yaşıda o kadar yokmuş patronun eşinin desene ne bilim ben daha büyüktür diye düşünmüştüm canım neyse inşallah gönüllerinin muradına bu sefer kavuşmak nasip olur onlar için Allahım hayırlısını versin,
benim bir sonraki denemem son dondurulmuşlarımla olacak canım ki inşallah Rabbim gerek duyurmaz da kendiliğinden geliverir meleğim bakalım bugün adetimin üzerinden geçeli 32.günüm bu hafta bekliyorum gelmesini hiççççççç istemediğim kırmızılarımı Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin
bende de face yok kuzuuuuuuuuuuu sen niye kapadın kiiiiii
melikenin eşine bende bayıldım biz daha yeni yeni doğumu nerde yapacağımızı düşünüyoruz onunki aceleci çıkmış vallaeşininde maşallahı var kuzum hele bi hamiş kalda nerde doğurcanı o zaman düşünürsünüz dimi ama drunun esprisine bayıldım
Esincim hoşgeldin kuzum demek kızarıklıkların leke değilmiş neyseki inşallah lekeye de çevirmez cuma randevun vardı zaten hadi bakalım drun ne dicek ne önerecek sana
alalım alalım kuzum ilk fırsatta alacam ben olmuyor böyle yani onlar nasıl bir tartymışki yukardan aşağıya 3kilo farkettirmiş merdivenlerin hikmeti ne acaba:26:benimkine ne demeli 4günde 1,5kilo vermiş oluyorum bende iyisimi evimizdekinde tartılır biliriz neyin ne olduğunu benim doktorumda kilo takibini yap demiştiesincim hoşgeldin bencede en iyisi alalım bi tartı, sağlıkocağının 2. katından 1. katına inene kadar 4 kilo vermiş olamam yaen son 61 dim bende ortalama 1 kilo almışımdır kesin diyorum ama 2 haftada 64 e çıkamam heralde ayy canım yaa bende yasin okutmak istiyorum çalışıyor olunca birde hamiş olunca hep erteledim , evimizi aldık 1 sene olacak nerdeyse onun için bile okutamadım ki, hem bebiş hem ev için okutayım dedim geçende bi rüya gördüm çok güzel bir rüyaydı ama anneme anlattım annem de dedi evinde yasin okutman lazım senin diye. Hangi birini yapacağım bilmiyorum ama apartmandaki kadınlar bana gelmek istiyor , eşimin 5-6 aile akrabası gelmek istiyor, birde yasin okutayım diyorum :18: eskiden olsa altından kalkabilirdim ama şimdi cesaret edemiyorum cnaım:18: Sizdede ilk diş günü oluyor demek Ha birde doğum lekem arada kayboluyor demişsin ya nasıl bişeyki o
Halevim tartım yok bitanem alacagım artık, sen baby parti yaparsan geliriz bitanem, Allah nasip etsin inşallah da partileri denasip olsun inşallah
Narcım yıldızcım kolay gelsin sizlere de, nar bebek görmeye gidecekmiş ayy inşallah Allah sanada nasip etsin de senin bebişini görmeye de gelsinler
evet cnm yaşları çok değil eşi 34 gibi kendisi de 42 falandı sanırım.İnşallah Rabbim nasip eder herkese , ayy halevim inşallah bitanem kırmızı yerine bebişin gelmiş olsun.Canım facede istemediğim kişiler vardı siliyorum yine ekliyorlar onlara kızdım , birde en yakın arkadaşımın annesi vefat edince o bunalım halimde kapattım zaten öyle çok takılmıyordum , ama o bile zaman kaybına neden oluyor
yok yıldızcım ne kusuru nolacak sanki
bu paylaştığın eklentide sanki simbo yazıyomuş gibime geldide ben uydurdum demekki
evet canım hamileliğe alerjim olduğun karar verdimbaksana her bir yanım alerjiden geçmiyor hıı buarada aklınızda bulunsun teninizin renginden daha koyu kahvemsi gibi bir lekelenmeniz olursa bu hamilelik lekesiymiş henüz hiçbirimizin deneyimi olmadığından tuhaf gelebilir bize sevde olsaydı o bize söylerdi ama kısmet işte inşl iyidir oda özledik valla anmış olalım böylelikle
yazdıklarınız o kadar güzel şeylerki kimisinde duygulandım kimisinde ağladımbile.kurban olduğum allahım isteyen herkeze ve banada nasip etsin inşallah.allahım isterse herşey olur.
