günaydın şekerlerevdeyim ama işlerim çoktu giremedim sabahtan
kızlar tünaydın
ya araç ile ilgili bir sızdırmazlık raporu istemişlerdi araç muayenesi için bende sabah erken gideyim sıra alırım ordan öğlen tekrar giderim diye planlamıstım ama olmadı neyse anca gelebildim yani kızlar işlerimi bir toparlayayım karışmış buralar ondan sonra geçmişi okuyup geleceğim
Canlarım anca geldim günaydın hepinize ay isimler havada uçuşmuş.
Ben de size isim söyliyim o zaman bizim kızımız olursa adı hazır direk çağla. İkimizde çok seviyoruz. Ama erkek olursa yandık eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkileri de o. Benim kayın pederimin adı Yusuf bu arada ama hiç düşünmem koymayı istemezlerde zaten zannetmiyorum. Ben o konuda yıldız gibi katı düşünüyorum. Onca taşı adını bile koyama.Kaldıki kız tarafının annesi babasının başı kel mi onlar niye teklif etmiyo hiç böyle şeyler çok sinir olurum bu olaya
Erkek ismide beğendiğim demir en başta. Bunda birazdaha ılımlı eşim. O da beğeniyo. Bir de rüzgar aksel isimlerini beğeniyorum. Bir de çok ilginç bir isim var ben çok seviyorum ama eşim sevmedi ne o barcelona gibi diyo barça. Söylenişi çok güzel anlamıda çok güzel hükümdar demek. Karizmatik bi isim bence ama kendisi real madridi sevdiği için barça barcelona oluırmuş
Ranacım gelmemiş açılışı ben yapayım.
Gününüz aydın ,eviniz huzurlu,ömrünüz bereketli,göbüşleriniz bebişli olsun:))
çok geçmiş olsun canım dikkat etsin kendine bu havada gribe yakalanınca 10 gün geçmiyor vallaayy kızlar pek garip bi gün oldu bugün hayırlısı olsun... öğlen çok işim vardı, toplantıyada girdim. sonra eşim aradı, akşamdan grip başlamıştı, ben iyi değilim eve gidicem geçerken seni de alayım dedi. toplantıyı yarıda bıraktım çıktım. geldi doktora gittik. 3 gün rapor verdi. ayy allah başımızdan eksik etmesin ama nazındanda geçilmioyemek koyuyorum çok bu dio yemio, su getiriyorum soğuk dio, çorba yok die surat yapıo, sanki lokanta burası 7/24 çorba olcak annem de ablama gitti, keşke olsaydı bana iyi olurdu... daha yeni oturdum pc başına yazayım size dedim...
haa anladım kuzum, ben şimdi yapıcan sanmıştım. o geç kaldıda 10 a kadarda eşimi beklediler başlaması için
ayy benmde yüzüm sivilceden geçilmio esincim ya.. ne zaman hamile kaldım sürekli sivilce çıkıo yüzümün her yerinde.. olmazsa bende gideyim bi belki ilaç felen verirler
canım hoşgeldin, teşekkür ederim bitnem, inş bir sonraki doğum günlerimizi bebişlerimizle kutlarız hepimizhaftasonu iyi gezmişsin sende oohh sefan olsun inş gönlünüze göre bi araba bulursunuz. bizde çok pişmanız dizel almadık die
ameliyatı karşılamasına çok sevindim sigortanın
güle güle cnm :79:
ayy ben çok karşıyım bööle şeylereçocuğu yapan biziz kime noluyo çok pardon... kendilerimi yapmış çocuğuda onların nuhnebiden kalma isimleri konuluyo bana lafını bile edemezler eşim dahil, asla koymayacağımı herkes bilir. çünkü gerçekten hiç sevmem ben bu isim olayında ana baba ismi konulmasını... hele ki onların ismiiii
bende çınar ismini pek severim.... bunun dışında
demir, poyraz, rüzgar, aras, kuzey isimleride güzel, aklım geldikçe yazarım kızlarrrr
evet halevim isimler başladı ama karar vermiyoruz ki sanırım babamızın istediği olacak bizim:26:günaydın canlarım,
