Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canlarım anca geldim günaydın hepinize ay isimler havada uçuşmuş.
Adilemir canım kilo vercem evet madem bebiş gelmiyo ben de yaz öncesi fit olıyım didim. Geçmiş olsun canım sana da çok ilginç niye öyle oldu ki enfeksiyon gibi
Yıldız canım geçmiş oldun demek hasta oldu eşin çok da nazlı oluyolar hakkaten insana ay keşke ben hasta olsaydın dedirtcek cinsten.:2: Canım sivilceler için benimde bir ara çok olmuştu doktora da gittiğinde sor istersen la roche posay diye bi marka var eczanelerde onun effaclar adlı bir ürünü var benim sivilcelerimi direk geçirdi bir de tonik olarak gülsuyu. Doktor vermişti bunları bana. Sen de bi sor doktoruna.
Esincim ne sorcaktın dün canım sor geldim
Ben de size isim söyliyim o zaman bizim kızımız olursa adı hazır direk çağla. İkimizde çok seviyoruz. Ama erkek olursa yandık eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkileri de o. Benim kayın pederimin adı Yusuf bu arada ama hiç düşünmem koymayı istemezlerde zaten zannetmiyorum. Ben o konuda yıldız gibi katı düşünüyorum. Onca taşı adını bile koyama. Kaldıki kız tarafının annesi babasının başı kel mi onlar niye teklif etmiyo hiç böyle şeyler çok sinir olurum bu olaya
Erkek ismide beğendiğim demir en başta. Bunda birazdaha ılımlı eşim. O da beğeniyo. Bir de rüzgar aksel isimlerini beğeniyorum. Bir de çok ilginç bir isim var ben çok seviyorum ama eşim sevmedi ne o barcelona gibi diyo barça. Söylenişi çok güzel anlamıda çok güzel hükümdar demek. Karizmatik bi isim bence ama kendisi real madridi sevdiği için barça barcelona oluırmuş

günaydın şekerler evdeyim ama işlerim çoktu giremedim sabahtan

günaydın canım hoşgeldin demek homeofis yapıyosun bugün

sende hoşgeldin canım hadi bakem işlerini hallet de gel

hoşgeldin canım saydığın isimler güzel ama barça biraz değişik geldi canım eşine hak veriyorum bu konuda barcelonayı andırıyor

ranacım narcım hoşgeldiniz canlarım ranacım topiği sen açmayınca hafiften meraklandık neyse işlerini toparlada gel
narcım isimi soracaktım hayatım sana tam sordum sen çıkmak zorunda kaldınya verdiğin fikirler güzel barçanın anlamıda çok güzelmiş ama dilime biraz kapa geldi gibi hem çocuğu parça diye çağırırlarsa

Ranacım gelmemiş açılışı ben yapayım.
Gününüz aydın ,eviniz huzurlu,ömrünüz bereketli,göbüşleriniz bebişli olsun:))

açılışı sen yapmıssın canım

esincim isim arayışları devam ediyor asya cevap vermiş soruna sanırım kuranda geçsin güzel anlamılıda olursa tam olur yani

yıldızcım sende geç kalkmıssın eşinde hastalanmış geömiş olsun aaa sen hamıılesin fazla üstüne gelmesin öyle birazcıkda kendine baksın oda

narcım aaa bizim erkek ismini çalmışsınız kız

adacım sende gelmemişsin henüz yoğunmusun ?

halevcimsen nasılsın kuzum inşallah senin eşinde isim konusunda sıkıntı yaratmaz

kızlar şimdiden söylüyorum yarında araç muayenesi için gideceğim yetişirsem işyerine geleceğim yetişemezsem yarın hiç gelmem haberiniz olsun şimdiden

