Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

walla datlım nerdeyse gunde 1 pakete yakın içiyodum ama işte bu işlemlerde sıgara yasakmış bende bıraktım

canım çok iyi olmuş bıraktığın sonuçta bebek istyen kadınların 6 ay öncesinden bırakması lazım. bahane olmuş sana da tedavin allah kolaylık versin tatlım

arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi

öyle kuzum
eşimde deyip duruyor ben bilmemki nasıl tuz çevrilir hakkaten bişeyler yapsam iyi olacak çok korktum , bu sefer gerçekten kızlar millet güzelleştin deyip durdular okadar kremleniyorum doğum lekelerim oluşmaya başladı benimde bu sefer gerçekten

evet ya dimi biz hoşmu diye bakıyoruz onlar direk dalga konusu olurmu diye
dikkatliyim aslında narım ama oldu işte korku yetti gerçekten ay evet ya sen birde kendi kendine iğne yapıyordun yaa hep diyordum zaten bu kız nasıl beceriyor diye, ben heralde yapamazdım, aşıdan korktuğumu Allah bilince iğnesiz aşılamayı nasip etti çok şükür

ayy eşine de çok güldüm yaa bütün erkekler mi böyle yaa konya aksel haaa valla haklı aslında eşlerde dalga konusu olabilir
türkçe karaktere bende bakıyorum canım gerçekten mailleşirken falan zor oluyor, o zorluğu bende çekiyorum Ü harfi U olarak yazılıyor sinir oluyorum , yurtdışındakilerde hep erkek sanıyor beni zaten

İsterseniz koyarım tabi cicilerimizi
poffff moralım pozuldu

tutacağı varsa gerçi tek le tutar dıyelımm
canım 2 tane koysalarmış tabi daha iyi olurmuş sonuçta para veriyorsunuz ama gelecekse 1 tane ile bile gelir bitanem.
walla datlım nerdeyse gunde 1 pakete yakın içiyodum ama işte bu işlemlerde sıgara yasakmış bende bıraktım

aferin kuzum sigara yokk

kızlarrr çok yoğundum , oğluşumda sizi çok özledi, bi yandan iş yapıyorum bi yapandan da o tepikliyorr size fena alıştık ana oğul doğum yapınca yanıma gelin he

Halevim yaş sınırı var dimi tüpbebekte, yaşına göre mi embriyo koyacaklar, bizim patronlarınki 3 tane konulacakmış mesela bugün öyle söyledi:26:

canım benimaldığım 130du ama 65'e aldım %50 indirim vardı mevsim geçişinden dolayı ben hatırlarsan ben sana o zamanda demiştim herzaman olurmu lohusa pijaması diye çünkü indirime geçirmişlerdi ben onu değerlendirmek istedim hemen aldım koydum kenara benim doğum yapacağım sıra yeni ürün çıkarırlar daha pahalıya denk gelir
canım ben paşama henüz bişe almadım şu 4ay konturolümüzü geçirelim istedim bundan sora başlarım diye ama kenara para attık biz birden başlayınca zor duruma düşmemek için paşamın şuan bitek battaniyesi var ama ilk etapta port bebesini çantasını felan alacam ben şu bez çantalardan almayacağım daha modern çantalar var onlardan düşünüyorum
canım hiç hatırlamıyorum inanki isim konusunda fikir soracaktım senin çıkma saatine denk geldiya onu mu diyosun başka bişeysede inan hatırlayamadım:26:
kıslar yaa bu arada sıgarayı bıraktım deli gibi yemek yiyorumm

tutamıyorum kendımı
gözün aydın canım çok sevindim
2 embiriyo yada tek buna takılma olacak olduktan sonra bitanylede olur ki sende bunun farkındasın boşuna düşünüp canını sıkma hayırlısı olsun tek olsun sıkı sıkı tutunsun sana
arkidişler iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi

güle güle canım görüşürz yarın

canlarım ben geldim güne gittiğimde tartıldım kaç geldim biliyomusunuz 56,8ki bu tartıldığım dijital hastanedeki eski model tartılardan ama bu kadar fark olurmu ya :26:hastanede biliyosunuz 58,5 gelmiştim üzerimdeki kıyafetin ağırlığıda aynıdır hastanede ayağımda bir tek fark olarak çizme vardı