isim arayışlarına başlanılmış yine bence bulduğunuz bütün isimler çok güzel bu gidişle Esincim senin dediğin gibi bebişler doğunca kendi isimlerini kendileri koyacaklar yada doğum sırasında ağzınızdan bi isim çıkacak olacağı o yani arkidişler
Yıldızcım kocişin hastalanmış geçmiş olsun nazından da geçilmiyormuş Allah yardımcın olsun kuzum zor zanaat
henüz bebeğim yok ama bu isim konusu yıllardır germiştir beni.çünkü eşim annesine söz vermiş kızımız olursa onun adı konacak.kaynanamda zaten çok istiyor.bi sohbette ben dedimki ben büyük ismi koymayı hiç sevmem bir tane var işte ikinciye ne gerek var dedim.kadın çok bozuldu komşuları falan vardı sus diye işaret ediyolar bana bende susmamıştım o zaman.eşiimin abisi kayınpederin adını koymuş eşiminde kızı olursa sen koyarsın denmiş.ama asla istemiyorum.hem ismide hiç güzel değil araştırdım anlamı bile yok.kız çocuklarını çok sevmeme rağmen inşallah oğlum olurda onun adı konmaz diyorum:)tabiki önce rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli nasip etsinde.mecburen kızım olursa iki isim koyarım onun adınıda asla söylemem.
sanem ismini dün bende örnek vermiştimmKızlar birde kuranı kerimde ismin geçmesimi lazım demişsiniz.kuranda geçmesi şart değil.ama anlamının güzel olması şart.mesela senem ismi kuranda geçiyor ama anlamı put demekmiş.o yüzden çocuklarınıza güzel isim koyun derken anlamının güzel olması belirtiliyor.çünkü ismin anlamı karaktere yansırmış.:93:
isimler ortalıkta dolaşıyor şimdilik kuzum esinde bende seçemedik baksanaCanlarım anca geldim günaydın hepinize ay isimler havada uçuşmuş.
Adilemir canım kilo vercem evet madem bebiş gelmiyo ben de yaz öncesi fit olıyım didim. Geçmiş olsun canım sana da çok ilginç niye öyle oldu ki enfeksiyon gibi
Yıldız canım geçmiş oldun demek hasta oldu eşin çok da nazlı oluyolar hakkaten insana ay keşke ben hasta olsaydın dedirtcek cinsten.:2: Canım sivilceler için benimde bir ara çok olmuştu doktora da gittiğinde sor istersen la roche posay diye bi marka var eczanelerde onun effaclar adlı bir ürünü var benim sivilcelerimi direk geçirdi bir de tonik olarak gülsuyu. Doktor vermişti bunları bana. Sen de bi sor doktoruna.
Esincim ne sorcaktın dün canım sor geldim
Ben de size isim söyliyim o zaman bizim kızımız olursa adı hazır direk çağla. İkimizde çok seviyoruz. Ama erkek olursa yandık eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum benimkileri de o. Benim kayın pederimin adı Yusuf bu arada ama hiç düşünmem koymayı istemezlerde zaten zannetmiyorum. Ben o konuda yıldız gibi katı düşünüyorum. Onca taşı adını bile koyama.Kaldıki kız tarafının annesi babasının başı kel mi onlar niye teklif etmiyo hiç böyle şeyler çok sinir olurum bu olaya
Erkek ismide beğendiğim demir en başta. Bunda birazdaha ılımlı eşim. O da beğeniyo. Bir de rüzgar aksel isimlerini beğeniyorum. Bir de çok ilginç bir isim var ben çok seviyorum ama eşim sevmedi ne o barcelona gibi diyo barça. Söylenişi çok güzel anlamıda çok güzel hükümdar demek. Karizmatik bi isim bence ama kendisi real madridi sevdiği için barça barcelona oluırmuş
açılışı sen yapmıssın canım
esincim isim arayışları devam ediyor asya cevap vermiş soruna sanırım kuranda geçsin güzel anlamılıda olursa tam olur yani
yıldızcım sende geç kalkmıssın eşinde hastalanmış geömiş olsun aaa sen hamıılesin fazla üstüne gelmesin öyle birazcıkda kendine baksın oda
narcım aaa bizim erkek ismini çalmışsınız kız
adacım sende gelmemişsin henüz yoğunmusun ?
