canım demek ablanın doktora gideceksin.sabırsız seni 14 mayısa ne kaldı şurda.ya benim annem doktora sadece doğuracağı zaman gitmiş.bir kere biile ultrasona girmeden.tahlil est falan yaptırmadan.Allaha şükür ki bişeyimiz yokmuş herşey iyi olmuş.şimdi sürekli doktorda hamileler ve olmak isteyenler:)
aaaaaaa bak sen randevu veriyor izin alıyor insan bi randevu defterini karıştırır hastam varmı yokmu diye ayıp etmiş, neyseki sende çözümünü bulmuşsun canım git bakalım ablanınkine umarım memnun kalırsın canım
yavlum faceden istek yolladım sana eşimin adına gelir kabul et emi kuzum
c
demek akşama eşin yapacak yemekleribeceriklimidir kız öyle kuzummm sen hala yağlar alıp kullanmadın demekkk kızz kaç kere dedim sana al kullan şimdiden bi anda çatlayıp batlayıverirsin diyeee abla sözü dinle azcık Sağlıkocağının merdivenlerinde keramet canım baksana 1 katta 4 kilo fark ettirdi eşimde hemen 64 sün işte boşver 60 değilsindir diyor ne biliyosun herif didim sende yasin okutacaksın demek toplanıp ortaklaşa okutalım bari kuzum inan o kadar kişiyi çağırmak benide zorlayacak valla, ne yapacağım bilemedim gelmek isteyenlerde hep eşim tarafından zaten, mübarek bi sürü sülalesi var yaa hoş kayınvalidem nazara göze pek inanır istemiyor oda gelmelerini falan, gelen oldumu okur üfler bak nazar ettiler ben biliyorum der
evett kuzum fark ettim cv vermemişler onlaresine de soru sordum cvp bilem vermedi yıldız ve esine gelme ile ilgili de yazdım onada cvp vermediler çenemi tutabilirsem az yazacağım zati çok konuşuyorum diye kimse ilgilenmiyor
Bu çiçekler sana bitanempaşam doğunca gel emi
Halevle sen yaparsan geliriz kuşum , ayy bi sürü de fotoğraf çekimi falan olur ne güzel bi hatıra olur miniklere
Ya kızlar kolum fena acıyor yaasızlıyor böle
Ahhhh narrr ahhhhhh nerden çıkartın face i yaaaaaben çatlarım ayol ,az kurtlu değilim bende biliyosun ,sen görürsün kimse kimseyi eklemesin bakim. Çatlarım ben
yıldızcım demek ablanın doktoruna gıdeceksın gıt gor bakalım mınıgını guzelım neler yapıyormus prensesımız
ah kuzum öyle düşünseler 2 kere hamişliğimin başında derlermi hiçsohbeti napacaklar yaaaaa azcık insaflı olsun onlarda hamile bayansın zora gelemiyorsun uğraştırmasınlar seni hepsini aradan çıkarmaya bak eşinle konuş belki akrabalarını öle ikna edebilir
aynı şehirde olsaydık gelirdim canlarım ama uzak olunca inanın zor oluyor yaaaaaaaa heleki eşim olmadan bi yerlere gitmişliğim yok ki benim
ah canım acısı yeni yeni çıkıyor demek ki umarım yarına bişeyin kalmaz canım
yok be kuzum bedenimi tanıyorum artıkın ağrısız adet olduğum çok oldu o yüzden çaktırmadan gelecek sanırsam beni üzmemek içinnapalım hayırlısı olsun yapcek bişi yokkkkk, ayrıca bizim her ay verimli geçiyor genelde günaşırı yapıyoruz
ayy adacım tesekkur ederım cıcekler ıcın
ay nelerde bılırmısım gercekten ben sız bılıyorsunuzdur dıye yapacakmısınız dıye sormustum aaa takıp ederım oyle seylerı benguzel olur yaparsak gelırsınız guzelım bende senın pasana gelırım kuzum
bendece yaa kımse kımseyı eklemesın bende face ı kapattım yaa ada bırsey soyle sunlara
yıldızcım demek ablanın doktoruna gıdeceksın gıt gor bakalım mınıgını guzelım neler yapıyormus prensesımız
bu arada aşı yerınde agrımaya baslamıs canım ınsallah fazla agrımaz hemencık gecer acısı:26:
kızlar ya ütü yapıyordum az önce elime yapıştırdım.hemde elimin üstü.geçenlerdede fırının rezistansına değmişti tepsiyi koyarken orası iz kaldı buda kalırsa ne yapsam acaba.