çok geçmiş olsun canım dikkat etsin kendine bu havada gribe yakalanınca 10 gün geçmiyor valla tabiki haklısın konulacaksa 2 anne 2 baba var oğlan tarafı nedense gelini alınca pek bi sahipleniyor bu konuda sanki yıllardır onların çocuğusun, hiç sevmem bende şükür eşimde istemiyor zaten Çınarı bende çok seviyorum ama koymam ailede var artık, rüzgara da bayılırım ama babamız neymiş o öyle rüzgar yel gibi diyor kuzeyde güzel. Ama insan zorlanıyor kendi çocuğuna koyarken.
evet halevim isimler başladı ama karar vermiyoruz ki sanırım babamızın istediği olacak bizim:26:
şimdiden kayınvalide istiyor kendi ismini demek, oda ilginç direkt kendi söylemiş, eğer sende aynı fikirdeysen 2 isim koyarsınız bitanem
sanem ismini dün bende örnek vermiştimm aynen dediğin gibi zaten dünde senin açıkladığın gibi yazmıştım emme kimse yorum yapmadı bana
isimler ortalıkta dolaşıyor şimdilik kuzum esinde bende seçemedik baksana barça ilk kez duydum ,eşin de haklı gibi :78: benim eşimde aynı yorumu yapar kesinlikle. Birde bayanlar değilde erkekler isim konusunda nedense yok şu isim deyince ne o öyle şöyle der gibi dalga geçerler diyor:26: sanırım okul yıllarındaisim konusunu erkek çocukları daha çok dalga konusu yapıyor:26:

haber verdiğin için saol bitanem kolay gelsin şimdiden sana. Benimde yarın ilk aşım var eşim götürecek beni ağrıyor falan diyorlar bakalım artık:18: Bende yoğundum kuzucum
sanem ismini bende dün örnek vermiştim:84:

o zaman sende şimdiden bulmaya başla kuzum, niye bişi diyemeyip sinir oluyosun kuzum, daha karar vermedik de geç bence, fırsat verme kimseye
yedim cnm saolasın

sorma kuşum benmki nazlıdır çok, ilgi ister isim konusunda sende benle hemfikirsin demek sizin isimlerde güzelmiş.. barça ilginç gerçekten
o dediğin ilacı bende kuulandım canım, çok iyi gelmişti gerçekten. ama şimdi hamilelikte kullanılıyomu sormak lazım. gidince sorarım bi

günaydın canım hoşgeldin demek homeofis yapıyosun bugün

evet homeıfisim kuşum emme işim başımdan aşkın

saol cnm, yok kendi kendine yapıo herşeyini, yaklaştırmıyo beni yanına
iyi bari haber vermişsin yarın merak etmeyiz seni

Ranacım hadi bakalım inşallah yarın işlerini zamanında bitirirsin kuzum yarın için kolay gelsin sana bu arada bizim araba kusursuz geçti adam bugün ilk defa kusursuz boş bi belge veriyorum demiş eşime eeeee o kadan uğraştı kocişim bide tertemizdi arabamız içli dışlı yıkattırdı kociş

Adacım hoşgeldin yarın ilk aşın varmış hayırlı olsun inşallah fazla acımaz ağrısı gelir geçer merak etme dayanılmayacak bişi değildir

canlarım ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz afiyet olsun sizlereeeeeeeee

ranacım demek yarında işin var haber verdiğin iyi oldu canım meraklanmayız
adacım sende hoşgeldin canım demek yarın ilk aşını var canım seni korkutmak istemiyorum ama vurulduktan bi kaç gün sonrası dahil ağrı oluyomuş tetanoz aşılarında ama napalım bebişlrimiz için katlanacaz demi
isim konusuna gelince ya gerçekten zor hemen hemen beğendiğimiz isimlerde aynı ama kararsızız
bizim evde düşünmeler hala devam ediyor ama eşime kaan yada kağan yatkın geliyor sevdim bu imi ama biraz daha düşünelim diyor biz doğuma kadar düşünürüz bakında görünbende kayınvalde kayınbaba isimlerinin konulmasını hiç sevmiyorumama dediğiniz gibi erkek tarafı gelini alınca gelinide doğacak çocuğuda çok sahipleiyolar kendilerinin isimlerinin konulmasını bekliyorlar

saol canm şimdi daha iyi.. ben görmemişim demekki sanem dediğini, ayrıca ben hiç sevmem sanem ismini ben dedim size, zor beğeniyoruz biz isimleri, korkarım hepimizin çocuğu aynı isim olcek zevklerimiz ortak, ne güzel olur ama
demek yarın ilk aşın var kuşum, aman inş acımaz

canlarım ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz afiyet olsun sizlereeeeeeeee

afiyet olsun kuşum

evett canım yaa yarın aşılanacağız:18: afiyet olsun
hoşbulduk bitanem, evet ya aşı öyle oluyormuş bütün hamişler öyle diyor hatta 2. aşıyı bile olmak istemeyenler var o yüzden:18: yine herkesin acı eşiğiyle ilgili sanırım bakalım ben baştan tırsıyorum zaten:18: dün konuşulan bütün isimler çok güzel aslında ama sorun kendi bebeğine bu kadar kolay isim koyamama, bakalım bizde bulacağız canım, düşündüğünüz isimler bencede güzel farklı anlamada gelmiyor, yazılışı okunuşu kolay, dalga olabilecek bişeyi de yok.

