Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

esincim hoşgeldin bencede en iyisi alalım bi tartı, sağlıkocağının 2. katından 1. katına inene kadar 4 kilo vermiş olamam ya en son 61 dim bende ortalama 1 kilo almışımdır kesin diyorum ama 2 haftada 64 e çıkamam heralde ayy canım yaa bende yasin okutmak istiyorum çalışıyor olunca birde hamiş olunca hep erteledim , evimizi aldık 1 sene olacak nerdeyse onun için bile okutamadım ki, hem bebiş hem ev için okutayım dedim geçende bi rüya gördüm çok güzel bir rüyaydı ama anneme anlattım annem de dedi evinde yasin okutman lazım senin diye. Hangi birini yapacağım bilmiyorum ama apartmandaki kadınlar bana gelmek istiyor , eşimin 5-6 aile akrabası gelmek istiyor, birde yasin okutayım diyorum :18: eskiden olsa altından kalkabilirdim ama şimdi cesaret edemiyorum cnaım:18: Sizdede ilk diş günü oluyor demek Ha birde doğum lekem arada kayboluyor demişsin ya nasıl bişeyki o

Halevim tartım yok bitanem alacagım artık, sen baby parti yaparsan geliriz bitanem, Allah nasip etsin inşallah da partileri denasip olsun inşallah
Narcım yıldızcım kolay gelsin sizlere de, nar bebek görmeye gidecekmiş ayy inşallah Allah sanada nasip etsin de senin bebişini görmeye de gelsinler

evet cnm yaşları çok değil eşi 34 gibi kendisi de 42 falandı sanırım.İnşallah Rabbim nasip eder herkese , ayy halevim inşallah bitanem kırmızı yerine bebişin gelmiş olsun.Canım facede istemediğim kişiler vardı siliyorum yine ekliyorlar onlara kızdım , birde en yakın arkadaşımın annesi vefat edince o bunalım halimde kapattım zaten öyle çok takılmıyordum , ama o bile zaman kaybına neden oluyor

melikenin eşine bende bayıldım biz daha yeni yeni doğumu nerde yapacağımızı düşünüyoruz onunki aceleci çıkmış valla
hoşbulduk halevim evet canım leke değilmiş bilmiyorum ama alerji testine sokabililer diye düşünmeye başladım çünkü bazen oluyo bazen geçiyo bird kırmızı çilek gibi çenem var yemede yanında yatbakalım cum doktor ne karar verecek seninde deiğin gibi
afiyet olsun kuzucum
alalım alalım kuzum ilk fırsatta alacam ben olmuyor böyle yani onlar nasıl bir tartymışki yukardan aşağıya 3kilo farkettirmiş merdivenlerin hikmeti ne acaba:26:benimkine ne demeli 4günde 1,5kilo vermiş oluyorum bende iyisimi evimizdekinde tartılır biliriz neyin ne olduğunu benim doktorumda kilo takibini yap demişti
canım ben iki sefer okutacam işte ayrı ayrı zamanlarda ilki adağımdıda ikincisi komuşumunkine gitmiştimde dua etmiştim hatırlarsanız onun için duam yeriine geldiği için yapacam haqftaya birini aradan çıkarayım dedim sende bir fırsatını buluran hm komşularını çağır hemde o dediğin akrabalarını yasininide okut ikisi birden çıkmış olur canım

allah inşl bu sefer nasip etmiştir patronlarına
halvin adetimi geçiyor ayyy hadi inşl bir süpriz yapma bebiş ben burdayım geld,m dese
canlarım bende çıkıyorum anneme gidicem özeldim sonra görüşürz iyi sohbetler sizlere

kızlar selam.nasılsınız bakalım.ben iyiyim şükür.bu ay bizim boş geçecek ya .kaç aydır boş geçiyor zaten.acaba klomensiz yumurtalarım büyüyormu onu merak ediyorum bende.iki aydır kullanmıyorum.bugün adetimin 17 . günü çalışma yapalımmı sizce.sadece iki sefer çalışma oldu bu ay.bende eşime diyorumki biz bebek istiyoz ama çalışma yapmıyoz nasıl denk gelsinde olsun bu diyorum.gülüyorr.leylekler getirir diyor:)

esincim baskül sormuşsun.ben geçen sene teknosadan almıştım .sinbonun dijital tartısı.hem çok hesaplı hem de çok memnunum.iki yıl garantisi var.20 tl ye almıştım.tavsiye ederim.ben çok meraklıyım tartılmayada ondan.ama tartılırken sabah tuvaletten sonra bişey yiyip içmeden çıkarım.baya bir fark ediyo çünkü.