Maşallah maşallahh valla siz pek dinamiksiniz:78::78: bu şekilde kaç yaşa kadar devam ediyorki kızlar bileniniz varmı, yani 60 yaşına gelince o iş olmazmı kii:26: sabahta eşime soruyorum:78: ne ilginç şeyleri merak ediyorum ben yaa:78:
yok kuzum senin kadann modayı takip etmiyoruzHeyy millettt kimse kimseyi eklemesin bak ben yokum rana yok, halevin de yok ( eşininkini saymıyorm ) diğer bacılar sakın ekleme neyin yokk, herkescik buraya koysun fotolarını
avukatcım bakk bu fikrini biz beğenmedikkk
inşallh canım ya geçer kolum
kızlar ya ütü yapıyordum az önce elime yapıştırdım.hemde elimin üstü.geçenlerdede fırının rezistansına değmişti tepsiyi koyarken orası iz kaldı buda kalırsa ne yapsam acaba.
yıldızcım davet yolladım faceden kabul et:))
adacım bunlar teşkilatı kurmuşlar bile herkes birbirni eklemiş
tüh canım yaa dikkat et, ne iyi gelirki yanık izine :26:kızlar ya ütü yapıyordum az önce elime yapıştırdım.hemde elimin üstü.geçenlerdede fırının rezistansına değmişti tepsiyi koyarken orası iz kaldı buda kalırsa ne yapsam acaba.
git git gör prensesimizi tabiki, ayy şekerim sen yazdınmı bana cvp, bakayım dur seni çıkartıyorum o zamanayy eskiden ööleymiş kuzum ama şimdi insan sabredemio. biz 6 haftalıkken gittik en son, bişi belli olmuyodu, şimdi accık belli oluyodur belkim
hastasından değil kuzum adam direkt izinliymiş o güntam gününü verdi yaneee, ama demokraside çareler tükenmez buldum ben yolumu
ekledim seni bitanem
kız sen ne fenasın ben yazmadımmı geliriz dieeeeunutkanlıkta başladı sende heee yazdığımdan adım gibi eminim
alcam çıkışta yağ yawrum tamam kızmabende istiyorum yasin ama dediğim gibi bi fırsat olmadı, hamileyken o kadar çok misafirde ağırlanmaz hee, yorulursun walla kuzum dikkat et kendine.. demek aşın acımaya başladı, inş çabucak geçer ...
bitanem eşm yemeğim y sinden anlamazgittiğimde kesin dışardan sölemiş olur, hazırladım der
çok geç ekledik bileee çatlıcağına aç sende kuşum tekrar, yolla bizeee... eee kızlar yokmu artıran bi halevle asyadan geldi talep
evet cnm ya çok merak ediyorum, 6 haftaydı gittiğimizde, şimdi accık daha büyümüştür sıpacık
ayy kuzum benmde elimin üstünde iz var ööle, nasıl geçerki ben bilmem :26: geçmiş olsun çok
kız neleri merak edion sende az değilsin
ranaaaaa seninde yok mu face in şeker, kız kıskançlık yapmasana, aç sende bi tane, burayada koyarız merak etmede, başka iletişim aracımız da olsun ama, bazen merak edioz birbirimizi dimiiii
seni çatlayan seniiiiiiii, halevle çoktan ekledik emme
yıldızcım davet yolladım faceden kabul et:))
hastasından değil kuzum adam direkt izinliymiş o güntam gününü verdi yaneee, ama demokraside çareler tükenmez buldum ben yolumu
ekledim seni bitanem
çok geç ekledik bileee çatlıcağına aç sende kuşum tekrar, yolla bizeee... eee kızlar yokmu artıran bi halevle asyadan geldi talep
ah kuzum öyle düşünseler 2 kere hamişliğimin başında derlermi hiçkayınvalidem çağırsın o hizmet etsin sonra evimi gezdirmeye yukarı çıkartayım bari Hakketn canım yeni yeni çıkıyor acısı taa kemiğin içi sızlıyor, hayırlısı olsun diyelim daha doğrusu GÖNLÜNDE OLANI HAKKINDA HAYIRLI EYLESİN MEVLAM.
