tebrik ederim canım ayrıca dikkat et kilo çok önemli sadece meyveyle geçiştirmeye bak canım
walla datlım nerdeyse gunde 1 pakete yakın içiyodum ama işte bu işlemlerde sıgara yasakmış bende bıraktım
arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi
açıkcası bende beğenmedim kayınvaldenin adını konulacak yanı yok hakkaten ama kendisi adıyla yaşasın ya işte oda çok kötü kendini hazırlıyosun alışverişini ona göre yapıyosun pattttt cinsiyet değişiyor:18:tırstım
hepside çok güzel isimler eşinin benzetmeside süpermiş yanı aynı zamanda adacım senin eşinin benzetmeside harika erkeklerin bu konuda hayal gücü çok zengin
eşimde deyip duruyor ben bilmemki nasıl tuz çevrilirayyy adacım allah korumus guzelım dıkkat et aman canım boyle basından bır tuz cevır ver bırılerıne basının gozunun sadakası olsun kazadan beladan korusun senı guzleım sen pek konusma kımseyle valla ben sana soylıyım sana nazar dedıgıyor
ayyy yıldız oldum gulmekten aras kargo gıbı demıs esın allah ıyılıgını versın
adanın eşide oyle evet yaa erkeklerde bu var biz kulağa nasıl geliyor hoşmu dıye bakıyoruz
onlar hemen dalga gecılebılecek konumu dıye bakıyorlar cocukluklarına ınelım demekkı
erkeklerın ılk muhabbetlerı ısımden oluyor senın ısmın bu falan dıye
dikkatliyim aslında narım ama oldu işte korku yetti gerçektenadacımmmm dikkat et kuzum kendine verilmiş sadakan varmış valla bu korku sana yetmiştir baya daha dikkatli olursun artıkdemek aşın var yarın kız korkma ayol ay iyiki senin aşılama doğal halde oldu yoksa göbüşten iğne yerken netcektin ayol
güle güle esincim bişey dicem demiştin dün demedin hala neydiki
rana kuzum o zaman senle aynı zamanda hamiş kalırsak erkek olursa ikisi de demir koyarız berabercene demir inatlı bi türlü gelmeyen çocuklar olur anlamı da
yıldızcım eşler alem canım yaa ben de aksel dediğimde eşim bana ne dedi biliyomusun o ne yaa konya aksel turizm gibi dedi.artık o istese de koyamam aklıma hep o geliyo konya aksel
halevcim tamam o zaman barçayı geçtik zaten o kesin. kız ismi çok da erkek zor. masal ismini bende beğeniyorum kızda.
asyacım hakkat pek güzel değilmiş kaynananın ismi konmaz yani . demek sağ gösterip sol vurdu bebek ha. o da değişik bi süpriz olmuştur
türkçe karaktere bende bakıyorum canım gerçekten mailleşirken falan zor oluyor, o zorluğu bende çekiyorum Ü harfi U olarak yazılıyor sinir oluyorum , yurtdışındakilerde hep erkek sanıyor beni zatenwalla alemler kuzum ya hiç sorma... hemen bi bahaneleri oluyo
ay kuşum ya hemen bi şey buluyo karşılığında.. sen söle o zaman diom yok sen bul ben sana bağendim yada beğenmedim derim diodedim sen hiç beğenmion ama, güzel değil onlar dio bakalım ne etcez bunlarla
bide türkçe karaktere takmış surumda, kendi ismini kullanamıyomuş, zor oluyomuş mailde, çocuğunki uyumlu olcakmışherşeyi bulduk o kusur kaldı
ayy alemler walla şekerim sormazor olcak isim konusu hayırlısı bakalım
güle güle güzelim :79:
sen koy resimlerini bakalım yawrum yaa
ayy konya aksel turizme de çok güldümwalla çok alemler sorma hayatım, bakalım napcaz. bide gerçekten insan kendi çocuğuna isim koyacağı zaman hiçbişeyi beğenemiyomuş onu anladım. amannn nasılsa bulunacak bişi, accık bu eşlerle zor emme,bulunur bi orta nokta
canım 2 tane koysalarmış tabi daha iyi olurmuş sonuçta para veriyorsunuz ama gelecekse 1 tane ile bile gelir bitanem.poffff moralım pozuldu
tutacağı varsa gerçi tek le tutar dıyelımm
walla datlım nerdeyse gunde 1 pakete yakın içiyodum ama işte bu işlemlerde sıgara yasakmış bende bıraktım
canım benimaldığım 130du ama 65'e aldım %50 indirim vardı mevsim geçişinden dolayı ben hatırlarsan ben sana o zamanda demiştim herzaman olurmu lohusa pijaması diye çünkü indirime geçirmişlerdi ben onu değerlendirmek istedim hemen aldım koydum kenara benim doğum yapacağım sıra yeni ürün çıkarırlar daha pahalıya denk geliresincim hakkaten eşler isim konusunda alemler,onlar öyle deyince cvp da bulamıyor insan, acaba öylemi olurki diye
