canım bende sana yolladım :)))
canım bu gönderdiğin face değilki hotmail öyle değilmi:44:
canlarım yazbilirsiniz gün boyu face ben bakıyorum kocişim bakmıyor akşamları sadece video yükleyenler olursa bakıyor yada kendi yüklüyor o kadar o yüzden çekinmenize gerek yok çünkü kocişim göremez onları aslında ben yorum yaparken çekiyorum sonuçta yapılan yorumu herkeş görüyor ya kocişimi sapık sanıcaklar diye korkuyorum
halev cim daha iyi işte büyük gösterip ne yapacaksın.en büyük sensin sanırım.kızlar genelde 84 lü.yıldızcım sende mi 84 lüydün.ya bu arada işe başlayamadım başından kalkamıyorum
canlarım afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum görüşürük
yaaaaa esininkini bana da yollayın melike sende gönder bi ada kalıyo kaçak yeri yok artık.
yıldızcım geçmiş olsun kuzum aman dikkat et bol sıvı bol c vitamini bir de aşılamadan sonra ben rapor aldım ya boğazım şişmişti o zaman doktorum ateş olursa hber ver bir tane de minoset iç demişti plus değil ama.. kötü olursa söyle doktoruna
yıldız, nar, esin teşekkür ederim canlarım yazımı beğenmişsiniz ömrümün 2. erkeki paşam
Yıldızcım dikkat et kendine hasta olma.
Asyacım haftasonu yolucluk var hadi hasret gider annecinle
Kızlar bende yemeğe çıkıyorum yavaştan yıldızcım teşekkür ederim esinle melikeyi öğleden sonra eklerim ben öptüm hepiniziii
bayanlar ben geldim nasılsınız bakalım ben rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı şimdi ne olacak yardımcı olun bana çok sıkıldı cnm inanmazsınız üzüldüm keşke tıkalı çıksaydı diye bebeğimin neden olmadıgını anlayamıyorum....
hosgeldın canım nasıl gectı anlatsana bılıyorsun bende senın gıttıgın yere gıdecegım bır problem varmıydı ???
bu arada ıyıkı temız cıkmıs olmadı asılama yaparsınız kzum bızımkıde oyle olacak sanırm tabı benımkıde temız cıkarsa ınsallah
bayanlar ben geldim nasılsınız bakalım ben rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı şimdi ne olacak yardımcı olun bana çok sıkıldı cnm inanmazsınız üzüldüm keşke tıkalı çıksaydı diye bebeğimin neden olmadıgını anlayamıyorum....
canım gözün aydın, bi daha duymiyim keşeke tıkalı çıksaydı dediğinisorun olmaması çok iyi bitanem, olmadı rananın dediği gibi aşılamaya gidersiniz kuzum
cnm bana yumurta büyütücü iğne verecek....sanırım....
inş daha fazla bekletmeden gelecek yawrucun bitanem, dualarımız hep sizinle
pozer arkadaşımın dediği gibi canım sakın duymıyım ben benim sol tıkalı ameliyat olcam adetim gelince. tıkalı olmakla kalmıyo belki de asit üretiyomuş kötü durumdaysa bu yüzden laparoskopi olcam. ne güzel işte herşey iyi demekki sadece denk gelmiyor. allahım vaktini bilir aşılama yaptırırsın hiç olmadı artık. hem rahim filminden sonraki 3 ay şans artıyormuşbayanlar ben geldim nasılsınız bakalım ben rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı şimdi ne olacak yardımcı olun bana çok sıkıldı cnm inanmazsınız üzüldüm keşke tıkalı çıksaydı diye bebeğimin neden olmadıgını anlayamıyorum....
inş daha fazla bekletmeden gelecek yawrucun bitanem, dualarımız hep sizinle
bu arad ebn melikeyi ekleyemedim yıldız sen eklediğinde senden bulurum artık
benide ekleyin kız "chablisss" mesaj attım adresimi herkese yolla cnm....
hatharcım bizim hepimizin bi takma ismi var burda, sende kendine bir tane bul canımcım...
benimki "yıldız"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?