bende 27 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.2 yıl istemedik bebiş.
benim hikayemde şöyle geçen sene şubatta korunmayı bıraktık.eşim nisan sonu gibi varikosal ameliyatı oldu.haziran başında düşük yaptım.önce eşimdeydi problem şimdi ise bende.eşim düzeldi şimdi benmartta hastalanmadım bende buradaki bir çok arkadaşlarım gibi her ay gecikme olsa test alıyordum.test yaptım yok çıktı kan testide yaptırdım ondada yok dr.gittim polikistikover çıktı.ilk diane 35 ve şeker ilacı vedi insülünü düşürüyormuş oyüzden.diane bitince hastalandım 5, günü klomentine başladım yani geçen pazartesi.bu p.tesi tekrar gelmemi söledi dr. gittim1 yumurtada gelişme varmış diğerinde hiçbir gelişme yokmuş dr dediğine göre polikistin yumurtayla savaşıyor şu anda biri yenmiş biri yenilmiş gözüküyor dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.gidecem inşallah gelişme vardır.kurban olduğum allahım isterse ol derse olmayacak birşey yoktur bana ve tüm bebiş isteyenlere versin inşallah bu tatlı şeylerden...
allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın inşallah.....
[
yıldızcım sen nasılsın canım eşin iyileştimi bari seni yormasın fazla
benim gene işim iptal oldu arabayla ilgili bir problem vardı parça bulamadık o yüzden cumartesiye almak zorunda kaldık randevuyu yani bugün sizinleyim
asyacım resim koy demişssin herkes resmini güncelleyecekti hepberaber koyarız sonra da sileriz
çünkü sadece arkadaşlarım görsün desende albümler kısmında isteyen görebiliyor o yüzden resmin orda kalması taraftarı değilim canım
günaydın arkidişlerrrrrrrrr
yaaa aklıma ne geldi kızlar sizler " baby shower " yapacakmısınız ??
günaydın canım
"hoşgeldin bebek partisi " canım anne adayı doğumun yaklastığı aylarda genelde 4 .aylardan sonra boyle bır partı duzenlıyor yemekler kurabıyeler pastalar falan hep bebegıne ozel oluyor o zaman hep ısmı bellı oluyor o zaman butun heryerde hosgeldın ahmet zeynep yanı ısmı yazıyor kurabıyeler falan onun ısmıyle dagıtılıyor gelen kısılerde bebege hedıyeler alıyorlar hem aılenın butcesıne yardımda bulunmus oluyorlar guzel oluyor yanı guzel bır gun gecırıyorsun arkadaslarınla falan ben cok detaylı olmasada boyle bırsey dusunuyorum artık hepınz gelırsınız
Günaydın güzellerrr
Yıldız canım sen de başla artık krem neyin çatlama kız sonra şimdiden değişiyo sonuçta hormonlar sadece genişlemekle ilgili değil o. Valla biğenmeyiz sonra seni çatlak çatlak
Bu arada sizlere bir iyi bir kötü haber. Kötü olan internetim olmayabilir artık.Benim işyerim gereği internet yasak bazı bilgisayarlarda var. Ben gelince kanun falan lazım olcak diye bana bağlandı. Ama şimdi yeni bilgisayarlar geldi. Odaya onlardan bir tane konulup internet ona alınabilir. O zamanda devamlı onun başında oturamıcağım için böyle konuşamam sizlerle.:96::84: Şimdi hem yazı yazıyorum hem sizle konuşuıyorum bilg.da. amaaaaaaaa bu zekiiii arkadaşınız çözüm buldu. Telime internet paketi alcam o zaman sizden mahrum kalmıcam bu kadar birebir yazamasam da devamlı en azından işyerinde de uzak kalmam sizden.
