kızlarrr çok yoğundum , oğluşumda sizi çok özledi, bi yandan iş yapıyorum bi yapandan da o tepikliyorrsize fena alıştık ana oğul doğum yapınca yanıma gelin he
Halevim yaş sınırı var dimi tüpbebekte, yaşına göre mi embriyo koyacaklar, bizim patronlarınki 3 tane konulacakmış mesela bugün öyle söyledi:26:
Selamlar. Malesef günde 4 kolmene rağmen gene olumsuz sonuç aldım Cumaya gel bakalım dedi sanırım iğne tedavisine başlayacak bana pko var dedi... çok üzgünüm ne olacak bu durumum....
yazdıklarınız o kadar güzel şeylerki kimisinde duygulandım kimisinde ağladımbile.kurban olduğum allahım isteyen herkeze ve banada nasip etsin inşallah.allahım isterse herşey olur.
bende 27 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2 yıl istemedik bebiş.
benim hikayemde şöyle geçen sene şubatta korunmayı bıraktık.eşim nisan sonu gibi varikosal ameliyatı oldu.haziran başında düşük yaptım.önce eşimdeydi problem şimdi ise bende.eşim düzeldi şimdi benmartta hastalanmadım bende buradaki bir çok arkadaşlarım gibi her ay gecikme olsa test alıyordum.test yaptım yok çıktı kan testide yaptırdım ondada yok dr.gittim polikistikover çıktı.ilk diane 35 ve şeker ilacı vedi insülünü düşürüyormuş oyüzden.diane bitince hastalandım 5, günü klomentine başladım yani geçen pazartesi.bu p.tesi tekrar gelmemi söledi dr. gittim1 yumurtada gelişme varmış diğerinde hiçbir gelişme yokmuş dr dediğine göre polikistin yumurtayla savaşıyor şu anda biri yenmiş biri yenilmiş gözüküyor dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.gidecem inşallah gelişme vardır.kurban olduğum allahım isterse ol derse olmayacak birşey yoktur bana ve tüm bebiş isteyenlere versin inşallah bu tatlı şeylerden...
allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın inşallah.....
herkese günaydın arkadaşlar
nasılsınız bugün bakalım akşam yazışmıssınız okuyup geleyim bari
halevcim günaydın,
evt koşturacaktım ama parça vardı dün akşam yanlış parçayı getirmiş servis o yüzden iptal etmek zorunda kaldık güzelim cumartesiye aldım randevu
gunaydınnn herkeseee
şeker baby shover ne canım yaaa
yaaa aklıma ne geldi kızlar sizler " baby shower " yapacakmısınız ??
günaydın canım
"hoşgeldin bebek partisi " canım anne adayı doğumun yaklastığı aylarda genelde 4 .aylardan sonra boyle bır partı duzenlıyor yemekler kurabıyeler pastalar falan hep bebegıne ozel oluyor o zaman hep ısmı bellı oluyor o zaman butun heryerde hosgeldın ahmet zeynep yanı ısmı yazıyor kurabıyeler falan onun ısmıyle dagıtılıyor gelen kısılerde bebege hedıyeler alıyorlar hem aılenın butcesıne yardımda bulunmus oluyorlar guzel oluyor yanı guzel bır gun gecırıyorsun arkadaslarınla falan ben cok detaylı olmasada boyle bırsey dusunuyorum artık hepınz gelırsınız
hımmmmm ben sorana kadar sen cevaplamışsın bilene güzel birşey ama benim burda öle arkadaşlarım yok:26: bi sizler varsınız artıkın siz gelirsiniz:44:
evet yaa birde ahım şahım bişeyide yoktu geceliğin sadece sabahlığı vardı ama beğenmemiştim bile, fiyatı görünce tabiooooo baya pahalımış senin baktığın canım ama işin içine lohusa pijaması hani düğün zamanıda gecelik seti alınırya öyle sıfatlar girince ekstra pahalı yapıyolar ben uygun aldım çünkü dedimya ben evlenmeden öncede bütün ihtiyaçlarımı ordan aldım alıyordum indirm zamanlarınıda biliyordum indirime girdilermide %50yapıyolar sende ona dikkat at afedersinde 250lik neyi varmış kazıklayabildiklerine
çanta konusundada fikrimiz aynıymış bende nike adidasa felan bakmayı düşünüyordum o tarz çantalar daha güzel oluyor bez çantalar bana çok basit geliyor
canım eşimlede konuştum odaşaşırdı 56,8gr geldim eve baskül almaya karar verdik en mantıklısı bu çünkü hamileliğim boyunca kaç kilo alacam merak ediyorum hastaneninkide beni yanıltabilir bu durumda
yıldızım bence yağlanmaya başla bitanem , sen kiloda alıyorsun bak bi anda çatlayıverirsin anlamazsın bile, mutlaka yağlan, ve mutlaka güneş kremleri kullan canım, gerçi leke olacaksa yine oluyor bende kremsiz dışarı çıkmıyorum ama al işte lekem oluştu bile, çatlağım henüz yok bakalım. Esinin tarif ettiği gibi göz kenarlarında çile benzer lekelertürkçe karakter konusunda ben isim olarak şanslıyımeşimde hep acısını çektiğinden bu durumun istemio, ama çok beyenirsem bakmam walla uyumuna... bi arkadaşım var onun eşim büyük-küçük ünlü uyumuna da bakıo ayy kuzum koy tabi paşanın cicilerinide görelim annesi... nerde çıktı leken kuzum, ben daha başlamadım yağlanmaya kremlenmeye, başlasammı acep :26:
oo demek 3 tane koyacaklar, yaşla etkisi olabilir bitanem, inş gönüllerine göre olur...
