Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın kızlar herkese

ayy sabah sabah face daldım yazmayı unuttum

ay nasıl fotoğraflar onlar kız her adımınızı fotoğraflıyormusunuz ayy cok begendım hepsını masallah hepınıze
inşallah yakında orda profilde bebekli resimlerinizi görürürüz.

günaydın Ranacım açtın demek face adresini, benide eklesene(yani mecburen eşimi):26:

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar :80:

adacım bu arada yazın çok güzel olmuş canm

teşekkür ederim bitanem

Halevcim senin yazınıda almıştım ama çıkmadı yine, tam tıklamadım demekki sende beğenmişsin yazımı çok sağol tatlım

Herkesciklere günaydın hayırlı günler

günaydın Adacım sende face açarsan beni kaydetcen miiii:26:

Günaydın şekerler bugün odamız daha boş rahatım anlıcağınız.
Ay adacım evet dün bende fark ettim ama fırsat olmadı ne güzel olmuş ileti yazın öyle. 2 tane prensin var ne güzel.
Ranaaa nası açtın ama facebooku kız bari resim de koy da bi işe yarasın biz de seni görelim.
Halevcim açılışı sen yapmışın günaydın şekerim ekledinmi bakıyım beni .bakmadımda daha
Esincim senin yokmu facebook kuzum bu arada hala telefondan resim çekip göbek şov yapmanı bekliyoruz artık çıkmaya başlamıştır birazda olsa.
Yıldızcım evdemisin bugün ofise mi gidicen şekerim uyuyomusun yoksam halaaaa
Asyacım dimek aynı yaştayız valla sen benden geçn duruyosun ayol kıskandım heee
Melikecim sen nasılsın canım nerelerdesin

Ya bu arada ben netten alışveriş yapıodum hep strawberryden parfüm falan. Yasaklanmış yurtdışından internet alışverişi sinir oldum. Neymiş vergi ödenmiomuş yurtiçindeki satıcılar mağdur oluyomuş. Onlarda okadar pahalı satmasınlar. Hem benzine ödediğimiz vergiye saysınlar onu da çok sinirim bozuldu valla

ayy valla nasıl açtırdınız ama koydun canım şu an burdaki bilgisayarımda olan resimleri koydum eski ikisi ama vesikalık olan sıcak sıcak daha yeni çıktı yane

ebay dan falan dan mı alaışveriş yapamayacağız aaa

KISLAR GUNAYDIN

facemı eklıyoruz benım face var ama gıremıyoru evde ınt . yok. ama yıne de verıyım ekleyyın benı . nasıl verıcem burdan olmaz heralde ozeldenmı yazıcam

günaydın kızlar.ya topik bizi bağımlı yaptı.yataktan kalktım yüzümü yıkadım direk başına geçtim.bugün benim biraz işim var.oturma odamın koltuklarını halısını silecem birde tülünü yıkayacam.
narcım hep yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.gelin olup buraya gelirken otobüste çok ağlamıştım ordaki teyzelerde ahhcanım okumayamı gidiyosun demişlerdi:))bende yok gelin oldum teyze dedim.pekte küçükmüş diyolar.dedim 25 yaşındayım.şaşırdılar.

hemen bakıyorum face'e evet canım e-bayde de özellikle kozmetik sağlık ürüneri diyo. sinirlerimi bozdular yaaa

kolay gelsin hamarat gelin sen ne zaman gitcen memlekete

günaydın canları geçmişi dün akşam okudum şimdi cevap verecem ama unuttuğum bişe olursa kusura bakmayın
hepiniz baskül hakkında bir fikir vermişsiniz sağolun sinbonunkinden almaya karar verdim zaten asyada geçen yıl almış sanırım memnunmuşta
adacım dün bana meyve yiyomusun diye sorşsun kaçırmışım orayı evet canım her akşam yiyorum artk kendime çeki düzen vermeye başladım
narcım sen dün bebek görmeye gittin bugünde ben gidicem şekerim ayy hakkaten nasıl güzeldir şimdi kucağına mı verdiler darısı sana olsun diye inşl arkadaşım
bakıyorumda face eklenmiş akın akın dolanıyosunuz face rüzgarında ben versemmi acaba:26: adayla ranayıda ikna etmişsiniz baksana halevde eşinin face vermiş
eeee nasılsınız bakalım hepiniz iyisinidir inşl