Maşallah maşallahh valla siz pek dinamiksiniz:78::78: bu şekilde kaç yaşa kadar devam ediyorki kızlar bileniniz varmı, yani 60 yaşına gelince o iş olmazmı kii:26: sabahta eşime soruyorum:78: ne ilginç şeyleri merak ediyorum ben yaa:78:
Heyy millettt kimse kimseyi eklemesin bak ben yokum rana yok, halevin de yok ( eşininkini saymıyorm ) diğer bacılar sakın ekleme neyin yokk, herkescik buraya koysun fotolarını
avukatcım bakk bu fikrini biz beğenmedikkk
inşallh canım ya geçer kolum
git git gör prensesimizi tabiki, ayy şekerim sen yazdınmı bana cvp, bakayım dur seni çıkartıyorum o zamanhe kuzum aşım acıyor ya, al yağınıda mutlaka, canım çalışıyo olunca zor oluyor misafir birde hamiş hamiş. bakalım Allah kolaylık versin hepimize
sizi gıcıklar, silin hemennn
rana koş kuzum bunlar iyice çatlatacak bizii
ah canım geçmiş olsun bende pazar günü ütü yaparken kolumun iç tarafı anlık deydi iz kalırmı bilmiyorum ama çok önceden aynı yerin biraz üst tarfından da yakmıştım o çok kötü acı vermişti gece uyutmamıştı bilene onun izi halen duruyor gören beni psikopat sanır
hımmmmmmmm neyseki ablanın hastenesinden aldın kendi druna da gidersin 2 kere görmüş olursun yavlunu
o zaman dediğin gibi yap kuzum kayınvaliden ağırlasın ordan sana oturmaya çıkarlar sende yorulmamış olursun canım daha iyi olur senin içinde
evet kuzum hayırlısı napalım, yok kız benim adet düzensiz ya yumoşumunda ne zaman çatlayıp çatlamadığını hiçççççççç anlamıyorum o yüzden riske atmamak adına günaşırı yapıyoruz biz bazen 3 bilemedin 4 günde ara verdiğimiz oluyor yani merak etme artizzzzz bak sen neleri de merak edermiş insan 40ından sonra azar derler ama bilemedim yani
ay biz yıldızla birbirimizi ekledik bilene kuzum eşimin adresi ama bana face adresi aldırmadığı için kendi adresine istediğim arkadaşımı eklememe izin veriyor sağoılsun zaten kendi de kullanmıyor ki güvenlik olduğu için nete girme imkanı yok bide sadece video yayınlamak için kim ne yayınlamış diye bazı akşamlar bakıyor
adacım bunlar teşkilatı kurmuşlar bile herkes birbirni eklemiş
hiç sorma ranacım yaa, hiç bizi de düşünmüyorlar:84:
Benim merak ettiğim sorunun cvbını bilen yokmu yahuu:78:
hiç sorma ranacım yaa, hiç bizi de düşünmüyorlar:84:
Benim merak ettiğim sorunun cvbını bilen yokmu yahuu:78:
senin soruna halev cevap vermiş 40 ından sonra azarsın
ama benım tanıdıgım herkes kardes kardes yatıyoruz dıyorlar yanı bellı bır yastan sonra boyle oluyor herhalde ama bunlar hep eskı nesıl olanlar bakalım bızler nasıl olacagız
Canlarım işlerim yoğun bir iki haftadır böyle zaten haziran falan gelse biraz rahat etcem. Haber veriyim didim. Okuyamadımda öğleden sonra yazdıklarınızı. Bu arada internetim kalcak muhtemelen. Ayrılmıyoruz yaniiiiakşam girer okurum artık beni özleyin anacımmmm :79:
Canlarım işlerim yoğun bir iki haftadır böyle zaten haziran falan gelse biraz rahat etcem. Haber veriyim didim. Okuyamadımda öğleden sonra yazdıklarınızı. Bu arada internetim kalcak muhtemelen. Ayrılmıyoruz yaniiii …akşam girer okurum artık beni özleyin anacımmmm :79:
kızlar ben birazcık dışarı çıkıyorum öptüm sizleri.yıldızcım ne çok resim eklemişsin şaşı oldum bakmaktan.saçlarında her renk olmuş.tüm fotolarda değişiksin ya.maşallah arkadaşıma:))
dimek sizinki yumoşları denk getirme çalışması:86:o zaman dediğin gibi yap kuzum kayınvaliden ağırlasın ordan sana oturmaya çıkarlar sende yorulmamış olursun canım daha iyi olur senin içinde
evet kuzum hayırlısı napalım, yok kız benim adet düzensiz ya yumoşumunda ne zaman çatlayıp çatlamadığını hiçççççççç anlamıyorum o yüzden riske atmamak adına günaşırı yapıyoruz biz bazen 3 bilemedin 4 günde ara verdiğimiz oluyor yani merak etme artizzzzz bak sen neleri de merak edermiş insan 40ından sonra azar derler ama bilemedim yani
ay biz yıldızla birbirimizi ekledik bilene kuzum eşimin adresi ama bana face adresi aldırmadığı için kendi adresine istediğim arkadaşımı eklememe izin veriyor sağoılsun zaten kendi de kullanmıyor ki güvenlik olduğu için nete girme imkanı yok bide sadece video yayınlamak için kim ne yayınlamış diye bazı akşamlar bakıyor
senin soruna halev cevap vermiş 40 ından sonra azarsın
ama benım tanıdıgım herkes kardes kardes yatıyoruz dıyorlar yanı bellı bır yastan sonra boyle oluyor herhalde ama bunlar hep eskı nesıl olanlar bakalım bızler nasıl olacagız
Canlarım işlerim yoğun bir iki haftadır böyle zaten haziran falan gelse biraz rahat etcem. Haber veriyim didim. Okuyamadımda öğleden sonra yazdıklarınızı. Bu arada internetim kalcak muhtemelen. Ayrılmıyoruz yaniiii …akşam girer okurum artık beni özleyin anacımmmm :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?