Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar ya ütü yapıyordum az önce elime yapıştırdım.hemde elimin üstü.geçenlerdede fırının rezistansına değmişti tepsiyi koyarken orası iz kaldı buda kalırsa ne yapsam acaba.

ayy eskiden ööleymiş kuzum ama şimdi insan sabredemio. biz 6 haftalıkken gittik en son, bişi belli olmuyodu, şimdi accık belli oluyodur belkim

hastasından değil kuzum adam direkt izinliymiş o gün tam gününü verdi yaneee, ama demokraside çareler tükenmez buldum ben yolumu
ekledim seni bitanem

kız sen ne fenasın ben yazmadımmı geliriz dieeee unutkanlıkta başladı sende heee yazdığımdan adım gibi eminim
alcam çıkışta yağ yawrum tamam kızma bende istiyorum yasin ama dediğim gibi bi fırsat olmadı, hamileyken o kadar çok misafirde ağırlanmaz hee, yorulursun walla kuzum dikkat et kendine.. demek aşın acımaya başladı, inş çabucak geçer ...

bitanem eşm yemeğim y sinden anlamaz gittiğimde kesin dışardan sölemiş olur, hazırladım der

Ahhhh narrr ahhhhhh nerden çıkartın face i yaaaaa ben çatlarım ayol ,az kurtlu değilim bende biliyosun ,sen görürsün kimse kimseyi eklemesin bakim. Çatlarım ben

çok geç ekledik bile ee çatlıcağına aç sende kuşum tekrar, yolla bizeee... eee kızlar yokmu artıran bi halevle asyadan geldi talep

yıldızcım demek ablanın doktoruna gıdeceksın gıt gor bakalım mınıgını guzelım neler yapıyormus prensesımız

evet cnm ya çok merak ediyorum, 6 haftaydı gittiğimizde, şimdi accık daha büyümüştür sıpacık

ah kuzum öyle düşünseler 2 kere hamişliğimin başında derlermi hiç kayınvalidem çağırsın o hizmet etsin sonra evimi gezdirmeye yukarı çıkartayım bari Hakketn canım yeni yeni çıkıyor acısı taa kemiğin içi sızlıyor, hayırlısı olsun diyelim daha doğrusu GÖNLÜNDE OLANI HAKKINDA HAYIRLI EYLESİN MEVLAM.
Maşallah maşallahh valla siz pek dinamiksiniz:78::78: bu şekilde kaç yaşa kadar devam ediyorki kızlar bileniniz varmı, yani 60 yaşına gelince o iş olmazmı kii:26: sabahta eşime soruyorum:78: ne ilginç şeyleri merak ediyorum ben yaa:78:

bu arada aşı yerınde agrımaya baslamıs canım ınsallah fazla agrımaz hemencık gecer acısı:26:

yok kuzum senin kadann modayı takip etmiyoruz Heyy millettt kimse kimseyi eklemesin bak ben yokum rana yok, halevin de yok ( eşininkini saymıyorm ) diğer bacılar sakın ekleme neyin yokk, herkescik buraya koysun fotolarını
avukatcım bakk bu fikrini biz beğenmedikkk
inşallh canım ya geçer kolum

kızlar ya ütü yapıyordum az önce elime yapıştırdım.hemde elimin üstü.geçenlerdede fırının rezistansına değmişti tepsiyi koyarken orası iz kaldı buda kalırsa ne yapsam acaba.

ayy kuzum benmde elimin üstünde iz var ööle, nasıl geçerki ben bilmem :26: geçmiş olsun çok

kız neleri merak edion sende az değilsin
ranaaaaa seninde yok mu face in şeker, kız kıskançlık yapmasana, aç sende bi tane, burayada koyarız merak etmede, başka iletişim aracımız da olsun ama, bazen merak edioz birbirimizi dimiiii
seni çatlayan seniiiiiiii, halevle çoktan ekledik emme

canım hemen çiğ patatesi rendele ve hemen yanan yerine koy hem acısını alır hemde ız kalmaz

tüh canım yaa dikkat et, ne iyi gelirki yanık izine :26:
git git gör prensesimizi tabiki, ayy şekerim sen yazdınmı bana cvp, bakayım dur seni çıkartıyorum o zaman he kuzum aşım acıyor ya, al yağınıda mutlaka, canım çalışıyo olunca zor oluyor misafir birde hamiş hamiş. bakalım Allah kolaylık versin hepimize
sizi gıcıklar, silin hemennn
yıldızcım davet yolladım faceden kabul et:))

rana koş kuzum bunlar iyice çatlatacak bizii

ah canım geçmiş olsun bende pazar günü ütü yaparken kolumun iç tarafı anlık deydi iz kalırmı bilmiyorum ama çok önceden aynı yerin biraz üst tarfından da yakmıştım o çok kötü acı vermişti gece uyutmamıştı bilene onun izi halen duruyor gören beni psikopat sanır