esincim, sinbonunkine bakabilirsin hayatım, benm dün koyduuğm resim internetten bulduğum bi resimdi, sana örnek olsun die dikkat edelim bari lekelenmelere sinbo 20 tl gibi bişi cnm, çok pahalı değil

canım merhaba, inş herşey gönlünce olur ve en kısa sürede miniğine kavuşursun

canım eşim evde ben işe geldim. çıkarkende akşam yemekleri hazırlarsın artık deyip çıktım 3 gün raporluydu bugün son günü yarın işe gider sanırım, şimdi daha iyi...
senin iş de iptal olmuş, inş cmt halledersin canımcım

günaydın arkidişlerrrrrrrrr

günaydın halevcim, işlerimi anca halledebildim, hemen geldim

yaaa aklıma ne geldi kızlar sizler " baby shower " yapacakmısınız ??

bende ilk defa duydum, bilmediğinde yok walla

bilmiodum ama çok eğlenceli bişi gibi görünüyo, yaparsam gelirsiniz artık

selam canım, evet benmde başlamam lazım bi an önce kuzum, sonra kimsecikler beyenmez beni haklısın haftasonu hemen alırım bişiler
demek internetiniz gidioo emme akıllı bacım hemen yolunu bulmuş, eferin sana kuşum
ben kullanıyorum face, isterimde tabiki, özelden isteyenler mesaj atsınlar o zaman, kimlr kullancak sölesin, mesaj atayım sizlere canlarım, halevcim sende eşininkini sölersin kuzum olmaz mı?
demek bebek görmelere gideceksin, inş kısa zamanda san gelirler bitanem bebek görmeye

adacım saol canım eşim daha iyi, yarın başlayacak artık işe... demek 2 kat arası 4 kilo farketti sende al bitanem bi tartı... aşının çok acımamasına sevindim
ende bi an önce başlayacam hayatım, yoksa çatlayaca haklısın, zaten kilo alıp duruyom

selam cnm, hakkaten eşin erkenci çıkmış ama dr unda komikmiş yani

günaydın canlarım

yıldızcım sen yoğunsun hayatım kolay gelsin

yoğundum çok hayatım, şimdi daha iyiyim. sen nasılsın?

ayy hamileyken o kadar misafir yorar seni kuzum, baksana nerdeyse tüm il size gelecek walla bizde taşınalı 7 ay oldu bende çok istiyorum yasin okutmak ama dediğin gibi bi kısmet olmadı, çalışınca haftaiçi olmuyo, haftasonu insanların programı oluyo. bi denk getiremedik yaniii

yavlular afiyet olsun ben var yemeğe çıkmak

afiyet olsun kuzum

hoşgeldin canım.. hamile kaldığımda, biz o ay 3 kere birlikte olmuştuk, eğer olacağı varsa inan oluyo, yeterki Rabbim nasip etmiş olsun inş sizde de ööle olur kuzum

kızlar yaa arşiv odasındayım bir belge arıyorum bulamadım onunla ugrasıyorum tekrar gıdecegım gelırım bırazdan ınsallah bulursam tabı

hoşgeldin canım çalışma günü olarak algılamayın bence günaşırı yapın canım o zaman hiçbişey kaçırmış olmuyorsunuz

Adacım bence yasin okutacağın zamanı ayarla ve gelmek isteyen herkesi çağır hepsi bi aradan çıkmış olur

Yıldızcım, Esincim demek sizde yasin okutacaksın haid bakalım şimdiden Allah kabul etsin hepinizinkini canlarım

halvin adetimi geçiyor ayyy hadi inşl bir süpriz yapma bebiş ben burdayım geld,m dese
canlarım bende çıkıyorum anneme gidicem özeldim sonra görüşürz iyi sohbetler sizlere

canım adetim gecikti diyemiyorum çünkü düzensiz ve 40.günü kadar yolu var diyorum başkada bişi demiyommm sanırsam bu sefer sinsice gelicek benim istenmeyen kırmızılar çünkü ne bel ağrım, ne göğüs acım nede kasık ağrım yokkkkkkkkkk 2-3 ayda bi yapıyor böle sürpriz