halevcimsen nasılsın kuzum inşallah senin eşinde isim konusunda sıkıntı yaratmaz
kızlar şimdiden söylüyorum yarında araç muayenesi için gideceğim yetişirsem işyerine geleceğim yetişemezsem yarın hiç gelmem haberiniz olsun şimdiden
bulmaya başlasak iyi olur hayatım biz bulmadıkça eşimin ailesinden emin değilim fikirler gelebilir diye düşünüyorum ve bunu eşimin yanında değide ben tekken söylerler eşimden alacakları cevabı bildikeri için ama bende bişe diyemem sinir olur kalırım
yıldızcım afiyet olsun hayatım karnını doyurda gel bakalım
Canlarım anca geldim günaydın hepinize ay isimler havada uçuşmuş.
Adilemir canım kilo vercem evet madem bebiş gelmiyo ben de yaz öncesi fit olıyım didim. Geçmiş olsun canım sana da çok ilginç niye öyle oldu ki enfeksiyon gibi
Yıldız canım geçmiş oldun demek hasta oldu eşin çok da nazlı oluyolar hakkaten insana ay keşke ben hasta olsaydın dedirtcek cinsten.:2: Canım sivilceler için benimde bir ara çok olmuştu doktora da gittiğinde sor istersen la roche posay diye bi marka var eczanelerde onun effaclar adlı bir ürünü var benim sivilcelerimi direk geçirdi bir de tonik olarak gülsuyu. Doktor vermişti bunları bana. Sen de bi sor doktoruna.
Esincim ne sorcaktın dün canım sor geldim
günaydın canım hoşgeldin demek homeofis yapıyosun bugün
açılışı sen yapmıssın canım
esincim isim arayışları devam ediyor asya cevap vermiş soruna sanırım kuranda geçsin güzel anlamılıda olursa tam olur yani
yıldızcım sende geç kalkmıssın eşinde hastalanmış geömiş olsun aaa sen hamıılesin fazla üstüne gelmesin öyle birazcıkda kendine baksın oda
kızlar şimdiden söylüyorum yarında araç muayenesi için gideceğim yetişirsem işyerine geleceğim yetişemezsem yarın hiç gelmem haberiniz olsun şimdiden
adacım demek yarın ilk aşın var ol bakalım canım inşallah çok acımaz güzelim
çok geçmiş olsun canım dikkat etsin kendine bu havada gribe yakalanınca 10 gün geçmiyor vallatabiki haklısın konulacaksa 2 anne 2 baba var oğlan tarafı nedense gelini alınca pek bi sahipleniyor bu konuda sanki yıllardır onların çocuğusun, hiç sevmem bende şükür eşimde istemiyor zaten Çınarı bende çok seviyorum ama koymam ailede var artık, rüzgara da bayılırım ama babamız neymiş o öyle rüzgar yel gibi diyor kuzeyde güzel. Ama insan zorlanıyor kendi çocuğuna koyarken.