canımcım hatırlıyorum bulunurmu hep dediğini bende neden bulunmasın bulunur tabi demiştim. ki bulunuyor ama fiyatları pek pahalıydı ben sadece 1 yere baktım diğerlerinde durum ne bilmiyorum ama bana 250 tl falan dediler yuh dedim altı üstü lohusa geceliği başka bakacağım tabi, sana bi sorayım dedim.sen çok uyguna almışsın o zamn. ayy ben de hayatta sevmiyorum bez çantası , bende farklı bişeyler alacağım gecenlerde nike mağazaında görmüştüm spor ama çok modern bişeydi çok beğendim o tarz bişeyler alacağım günlüğe onu kullanırım diyorum birde şık giyindiğim zamanda şık bi çanta alayım diyorum oldu bitti
şimdi 56 mı çıktın canım sen başka bi yerde daha tartıl mutlaka, birde sürekli nerde tartıldıysan orda tartıl elinden geldiği kadar da ince giy o zamnlarda.

ooooo baya pahalımış senin baktığın canım ama işin içine lohusa pijaması hani düğün zamanıda gecelik seti alınırya öyle sıfatlar girince ekstra pahalı yapıyolar ben uygun aldım çünkü dedimya ben evlenmeden öncede bütün ihtiyaçlarımı ordan aldım alıyordum indirm zamanlarınıda biliyordum indirime girdilermide %50yapıyolar sende ona dikkat at afedersinde 250lik neyi varmış kazıklayabildiklerine
çanta konusundada fikrimiz aynıymış bende nike adidasa felan bakmayı düşünüyordum o tarz çantalar daha güzel oluyor bez çantalar bana çok basit geliyor
canım eşimlede konuştum odaşaşırdı 56,8gr geldim eve baskül almaya karar verdik en mantıklısı bu çünkü hamileliğim boyunca kaç kilo alacam merak ediyorum hastaneninkide beni yanıltabilir bu durumda

türkçe karakter konusunda ben isim olarak şanslıyım eşimde hep acısını çektiğinden bu durumun istemio, ama çok beyenirsem bakmam walla uyumuna... bi arkadaşım var onun eşim büyük-küçük ünlü uyumuna da bakıo ayy kuzum koy tabi paşanın cicilerinide görelim annesi... nerde çıktı leken kuzum, ben daha başlamadım yağlanmaya kremlenmeye, başlasammı acep :26:
oo demek 3 tane koyacaklar, yaşla etkisi olabilir bitanem, inş gönüllerine göre olur...
ben o oğluşunuda, onun tepiklerini de yerimmmm

bu kadar fark olmamalı, benim tiroide benzemiş walla sen eve de al mutlaka, takip edersin bende spor çantaları çok beyeniorum

ayyy hakkaten yıldızcım senin tiroide benzedi buda alacam canım eve olmaz böyle yanlış ölçtüğünü bile bile o tartıya odaklanamam varamı senin kullandığın marka model beğendiğin yada
yaa buara bende hamilelik lekem var çenemin altında diyodumya kırmızılık bazen oluyorbazen olmuyor diye bugün arkadaşlarım dediki benden büyük ve tecrübeliler o hamilelik lekesi değil çünkü hamilelik lekesi siyahımsı olur çil rengi gibi ve çenede değil yanaklarda göz çeversine yakın yerlerde olur dedi benimki alerjiymiş
benim hamilelliğe alerjim var heralde çözdüm ben bu işi

esincim ben digital kullanıyorum çok da memnunum hayatım, aşağıdakine benzer bişey, çok da uyguna almıştım...
Eki Görüntüle 184999

ayyy canım teşkkür ederim benim için bakmışsın
markası ne hayatım simbomu sen ne kadar almıştın
bende biraz baktımda bu dijitalleri yerinden oynatmamak gerekiyomuş öylemi canım eeee ben temizlik yaparken kaldıramayacakmıyım onu:26:

Selamlar. Malesef günde 4 kolmene rağmen gene olumsuz sonuç aldım Cumaya gel bakalım dedi sanırım iğne tedavisine başlayacak bana pko var dedi... çok üzgünüm ne olacak bu durumum....

esincim eşim uyandı çıkmak zorunda kaldım, sanada bişi diemedim kusura bakma cnm, sonrada yemeğe daldım.. demek hamilelik lekesi siyahımsı olurmuş güldürdün beni, hamileliğe mi alerjin olduğuna karar verdin
canım ben baktım şimdi ama markasını göremedim, koçtaştan almışım onun logosu var üzerinde.. ben 20 küsür liraya almıştım.sinbo uygun fiyatlı olur, ona da bakabilirsin
oynatmamakla ilgisi yok cnm, ben her zaman aynı yerde tartılmaya dikkat ediyorum o kadar sende ööle yaparsın, önemli olan aynı yerde tartılmak bence, yoksa dediğin gibi temizlikte 40 kere yeri değişio herşeyin