Son düzenleme:
neyseki geldim kızlar

adacım sen doğum yap ben gelirim yıldız,esin,nar,halev gelirmi acaba cevap vermemişler:44:

evet hosgeldin bebek partisi kuzum zaten ilerleyen aylarda yapacagın ıcın kımse sana bırsey yaptırmaz sen keyıf yaparsın merak etme ıkramlıklarıda gelen kısıler getırıyor yanında guzelım sen sadece gelenler arasında bır yarısma duzenlıyorsun ıste bebegınle ılgılı sorular soruyorsun mesela en son ne zaman kontrole gıttık ?? cınsıyetını ne zaman ogrendık ?ılk tekmeyı ne zaman attı? suan gobegım kac cm? falan (biz bunların hepsini biliriz o ayrı) ıste dogru cevap verenlere falan kucuk hedıyeler verıyorsun sende oyle guzel olur dıye dusundum bende yapmak ısterım eger olursa

esincim diş çıkınca bizdede aynısı yapılıyor bu yeni çıktı yeni moda yani aman yapabılırsek dğişik olur işte eğlenırız anne doguma yakın kendını ıyı hıssetsın dıye yapılıyor bır nevı aslında canım

yıldızcım sende gelmıssın esın bıraz daha ıyı olmus barı ıyı aksamada yemek hazırlasa senın dedıgın gıbı tam olur

narcım ınternetın yokmus ama sen cozumunu de bulmussun canım evet keske hepımız aynı sehırde olsaydık :26:

halevcım sende yap bız gelırız merak etme sen kuzum

Yıldızcım, Esincim demek sizde yasin okutacaksın haid bakalım şimdiden Allah kabul etsin hepinizinkini canlarım

inş kısa sürede yapabilriz canım bakalım

walla inş güzel bi süpriz yapr seninki hayatım, ayy ne güzel olurrrr

herkese gideriz inş kuzum, ne de güzel olur ay ben çok beyendim dediğini ama bakalım yapabilecekmiyim...
akşam gidince görücem bakalım yemekler hazır mı

kızlar benim doktorum kontrolümü mayısın ilk haftasına verdi, aradım ama dr izinliymiş o hafta mecburen 14 mayısa aldım randevumu, emme çok geç olduğunu düşünüyorum, çatlarım ben o tarihe kadar...
bu nedenle bu hafta sonu içinde ablamın dr undan randevu aldım onun gittiği yer anadolu yakasında, hem hastaneyi hem dr u görmüş olurum bölelikle... tabi en önemlisi minnoşu görmüş olurummmm ona gidicem haftasonu, sonrada 14 mayısta bizim dr amcaya gidicez

hoşgeldin canım evrakların arasında bi yerelere kabolmamışsın aferinnnnnn

yeni olduğu belli hiç duymamıştım çünkü inşallah bi hamiş kalmayı becerelimde canım gerisi gelir inşallah

canım demek ablanın doktora gideceksin.sabırsız seni 14 mayısa ne kaldı şurda.ya benim annem doktora sadece doğuracağı zaman gitmiş.bir kere biile ultrasona girmeden.tahlil est falan yaptırmadan.Allaha şükür ki bişeyimiz yokmuş herşey iyi olmuş.şimdi sürekli doktorda hamileler ve olmak isteyenler:)

aaaaaaa bak sen randevu veriyor izin alıyor insan bi randevu defterini karıştırır hastam varmı yokmu diye ayıp etmiş, neyseki sende çözümünü bulmuşsun canım git bakalım ablanınkine umarım memnun kalırsın canım