sanem ismini dün bende örnek vermiştimmaynen dediğin gibi zaten dünde senin açıkladığın gibi yazmıştım emme kimse yorum yapmadı bana
haber verdiğin için saol bitanem kolay gelsin şimdiden sana. Benimde yarın ilk aşım vareşim götürecek beni ağrıyor falan diyorlar bakalım artık:18: Bende yoğundum kuzucum
sanem ismini bende dün örnek vermiştim:84:
canlarım ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz afiyet olsun sizlereeeeeeeee
evett canım yaa yarın aşılanacağız:18: afiyet olsunRanacım hadi bakalım inşallah yarın işlerini zamanında bitirirsin kuzum yarın için kolay gelsin sana bu arada bizim araba kusursuz geçti adam bugün ilk defa kusursuz boş bi belge veriyorum demiş eşime eeeee o kadan uğraştı kocişim bide tertemizdi arabamız içli dışlı yıkattırdı kociş
Adacım hoşgeldin yarın ilk aşın varmış hayırlı olsun inşallah fazla acımaz ağrısı gelir geçer merak etme dayanılmayacak bişi değildir
canlarım ben yemeğe çıkıyorum öpüldünüz afiyet olsun sizlereeeeeeeee
hoşbulduk bitanem, evet ya aşı öyle oluyormuş bütün hamişler öyle diyor hatta 2. aşıyı bile olmak istemeyenler var o yüzden:18: yine herkesin acı eşiğiyle ilgili sanırım bakalım ben baştan tırsıyorum zaten:18: dün konuşulan bütün isimler çok güzel aslında ama sorun kendi bebeğine bu kadar kolay isim koyamama, bakalım bizde bulacağız canım, düşündüğünüz isimler bencede güzel farklı anlamada gelmiyor, yazılışı okunuşu kolay, dalga olabilecek bişeyi de yok.ranacım demek yarında işin var haber verdiğin iyi oldu canım meraklanmayız
adacım sende hoşgeldin canım demek yarın ilk aşını var canım seni korkutmak istemiyorum ama vurulduktan bi kaç gün sonrası dahil ağrı oluyomuş tetanoz aşılarında ama napalım bebişlrimiz için katlanacaz demi
isim konusuna gelince ya gerçekten zor hemen hemen beğendiğimiz isimlerde aynı ama kararsızız
bizim evde düşünmeler hala devam ediyor ama eşime kaan yada kağan yatkın geliyor sevdim bu imi ama biraz daha düşünelim diyor biz doğuma kadar düşünürüz bakında görünbende kayınvalde kayınbaba isimlerinin konulmasını hiç sevmiyorumama dediğiniz gibi erkek tarafı gelini alınca gelinide doğacak çocuğuda çok sahipleiyolar kendilerinin isimlerinin konulmasını bekliyorlar
saol canm şimdi daha iyi.. ben görmemişim demekki sanem dediğini, ayrıca ben hiç sevmem sanem isminiben dedim size, zor beğeniyoruz biz isimleri, korkarım hepimizin çocuğu aynı isim olcek zevklerimiz ortak, ne güzel olur ama
demek yarın ilk aşın var kuşum, aman inş acımaz
afiyet olsun kuşum
ivet kimse görmedi ki cvp yazmadılar zatibundan sonra daha az yazacağım çenem düşüyor bi sürü döktürüyorum Kuran da geçiyor diye anlamı kötü olan isim konulmamalıymış bu isimle ilgili bizzat bi hocanın sohbetini dinlemiştim tv de . Olsun ne gzel işte farklı illerde aynı isimleri kullanır bebişlerimiz. inş. acımaz aşımda :18:
Kızlar bugün az kalsın merdivenden düşüyordum ben yaa,Allahım yüreğim ağzıma geldi valla nasıl demirliklere tutundum bilemedim ayağım takılıverdi bi anda, bi süre karnımı tuttum o şokla eşimi de korkuttum paşam inşallah iyidir
neeeeeeee düşüyomuydun ahhh adacım biraz daha dikkatli ol neyseki hemencecik tutunmuşsun bebişin iyidir merak etme kendinii lunaparka gitmiş sanmıştır
evet adacım sırf kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan bir isim koymakda olmaz bende buğrayı örnek vermiştim aslında hoşuma gidiyor bu isim ama çocuğuma adının anlamı ne diye sorarlarsa erkek deve,iki hörğüçlü deve mi diyecek çocuğum
evet evet adaş olurlar belkidemek iyi raştırmak gerekecek isimleri kuzum..
