Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aaaaaa hakikatten konulacak ismi yokmuş kayınvalidenin kuzum ya yani eşinde hiç anlamını söylenişini düşünmeden söz vermiş hayret bişi Allahım büyük hele bi hamiş kalda ak mı kara mı belli olacak, ayrıca öle ilk erkek deyip sonra kız çıkan yada kız deyip erkek çıkan çok oluyor o yüzden 7.ayına kadar bişi almayın diyor drlar

Yıldızcım, Adacım eşlerininzin benzetmelerine bayıldım yaniiiiiiiiii hiç güzellik anlayışı yok galiba bütün erkekler böleeeeeeeee

evet demiştin daha önce bende pek beğenirim ada ismini, toprak da öyle ama eşlerin engeline takılıyor işte, ayy pek güldüm kargo gibi deyişine eşler isim alayı konusunda bizlerden daha hassas dediğim gibi onların çocukluklarına bi inmek lazım:44:

bende bikaç kez duydum halevcim cinsiyet konusunda, almayayım diyorsun ama kıyıdan köşeden almaya başlıyorsun ya:26: drumuz duymasın aldık bikaç parça şey:26:

Eşler öyle halevcim yaa

açıkcası bende beğenmedim kayınvaldenin adını konulacak yanı yok hakkaten ama kendisi adıyla yaşasın ya işte oda çok kötü kendini hazırlıyosun alışverişini ona göre yapıyosun pattttt cinsiyet değişiyor:18:tırstım

hepside çok güzel isimler eşinin benzetmeside süpermiş yanı aynı zamanda adacım senin eşinin benzetmeside harika erkeklerin bu konuda hayal gücü çok zengin

ayyy adacım allah korumus guzelım dıkkat et aman canım boyle basından bır tuz cevır ver bırılerıne basının gozunun sadakası olsun kazadan beladan korusun senı guzleım sen pek konusma kımseyle valla ben sana soylıyım sana nazar dedıgıyor

ayyy yıldız oldum gulmekten aras kargo gıbı demıs esın allah ıyılıgını versın
adanın eşide oyle evet yaa erkeklerde bu var biz kulağa nasıl geliyor hoşmu dıye bakıyoruz
onlar hemen dalga gecılebılecek konumu dıye bakıyorlar cocukluklarına ınelım demekkı
erkeklerın ılk muhabbetlerı ısımden oluyor senın ısmın bu falan dıye

esincim hakkaten eşler isim konusunda alemler, onlar öyle deyince cvp da bulamıyor insan, acaba öylemi olurki diye

esincim sen lohusa geceliklerini kaça almıştın tatlım, ben burda 1 yere sordum söylediği rakam dudak uçuklatacak cinstendi yok kalsın deyip çıktım pek pahalıydı yaa öyle ahım şahım bişeyide yoktu, acaba genelimi bu kadar pahalı:26:

Birde sen paşana neler aldın , bi ara resimlerini koy diyecektim emme foto makinası almadınız henüz dimi:26:

adacımmmm dikkat et kuzum kendine verilmiş sadakan varmış valla bu korku sana yetmiştir baya daha dikkatli olursun artık demek aşın var yarın kız korkma ayol ay iyiki senin aşılama doğal halde oldu yoksa göbüşten iğne yerken netcektin ayol
güle güle esincim bişey dicem demiştin dün demedin hala neydiki
rana kuzum o zaman senle aynı zamanda hamiş kalırsak erkek olursa ikisi de demir koyarız berabercene demir inatlı bi türlü gelmeyen çocuklar olur anlamı da
yıldızcım eşler alem canım yaa ben de aksel dediğimde eşim bana ne dedi biliyomusun o ne yaa konya aksel turizm gibi dedi. artık o istese de koyamam aklıma hep o geliyo konya aksel
halevcim tamam o zaman barçayı geçtik zaten o kesin. kız ismi çok da erkek zor. masal ismini bende beğeniyorum kızda.
asyacım hakkat pek güzel değilmiş kaynananın ismi konmaz yani . demek sağ gösterip sol vurdu bebek ha. o da değişik bi süpriz olmuştur

Yıldızcım, Adacım eşlerininzin benzetmelerine bayıldım yaniiiiiiiiii hiç güzellik anlayışı yok galiba bütün erkekler böleeeeeeeee

walla alemler kuzum ya hiç sorma... hemen bi bahaneleri oluyo

ay kuşum ya hemen bi şey buluyo karşılığında.. sen söle o zaman diom yok sen bul ben sana bağendim yada beğenmedim derim dio dedim sen hiç beğenmion ama, güzel değil onlar dio bakalım ne etcez bunlarla
bide türkçe karaktere takmış surumda, kendi ismini kullanamıyomuş, zor oluyomuş mailde, çocuğunki uyumlu olcakmış herşeyi bulduk o kusur kaldı

ayy alemler walla şekerim sorma zor olcak isim konusu hayırlısı bakalım

canlarım ben çıkıyorum hoşçakalın

güle güle güzelim :79:

Birde sen paşana neler aldın , bi ara resimlerini koy diyecektim emme foto makinası almadınız henüz dimi:26:

sen koy resimlerini bakalım yawrum yaa

ayy konya aksel turizme de çok güldüm walla çok alemler sorma hayatım, bakalım napcaz. bide gerçekten insan kendi çocuğuna isim koyacağı zaman hiçbişeyi beğenemiyomuş onu anladım. amannn nasılsa bulunacak bişi, accık bu eşlerle zor emme,bulunur bi orta nokta

ay kuzum eşinin benzetmesine bayıldım yani ay bu erkeklerle ne olacak bu halimiz bilmiyom yaniiiiiiiii
evet bende severim masal ismini kıza çokdaaaaaaaa erkeğe yokkkkkkk ama neden kocişler sağolsun habire önüne yada arkasına isim taktıklarından

kıslarr neler kaynatıyosunuz bakımm
bende bıraz araştırma yapıyorum tup bebekle ilgili ilk seferde yaşın 35 den kucukse tek emrıyo konuyomuş

ay sormayın kızlar eşlerimiz yüzünden bekeler isimsiz kalcek önüne bi laf sonuna bi laf.
melikecim o çok sinir bozucu hakkaten o kadar emek veriyo insanlar acı çekiyo para harcıyo ama tek embriyo. peki bunu kim kontrol ediyo yani 2 tane koysa kim bilcek halev senin öyle oldu sonuçta dimi canım

yok ben koymam kayınvalıde kaynana ismi eşim de istemez zaten erkek olursa kocam koyar kıs olursa ben koyarım
walla canım halev soleyınce heveslendım bende ama 1 den fazla kesinlikle yasakmış.

melikecim evet yasak ama 2 embriyo koyan dr çok var, çok nadir tek koyan var, hatta bana dilekçe yazdırdılar nasıl olduğunu unuttum ama evdeydi dilekçem, herşeyden ötesi kısmet canım nasibinde varsa tekde de tutar çiftde de tutar onun için canını sıkma inşallah ilk ve son transferin olur meleğin sımsıkı tutunur sana

aa halevcim yazmış o arada bencede 2 tane konur ya sonuçta kim nerden bilcek. bir de tutunması zor normal hamileliğe göre o yüzden birden fazla konması gerek bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…