Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

merhaba arkadaşlar
bende busabah başlayan adetimle birlikte 1 yılımı doldurmuş oldum.doktor bu ay ilaç tedavisine başlayacağımızı söyledi.sanırım klomen tarzı birşey verecek.buarada eşime ve bana birsürü test yapıld çok şükür hepsi iyi çıktı.inş daha fazla beklemem müjdeli haberi alırım en yakın zmanda isteyen herkesin yüzü gülsün inşallah beklemek çok zor ama herşeyde bir hayır vardır ve herşeyin bir zmanı var diyerek kendimi teselli ediyorum

yıldızcım eşine geçmiş olsun hayatım gribe yakalandı demek allahsanada kolaylıkversin pek bir nazlıyış seninkide hastalanınca erkeklerin genelinin olduğu gibi zor geçer bu bikaçgün emin,m ama sık dişini napacan dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesin kuzum birazda çekeriz nazlarını
senin sivilceler geçmedimi canım daha istersen git canım bi ilaç felan verir sende rahat edersin çaresi varken öylece beklemek niye
canım senin isimfikirlerinde güzel aklına geldikçe yaz tabi yine zor karar veririz biz zor

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşl sizinde sonuçlarını güzel çıkmış inşl meleğiniz daha fazla bekletmeden gelir

Ranacım gelmemiş açılışı ben yapayım.
Gününüz aydın ,eviniz huzurlu,ömrünüz bereketli,göbüşleriniz bebişli olsun:))

günaydın canlarım,

isim arayışlarına başlanılmış yine bence bulduğunuz bütün isimler çok güzel bu gidişle Esincim senin dediğin gibi bebişler doğunca kendi isimlerini kendileri koyacaklar yada doğum sırasında ağzınızdan bi isim çıkacak olacağı o yani arkidişler

Yıldızcım kocişin hastalanmış geçmiş olsun nazından da geçilmiyormuş Allah yardımcın olsun kuzum zor zanaat

Son düzenleme:

henüz bebeğim yok ama bu isim konusu yıllardır germiştir beni.çünkü eşim annesine söz vermiş kızımız olursa onun adı konacak.kaynanamda zaten çok istiyor.bi sohbette ben dedimki ben büyük ismi koymayı hiç sevmem bir tane var işte ikinciye ne gerek var dedim.kadın çok bozuldu komşuları falan vardı sus diye işaret ediyolar bana bende susmamıştım o zaman.eşiimin abisi kayınpederin adını koymuş eşiminde kızı olursa sen koyarsın denmiş.ama asla istemiyorum.hem ismide hiç güzel değil araştırdım anlamı bile yok.kız çocuklarını çok sevmeme rağmen inşallah oğlum olurda onun adı konmaz diyorum:)tabiki önce rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli nasip etsinde.mecburen kızım olursa iki isim koyarım onun adınıda asla söylemem.

Kızlar birde kuranı kerimde ismin geçmesimi lazım demişsiniz.kuranda geçmesi şart değil.ama anlamının güzel olması şart.mesela senem ismi kuranda geçiyor ama anlamı put demekmiş.o yüzden çocuklarınıza güzel isim koyun derken anlamının güzel olması belirtiliyor.çünkü ismin anlamı karaktere yansırmış.:93:

ah canım benim kayınvaliden yine zamanında yapacağını yapmış isim konusunda da sıkma canını hele bi hamile kal cinsiyet belli olunca kızsa iki isim koyarsın kendi koyduğunu kullanırsın hep dert etme şimdiden

neyse ki bizimkilerin öle bi sıkıntısı yok bende hiç sevmem zaten mesela eşimin kuzeni kayınvalidemin ismi ile iki isim koymuş ama annem hiç tasvip etmedi ne gerek var diye umarım eşimin böle düşünceleri yoktur bakalım hele bi hamiş kalalımda Allahımın izniyle isimleri düşünülür

günaydın canlarım bugün rana açılışı yapamamış merak ettim halada gelmemiş
başlandı hayatım ama bayada zor bir meselaymiş benim ablam senin dediğin gibi olmuştu doğuma kadar isim koyamadı şu olsn bu olsun diye ama son kararı veremedi doğumu yaptı geldi şu olsun adı dedi bizimkide o hesap
allh gönlüne göre versin hayatım bende kızım olursa koymak zorundayım ama tek isim koymam ama ona ne uyduracağımıda şaşırırım kayınvaldemin ismiçok kısa bana hafif geliyor
hıh işte bende dün onu merak ettim canım hem kuranda geçsin hemde anlamı güzel olsun mu yoksa anlamlı bir isim olması yeterlimi iye beni aydınlattın mersi çünkü cuma günü kayınvaldemler geldiğinde siz si olun kuranda geçen bir isimkoyun dedide sanki biz koymayacakmışız gibi küçüğüzya illa uyrılacaz
günaydın kıslar
nasılsınız bebiş isimleri arıyoruz galıba bence enis enes gusel kıs da zeynep su ben bunları begenıyorum