amanın bitanem dikkat et, Allah korumuş senibişi olmamıştır sıpaya merak etme, esinin dediği gibi lunaparda sanmıştır kendini
ayy çok güldüm esinim... devemi dicek çocum demişsinya, Allah da seni güldürsün emi
evet kuzum ya bu ara üzerimde bişey var zaten ,azcık dizim acıdı şükür yaa ama çok korktum bende , dikkat ediyorum ama yinede oluyor Allah büyük kaza vermesin hiçbirimize.İlahi emii lunaparktamı sanmıştırneeeeeeee düşüyomuydun ahhh adacım biraz daha dikkatli ol neyseki hemencecik tutunmuşsun bebişin iyidir merak etme kendinii lunaparka gitmiş sanmıştır
evet adacım sırf kuranda geçiyor diye anlamı kötü olan bir isim koymakda olmaz bende buğrayı örnek vermiştim aslında hoşuma gidiyor bu isim ama çocuğuma adının anlamı ne diye sorarlarsa erkek deve,iki hörğüçlü deve mi diyecek çocuğum
ne güzel adaş olurlar hakkatenevet evet adaş olurlar belkidemek iyi raştırmak gerekecek isimleri kuzum..
amanın bitanem dikkat et, Allah korumuş senibişi olmamıştır sıpaya merak etme, esinin dediği gibi lunaparda sanmıştır kendini
ayy çok güldüm esinim... devemi dicek çocum demişsinya, Allah da seni güldürsün emi
Adacım dikkat et kendine düşme.
Ya bende asla istemem ana baba ismi koymak ama diyorumya eşim annesine daha hiç evlenmeden söz vermiş.üstelik ismini hiç beğenmiyorum.ilk defa duydum zaten.(şaver).
Ben annemin adını koyacam diyorum mahsus tamam ikisini koyalım diyo bana.koymayacağımı biliyor tabi.bakalım allah bir evlat verirse ne koyacaz belli olur.
Bu arada benim bitanecik yiğenimede doktor baştan erkek demişti hemde 6 aylık olana kadar erkek dedi.ismini rüzgar diye kararlaştırmışlardı.herşeyi mavi aldık.sonra bi öğrendik kızmış.adınıda yağmur koyduk.rüzgar yağmura çevirdi yani:))
Adacım dikkat et kendine düşme.
Ya bende asla istemem ana baba ismi koymak ama diyorumya eşim annesine daha hiç evlenmeden söz vermiş.üstelik ismini hiç beğenmiyorum.ilk defa duydum zaten.(şaver).
Ben annemin adını koyacam diyorum mahsus tamam ikisini koyalım diyo bana.koymayacağımı biliyor tabi.bakalım allah bir evlat verirse ne koyacaz belli olur.
Bu arada benim bitanecik yiğenimede doktor baştan erkek demişti hemde 6 aylık olana kadar erkek dedi.ismini rüzgar diye kararlaştırmışlardı.herşeyi mavi aldık.sonra bi öğrendik kızmış.adınıda yağmur koyduk.rüzgar yağmura çevirdi yani:))
ne güzel adaş olurlar hakkatenay inşallah lunaparka geldim sanmıştır ,kötü bişey olmasında:26: Valla öyle ismin anlamınada bakmak lazım esinin dediği gibi anlamı deveyseo isimde olmaz yani:26:
ah kuzum dikkat ediyorum ama ayılamadım heralde sabah sabah.:26: şaver ilk kez duydum bende canım. Hayırlısı be kuzum belki eşinde vaz geçer ,olmadı 2 isim koyarsınız artık çocuk da onu kullanır, babanne tabi özellikle kendi ismini mi der bilmiyorum:26:
amaninnn öyle durumlarda oluyor dimmi yaa :18: o kadar alışveriş yapılıyor vs. :18: aa bak kız ismi yağmuru da çok beğenirim ben, birde toprak ismini ada ismini falan eşimde yok çamur olsun bari derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?