dimek sizinki yumoşları denk getirme çalışması:86:hakkaten öyle derler dimi 40ından sonra azar diye Allahımm tanıyan biri okusa şu yazdıklarımııı:78: yerin dibine girerim yaa kuzum geçmiş olsun sende kolunu yakmışsın çok korkarım yanıktan ben , 11 yaşlarında ayağım yandı da ödüm kopar sıcak şeylerden
Aaa ben de hemen mesaj atıyorum asya halev yıldız. Ekleyin beni ya açsanıza kızlar siz de yaaa ne güzel ordan takip ederiz birbirimizi
kızlar ben birazcık dışarı çıkıyorum öptüm sizleri.yıldızcım ne çok resim eklemişsin şaşı oldum bakmaktan.saçlarında her renk olmuş.tüm fotolarda değişiksin ya.maşallah arkadaşıma:))
Yıldızım face i niye kapattığımı yazmıştım şekerimmm, sonra benim paşam kaç haftalık belli olmuştu16 haftalık falandık tam tarihine evde bakmam lazım kuzum ajandasına
yıldızcım benimde face ım vardı bır ara acayıp takılıyordum bu sebze mevye yetıstırme oyunu vardıya cıflıgım falan vardı baktım acayıp zaman kaybedıyorum kapattım sonra bır ara yıne actım sonra gene kapattım oyle yanı sekerım
yıldızcım arkadaşımın annesi vefat etmişti ya o ruh haliyle kapattım o haftalarda hiç iyi değildim çünkü birde istemediğim kişiler falan vardı, açarsam önce onları silip öyle açacağım, birde çok zaman kaybı oluyordu ya, çok uğraşmadığım halde .
Sanırım dediğin gibi o yaşa gelince göreceğiz sanırım annelerimizede sorulmazkiannecim yarasına baktım diye bile utanmıştı
Aaa ben de hemen mesaj atıyorum asya halev yıldız. Ekleyin beni ya açsanıza kızlar siz de yaaa ne güzel ordan takip ederiz birbirimizi
:84::84:Aaa ben de hemen mesaj atıyorum asya halev yıldız. Ekleyin beni ya açsanıza kızlar siz de yaaa ne güzel ordan takip ederiz birbirimizi
inşallah Rabbim sanada nasip eder yumuk yumuk bi bebişevet canım bizim çalışmalar onun için 2 yıldır da bi tutturamadık inşallah bu yıl nasibimizde vardır meleğimiz de tutturabiliriz, sağol canım bu ikinci oldu aynı koldan ve alt alta oldular anlayacağın psikopat gibim oldum gören bilerek kendimi kestiğimi düşünür yani
bu arada bence istek insanın içinde çünkü kimi ilişki yaşıyor kimi kardeş gibi yatıyor kimsenin içini bilemezsin
ayyyyyyy bu arada iş yerine çalışan elemanlardan biri geldi 3 aylık kızıyla bi görseniz kızlarrrrrr maşallahhhhhhhdoya doya sevdim kucakladım öptüm pışpışladım:97: Allahım hepimize nasip etsin inşallah hayırlı vakitte hayırlı, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar
tamam güzelim iyi gezmeler sanaay ben çok severim değişikliği bukalemun gibi hatunum walla
ayy hakkaten biri okusa yazdıklarımızı fenaaaa yani, geçen bi arkadaşın ekranın da gördüm kk yı, hemen usulca sokulup baktım bizim sayfamı diedicekler çalışıonmu lak lak mı ediyon Allahtan değilmiş, emme gözüm üzerlerinde
ee aç o zaman yine kuzum, madem vardı eskiden, eşinde bişi demiyosa aç
onun ajandasını yerim ben
ya aç sende o zaman tekrar yaaaaa:84: ay benmde vardı bi ara daral geldi bıraktımmadem vardı srninde sende tekrar aç kuşum ya
istemediğm kişiler varsa ya eklemiom ben, mecbr kalırsamda herşeylerini engelliyom, bi profilimi görebiliolarsende ööle yaparsın kuzum
ay evet sorulmazda walla hayatım, bakalım zamanla görecez herhal bizde
mesaj at kuzum, walla netinin gitmediği iyi oldu heee :87: sen yolla davet ekleriz
canlar iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz
ayy yıldızcım yaa o arkadaşında buraya takılmaya başlarmışne komik olur ama hiç sorma bu kadar sohbet edip üstüne işimizi de yapıyoruz yaa bende korkuyorum valla biri görür falan ayy karizma yerlerde , o yüzden masamdan kalkınca kapatıyorum mutlaka
yaa ben açayım açmasına da bende hiç resim yokki face de neyse gonderiyorum o zaman size davet kabul edın bakalım
ada sende acıyormusun ?