isimler gerçekten güzel ama bizde enes var eniste ona çok uygun yoksa bende çok beğenirim ikiindide zeynep isminide çok beğeniyorum ama henüz topiğimizin kızı yok yıldızdan bekliyoruz o haberide
rana ada yıldız nar yoklamad geçe kaldınız

günaydın kıslar
nasılsınız bebiş isimleri arıyoruz galıba bence enis enes gusel kıs da zeynep su ben bunları begenıyorum

günaydın canım

hoşgeldin canım o zaman erkenden bulalım paşaların isimlerini

ben de bir yılımı doldurup artık bu ay serophene'ye başladım.. inşallah hamile kalırız daha fazla aramadan

herkese gunaydın..ısım aayısı başlamış...bebegın cınsıyetı kesınleşenler oldumu..
bırde sevde yok galıba yıne..noldu bu kıza yahu...
ınşallah gelır yakındaaa...

hayırlı gunler dılıyorum herkese..

ben mastıt oldum kızlar.aklınızda olsun bebeklerınız dogdugunda süt tam boşalmazsa eger gogusten sertlık oluyor içerde..bırde agrı....geçmezse enfeksıyon oluyor..grıp gıbı semptomlar gosterıyor.halsızlık ateş...mutlaka o zaman doktora gıdın olur mu..

tıcker yapmıssın ..canım sen kılo mu vermek ıstıyrosun...ahh benımde vermem lazım 10 kılo kadar...
yaz da gelıyor..

Son düzenleme:

ogluma tek ısım koydum bende..dogumda ebe gobegı keserken kayınpederımın adını sordu..bende şaşkın şaşkın abdullah dedım..abbdullah dedı kestı gobegı..ama ben kımlıgıne yazdırmadım...tek ısım ıstıyorum..buyuk oglanın adıda zaten adil emir..adil buyukbabasının adı..koyduk..ama ıkıncıye tek ısım ıstedım bende..

hoşgeldin canım evet isim bulmalar başladı blueavcı ile smallangel arkadaşlarımızın paşaları olacak pozer arkadaşımızınki henüz belli değil

günaydın şekerler evdeyim ama işlerim çoktu giremedim sabahtan
rana gelmemiş acaba noter işini falanmı hallediyo yoksa yoğunmu :44:

canım inş, bu bir yılın sonunda bebişin göbüşüne konuverir

saol esincim, nazlıdır benimki yok güzelim ya hergün daha da çıkıo sivilceler, psikolojimi bozdular walla bende bi gideyim diorum bakalım

Ranacım gelmemiş açılışı ben yapayım.
Gününüz aydın ,eviniz huzurlu,ömrünüz bereketli,göbüşleriniz bebişli olsun:))

günaydın canım, iyi dileklerine gönülden amin diorum açılış sana kalmış ama rana nerelerdeki :26:

günaydın canlarım,

Yıldızcım kocişin hastalanmış geçmiş olsun nazından da geçilmiyormuş Allah yardımcın olsun kuzum zor zanaat

günaydın halevim, saol kuzum, uyuyo şimdi bende işlerime bakıorum, nazlıdır benimki, ilgi ister

ay sizde de mi var o sorun kuzum yaaaa, en sinir olduğum şey onların nuhnebi isimlerinden bize ne yaniii, hayatta koymam, teklifte edemezler inş oğlun olurda o kaynananın ismini koymak zorunda kalmazsın hayatım. bi de neye kızıorum, anneyse anne, o zaman benim annemin adı olsun diceksin aslında, sen kimsinki senin adını koyiyim, ayy konuştukça bu kouyu sinirleniyorum ben, susayım en iyisi

günaydın kıslar

günaydın cnm

günaydın hayatım, rana gelmemiş bende şaşırdım walla
işlerim çoktu, onu hallediodum kuzum, hala kahvaltı yapamadım, midem bulanıo artık, gidip bişiler yiyicem şimdi

canım çok geçmiş olsun. dikkat edelim bizde o zaman...

kızlar tünaydın

ya araç ile ilgili bir sızdırmazlık raporu istemişlerdi araç muayenesi için bende sabah erken gideyim sıra alırım ordan öğlen tekrar giderim diye planlamıstım ama olmadı neyse anca gelebildim yani kızlar işlerimi bir toparlayayım karışmış buralar ondan sonra geçmişi okuyup geleceğim

günaydın canım

hoşgeldin canım o zaman erkenden bulalım paşaların isimlerini
bulmaya başlasak iyi olur hayatım biz bulmadıkça eşimin ailesinden emin değilim fikirler gelebilir diye düşünüyorum ve bunu eşimin yanında değide ben tekken söylerler eşimden alacakları cevabı bildikeri için ama bende bişe diyemem sinir olur kalırım
sanada günaydın canım halevde söylemiş zaten benle smallangel bebeğinncinsiyeti belli şimdilik
geçmiş olsun canım ayyy çok acı vericidir eminim

aaaa öyle bişedemi varmış ben bilmiyordum hadi deseki ismi ne olacak söylersin ne biliyor kayınbabanın adını koyacağını şaşırdım kaldım

yıldızcım afiyet olsun hayatım karnını doyurda gel bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…