Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

buldum bnmde "boncuk" olsun gözlerim mavi ya bana herkes öyle söylüyor....

ayy ne güzel demek gözlerin mavi, inş benim bebeğimde renkli gözlü olur hergece dua ediyorum walla, anneminde gözleri mavi, ona benzesin die (tabi herşeyden önce sağlıklı olsunda)
o zaman tekrar memnun oldum boncukcum

siz face dediniz bnm face adresim yok eşiminde yok biz kullanmıyoruz..... bnm msn adresi demiştim....

ay yıldız sorma korkusundan da gelemiyo heee adaaaaaaaaa pabucu yarımmmm çık dışarıyaaa oynayalımmmmmmmmmm
yıldızım ya ben bu strawberryden sipariş vermiştim geçen hafta o zaman böyle durumlar yoktu sonradan oldu. gelir dimi siparişim mail attım ama 10 gün içinde gelmesi normaldir falan dediler. türkiyeye sipariş gelmemesiyle ilgili bişey yazmamışlar. ama gümrükte benim şu an baktım. işallah aksilik çıkmaz :18:

siz face dediniz bnm face adresim yok eşiminde yok biz kullanmıyoruz..... bnm msn adresi demiştim....

hee face den bahsedioduk kuzum, demek sende kullanmıosun, aaaa sana da açtırırız bak

en az 10 gün sürüyo canım gelemsi, benimkilerde ööle geliyodu..inş gümrükte sorun çıkarmazlar bu son çıkardıkları kanunlarından sonra... ööle olursada para iadesi yaparlar sanırım ama 10 günde gelmesi normal cnm merak etme
hakkaten adaaa korkusundan gelmio herhal, nerlerdesin bacımmmm

boncuk canım benim burdaki ismim de nar sen msn atmışın ama facebooktu evet ben de msn kullanmıyorum canım ama kullanan varsa kızlardan onlara at istersen
adaaaaaaa

hathar yeni isimde bulmuşsun canım boncukcum rahim filmin temiz çıkmış işte ne kadar güzel bende keşke kapalı olsaydı yerine şükür açık de olurmu tatlım. Hiç bi sorunun olmaması daha güzel , vakti saati gelince olacak diye düşünmek lazım. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, buda bizim sınavımız işte.

Kızlar face i açarsam haber veririm öyle ekleriz

benim msn adresim var canım istersen veririm neyseki kociş ona bişi demiyor

aaaaaaaaa olmasssssssss sen özelimize yaz adresini yada isim soyismini biz seni ekleriz sende açtığında kabul edersin

hala açarsam diyo bak yaa kızım ne aüğırdan sattın kendini

ya bi de bişey dicem ama yanda reklamlar çıkıyo ya hani trendyol.com olan reklamda 2011 iççamaşırı trendleri diyo. sarışın bi kız var. beyaz bir takım giymiş..neyse sadede geliyim artık ben onu çok beğendim yaaa süper güsel çamaşır takımı. kocişim beni bunla görse düşer bayılır.ayy nerden bulurum kii utandım hee

trendyola üye ol canım ay bende 2 tane elbise beğendim birini oda arkadaşım doğum gini hediyesi olarak alıcak 30tl, diğerinide kendim alıcam 20tl eşim bişey dermi bilmiyorummmmm:26: aslında demez de nede olsa 16 mayıs yıl dönümümüz görmek ister ama kısa der peki neden çünkü mankende kısa duruyor sanki ben manken kadanım yaaaaaaaaa

zorla açtıracaksınız he, çocukum artık doğar doğmaz internetin başına geçecek vicdan azabı çekiyorum zaten hem tel hem bil. radyasyonu alıyor birde face oldumu başka şeylere zaman ayıramıyorum.:26:

Nar senin öyle geceliklerin çamaşırların yokmu:78::78: o beyaza çook benzeyen bi kırmızı takımım var benim:78:

evet yaaaa, sonrada kıskandım eklemeyin dio birbirinizi, bi sen kusur kaldın adacım, naz etme de aç hadiii
ben dikkat etmemişim ama halevinde dediği gibi bede üyeyim trendyola, üye olup bi bak istersen kuzum... bak helebeğenmişte, hemen kocişini düşünüyomuş

benim msn adresim var canım istersen veririm neyseki kociş ona bişi demiyor

aaaaaaaaa olmasssssssss sen özelimize yaz adresini yada isim soyismini biz seni ekleriz sende açtığında kabul edersin

evet yaa bencede sen ver açınca eklersin bizi

demez eşin bişi, bk yıldönümünüze de az kalmış kuzum, giyersin işte
yaw sen mankende duruşuna neden bakıon hayatım, onlarda 2m boy var :)))))

kız herşeyden alıoz radyasyon bi face mi kusur kaldı çocuğu radyasyon alcakmış, biz kedi yawrusumu taşıoz ilahi seni
nazlanma aç bakiyim, çok vakit geçirmezsin başında olur biter bitanem, yoksa hepimiz ordayız, çatlarsın walla

trendyol dan mı alıyorsun canım sende pek uygun geldi de fiyatı:26: eşin bişeymi der, bi tek o görecek zaten:26: bence hoşuna gider.Yıldönümleri için bence çok güzel :78:

demez eşin bişi, bk yıldönümünüze de az kalmış kuzum, giyersin işte
yaw sen mankende duruşuna neden bakıon hayatım, onlarda 2m boy var :)))))

ben bakmıyom ki kociş bakıyor hemen boyuna çok kısa diyor bende sanki onun kadan uzunmuyum diye çıkışıyorum eğer kocişim geceye geçerse kutlama yapamayız baklaım henüz belli değil geçip geçmeyeceği normalde geçesi gerek ama muallakta kaldılar hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…