Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yaaaaa esininkini bana da yollayın melike sende gönder bi ada kalıyo kaçak yeri yok artık.
yıldızcım geçmiş olsun kuzum aman dikkat et bol sıvı bol c vitamini bir de aşılamadan sonra ben rapor aldım ya boğazım şişmişti o zaman doktorum ateş olursa hber ver bir tane de minoset iç demişti plus değil ama.. kötü olursa söyle doktoruna

canım bende sana yolladım :)))

aldım güzelim bende sana yolladım

canım bu gönderdiğin face değilki hotmail öyle değilmi:44:

arama bölümüne kopyala yawrum geliyo

hahaha adam da dicek, bu hatunlar nerden çıktı böle birden... kuzum sende yorum yaptığında altına "ps.. karısı" yazarsın

halev cim daha iyi işte büyük gösterip ne yapacaksın.en büyük sensin sanırım.kızlar genelde 84 lü.yıldızcım sende mi 84 lüydün.ya bu arada işe başlayamadım başından kalkamıyorum

evet kuzum bende 84 lüyüm ya bööle iş yaptırmayız insana

canlarım afiyet olsun ben yemeğe çıkıyorum görüşürük

afiyet olsun hayatım

saol güzelim, c vitamini alıyorum, kötü olursa dr umu arıcam
be sana esininkini msj attım

yıldız, nar, esin teşekkür ederim canlarım yazımı beğenmişsiniz ömrümün 2. erkeki paşam
Yıldızcım dikkat et kendine hasta olma.
Asyacım haftasonu yolucluk var hadi hasret gider annecinle

ilahi halevcim hakkaten kızlara yorum falan yapınca millet yanlış anlıcak dimi. Amaninnn kız bize de yorum yapma o zaman kocişim dicek sora kim bu adam:44: afiyet olsun kuşum bende çıkcam yemeğe birazdan en düzenli biz yiyoruz zaten bu arada 82 liydin sen dimi ablamızsın yane sevdecim dönene kadar aman bari göstersen içim yanmıcak

Kızlar bende yemeğe çıkıyorum yavaştan yıldızcım teşekkür ederim esinle melikeyi öğleden sonra eklerim ben öptüm hepiniziii

yıldız, nar, esin teşekkür ederim canlarım yazımı beğenmişsiniz ömrümün 2. erkeki paşam
Yıldızcım dikkat et kendine hasta olma.
Asyacım haftasonu yolucluk var hadi hasret gider annecinle

inş olmam yawrum, dikkat ediyorum bakalım

Kızlar bende yemeğe çıkıyorum yavaştan yıldızcım teşekkür ederim esinle melikeyi öğleden sonra eklerim ben öptüm hepiniziii

gül güle cnm

bayanlar ben geldim nasılsınız bakalım ben rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı şimdi ne olacak yardımcı olun bana çok sıkıldı cnm inanmazsınız üzüldüm keşke tıkalı çıksaydı diye bebeğimin neden olmadıgını anlayamıyorum....

hosgeldın canım nasıl gectı anlatsana bılıyorsun bende senın gıttıgın yere gıdecegım bır problem varmıydı ???

bu arada ıyıkı temız cıkmıs olmadı asılama yaparsınız kzum bızımkıde oyle olacak sanırm tabı benımkıde temız cıkarsa ınsallah

cnm gayet güzeldi anestiziye gerek bile kalmadı çok temiz bir yer cnm içinde hafif bir iğne acısı gibi bir şey kolay oldu yani verdikleri saatte orada ol yeter cnm....
bilmiyorum cnm ister istemez cnm çok sıkılıyor....

canım gözün aydın, bi daha duymiyim keşeke tıkalı çıksaydı dediğini sorun olmaması çok iyi bitanem, olmadı rananın dediği gibi aşılamaya gidersiniz kuzum

pozer arkadaşımın dediği gibi canım sakın duymıyım ben benim sol tıkalı ameliyat olcam adetim gelince. tıkalı olmakla kalmıyo belki de asit üretiyomuş kötü durumdaysa bu yüzden laparoskopi olcam. ne güzel işte herşey iyi demekki sadece denk gelmiyor. allahım vaktini bilir aşılama yaptırırsın hiç olmadı artık. hem rahim filminden sonraki 3 ay şans artıyormuş
inş daha fazla bekletmeden gelecek yawrucun bitanem, dualarımız hep sizinle

bu arad ebn melikeyi ekleyemedim yıldız sen eklediğinde senden bulurum artık

ohhhhhhhhh ne güzel canım tertemiz çıkmış, herkes sorunsuz olsa der sen sorun istersin canım yapma böyle herşeyin hayırlısı vakti zamanını bekliceksin bizler gibi sabredip elbet o kısmı zor ama elden de bişi gelmiyor ki canım

bu arada benim face adresim yok eşiminkini kullanıyorum eğer eşinin bişey demiyeceğinin garantisini düşünüyorsan bende seni ekleyebilirim
:26: benim isme ihtiyacım olmadığından nickimle hitap ediliyor canım kolay ya o bakımdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…