Aa bir de bi fikir geldi aklıma resimlerimizi aynı anda koyup görmemiz zor olcak facebook kullananlar varmı ordanda ekleyebiliriz birbirimizi daha güzel olur. İsterseniz tabi:26:
bugün sağlıkocağına gittim aşımı oldum gelmişken tartılayım dedim 2. kattaki tartı 64 kg gösterdi, aşağıda tansiyonum ölçüldü ordada tartılayım dedim orda da 60 çıktım e hangine inanayım ben şimdi aklıma sen geldin öyle sürekli tartılma alışkanlığım hiç yoktu benim , hamiş kalınca drum tartıl ve yaz dedi,hamiş kalmadan önce 2-3 aya bir tartılırdım ki hep aynı olurdum
yıldızım bence yağlanmaya başla bitanem , sen kiloda alıyorsun bak bi anda çatlayıverirsin anlamazsın bile, mutlaka yağlan, ve mutlaka güneş kremleri kullan canım, gerçi leke olacaksa yine oluyor bende kremsiz dışarı çıkmıyorum ama al işte lekem oluştu bile, çatlağım henüz yok bakalım. Esinin tarif ettiği gibi göz kenarlarında çile benzer lekelergüneşte yanmışım gibi son günlerde fark ettim öncesi yoktu milletin gözü kaldı
ben iyiyim kızlar çok şukur takılıyorum ole
dun dr uma gıttım aklımda ne varsa sordum eşim ısrarla hamile kalırsan dogumu nerde yapıcak onu sor dedi.
dr um sen tum işlemler bitti doguma mı geldi diye esprı yaptı sen oraya kadar gel dogumu evde yapıcam dedi koptum orda
günaydın canlarım
yıldızcım sen yoğunsun hayatım kolay gelsin
esincim hoşgeldin bencede en iyisi alalım bi tartı, sağlıkocağının 2. katından 1. katına inene kadar 4 kilo vermiş olamam yaen son 61 dim bende ortalama 1 kilo almışımdır kesin diyorum ama 2 haftada 64 e çıkamam heralde ayy canım yaa bende yasin okutmak istiyorum çalışıyor olunca birde hamiş olunca hep erteledim , evimizi aldık 1 sene olacak nerdeyse onun için bile okutamadım ki, hem bebiş hem ev için okutayım dedim geçende bi rüya gördüm çok güzel bir rüyaydı ama anneme anlattım annem de dedi evinde yasin okutman lazım senin diye. Hangi birini yapacağım bilmiyorum ama apartmandaki kadınlar bana gelmek istiyor , eşimin 5-6 aile akrabası gelmek istiyor, birde yasin okutayım diyorum :18: eskiden olsa altından kalkabilirdim ama şimdi cesaret edemiyorum cnaım:18: Sizdede ilk diş günü oluyor demek Ha birde doğum lekem arada kayboluyor demişsin ya nasıl bişeyki o
Halevim tartım yok bitanem alacagım artık, sen baby parti yaparsan geliriz bitanem, Allah nasip etsin inşallah da partileri denasip olsun inşallah
Narcım yıldızcım kolay gelsin sizlere de, nar bebek görmeye gidecekmiş ayy inşallah Allah sanada nasip etsin de senin bebişini görmeye de gelsinler
yavlular afiyet olsun ben var yemeğe çıkmak
kızlar selam.nasılsınız bakalım.ben iyiyim şükür.bu ay bizim boş geçecek ya .kaç aydır boş geçiyor zaten.acaba klomensiz yumurtalarım büyüyormu onu merak ediyorum bende.iki aydır kullanmıyorum.bugün adetimin 17 . günü çalışma yapalımmı sizce.sadece iki sefer çalışma oldu bu ay.bende eşime diyorumki biz bebek istiyoz ama çalışma yapmıyoz nasıl denk gelsinde olsun bu diyorum.gülüyorr.leylekler getirir diyor:)
esincim baskül sormuşsun.ben geçen sene teknosadan almıştım .sinbonun dijital tartısı.hem çok hesaplı hem de çok memnunum.iki yıl garantisi var.20 tl ye almıştım.tavsiye ederim.ben çok meraklıyım tartılmayada ondan.ama tartılırken sabah tuvaletten sonra bişey yiyip içmeden çıkarım.baya bir fark ediyo çünkü.