esincim sen lohusa geceliklerini kaça almıştın tatlım, ben burda 1 yere sordum söylediği rakam dudak uçuklatacak cinstendiyok kalsın deyip çıktım pek pahalıydı yaa öyle ahım şahım bişeyide yoktu, acaba genelimi bu kadar pahalı:26:
Birde sen paşana neler aldın , bi ara resimlerini koy diyecektim emme foto makinası almadınız henüz dimi:26:
canım hiç hatırlamıyorum inanki isim konusunda fikir soracaktım senin çıkma saatine denk geldiya onu mu diyosun başka bişeysede inan hatırlayamadım:26:adacımmmm dikkat et kuzum kendine verilmiş sadakan varmış valla bu korku sana yetmiştir baya daha dikkatli olursun artıkdemek aşın var yarın kız korkma ayol ay iyiki senin aşılama doğal halde oldu yoksa göbüşten iğne yerken netcektin ayol
güle güle esincim bişey dicem demiştin dün demedin hala neydiki
rana kuzum o zaman senle aynı zamanda hamiş kalırsak erkek olursa ikisi de demir koyarız berabercene demir inatlı bi türlü gelmeyen çocuklar olur anlamı da
yıldızcım eşler alem canım yaa ben de aksel dediğimde eşim bana ne dedi biliyomusun o ne yaa konya aksel turizm gibi dedi.artık o istese de koyamam aklıma hep o geliyo konya aksel
halevcim tamam o zaman barçayı geçtik zaten o kesin. kız ismi çok da erkek zor. masal ismini bende beğeniyorum kızda.
asyacım hakkat pek güzel değilmiş kaynananın ismi konmaz yani . demek sağ gösterip sol vurdu bebek ha. o da değişik bi süpriz olmuştur
gözün aydın canım çok sevindimkıslar yaa bu arada sıgarayı bıraktım deli gibi yemek yiyorumm
tutamıyorum kendımı
arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi
canım benimaldığım 130du ama 65'e aldım %50 indirim vardı mevsim geçişinden dolayı ben hatırlarsan ben sana o zamanda demiştim herzaman olurmu lohusa pijaması diye çünkü indirime geçirmişlerdi ben onu değerlendirmek istedim hemen aldım koydum kenara benim doğum yapacağım sıra yeni ürün çıkarırlar daha pahalıya denk gelir
canım ben paşama henüz bişe almadım şu 4ay konturolümüzü geçirelim istedim bundan sora başlarım diye ama kenara para attık biz birden başlayınca zor duruma düşmemek için paşamın şuan bitek battaniyesi var ama ilk etapta port bebesini çantasını felan alacam ben şu bez çantalardan almayacağım daha modern çantalar var onlardan düşünüyorum
canım hiç hatırlamıyorum inanki isim konusunda fikir soracaktım senin çıkma saatine denk geldiya onu mu diyosun başka bişeysede inan hatırlayamadım:26:
gözün aydın canım çok sevindim
2 embiriyo yada tek buna takılma olacak olduktan sonra bitanylede olur ki sende bunun farkındasın boşuna düşünüp canını sıkma hayırlısı olsun tek olsun sıkı sıkı tutunsun sana
güle güle canım görüşürz yarın
canlarım ben geldim güne gittiğimde tartıldım kaç geldim biliyomusunuz 56,8ki bu tartıldığım dijital hastanedeki eski model tartılardan ama bu kadar fark olurmu ya :26:hastanede biliyosunuz 58,5 gelmiştim üzerimdeki kıyafetin ağırlığıda aynıdır hastanede ayağımda bir tek fark olarak çizme vardı
canımcım hatırlıyorum bulunurmu hep dediğini bende neden bulunmasın bulunur tabi demiştim. ki bulunuyor ama fiyatları pek pahalıydı ben sadece 1 yere baktım diğerlerinde durum ne bilmiyorum ama bana 250 tl falan dedileryuh dedim altı üstü lohusa geceliği başka bakacağım tabi, sana bi sorayım dedim.sen çok uyguna almışsın o zamn. ayy ben de hayatta sevmiyorum bez çantası , bende farklı bişeyler alacağım gecenlerde nike mağazaında görmüştüm spor ama çok modern bişeydi çok beğendim o tarz bişeyler alacağım günlüğe onu kullanırım diyorum birde şık giyindiğim zamanda şık bi çanta alayım diyorum oldu bitti
şimdi 56 mı çıktın canım sen başka bi yerde daha tartıl mutlaka, birde sürekli nerde tartıldıysan orda tartıl elinden geldiği kadar da ince giy o zamnlarda.