ben o oğluşunuda, onun tepiklerini de yerimmmm
bu kadar fark olmamalı, benim tiroide benzemiş wallasen eve de al mutlaka, takip edersin bende spor çantaları çok beyeniorum
ayyy hakkaten yıldızcım senin tiroide benzedi buda alacam canım eve olmaz böyle yanlış ölçtüğünü bile bile o tartıya odaklanamam varamı senin kullandığın marka model beğendiğin yada
yaa buara bende hamilelik lekem var çenemin altında diyodumya kırmızılık bazen oluyorbazen olmuyor diye bugün arkadaşlarım dediki benden büyük ve tecrübeliler o hamilelik lekesi değil çünkü hamilelik lekesi siyahımsı olur çil rengi gibi ve çenede değil yanaklarda göz çeversine yakın yerlerde olur dedi benimki alerjiymiş
benim hamilelliğe alerjim var heraldeçözdüm ben bu işi
oyy kuzum işlem iptal oldu demek hayırlısı bakalım ctsi halledersiniz sizde. evet canım bencede 1 gün hepimiz koyalım resimleri, gün belirleyip. Tamam tatlım koyarım paşamın cicilerini, görür teyzeleri. Valla çok iyi olur benim doğumda gelmeniz, esin için daha iyi olur ohh yazın bile eser burası adana gibi sıcak ve nemli değildir, yıldızcım da rahat eder çünkü ist havasına çok benzer sadece nem yoktur.adacım paşamızın cicilerini koy görelim canım merak ettik
ay sen doğur gelmezmiyiz kız sen iste yeterki olmadı buluşmamızı senin doğum zamanına getiririz herkes ıspartaya gelir ama esin ve yıldız karnı burnunda olacak onlar gelebılır mı kı?
esincim ay çok güldüm kız senin hamileliğe alerjin mi varmışiyi bari leke değilmiş seninkilerde
kuzum bende tartı alacağım dıjıtal tartım var ama eski tiplerden evlendiğimizde almıştık geçen gün baktım canım 19,90 tl yıldızın gonderdıgı sınbo olan alınabılır yanı cok pahalı degıl guzelım
yıldızcım sen nasılsın canım eşin iyileştimi bari seni yormasın fazla
narcım sen nasılsın bugünde yoğunmusun ?
halevcim,asyacım sizler nasılsınız kızlar ?