yaa ben açayım açmasına da bende hiç resim yokki face de neyse gonderiyorum o zaman size davet kabul edın bakalım
ada sende acıyormusun ?
günaydın arkidişlerrrrrrrrr
aramıza hoşgeldin canım bende 3 yıllık evliyim ama biz 1 yıl korunduk 2 yıldırda uğraşıyoruz, demek problem eşindeyken onunki düzelmiş sende çıkmış düşüğün içinde çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah en kısa ve hayırlı zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım senin pco sorunlu demek ki herkeste farklı tepkiye yol açıyor pco umarım bu son uğraşın olur canım
çok teşekkür ederim sağolasın...dün gece okuduğumda baya duygulandım ağladım eşimde üzüldü ağladığıma daha yolun başındayız üzülme olacak falan gibisinden teselli etti ama iyi geldi sizinde cvp vermenizde sevbindirdi beni tekrar teşekkürler...
günaydın canlarım
amin canım rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
canım çok güzel bişeymiş bu ama ben yapmam sanırım ben alacağımı alırım abartıya kaçmadan(inşl)gelende doğumdan sonra getirsin ama adanında dediği gibi o hediye getirme ilk dişi çıktığında biz hedik deriz yapar çağırırız gelende hediyesiyle gelir buarada haftaya ben bebeğim için acele bacı yapacam yasin felan okunacak allah kısmet ederse 6 7 aylara doğruda kendimi iyi hissettiğim dönemde evimde kuran okutacam yeter bana bu kadar toplantı bide bebek partisiyle uğraşmayayım
kolay gelsin canım bebek görmeyemi gidicen inşl darısı sizin başınıza olsun canım evett ben,mki doğum lekesi değilmiş kırmızı olmazmış doğum lekesi bazen olup bazende kayboluyor ama doğum lekesi kahverengimsi ve göz çevresinde olurmuş yediğim bişeylermi dokunuyor acaba neyse cuma günü öğrenecez
demek artık internetsiz olacan ama neyse bulduğun fikir güzxel hiç görüşememmektense bunada şükür der bekleriz biz seni
ranacım işin iptal olmuş hayatım cumartesiye halledersin artık yıldızın paylaştığı tartı güzel düşünelim o zaman onu hemde fiyatıda uygunmuş
yıldızcım sen yoğunsun hayatım kolay gelsin
adacım aşını olmuşsun ohhh kurtuldun birinden neyse şimdilik pek acısı yokmuş inşl çıkmazda canım benimde öyle çok tartılma huyum yoktur öyle binde bir denk gelirse tartılırdım ama hastanenin tartısında çok fazla geldim kaldıki kendimde bu değişikliği görmedim sonuçta 2.5kilo fzla geldim yanaklarım dolu dolu olsa gören kilo almışsın dese sağım solum azcık dolmuş olsa tmm dicem ama daha kilo almamışsın diyolardı hep bende dün elime tartı geçişken tartıldım ama almam gerek çünkü hastanenin tarısının beni yanıltmasın istemiyorum gitmeden evimde tartılır giderim ordakiyle karşılaştırırım farklı olursa doktora ben gelmeden evimde tartıldım bu çıktıda derim yani oda tarısını dğişsinbaksana aşağıdan yukarıya sendede 4kilo farketiş iyisimi sen ben rana alalım bu tartıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?