buldum bnmde "boncuk" olsun gözlerim mavi ya bana herkes öyle söylüyor....
ohhhhhhhhh ne güzel canım tertemiz çıkmış, herkes sorunsuz olsa der sen sorun istersin canım yapma böyle herşeyin hayırlısı vakti zamanını bekliceksin bizler gibi sabredip elbet o kısmı zor ama elden de bişi gelmiyor ki canım
bu arada benim face adresim yok eşiminkini kullanıyorum eğer eşinin bişey demiyeceğinin garantisini düşünüyorsan bende seni ekleyebilirim
:26: benim isme ihtiyacım olmadığından nickimle hitap ediliyor canım kolay ya o bakımdan
siz face dediniz bnm face adresim yok eşiminde yok biz kullanmıyoruz..... bnm msn adresi demiştim....
ay yıldız sorma korkusundan da gelemiyo heeeadaaaaaaaaa pabucu yarımmmm çık dışarıyaaa oynayalımmmmmmmmmm
yıldızım ya ben bu strawberryden sipariş vermiştim geçen hafta o zaman böyle durumlar yoktu sonradan oldu. gelir dimi siparişim mail attım ama 10 gün içinde gelmesi normaldir falan dediler. türkiyeye sipariş gelmemesiyle ilgili bişey yazmamışlar. ama gümrükte benim şu an baktım. işallah aksilik çıkmaz :18:
pozer datlım banada atın face lerı ben izi eklerim
siz face dediniz bnm face adresim yok eşiminde yok biz kullanmıyoruz..... bnm msn adresi demiştim....
hathar yeni isimde bulmuşsun canım boncukcum rahim filmin temiz çıkmış işte ne kadar güzel bende keşke kapalı olsaydı yerine şükür açık de olurmu tatlım. Hiç bi sorunun olmaması daha güzel , vakti saati gelince olacak diye düşünmek lazım. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, buda bizim sınavımız işte.
Kızlar face i açarsam haber veririm öyle ekleriz
hala açarsam diyo bak yaa kızım ne aüğırdan sattın kendini
ya bi de bişey dicem ama yanda reklamlar çıkıyo ya hani trendyol.com olan reklamda 2011 iççamaşırı trendleri diyo. sarışın bi kız var. beyaz bir takım giymiş..neyse sadede geliyim artık ben onu çok beğendim yaaa süper güsel çamaşır takımı. kocişim beni bunla görse düşer bayılır.ayy nerden bulurum kii utandım hee
hala açarsam diyo bak yaa kızım ne aüğırdan sattın kendini
ya bi de bişey dicem ama yanda reklamlar çıkıyo ya hani trendyol.com olan reklamda 2011 iççamaşırı trendleri diyo. sarışın bi kız var. beyaz bir takım giymiş..neyse sadede geliyim artık ben onu çok beğendim yaaa süper güsel çamaşır takımı. kocişim beni bunla görse düşer bayılır.ayy nerden bulurum kii utandım hee
benim msn adresim var canım istersen veririm neyseki kociş ona bişi demiyor
aaaaaaaaa olmasssssssss sen özelimize yaz adresini yada isim soyismini biz seni ekleriz sende açtığında kabul edersin
trendyola üye ol canım ay bende 2 tane elbise beğendim birini oda arkadaşım doğum gini hediyesi olarak alıcak 30tl, diğerinide kendim alıcam 20tl eşim bişey dermi bilmiyorummmmm:26: aslında demez de nede olsa 16 mayıs yıl dönümümüz görmek ister ama kısa der peki neden çünkü mankende kısa duruyor sanki ben manken kadanım yaaaaaaaaa
zorla açtıracaksınız he, çocukum artık doğar doğmaz internetin başına geçecek vicdan azabı çekiyorum zaten hem tel hem bil. radyasyonu alıyorbirde face oldumu başka şeylere zaman ayıramıyorum.:26:
trendyola üye ol canım ay bende 2 tane elbise beğendim birini oda arkadaşım doğum gini hediyesi olarak alıcak 30tl, diğerinide kendim alıcam 20tl eşim bişey dermi bilmiyorummmmm:26: aslında demez de nede olsa 16 mayıs yıl dönümümüz görmek ister ama kısa der peki neden çünkü mankende kısa duruyor sanki ben manken kadanım yaaaaaaaaa
demez eşin bişi, bk yıldönümünüze de az kalmış kuzum, giyersin işte
yaw sen mankende duruşuna neden bakıon hayatım, onlarda 2m boy var :)))))
narcım bendede var ona benzer sıyahından,kırmızısından,beyazından girili pembelisinden
güzel oluyor sende al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?