Adacım dikkat et kendine düşme.
Ya bende asla istemem ana baba ismi koymak ama diyorumya eşim annesine daha hiç evlenmeden söz vermiş.üstelik ismini hiç beğenmiyorum.ilk defa duydum zaten.(şaver).
Ben annemin adını koyacam diyorum mahsus tamam ikisini koyalım diyo bana.koymayacağımı biliyor tabi.bakalım allah bir evlat verirse ne koyacaz belli olur.
Bu arada benim bitanecik yiğenimede doktor baştan erkek demişti hemde 6 aylık olana kadar erkek dedi.ismini rüzgar diye kararlaştırmışlardı.herşeyi mavi aldık.sonra bi öğrendik kızmış.adınıda yağmur koyduk.rüzgar yağmura çevirdi yani:))
evet demiştin daha önce bende pek beğenirim ada ismini, toprak da öyle ama eşlerin engeline takılıyor işte, ayy pek güldüm kargo gibi deyişineada benim ilk favorim biliyosun, daha önce konuşmuştuktoprakta güzel isim canım... ben kız da birde, masal ve kumsal isimlerini de çok beğeniyorum geçenlerde bende eşime erkek ismi olarak aras dedim, ne o kargo gibi istersen yurtiçi olsun dedi
aaaaaa hakikatten konulacak ismi yokmuş kayınvalidenin kuzum ya yani eşinde hiç anlamını söylenişini düşünmeden söz vermiş hayret bişiAllahım büyük hele bi hamiş kalda ak mı kara mı belli olacak, ayrıca öle ilk erkek deyip sonra kız çıkan yada kız deyip erkek çıkan çok oluyor o yüzden 7.ayına kadar bişi almayın diyor drlar
Yıldızcım, Adacım eşlerininzin benzetmelerine bayıldım yaniiiiiiiiii hiç güzellik anlayışı yok galiba bütün erkekler böleeeeeeeee
açıkcası bende beğenmedim kayınvaldenin adını konulacak yanı yok hakkaten ama kendisi adıyla yaşasın ya işte oda çok kötü kendini hazırlıyosun alışverişini ona göre yapıyosun pattttt cinsiyet değişiyor:18:tırstımAdacım dikkat et kendine düşme.
Ya bende asla istemem ana baba ismi koymak ama diyorumya eşim annesine daha hiç evlenmeden söz vermiş.üstelik ismini hiç beğenmiyorum.ilk defa duydum zaten.(şaver).
Ben annemin adını koyacam diyorum mahsus tamam ikisini koyalım diyo bana.koymayacağımı biliyor tabi.bakalım allah bir evlat verirse ne koyacaz belli olur.
Bu arada benim bitanecik yiğenimede doktor baştan erkek demişti hemde 6 aylık olana kadar erkek dedi.ismini rüzgar diye kararlaştırmışlardı.herşeyi mavi aldık.sonra bi öğrendik kızmış.adınıda yağmur koyduk.rüzgar yağmura çevirdi yani:))
ada benim ilk favorim biliyosun, daha önce konuşmuştuktoprakta güzel isim canım... ben kız da birde, masal ve kumsal isimlerini de çok beğeniyorum geçenlerde bende eşime erkek ismi olarak aras dedim, ne o kargo gibi istersen yurtiçi olsun dedi
Yıldızcım, Adacım eşlerininzin benzetmelerine bayıldım yaniiiiiiiiii hiç güzellik anlayışı yok galiba bütün erkekler böleeeeeeeee
evet demiştin daha önce bende pek beğenirim ada ismini, toprak da öyle ama eşlerin engeline takılıyor işte, ayy pek güldüm kargo gibi deyişineeşler isim alayı konusunda bizlerden daha hassas dediğim gibi onların çocukluklarına bi inmek lazım:44:
ayyy yıldız oldum gulmekten aras kargo gıbı demıs esın allah ıyılıgını versın
adanın eşide oyle evet yaa erkeklerde bu var biz kulağa nasıl geliyor hoşmu dıye bakıyoruz
onlar hemen dalga gecılebılecek konumu dıye bakıyorlar cocukluklarına ınelım demekkı
erkeklerın ılk muhabbetlerı ısımden oluyor senın ısmın bu falan dıye
canlarım ben çıkıyorum hoşçakalın
Birde sen paşana neler aldın , bi ara resimlerini koy diyecektim emme foto makinası almadınız henüz dimi:26:
yıldızcım eşler alem canım yaa ben de aksel dediğimde eşim bana ne dedi biliyomusun o ne yaa konya aksel turizm gibi dedi.artık o istese de koyamam aklıma hep o geliyo konya aksel
halevcim tamam o zaman barçayı geçtik zaten o kesin. kız ismi çok da erkek zor. masal ismini bende beğeniyorum kızda.
asyacım hakkat pek güzel değilmiş kaynananın ismi konmaz yani . demek sağ gösterip sol vurdu bebek ha. o da değişik bi süpriz olmuştur
yıldızcım eşler alem canım yaa ben de aksel dediğimde eşim bana ne dedi biliyomusun o ne yaa konya aksel turizm gibi dedi.artık o istese de koyamam aklıma hep o geliyo konya aksel
halevcim tamam o zaman barçayı geçtik zaten o kesin. kız ismi çok da erkek zor. masal ismini bende beğeniyorum kızda.
ay sormayın kızlar eşlerimiz yüzünden bekeler isimsiz kalcek önüne bi laf sonuna bi laf.
melikecim o çok sinir bozucu hakkaten o kadar emek veriyo insanlar acı çekiyo para harcıyo ama tek embriyo. peki bunu kim kontrol ediyo yani 2 tane koysa kim bilcek halev senin öyle oldu sonuçta dimi canım
poffff moralım pozuldu
tutacağı varsa gerçi tek le tutar dıyelımm
kıslar yaa bu arada sıgarayı bıraktım deli gibi yemek yiyorumm
tutamıyorum kendımı
kıslar yaa bu arada sıgarayı bıraktım deli gibi yemek yiyorumm
tutamıyorum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?