kızlar yaa arşiv odasındayım bir belge arıyorum bulamadım onunla ugrasıyorum tekrar gıdecegım gelırım bırazdan ınsallah bulursam tabı
kızlar selam.nasılsınız bakalım.ben iyiyim şükür.bu ay bizim boş geçecek ya .kaç aydır boş geçiyor zaten.acaba klomensiz yumurtalarım büyüyormu onu merak ediyorum bende.iki aydır kullanmıyorum.bugün adetimin 17 . günü çalışma yapalımmı sizce.sadece iki sefer çalışma oldu bu ay.bende eşime diyorumki biz bebek istiyoz ama çalışma yapmıyoz nasıl denk gelsinde olsun bu diyorum.gülüyorr.leylekler getirir diyor:)
halvin adetimi geçiyorayyy hadi inşl bir süpriz yapma bebiş ben burdayım geld,m dese
canlarım bende çıkıyorum anneme gidicem özeldim sonra görüşürz iyi sohbetler sizlere
Yıldızcım, Esincim demek sizde yasin okutacaksın haid bakalım şimdiden Allah kabul etsin hepinizinkini canlarım
canım adetim gecikti diyemiyorum çünkü düzensiz ve 40.günü kadar yolu var diyorum başkada bişi demiyommmsanırsam bu sefer sinsice gelicek benim istenmeyen kırmızılar çünkü ne bel ağrım, ne göğüs acım nede kasık ağrım yokkkkkkkkkk 2-3 ayda bi yapıyor böle sürpriz
neyseki geldim kızlar
adacım sen doğum yap ben gelirim yıldız,esin,nar,halev gelirmi acaba cevap vermemişler:44:
evet hosgeldin bebek partisi kuzum zaten ilerleyen aylarda yapacagın ıcın kımse sana bırsey yaptırmaz sen keyıf yaparsın merak etme ıkramlıklarıda gelen kısıler getırıyor yanında guzelım sen sadece gelenler arasında bır yarısma duzenlıyorsun ıste bebegınle ılgılı sorular soruyorsun mesela en son ne zaman kontrole gıttık ?? cınsıyetını ne zaman ogrendık ?ılk tekmeyı ne zaman attı? suan gobegım kac cm? falan (biz bunların hepsini biliriz o ayrı) ıste dogru cevap verenlere falan kucuk hedıyeler verıyorsun sende oyle guzel olur dıye dusundum bende yapmak ısterım eger olursa
esincim diş çıkınca bizdede aynısı yapılıyor bu yeni çıktı yeni moda yani aman yapabılırsek dğişik olur işte eğlenırız anne doguma yakın kendını ıyı hıssetsın dıye yapılıyor bır nevı aslında canım
yıldızcım sende gelmıssın esın bıraz daha ıyı olmus barı ıyı aksamada yemek hazırlasa senın dedıgın gıbı tam olur
neyseki geldim kızlar
adacım sen doğum yap ben gelirim yıldız,esin,nar,halev gelirmi acaba cevap vermemişler:44:
evet hosgeldin bebek partisi kuzum zaten ilerleyen aylarda yapacagın ıcın kımse sana bırsey yaptırmaz sen keyıf yaparsın merak etme ıkramlıklarıda gelen kısıler getırıyor yanında guzelım sen sadece gelenler arasında bır yarısma duzenlıyorsun ıste bebegınle ılgılı sorular soruyorsun mesela en son ne zaman kontrole gıttık ?? cınsıyetını ne zaman ogrendık ?ılk tekmeyı ne zaman attı? suan gobegım kac cm? falan (biz bunların hepsini biliriz o ayrı) ıste dogru cevap verenlere falan kucuk hedıyeler verıyorsun sende oyle guzel olur dıye dusundum bende yapmak ısterım eger olursa
halevcım sende yap bız gelırız merak etme sen kuzum
kızlar benim doktorum kontrolümü mayısın ilk haftasına verdi, aradım ama dr izinliymiş o hafta mecburen 14 mayısa aldım randevumu, emme çok geç olduğunu düşünüyorum, çatlarım ben o tarihe kadar...
