geç kalktın bu sabah aman boşver sen mi kurtarcan milletin şirketini
Bu arada sigorta şirketiyle görüştüm kızlar ameliyatı karşılıyorlar ohhhhhhhhh be içim rahatladı
canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepicinize yarın görüşürük öpüldünüz
İsim konusunda çok dertliyim valla bennn, kayınvalidem sanki eşinin ismini istiyormuş gibi hissettim 2 kez konu geçti 2 kez şöyle bir analiz ettim sanki koymamızı istermiş gibieşimle hep konuşuyoruz onlar istedi diye koymam koymayacağım zaten diyor, bende topu koçişe atıyorum onların ailesinden soranlar olunca malum eşim tek çocuk olunca çevre bile babanızın ismini de koyarsınız diyor aslında severim kayınbabamı ama tek isim daha doğru ki kimse 2 ismiyle çağırmıyor çocuğu, sadece nüfusta oluyor o isim
bende sevmiyorom valla çok haklısın dimi yeni nesil ona göre isimler oluyor. Eşimin teyzesinin gelini doğum yaptı ya eşi çok istediği için babasının ismini koydular ki babasını çok sevmez biz şok olduk2. ismi de çınar, ama kız hep diyordu çınar ismi kullanılacak diye biz ve onlar çınar diyor dede babanne ve onun tarafı 2 ismide söylüyor çok tuhaf bi şekilde oluyor 2 isimde aynı anda kız bu duruma ne der bilmiyorum artık diyorumki ahh siz kötü örnek oldunuz bize , düşün onlar 3 kardeş birde ,eşim tek çocuk bi sürü dedikodu çıkar artık koymadık diye. Kız eşini isim konusunda kırmak istemedi 2.si de annesi 5 yıl önce vefat etmiş eğer kız olsaymış annesinin adı olacakmış ,o yüzden kızda eşinin babasının ismine razı oldu bencillk olmasın diye:26:
canım ben çıkıyorum yemeğimi hazırladım eşim birazdan gelr
yıldızda gelmiş geçmişi okuyor sanırım iyi akşamlar canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?