benim gene işim iptal oldu arabayla ilgili bir problem vardı parça bulamadık o yüzden cumartesiye almak zorunda kaldık randevuyu yani bugün sizinleyim
asyacım resim koy demişssin herkes resmini güncelleyecekti hepberaber koyarız sonra da sileriz
çünkü sadece arkadaşlarım görsün desende albümler kısmında isteyen görebiliyor o yüzden resmin orda kalması taraftarı değilim canım
kuzum fotoğraflarını çekmedim henüz, dün annemlerdeydik yemekte, bana bikaç gün müsade verirseniz çekerim bitanem:26:diğer kızlar nerde yaaa
adacım hadi gelde cicilerinizi göster bize
günaydın canım
"hoşgeldin bebek partisi " canım anne adayı doğumun yaklastığı aylarda genelde 4 .aylardan sonra boyle bır partı duzenlıyor yemekler kurabıyeler pastalar falan hep bebegıne ozel oluyor o zaman hep ısmı bellı oluyor o zaman butun heryerde hosgeldın ahmet zeynep yanı ısmı yazıyor kurabıyeler falan onun ısmıyle dagıtılıyor gelen kısılerde bebege hedıyeler alıyorlar hem aılenın butcesıne yardımda bulunmus oluyorlar guzel oluyor yanı guzel bır gun gecırıyorsun arkadaslarınla falan ben cok detaylı olmasada boyle bırsey dusunuyorum artık hepınz gelırsınız
halevimm paşamda sizi yer,günaydın arkidişlerrrrrrrrr
hımmmmmm o paşanın hareketlerini yiriz biz Adacım, demek patronun eşine 3 tane embriyo konulacakmış hayırlısı olsun inşallah nasiplerinde hayırlı bi evlat vardır da ilk ve tek seferde kavuşurlar yavrularına, evet tüp bebekte yaş sınır var yaş 35in altına tek embriyo fakat 2 denemesi varsa ve problem çok büyükse 2 yada 3 tanede konulma hakkı var eğer hiçbişey yoksa eski denemeleride yoksa kimi dr tek kimisi de 2 koyabiliyor bence birazda dra bağlı bu durumlar, 35 ve üstüne 2-3 embriyo konuluyor canım kanun böle
Günaydın güzellerrraa rana seni görünce sevindim gitmemişsin işallah cumartesi temelli kurtulursun şu işten artık. Baby shower ben de çok istiyorum öncesinde yapılıyo dimi o doğumdan sonra değil yani. Güzel bişey bence de böyle 8 aylıkken falan özellikle. Biz birbirimize gideriz olmadı allahım yaa keşke aynı şehirde olsaydık
Halevcim nasılsın canım ya kuzum hamilelik bi olsa baby showerımız kusur kalsa yani işallah o günleri de görürüz canım benim. Biz geliriz sana üzülme
Esincim demek leke olmadığına kanaat getirdin öylemi alerjin var senin o zaman. Yediğin şeylere bi dikkat et bakalım bu arada çok uyguna almışsın sen kıyafetleri. Biz de bosch kullanıyoruz digital. Evlendiğimizde hed,iye etmişlerdi beyaz eşyayla. Çok memnunum ben. Ama fiyatını bilmiyorum tabi.
Yıldız canım sen de başla artık krem neyin çatlama kız sonra şimdiden değişiyo sonuçta hormonlar sadece genişlemekle ilgili değil o. Valla biğenmeyiz sonra seni çatlak çatlak
Adacım aşı olmaya gittin sanırım hadi ol da gel fazla acımadan. Demek patronlara 3 embriyo koncak. Haklarında hayırlısı olsun kavuşurlar işallah tez zamanda
Asya melike sizler nasılsınız görünmediniz daha
Bu arada sizlere bir iyi bir kötü haber. Kötü olan internetim olmayabilir artık.Benim işyerim gereği internet yasak bazı bilgisayarlarda var. Ben gelince kanun falan lazım olcak diye bana bağlandı. Ama şimdi yeni bilgisayarlar geldi. Odaya onlardan bir tane konulup internet ona alınabilir. O zamanda devamlı onun başında oturamıcağım için böyle konuşamam sizlerle.:96::84: Şimdi hem yazı yazıyorum hem sizle konuşuıyorum bilg.da. amaaaaaaaa bu zekiiii arkadaşınız çözüm buldu. Telime internet paketi alcam o zaman sizden mahrum kalmıcam bu kadar birebir yazamasam da devamlı en azından işyerinde de uzak kalmam sizden.
Aa bir de bi fikir geldi aklıma resimlerimizi aynı anda koyup görmemiz zor olcak facebook kullananlar varmı ordanda ekleyebiliriz birbirimizi daha güzel olur. İsterseniz tabi:26:
Günaydın güzellerrr
Halevcim nasılsın canım ya kuzum hamilelik bi olsa baby showerımız kusur kalsa yani işallah o günleri de görürüz canım benim. Biz geliriz sana üzülme
Bu arada sizlere bir iyi bir kötü haber. Kötü olan internetim olmayabilir artık.Benim işyerim gereği internet yasak bazı bilgisayarlarda var. Ben gelince kanun falan lazım olcak diye bana bağlandı. Ama şimdi yeni bilgisayarlar geldi. Odaya onlardan bir tane konulup internet ona alınabilir. O zamanda devamlı onun başında oturamıcağım için böyle konuşamam sizlerle.:96::84: Şimdi hem yazı yazıyorum hem sizle konuşuıyorum bilg.da. amaaaaaaaa bu zekiiii arkadaşınız çözüm buldu. Telime internet paketi alcam o zaman sizden mahrum kalmıcam bu kadar birebir yazamasam da devamlı en azından işyerinde de uzak kalmam sizden.
