Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yıldızcım arkadaşımın annesi vefat etmişti ya o ruh haliyle kapattım o haftalarda hiç iyi değildim çünkü birde istemediğim kişiler falan vardı, açarsam önce onları silip öyle açacağım, birde çok zaman kaybı oluyordu ya, çok uğraşmadığım halde .

Sanırım dediğin gibi o yaşa gelince göreceğiz sanırım annelerimizede sorulmazki annecim yarasına baktım diye bile utanmıştı

Aaa ben de hemen mesaj atıyorum asya halev yıldız. Ekleyin beni ya açsanıza kızlar siz de yaaa ne güzel ordan takip ederiz birbirimizi

evet canım bizim çalışmalar onun için 2 yıldır da bi tutturamadık inşallah bu yıl nasibimizde vardır meleğimiz de tutturabiliriz , sağol canım bu ikinci oldu aynı koldan ve alt alta oldular anlayacağın psikopat gibim oldum gören bilerek kendimi kestiğimi düşünür yani

bu arada bence istek insanın içinde çünkü kimi ilişki yaşıyor kimi kardeş gibi yatıyor kimsenin içini bilemezsin

ayyyyyyy bu arada iş yerine çalışan elemanlardan biri geldi 3 aylık kızıyla bi görseniz kızlarrrrrr maşallahhhhhhh doya doya sevdim kucakladım öptüm pışpışladım:97: Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı vakitte hayırlı, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar

tamam güzelim iyi gezmeler sana ay ben çok severim değişikliği bukalemun gibi hatunum walla

Yıldızım face i niye kapattığımı yazmıştım şekerimmm, sonra benim paşam kaç haftalık belli olmuştu 16 haftalık falandık tam tarihine evde bakmam lazım kuzum ajandasına

ayy hakkaten biri okusa yazdıklarımızı fenaaaa yani, geçen bi arkadaşın ekranın da gördüm kk yı, hemen usulca sokulup baktım bizim sayfamı die dicekler çalışıonmu lak lak mı ediyon Allahtan değilmiş, emme gözüm üzerlerinde
ee aç o zaman yine kuzum, madem vardı eskiden, eşinde bişi demiyosa aç
onun ajandasını yerim ben

ya aç sende o zaman tekrar yaaaaa:84: ay benmde vardı bi ara daral geldi bıraktım madem vardı srninde sende tekrar aç kuşum ya

istemediğm kişiler varsa ya eklemiom ben, mecbr kalırsamda herşeylerini engelliyom, bi profilimi görebiliolar sende ööle yaparsın kuzum
ay evet sorulmazda walla hayatım, bakalım zamanla görecez herhal bizde

Aaa ben de hemen mesaj atıyorum asya halev yıldız. Ekleyin beni ya açsanıza kızlar siz de yaaa ne güzel ordan takip ederiz birbirimizi

mesaj at kuzum, walla netinin gitmediği iyi oldu heee :87: sen yolla davet ekleriz

canlar iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz

:84::84:
inşallah Rabbim sanada nasip eder yumuk yumuk bi bebiş dikakt et kuzum yanık bişeye de benzemez valla:18: dimi kime sorulurki bu konu, sorulmaz yani:26:

ayy yıldızcım yaa o arkadaşında buraya takılmaya başlarmış ne komik olur ama hiç sorma bu kadar sohbet edip üstüne işimizi de yapıyoruz yaa bende korkuyorum valla biri görür falan ayy karizma yerlerde , o yüzden masamdan kalkınca kapatıyorum mutlaka

Açarız belkim kuzum sizin için, yoksa dediğin gibi çok daral geliyor bazen

yaa ben açayım açmasına da bende hiç resim yokki face de neyse gonderiyorum o zaman size davet kabul edın bakalım
ada sende acıyormusun ?

canlar iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz

güle güle kuzum, inş bu ay i bakmışın kendiliğinden gelmiş miniğin

hakkaten komik olur walla ama onlara anlatmadıklarımı size anlattığımı görürlersede garip olurlar
bende kalkınca masamdan yada biri yanıma gelirse hemencik kapatıveriyorum walla hayatım
hadi aç aç sende kırma bizi kuzummmmmmm

yaa ben açayım açmasına da bende hiç resim yokki face de neyse gonderiyorum o zaman size davet kabul edın bakalım
ada sende acıyormusun ?

evet evet aç cnm yaaaa, ayrı kalmayalım birbirimizden

amin inşallah canım allah tüm isteyenlere göstersin. nasip etsin amiiiinnnnnnn

█▀█─█──█──█▀█─█─█──█▀█─█▀──█─█─█▀█─█──█▀█─▀─██▄██
█▄█─█──█──█▄█─█▄█──█─█─█▀──██──█▄█─█──█▀█─█─█─█─█
█─█─█▄─█▄─█─█─█─█──█▄▀─█▄──█─█─█─█─█▄─█▄▀─█─█─█─█

Son düzenleme:
ayyyyyyy aklımı seviyim ne iyi oldu bu facebook işi tekrar açanlar bir iki dene de resim serpiştirin bari de özledikçe bakarız
halevcim sorma bende 40 günlük bebek sevdim bugün sıra sende diye direk benim kucağıma verdiler allahım ne minik kedi yavrusu gibi ağladığında bile otur seyret allahım hayırlısıyla sağlıkla bizlerinde kucağını doldursun işallah
benim de işyerinde çok sorun biz bide büyük bir odada 4 kişiyiz bizim dışımızdada gelen giden bitmiyo hiç .birde internet sadece bende var. habire açık durunca da göze çok batcak diye paranoyak oldum aç kapa aç kapa
bu arada yıldızz canım benim sende çok foto koymuşun benim gibi çok güzel hepiciği de allah daim etsin canım mutluluğunuzu
asyacım seni görmemiştim ben canım ne güzelmişin sen öyle. yaşın kaçtı senin çok genç duruyosun maşallah sana kuzum
ayyy bayılazammmm duştanda çıktım uyku bastırdı

günaydın canlarımmmmmmmmm

Adacım bende beğendim yazını güzel olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…