türkçe karaktere bende bakıyorum canım gerçekten mailleşirken falan zor oluyor, o zorluğu bende çekiyorum Ü harfi U olarak yazılıyor sinir oluyorum , yurtdışındakilerde hep erkek sanıyor beni zaten
İsterseniz koyarım tabi cicilerimizi
kızlarrr çok yoğundum , oğluşumda sizi çok özledi, bi yandan iş yapıyorum bi yapandan da o tepikliyorrsize fena alıştık ana oğul doğum yapınca yanıma gelin he
Halevim yaş sınırı var dimi tüpbebekte, yaşına göre mi embriyo koyacaklar, bizim patronlarınki 3 tane konulacakmış mesela bugün öyle söyledi:26:
canlarım ben geldim güne gittiğimde tartıldım kaç geldim biliyomusunuz 56,8ki bu tartıldığım dijital hastanedeki eski model tartılardan ama bu kadar fark olurmu ya :26:hastanede biliyosunuz 58,5 gelmiştim üzerimdeki kıyafetin ağırlığıda aynıdır hastanede ayağımda bir tek fark olarak çizme vardı
ooooo baya pahalımış senin baktığın canım ama işin içine lohusa pijaması hani düğün zamanıda gecelik seti alınırya öyle sıfatlar girince ekstra pahalı yapıyolar ben uygun aldım çünkü dedimya ben evlenmeden öncede bütün ihtiyaçlarımı ordan aldım alıyordum indirm zamanlarınıda biliyordum indirime girdilermide %50yapıyolar sende ona dikkat at afedersinde 250lik neyi varmış kazıklayabildiklerine
çanta konusundada fikrimiz aynıymış bende nike adidasa felan bakmayı düşünüyordum o tarz çantalar daha güzel oluyor bez çantalar bana çok basit geliyor
canım eşimlede konuştum odaşaşırdı 56,8gr geldim eve baskül almaya karar verdik en mantıklısı bu çünkü hamileliğim boyunca kaç kilo alacam merak ediyorum hastaneninkide beni yanıltabilir bu durumda
esincim ben digital kullanıyorum çok da memnunum hayatım, aşağıdakine benzer bişey, çok da uyguna almıştım...
Eki Görüntüle 184999
ayyy hakkaten yıldızcım senin tiroide benzedi buda alacam canım eve olmaz böyle yanlış ölçtüğünü bile bile o tartıya odaklanamam varamı senin kullandığın marka model beğendiğin yada
yaa buara bende hamilelik lekem var çenemin altında diyodumya kırmızılık bazen oluyorbazen olmuyor diye bugün arkadaşlarım dediki benden büyük ve tecrübeliler o hamilelik lekesi değil çünkü hamilelik lekesi siyahımsı olur çil rengi gibi ve çenede değil yanaklarda göz çeversine yakın yerlerde olur dedi benimki alerjiymiş
benim hamilelliğe alerjim var heraldeçözdüm ben bu işi
ayyy canım teşkkür ederim benim için bakmışsın
markası ne hayatım simbomu sen ne kadar almıştın
bende biraz baktımda bu dijitalleri yerinden oynatmamak gerekiyomuş öylemi canım eeee ben temizlik yaparken kaldıramayacakmıyım onu:26:
Selamlar. Malesef günde 4 kolmene rağmen gene olumsuz sonuç aldım Cumaya gel bakalım dedi sanırım iğne tedavisine başlayacak bana pko var dedi... çok üzgünüm ne olacak bu durumum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?