ayy canım sana mı geçti eşinin hastalığı inşl kolay atlatırsın dinlen kuzucum buaras sen ablanın doktorundan almışsın randevunu iyi yapmışsın kuzum 14mayısa kada beklenirmi bayadır gidemedin sen doktora şimdi büyümüştürde bebek göremeye başlarsın artık ekrande benimkinin cinsiyeti 13+2debelli olur oğlumuzu çok arsızmış hemen gösterdi demekki
buarada bendeki akla bakın şu sipariş ettiğimiz kitaplar yokmu ben ona eşimin tel no vermişimikimizinde aynı sonu farklı sadece aşkı görüyomusunuz onun no daha kalıcı aklımda neyse kitap için aramışlar eşimde kadının anlatımından felan beğenmiş kitabı eşimle bir konuşayım dedim daha sonra dönecekler sen bir araştır internetten dedi bana ama aldırmam heraldeya ne gereği var
bide demişki eşi ama olmadı herşeyi yazmışsınız kitaba bi tek bebek ismleri eksik diye bayanda iki isim önermiş bize kuzey ve ateş
hiç sorma canım çok kararlı koyacaznşl paşamıza güzel bi isim her geliğindesoruyor sen hiç isi düşünmüyosun dye bende yok öyle bişe bakıyorum sirekli ama bulamıyorum dedim sanki hep kendidüşünüyoresincim güzelmiş artık her konuştuğundan eşin isim önerisi istiyor demek ay çok güldüm
ranaa kız valla ben senin resmini görmemişim buraya koyduğunda maşallah bu kızlara ayol hepsimi güzel olur
halevcim senin face'e yorum yapmadım eşinin ya kuzum çekindim yani. sen hakkaten küçücük incecik bişiysin yaw çıtı pıtı maşallah ilk gördüğümdede öyle düşünmüştüm şimdi tam emin oldum
ada esinn melike hadiii sizler deee
Yıldızcım galiba hastalığı sen kapmışsın yavaştan önlemini almaya çalış istersen dicem ama hamiş hamiş nasıl oluvericek dikkat et kendine
ranaa kız valla ben senin resmini görmemişim buraya koyduğunda maşallah bu kızlara ayol hepsimi güzel olur
halevcim senin face'e yorum yapmadım eşinin ya kuzum çekindim yani. sen hakkaten küçücük incecik bişiysin yaw çıtı pıtı maşallah ilk gördüğümdede öyle düşünmüştüm şimdi tam emin oldum
canlarım ranayla nara yolayamadım silmediler mesaj kutularını biriniz verirsiniz onlarada şimdi bi banyoya girip hazırlanacağım önce ablama ordanrda arkadaşıma geçecem doğum yaptı akşama görüşürz
sildim ben esincim gönderebilirsin
yolladım ben sana canım
yolladım ben sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?