yavlum faceden istek yolladım sana eşimin adına gelir kabul et emi kuzum

Son düzenleme:
canım bence günaşırı yinede çalışın , çalışma gibi olmasın da:78: hani özlemden dolayı gibi olsun:78: Hiç belli olmaz bitanem benim yumoşlar gibi tembelse seninkilerde geç çatlayabilir. Benim aşılama 19. gün olmuştu siz yinede mutlaka çalışın emi kuzum.Şuna bak hele tartılma şartlarıda varmış dimek valla esinin dediği gibi kırkyılda bi aklıma gelirdi tartılmak ondada açmıyım yokmuyum bakmazdım
demek akşama eşin yapacak yemekleri beceriklimidir kız öyle kuzummm sen hala yağlar alıp kullanmadın demekkk kızz kaç kere dedim sana al kullan şimdiden bi anda çatlayıp batlayıverirsin diyeee abla sözü dinle azcık Sağlıkocağının merdivenlerinde keramet canım baksana 1 katta 4 kilo fark ettirdi eşimde hemen 64 sün işte boşver 60 değilsindir diyor ne biliyosun herif didim sende yasin okutacaksın demek toplanıp ortaklaşa okutalım bari kuzum inan o kadar kişiyi çağırmak benide zorlayacak valla, ne yapacağım bilemedim gelmek isteyenlerde hep eşim tarafından zaten, mübarek bi sürü sülalesi var yaa hoş kayınvalidem nazara göze pek inanır istemiyor oda gelmelerini falan, gelen oldumu okur üfler bak nazar ettiler ben biliyorum der
kızlar yaa arşiv odasındayım bir belge arıyorum bulamadım onunla ugrasıyorum tekrar gıdecegım gelırım bırazdan ınsallah bulursam tabı
oyy kuzummm tozlanıp gelmede aralarından
kuzum öyle yapayım diyorum artık, emme eşinin akrabalarını ayrıca çağırmam lazım onlar 2 kere dediler reddettim oturup sohbet etmek isityorlar.:26:

evett kuzum fark ettim cv vermemişler onlar esine de soru sordum cvp bilem vermedi yıldız ve esine gelme ile ilgili de yazdım onada cvp vermediler çenemi tutabilirsem az yazacağım zati çok konuşuyorum diye kimse ilgilenmiyor
Bu çiçekler sana bitanempaşam doğunca gel emi

Amaninnn kuzum ne çok şey biliyosun sen hele bakın şu hatuna son modayı da bilirmişş nerden öğrendin nerden buldun bunu :26: hoş ve farklı bi partiymiş en çokta gelenlerin pastalarıyla gelmesi :76::76:

Halevle sen yaparsan geliriz kuşum , ayy bi sürü de fotoğraf çekimi falan olur ne güzel bi hatıra olur miniklere

Ya kızlar kolum fena acıyor yaa sızlıyor böle

aferinnn sanada çok tuttum bu fikrini 14 mayısa kadar beklenilirmi hiç ki sen daha 1 kez gittin dimi druna git git farklı drun görmesi de çok iyi. Bende cuma gideceğim paşacımı görmeye kendi drumuza hemde diğerine de 2 hafta sonra gideceğim adamcık azcık bizi özlesin sonra daha geçen hafta bakmadınmı size diyor

Halevv canım belirti neyin yokmuş kızz bu ayy pek verimli geçti sankim sizin için:78::78: istermisin miniğin gelmiş olsun.

Ahhhh narrr ahhhhhh nerden çıkartın face i yaaaaa ben çatlarım ayol ,az kurtlu değilim bende biliyosun ,sen görürsün kimse kimseyi eklemesin bakim. Çatlarım ben

sohbeti napacaklar yaaaaa azcık insaflı olsun onlarda hamile bayansın zora gelemiyorsun uğraştırmasınlar seni hepsini aradan çıkarmaya bak eşinle konuş belki akrabalarını öle ikna edebilir

aynı şehirde olsaydık gelirdim canlarım ama uzak olunca inanın zor oluyor yaaaaaaaa heleki eşim olmadan bi yerlere gitmişliğim yok ki benim

ah canım acısı yeni yeni çıkıyor demek ki umarım yarına bişeyin kalmaz canım

Halevv canım belirti neyin yokmuş kızz bu ayy pek verimli geçti sankim sizin için:78::78: istermisin miniğin gelmiş olsun.

yok be kuzum bedenimi tanıyorum artıkın ağrısız adet olduğum çok oldu o yüzden çaktırmadan gelecek sanırsam beni üzmemek için napalım hayırlısı olsun yapcek bişi yokkkkk, ayrıca bizim her ay verimli geçiyor genelde günaşırı yapıyoruz

Son düzenleme:
ayy adacım tesekkur ederım cıcekler ıcın

ay nelerde bılırmısım gercekten ben sız bılıyorsunuzdur dıye yapacakmısınız dıye sormustum aaa takıp ederım oyle seylerı ben guzel olur yaparsak gelırsınız guzelım bende senın pasana gelırım kuzum
bendece yaa kımse kımseyı eklemesın bende face ı kapattım yaa ada bırsey soyle sunlara

yıldızcım demek ablanın doktoruna gıdeceksın gıt gor bakalım mınıgını guzelım neler yapıyormus prensesımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…