ivet kimse görmedi ki cvp yazmadılar zati bundan sonra daha az yazacağım çenem düşüyor bi sürü döktürüyorum Kuran da geçiyor diye anlamı kötü olan isim konulmamalıymış bu isimle ilgili bizzat bi hocanın sohbetini dinlemiştim tv de . Olsun ne gzel işte farklı illerde aynı isimleri kullanır bebişlerimiz. inş. acımaz aşımda :18:

Kızlar bugün az kalsın merdivenden düşüyordum ben yaa,Allahım yüreğim ağzıma geldi valla nasıl demirliklere tutundum bilemedim ayağım takılıverdi bi anda, bi süre karnımı tuttum o şokla eşimi de korkuttum paşam inşallah iyidir

neeeeeeee düşüyomuydun ahhh adacım biraz daha dikkatli ol neyseki hemencecik tutunmuşsun bebişin iyidir merak etme kendinii lunaparka gitmiş sanmıştır
evet adacım sırf kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan bir isim koymakda olmaz bende buğrayı örnek vermiştim aslında hoşuma gidiyor bu isim ama çocuğuma adının anlamı ne diye sorarlarsa erkek deve,iki hörğüçlü deve mi diyecek çocuğum

evet evet adaş olurlar belki demek iyi raştırmak gerekecek isimleri kuzum..
amanın bitanem dikkat et, Allah korumuş seni bişi olmamıştır sıpaya merak etme, esinin dediği gibi lunaparda sanmıştır kendini

ayy çok güldüm esinim... devemi dicek çocum demişsinya, Allah da seni güldürsün emi

amin kuzucum hepimizi güldürsün inşl

Adacım dikkat et kendine düşme.
Ya bende asla istemem ana baba ismi koymak ama diyorumya eşim annesine daha hiç evlenmeden söz vermiş.üstelik ismini hiç beğenmiyorum.ilk defa duydum zaten.(şaver).
Ben annemin adını koyacam diyorum mahsus tamam ikisini koyalım diyo bana.koymayacağımı biliyor tabi.bakalım allah bir evlat verirse ne koyacaz belli olur.
Bu arada benim bitanecik yiğenimede doktor baştan erkek demişti hemde 6 aylık olana kadar erkek dedi.ismini rüzgar diye kararlaştırmışlardı.herşeyi mavi aldık.sonra bi öğrendik kızmış.adınıda yağmur koyduk.rüzgar yağmura çevirdi yani:))

evet kuzum ya bu ara üzerimde bişey var zaten ,azcık dizim acıdı şükür yaa ama çok korktum bende , dikkat ediyorum ama yinede oluyor Allah büyük kaza vermesin hiçbirimize.İlahi emii lunaparktamı sanmıştır
evet tatlım dün buğrayı örnek vermiştin sende anlamını senden duydum ilk kez, haklısın valla isim güzel ama anlamına gelince :26:
ne güzel adaş olurlar hakkaten ay inşallah lunaparka geldim sanmıştır ,kötü bişey olmasında:26: Valla öyle ismin anlamınada bakmak lazım esinin dediği gibi anlamı deveyseo isimde olmaz yani:26:

ah kuzum dikkat ediyorum ama ayılamadım heralde sabah sabah.:26: şaver ilk kez duydum bende canım. Hayırlısı be kuzum belki eşinde vaz geçer ,olmadı 2 isim koyarsınız artık çocuk da onu kullanır, babanne tabi özellikle kendi ismini mi der bilmiyorum:26:

amaninnn öyle durumlarda oluyor dimmi yaa :18: o kadar alışveriş yapılıyor vs. :18: aa bak kız ismi yağmuru da çok beğenirim ben, birde toprak ismini ada ismini falan eşimde yok çamur olsun bari derdi

asyacım koncak bi isimde değilmiş hani
ayy inanmıyorum 6 aydan sonra kıza mı döndü hakkaten rüzgar yağmura çevirmiş hayatım

ada benim ilk favorim biliyosun, daha önce konuşmuştuk toprakta güzel isim canım... ben kız da birde, masal ve kumsal isimlerini de çok beğeniyorum geçenlerde bende eşime erkek ismi olarak aras dedim, ne o kargo gibi istersen yurtiçi olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…