günaydın kızlar herkese
ayy sabah sabah face daldım yazmayı unuttum
ay nasıl fotoğraflar onlar kız her adımınızı fotoğraflıyormusunuz ayy cok begendım hepsını masallah hepınıze
inşallah yakında orda profilde bebekli resimlerinizi görürürüz.
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar :80:
adacım bu arada yazın çok güzel olmuş canm
teşekkür ederim bitanem
Halevcim senin yazınıda almıştım ama çıkmadı yine, tam tıklamadım demekki sende beğenmişsin yazımı çok sağol tatlım
Herkesciklere günaydın hayırlı günler
günaydın Adacım sende face açarsan beni kaydetcen miiii:26:
Günaydın şekerler bugün odamız daha boş rahatım anlıcağınız.
Ay adacım evet dün bende fark ettim ama fırsat olmadı ne güzel olmuş ileti yazın öyle. 2 tane prensin var ne güzel.
Ranaaa nası açtın ama facebooku kız bari resim de koy da bi işe yarasın biz de seni görelim.
Ya bu arada ben netten alışveriş yapıodum hep strawberryden parfüm falan. Yasaklanmış yurtdışından internet alışverişi sinir oldum. Neymiş vergi ödenmiomuş yurtiçindeki satıcılar mağdur oluyomuş. Onlarda okadar pahalı satmasınlar. Hem benzine ödediğimiz vergiye saysınlar onu da çok sinirim bozuldu valla
hemen bakıyorum face'e evet canım e-bayde de özellikle kozmetik sağlık ürüneri diyo. sinirlerimi bozdular yaaaayy valla nasıl açtırdınız ama koydun canım şu an burdaki bilgisayarımda olan resimleri koydum eski ikisi ama vesikalık olan sıcak sıcak daha yeni çıktı yane
ebay dan falan dan mı alaışveriş yapamayacağız aaa
günaydın kızlar.ya topik bizi bağımlı yaptı.yataktan kalktım yüzümü yıkadım direk başına geçtim.bugün benim biraz işim var.oturma odamın koltuklarını halısını silecem birde tülünü yıkayacam.
narcım hep yaşımı göstermediğimi söylüyorlar.gelin olup buraya gelirken otobüste çok ağlamıştım ordaki teyzelerde ahhcanım okumayamı gidiyosun demişlerdi:))bende yok gelin oldum teyze dedim.pekte küçükmüş diyolar.dedim 25 yaşındayım.şaşırdılar.
hosgeldınız kızlar
yıldızcım kötü mü hissediyorsun kendini aman dikkat et eşinden sana geçmiş olmasın ??
ay bilmiyorumki güzelim ya, kaç gündür çok dikkat ettik aslında, ayrı ayrı yattık bana geçmesin die, inş hasta olmam onun kadar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?