bu nedenle bu hafta sonu içinde ablamın dr undan randevu aldımonun gittiği yer anadolu yakasında, hem hastaneyi hem dr u görmüş olurum bölelikle... tabi en önemlisi minnoşu görmüş olurummmm ona gidicem haftasonu, sonrada 14 mayısta bizim dr amcaya gidicez
kızlar benim doktorum kontrolümü mayısın ilk haftasına verdi, aradım ama dr izinliymiş o hafta mecburen 14 mayısa aldım randevumu, emme çok geç olduğunu düşünüyorum, çatlarım ben o tarihe kadar...
bu nedenle bu hafta sonu içinde ablamın dr undan randevu aldımonun gittiği yer anadolu yakasında, hem hastaneyi hem dr u görmüş olurum bölelikle... tabi en önemlisi minnoşu görmüş olurummmm ona gidicem haftasonu, sonrada 14 mayısta bizim dr amcaya gidicez
canım bence günaşırı yinede çalışın , çalışma gibi olmasın da:78: hani özlemden dolayı gibi olsun:78: Hiç belli olmaz bitanem benim yumoşlar gibi tembelse seninkilerde geç çatlayabilir. Benim aşılama 19. gün olmuştukızlar selam.nasılsınız bakalım.ben iyiyim şükür.bu ay bizim boş geçecek ya .kaç aydır boş geçiyor zaten.acaba klomensiz yumurtalarım büyüyormu onu merak ediyorum bende.iki aydır kullanmıyorum.bugün adetimin 17 . günü çalışma yapalımmı sizce.sadece iki sefer çalışma oldu bu ay.bende eşime diyorumki biz bebek istiyoz ama çalışma yapmıyoz nasıl denk gelsinde olsun bu diyorum.gülüyorr.leylekler getirir diyor:)
esincim baskül sormuşsun.ben geçen sene teknosadan almıştım .sinbonun dijital tartısı.hem çok hesaplı hem de çok memnunum.iki yıl garantisi var.20 tl ye almıştım.tavsiye ederim.ben çok meraklıyım tartılmayada ondan.ama tartılırken sabah tuvaletten sonra bişey yiyip içmeden çıkarım.baya bir fark ediyo çünkü.
demek akşama eşin yapacak yemekleriesincim, sinbonunkine bakabilirsin hayatım, benm dün koyduuğm resim internetten bulduğum bi resimdi, sana örnek olsun diedikkat edelim bari lekelenmelere sinbo 20 tl gibi bişi cnm, çok pahalı değil
canım eşim evde ben işe geldim. çıkarkende akşam yemekleri hazırlarsın artık deyip çıktım3 gün raporluydu bugün son günü yarın işe gider sanırım, şimdi daha iyi...