Aa bir de bi fikir geldi aklıma resimlerimizi aynı anda koyup görmemiz zor olcak facebook kullananlar varmı ordanda ekleyebiliriz birbirimizi daha güzel olur. İsterseniz tabi:26:
Halevim senden de alıntı yapmıştım çıkmamış bitanem iyisin dimi,
kızlar günaydınacayip yoğunum merak etmeyin die yazayım dedim, fırsat bulunca gelicem. öpüldünüz
amin canım rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınyazdıklarınız o kadar güzel şeylerki kimisinde duygulandım kimisinde ağladımbile.kurban olduğum allahım isteyen herkeze ve banada nasip etsin inşallah.allahım isterse herşey olur.
bende 27 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2 yıl istemedik bebiş.
benim hikayemde şöyle geçen sene şubatta korunmayı bıraktık.eşim nisan sonu gibi varikosal ameliyatı oldu.haziran başında düşük yaptım.önce eşimdeydi problem şimdi ise bende.eşim düzeldi şimdi benmartta hastalanmadım bende buradaki bir çok arkadaşlarım gibi her ay gecikme olsa test alıyordum.test yaptım yok çıktı kan testide yaptırdım ondada yok dr.gittim polikistikover çıktı.ilk diane 35 ve şeker ilacı vedi insülünü düşürüyormuş oyüzden.diane bitince hastalandım 5, günü klomentine başladım yani geçen pazartesi.bu p.tesi tekrar gelmemi söledi dr. gittim1 yumurtada gelişme varmış diğerinde hiçbir gelişme yokmuş dr dediğine göre polikistin yumurtayla savaşıyor şu anda biri yenmiş biri yenilmiş gözüküyor dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.gidecem inşallah gelişme vardır.kurban olduğum allahım isterse ol derse olmayacak birşey yoktur bana ve tüm bebiş isteyenlere versin inşallah bu tatlı şeylerden...
allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın inşallah.....
canım çok güzel bişeymiş bu ama ben yapmam sanırım ben alacağımı alırım abartıya kaçmadan(inşlgünaydın canım
Ben toplantıya gidiyorum çok sürmez kızlar. Öğle arası da bir arkadaş doğum yaptı bebek görmeye gitcez ayy ne güzel yaaa
halevimm paşamda sizi yer,evet inşallah onlarında olur tüp bebek 3 tane konulacakmış dün sordum da nasıl gidiyor vs. diye. Sanırım 34 yaşında , hatta inşallah biri kız biri erkek olurda bi daha uğraşmayız dedi inşallah dedim bende. Rabbim tüm isteyene nasip etsin. Bu 3. tüp bebek denemesi onların canım, ha bu arada bu tedaviyi burda oluyorlar tıp fak. de sanırım dr a hastaneye ücret ödememişler :26: devlet mı karşılıyor bilmiyorum tabi.:26: Sizin diğer deneme nasıl olacak bitanem.
kuzum ya internetin olmayacakmış üzüldüm bak ama teline int. paketi yükletmen iyi fikir olmuş canım, bizleri yalnız bırakma tabi öslüyoruz bakevet bitanem aşımı oldum geldim, oturmamla hemşirenin gelmesi vurması gitmesi 2 sn bile sürmedi azcık sızı var ama daha fazla acı olurmu bilmiyorum artık.Hemşire biraz ağrın olur dedi.:26:
Yaaa ben face hesabını kapattım amaaaaa:84::84: olmaz burdan koyalım resimleriiii
ben iyiyim kızlar çok şukur takılıyorum ole
dun dr uma gıttım aklımda ne varsa sordum eşim ısrarla hamile kalırsan dogumu nerde yapıcak onu sor dedi.
dr um sen tum işlemler bitti doguma mı geldi diye esprı yaptı sen oraya kadar gel dogumu evde yapıcam dedi koptum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?