Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın Esincim, Yıldızcım, Asyacım, Narcım, Melikecim hoşgeldiniz işlerim vardı o ara hepiciniz gelivermişsiniz

Esincim başlamışsın meyve yemeye aferimmmmm

Yıldızcım galiba hastalığı sen kapmışsın yavaştan önlemini almaya çalış istersen dicem ama hamiş hamiş nasıl oluvericek dikkat et kendine

Narcım bugün rahatmışsın ohhhh deymeyin keyfime yaniiiiiii

Melikecim benim adresim eşime ait ama o genelde kullanmıyor sıkıntı olmazsa ekleyebilirsin benide

Asyacım sanada kolay gelsin canım yine işlerin varmış dikkat et kendine belini zorlama sakın bu arada sen beni ekleyemiyorsun sanırım

Son düzenleme:
ranaa kız valla ben senin resmini görmemişim buraya koyduğunda maşallah bu kızlara ayol hepsimi güzel olur
halevcim senin face'e yorum yapmadım eşinin ya kuzum çekindim yani. sen hakkaten küçücük incecik bişiysin yaw çıtı pıtı maşallah ilk gördüğümdede öyle düşünmüştüm şimdi tam emin oldum
ada esinn melike hadiii sizler deee

walla inş benide yatırmaz hastalık kuşum 14 mayıs çok geç geldi bana da 12. hafta olacak o zaman, biz 6. haftada gitmiştik. 6 hafta gitmemiş olacaktık ben çatlarım bilion bakalım bu sefer ne görecez, en son minnak bişidi, nasıl oldu acaba
demek kitapçılar eşini aramışlar kuzum bi bak bakalım neler var, yakında benide ararlar o zaman sölediği isimlerde güzelmiş

esincim güzelmiş artık her konuştuğundan eşin isim önerisi istiyor demek ay çok güldüm
hiç sorma canım çok kararlı koyacaznşl paşamıza güzel bi isim her geliğindesoruyor sen hiç isi düşünmüyosun dye bende yok öyle bişe bakıyorum sirekli ama bulamıyorum dedim sanki hep kendidüşünüyor

sizi bekliyorum kuzucum

halevcim evet canım yiyorum artık şükür

Yıldızcım galiba hastalığı sen kapmışsın yavaştan önlemini almaya çalış istersen dicem ama hamiş hamiş nasıl oluvericek dikkat et kendine

günaydın halevim, ilaç kullananamadığımdan c vitamini almaya çalışıyorum hayatım, inş hemencik geçer, onun dışında sanırım yapcek bişi yok bize göre :26:

ay halevim ende yapmadım senin fotolara yorum, aynen bende çekindim pıtırcık arkadaşımız bizim, yerim seniii
evet kızlar toplu msj alalım lütfen

canlarım ranayla nara yolayamadım silmediler mesaj kutularını biriniz verirsiniz onlarada şimdi bi banyoya girip hazırlanacağım önce ablama ordanrda arkadaşıma geçecem doğum yaptı akşama görüşürz

tamam canım biz söleriz onlara, hadi güle güle git sen
bebişi sev de gel

teşekkür ederim canım sen beni gördün diye hatırlıyordum ama demekkı gormemıssın neyse gormus oldun
evet ya masallah herkes cok guzel

canlarım yazbilirsiniz gün boyu face ben bakıyorum kocişim bakmıyor akşamları sadece video yükleyenler olursa bakıyor yada kendi yüklüyor o kadar o yüzden çekinmenize gerek yok çünkü kocişim göremez onları aslında ben yorum yaparken çekiyorum sonuçta yapılan yorumu herkeş görüyor ya kocişimi sapık sanıcaklar diye korkuyorum

arkidişler aranızda çok küçük duran ama yaş olarak en büyük benmiyim şincikkkkkkkk 82liyim:84:

halev cim daha iyi işte büyük gösterip ne yapacaksın.en büyük sensin sanırım.kızlar genelde 84 lü.yıldızcım sende mi 84 lüydün.ya bu arada işe başlayamadım başından kalkamıyorum

canlarım afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…