senin iş de iptal olmuş, inş cmt halledersin canımcım
selam canım, evet benmde başlamam lazım bi an önce kuzum, sonra kimsecikler beyenmez beni haklısınhaftasonu hemen alırım bişiler
demek internetiniz gidioo emme akıllı bacım hemen yolunu bulmuş, eferin sana kuşum
ben kullanıyorum face, isterimde tabiki, özelden isteyenler mesaj atsınlar o zaman, kimlr kullancak sölesin, mesaj atayım sizlere canlarım, halevcim sende eşininkini sölersin kuzum olmaz mı?
demek bebek görmelere gideceksin, inş kısa zamanda san gelirler bitanem bebek görmeye
adacım saol canım eşim daha iyi, yarın başlayacak artık işe... demek 2 kat arası 4 kilo farkettisende al bitanem bi tartı... aşının çok acımamasına sevindim
ende bi an önce başlayacam hayatım, yoksa çatlayaca haklısın, zaten kilo alıp duruyom
ayy hamileyken o kadar misafir yorar seni kuzum, baksana nerdeyse tüm il size gelecek wallabizde taşınalı 7 ay oldu bende çok istiyorum yasin okutmak ama dediğin gibi bi kısmet olmadı, çalışınca haftaiçi olmuyo, haftasonu insanların programı oluyo. bi denk getiremedik yaniii
afiyet olsun kuzum
hoşgeldin canım.. hamile kaldığımda, biz o ay 3 kere birlikte olmuştuk, eğer olacağı varsa inan oluyo, yeterki Rabbim nasip etmiş olsuninş sizde de ööle olur kuzum
oyy kuzummm tozlanıp gelmede aralarındankızlar yaa arşiv odasındayım bir belge arıyorum bulamadım onunla ugrasıyorum tekrar gıdecegım gelırım bırazdan ınsallah bulursam tabı
kuzum öyle yapayım diyorum artık, emme eşinin akrabalarını ayrıca çağırmam lazım onlar 2 kere dediler reddettim oturup sohbet etmek isityorlar.:26:hoşgeldin canım çalışma günü olarak algılamayın bence günaşırı yapın canım o zaman hiçbişey kaçırmış olmuyorsunuz
Adacım bence yasin okutacağın zamanı ayarla ve gelmek isteyen herkesi çağır hepsi bi aradan çıkmış olur
Yıldızcım, Esincim demek sizde yasin okutacaksın haid bakalım şimdiden Allah kabul etsin hepinizinkini canlarım
neyseki geldim kızlar
esincim diş çıkınca bizdede aynısı yapılıyor bu yeni çıktı yeni moda yani aman yapabılırsek dğişik olur işte eğlenırız anne doguma yakın kendını ıyı hıssetsın dıye yapılıyor bır nevı aslında canım
yıldızcım sende gelmıssın esın bıraz daha ıyı olmus barı ıyı aksamada yemek hazırlasa senın dedıgın gıbı tam olur
narcım ınternetın yokmus ama sen cozumunu de bulmussun canım evet keske hepımız aynı sehırde olsaydık :26:
halevcım sende yap bız gelırız merak etme sen kuzum
kuzum öyle yapayım diyorum artık, emme eşinin akrabalarını ayrıca çağırmam lazım onlar 2 kere dediler reddettim oturup sohbet etmek isityorlar.:26:
evett kuzum fark ettim cv vermemişler onlaresine de soru sordum cvp bilem vermedi yıldız ve esine gelme ile ilgili de yazdım onada cvp vermediler çenemi tutabilirsem az yazacağım zati çok konuşuyorum diye kimse ilgilenmiyor
Bu çiçekler sana bitanempaşam doğunca gel emi
Halevle sen yaparsan geliriz kuşum , ayy bi sürü de fotoğraf çekimi falan olur ne güzel bi hatıra olur miniklere
Ya kızlar kolum fena acıyor yaasızlıyor böle
Halevv canım belirti neyin yokmuş kızz bu ayy pek verimli geçti sankim sizin için:78::78: istermisin miniğin gelmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?