Selamlar. Malesef günde 4 kolmene rağmen gene olumsuz sonuç aldım Cumaya gel bakalım dedi sanırım iğne tedavisine başlayacak bana pko var dedi... çok üzgünüm ne olacak bu durumum....

canım hayırlısı olsun, cuma git bakalım ne dicek dr un? hep üzüldük güzelim bilmezmiyim, ama inş en kısa zamanda miniğin sana gelecek

yok yıldızcım ne kusuru nolacak sanki
bu paylaştığın eklentide sanki simbo yazıyomuş gibime geldide ben uydurdum demekki
evet canım hamileliğe alerjim olduğun karar verdimbaksana her bir yanım alerjiden geçmiyor hıı buarada aklınızda bulunsun teninizin renginden daha koyu kahvemsi gibi bir lekelenmeniz olursa bu hamilelik lekesiymiş henüz hiçbirimizin deneyimi olmadığından tuhaf gelebilir bize sevde olsaydı o bize söylerdi ama kısmet işte inşl iyidir oda özledik valla anmış olalım böylelikle

sermince canım üzüldüm ama denilecek başka bişe yok kısmet değilmiş

hııım baskülün süreki aynı yerde kalmaması olayına sevindim herzaman aynı yerde tartılırız canım o problem değil ama süreklide ortada olsun istemem kalabalığı sevmem onun kalabaığını bile içim kaldırmaz

yazdıklarınız o kadar güzel şeylerki kimisinde duygulandım kimisinde ağladım bile.kurban olduğum allahım isteyen herkeze ve banada nasip etsin inşallah.allahım isterse herşey olur.
bende 27 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2 yıl istemedik bebiş.
benim hikayemde şöyle geçen sene şubatta korunmayı bıraktık.eşim nisan sonu gibi varikosal ameliyatı oldu.haziran başında düşük yaptım.önce eşimdeydi problem şimdi ise bende.eşim düzeldi şimdi ben martta hastalanmadım bende buradaki bir çok arkadaşlarım gibi her ay gecikme olsa test alıyordum.test yaptım yok çıktı kan testide yaptırdım ondada yok dr.gittim polikistikover çıktı.ilk diane 35 ve şeker ilacı vedi insülünü düşürüyormuş oyüzden.diane bitince hastalandım 5, günü klomentine başladım yani geçen pazartesi.bu p.tesi tekrar gelmemi söledi dr. gittim1 yumurtada gelişme varmış diğerinde hiçbir gelişme yokmuş dr dediğine göre polikistin yumurtayla savaşıyor şu anda biri yenmiş biri yenilmiş gözüküyor dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.gidecem inşallah gelişme vardır.kurban olduğum allahım isterse ol derse olmayacak birşey yoktur bana ve tüm bebiş isteyenlere versin inşallah bu tatlı şeylerden...
allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın inşallah.....

adacım paşamızın cicilerini koy görelim canım merak ettik
ay sen doğur gelmezmiyiz kız sen iste yeterki olmadı buluşmamızı senin doğum zamanına getiririz herkes ıspartaya gelir ama esin ve yıldız karnı burnunda olacak onlar gelebılır mı kı?

esincim ay çok güldüm kız senin hamileliğe alerjin mi varmış iyi bari leke değilmiş seninkilerde
kuzum bende tartı alacağım dıjıtal tartım var ama eski tiplerden evlendiğimizde almıştık geçen gün baktım canım 19,90 tl yıldızın gonderdıgı sınbo olan alınabılır yanı cok pahalı degıl guzelım

yıldızcım sen nasılsın canım eşin iyileştimi bari seni yormasın fazla

narcım sen nasılsın bugünde yoğunmusun ?

halevcim,asyacım sizler nasılsınız kızlar ?

benim gene işim iptal oldu arabayla ilgili bir problem vardı parça bulamadık o yüzden cumartesiye almak zorunda kaldık randevuyu yani bugün sizinleyim
asyacım resim koy demişssin herkes resmini güncelleyecekti hepberaber koyarız sonra da sileriz
çünkü sadece arkadaşlarım görsün desende albümler kısmında isteyen görebiliyor o yüzden resmin orda kalması taraftarı değilim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…