günaydın güzeller

narcım hakkaten iyi oldu face işi, eferin kuzum oyy demek bebiş 40 günlüktü, çok miniş oluyolar gerçekten, çok da tatlı tabikiiii oda kalabalık olunca gerçekten sıkıntı canım, bende yanıma gelenler olursa pat kapatıveriom hemen evet hayatım sende de bende de fotolar çok, dün bitiremedim seninkileride ikimizde bukalemun gibiyiz maşallah, saçlarımız sürekli değişmiş farkettin mi bende senin fotolarına bayıldım, Allahım sizide hiiiç ayırmasın inş canım benim
evdeyim bugün kuzum, sabah uyandığımda boğazım ağrıyodu ve burnum tıkalıydı inş bana geçmemiştir ya, hiç halim yok bugün :26:
aaaaaaaaa strawberry yasaklanmışmı bende hep ordan alışveri yaparım, hakkaten aldıkları vergilere saysınlar yaniii 80 tl'ye getirttiğimiz parfümü 150 satarken iyi demi amaaa bak sinirlendim bende şimdi

adacım günaydın, yazın pek şugar olmuş yawrum

halevcim günydın sen nasılsın kuzum, bu aralar rananın performansını geçip açılışı yapıveriosun kuzum

ranacım günaydın, demek face daldın kuzum senin neden kapadığın anlaşıldı biz severiz fotoyu kuzum, sizlerde koyun bakiyim fotolarınızı anca geldim kuzum pek keyfim yok bugün, boğazım ağrıyo, burnum tıkalalı

melikecim günaydın canım, özelden hepimize toplu msj atabilirsin

günaydın asyacım, walla bağımlı olduk sorma gelemeyince akıl burda kalıo otomatikman
yine temizlik var demek kuzum, kolay gele sana gerçekten çok genç gösteriyosun kuzum ne güzel

esincim günaydın, sende face varmı kuzum, hiç ses etmedin dünden beri

hosgeldınız kızlar

esincim meyve yemeye baslamıssın
evet canım bizi kandırdılar face de sende kan artık katıl aramıza

yıldızcım kötü mü hissediyorsun kendini aman dikkat et eşinden sana geçmiş olmasın ??

asyacım seni de heyecan sarmış hafta sonu gidiyormussun hayırlısı ile git güzelim

adacım bende yazını çok bebeğndim hayatım
kızlar var benim face aktif olmamakla birlikte bakıyorum arada yolluyorum hepinize ama bendede çok foto yok beklemein öyle çok bişe

ay bilmiyorumki güzelim ya, kaç gündür çok dikkat ettik aslında, ayrı ayrı yattık bana geçmesin die, inş hasta olmam onun kadar :18:

ayy canım sana mı geçti eşinin hastalığı inşl kolay atlatırsın dinlen kuzucum buaras sen ablanın doktorundan almışsın randevunu iyi yapmışsın kuzum 14mayısa kada beklenirmi bayadır gidemedin sen doktora şimdi büyümüştürde bebek göremeye başlarsın artık ekrande benimkinin cinsiyeti 13+2debelli olur oğlumuzu çok arsızmış hemen gösterdi demekki

buarada bendeki akla bakın şu sipariş ettiğimiz kitaplar yokmu ben ona eşimin tel no vermişimikimizinde aynı sonu farklı sadece aşkı görüyomusunuz onun no daha kalıcı aklımdaneyse kitap için aramışlar eşimde kadının anlatımından felan beğenmiş kitabı eşimle bir konuşayım dedim daha sonra dönecekler sen bir araştır internetten dedi bana ama aldırmam heraldeya ne gereği var
bide demişki eşi ama olmadı herşeyi yazmışsınız kitaba bi tek bebek ismleri eksik diye bayanda iki isim önermiş bize kuzey ve ateş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…