hımmmmmmmm neyseki ablanın hastenesinden aldın kendi druna da gidersin 2 kere görmüş olursun yavlunu

o zaman dediğin gibi yap kuzum kayınvaliden ağırlasın ordan sana oturmaya çıkarlar sende yorulmamış olursun canım daha iyi olur senin içinde

evet kuzum hayırlısı napalım, yok kız benim adet düzensiz ya yumoşumunda ne zaman çatlayıp çatlamadığını hiçççççççç anlamıyorum o yüzden riske atmamak adına günaşırı yapıyoruz biz bazen 3 bilemedin 4 günde ara verdiğimiz oluyor yani merak etme artizzzzz bak sen neleri de merak edermiş insan 40ından sonra azar derler ama bilemedim yani

ay biz yıldızla birbirimizi ekledik bilene kuzum eşimin adresi ama bana face adresi aldırmadığı için kendi adresine istediğim arkadaşımı eklememe izin veriyor sağoılsun zaten kendi de kullanmıyor ki güvenlik olduğu için nete girme imkanı yok bide sadece video yayınlamak için kim ne yayınlamış diye bazı akşamlar bakıyor

kız prenses dedin gene ayyy ne olcak çok merak ediyorum senin kaçıncı haftada belli olmuştu? yağ iş çıkışı alıcam kuzum mutlaka...
kıskanma yaaa, sen neden eski adresini açmıosun geri, bi ara demiştin var die hatırlıyorum, hatta patronun sinir etmişti, paşa dedin diye.. aç tekrar, rana sende aç hesap, açmayan herkeşşş hesap açsınnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84:

hiç sorma ranacım yaa, hiç bizi de düşünmüyorlar:84:

Benim merak ettiğim sorunun cvbını bilen yokmu yahuu:78:

senin soruna halev cevap vermiş 40 ından sonra azarsın
ama benım tanıdıgım herkes kardes kardes yatıyoruz dıyorlar yanı bellı bır yastan sonra boyle oluyor herhalde ama bunlar hep eskı nesıl olanlar bakalım bızler nasıl olacagız

Canlarım işlerim yoğun bir iki haftadır böyle zaten haziran falan gelse biraz rahat etcem. Haber veriyim didim. Okuyamadımda öğleden sonra yazdıklarınızı. Bu arada internetim kalcak muhtemelen. Ayrılmıyoruz yaniiii … akşam girer okurum artık beni özleyin anacımmmm :79:

hiç sorma ranacım yaa, hiç bizi de düşünmüyorlar:84:

Benim merak ettiğim sorunun cvbını bilen yokmu yahuu:78:

cevabı bilen yok çünkü gören yok kuzum kendimiz yaşaya yaşaya öğrencez herhal kime sorsan yatıp uyuyoz der bizde inanırız

sen neden açmıosun face sini tekrar ona cevap ver bakiyimmmmm

aynen ya herkes ööle yada herkes yalan sölüyo açık vermemek için yaşayarak göreceğiz demek ki yawrum.
sendee cvp vermemişsin sorduğuma

int in gitmemesi süper, uzun sürdü işlerin, akşama gel

kızlar ben birazcık dışarı çıkıyorum öptüm sizleri.yıldızcım ne çok resim eklemişsin şaşı oldum bakmaktan.saçlarında her renk olmuş.tüm fotolarda değişiksin ya.maşallah arkadaşıma:))

tamam canım kolay gelsin sana, netinin gitmemesine sevindik canım gerçi sen çareyi bulmuştun ama iyi oldu bu da

gez bakem canım iyi gelir açılırsın

dimek sizinki yumoşları denk getirme çalışması:86: hakkaten öyle derler dimi 40ından sonra azar diye Allahımm tanıyan biri okusa şu yazdıklarımııı:78: yerin dibine girerim yaa kuzum geçmiş olsun sende kolunu yakmışsın çok korkarım yanıktan ben , 11 yaşlarında ayağım yandı da ödüm kopar sıcak şeylerden
ayy kardeş gibimi yatılıyorki 50 den sonra yaşlanınca merak ediyorum ya inşallah o zamanda şimdiki gibi olur eşlerimizle aramız:26:

ayy çok güzel haber hadi bakalım ohhh netin hala seninle bi sürü de yazdık kuzucm emme cezalısın senn

Yıldızım face i niye kapattığımı yazmıştım şekerimmm, sonra benim paşam kaç haftalık belli olmuştu 16 haftalık falandık tam tarihine evde bakmam lazım kuzum ajandasına

yıldızcım benimde face ım vardı bır ara acayıp takılıyordum bu sebze mevye yetıstırme oyunu vardıya cıflıgım falan vardı baktım acayıp zaman kaybedıyorum kapattım sonra bır ara yıne actım sonra gene kapattım oyle yanı sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…