trendyol dan mı alıyorsun canım sende pek uygun geldi de fiyatı:26: eşin bişeymi der, bi tek o görecek zaten:26: bence hoşuna gider.Yıldönümleri için bence çok güzel :78:
ohh maşallah sende seri var kuzum anlaşılan
ay bakıyım ben ona bi eve gidince çok uygunmuş. hiç yaa onlar çok uzun ayol sende öyle kısa durmaz. kız senin kociş de pek kıskançççtrendyola üye ol canım ay bende 2 tane elbise beğendim birini oda arkadaşım doğum gini hediyesi olarak alıcak 30tl, diğerinide kendim alıcam 20tl eşim bişey dermi bilmiyorummmmm:26: aslında demez de nede olsa 16 mayıs yıl dönümümüz görmek ister ama kısa der peki neden çünkü mankende kısa duruyor sanki ben manken kadanım yaaaaaaaaa
bak yaa neler düşünüyo hee nette doğurcan hatta çocuğu canlıı yayınzorla açtıracaksınız he, çocukum artık doğar doğmaz internetin başına geçecek vicdan azabı çekiyorum zaten hem tel hem bil. radyasyonu alıyorbirde face oldumu başka şeylere zaman ayıramıyorum.:26:
Nar senin öyle geceliklerin çamaşırların yokmu:78::78: o beyaza çook benzeyen bi kırmızı takımım var benim:78:
hee seninki miyavv dicek doğunca İlahi yıldızımkız herşeyden alıoz radyasyon bi face mi kusur kaldıçocuğu radyasyon alcakmış, biz kedi yawrusumu taşıoz ilahi seni
nazlanma aç bakiyim, çok vakit geçirmezsin başında olur biter bitanem, yoksa hepimiz ordayız, çatlarsın walla
görmeyiverin çikin yüzümütamam bana azcık izin verin , elbet açarım bi gün.
narcım bendede var ona benzer sıyahından,kırmızısından,beyazından girili pembelisinden
güzel oluyor sende al canım
a
hee seninki miyavv dicek doğunca İlahi yıldızımyok kız bu ada kendini kaybediyo galiba internette ondan naz yapıyo bize
aaa rana neden giymiosun kızz onlar çekmecede dursun diyemi alınıoooo
diyene bak duyanda zannetcekki evde bihter ziyagil gibi geziyorum
amanın ben geldim.fena yoruldum.amma velakin evim çiçek gibi oldu misler gibi kokuyorr.yalnız tülü yıkayacam diye camıda silmiştim şimdi yağmur başladı
trendyola bende üyeyim güzel ve hesaplı şeyler oluyor.o resimdekine benzer bişey benimde var.son çalışmada giymiştim.
aaa çok ilginçç bana da her ekranı yenilediğimde o çıkyıoalemsin wallaben hala görmedim o dediğin reklamı :26:
eline sağlık kuşum bak diyoruz sana bu havada cam silme diye sakal bırakcam artıkamanın ben geldim.fena yoruldum.amma velakin evim çiçek gibi oldu misler gibi kokuyorr.yalnız tülü yıkayacam diye camıda silmiştim şimdi yağmur başladı
trendyola bende üyeyim güzel ve hesaplı şeyler oluyor.o resimdekine benzer bişey benimde var.son çalışmada giymiştim.
hoşgeldin yawrum, ööle zırp pırt cam silersen olacağı buohh ne güzel olmuştur evin şimdi bak bak herkeslerinde varmış, nar bi biz kusur kalmışız desene kuşum
amanın ben geldim.fena yoruldum.amma velakin evim çiçek gibi oldu misler gibi kokuyorr.yalnız tülü yıkayacam diye camıda silmiştim şimdi yağmur başladı
ohhhhhhhhhh misler gibim oldun yaniiiiiiiiiiiii güle güle pislet canım, seni gidi seniiiiii sendemi yani
bende hiç yok yaaaaaaaa yıldızcım bende geri kalmışım bölelerinden ama kocişimin sözü vardı bana güzel bi iç çamaşırı alıcaktı, bu arada trendyolun iç çamaşırı bölümünü göremedim ben yaaaaa
neyse canlarım ben kapatıyoruım öptüm hepicinizi iyi bakın kendinize yarın görüşürüz arkidişlerimmmmmmmmmm
aaa çok ilginçç bana da her ekranı yenilediğimde o çıkyıo
hakkat ayol çok kıskandım eziklendimhemen almam lazım:94:
bende hiç yok yaaaaaaaa yıldızcım bende geri kalmışım bölelerinden ama kocişimin sözü vardı bana güzel bi iç çamaşırı alıcaktı, bu arada trendyolun iç çamaşırı bölümünü göremedim ben yaaaaa
neyse canlarım ben kapatıyoruım öptüm hepicinizi iyi bakın kendinize yarın görüşürüz arkidişlerimmmmmmmmmm
kızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
öncelikle ben başlayayım,
bu ay adetimin 5. günü doktora gittim kızlar, baktı yumurtalıklarımda bi olumsuzluk görmedi Allaha şükür, 10. yada 11. gün gel dedi......
bugün 11. günüm, öğlene doğru kısmetse gidicem,
gün gün takip altında gelişme devresini görecekmiş doktorum
şu an için hiç bir ilaç vermedi.. sadece folikasit kullanıyorum
çok heyecanlıyım arkadaşlar, içim bir tuhaf bilmiyorumkismile
ne kusuru hayatım olur öyle şeyben de sildim esincim bendee kusura bakma yeni gördüm
gözün aydın canım ço sevindim temiz çıkmasına ama üzüldüm demişsin çok ayıp gelecek inşl meleğin çok yakınbayanlar ben geldim nasılsınız bakalım ben rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı şimdi ne olacak yardımcı olun bana çok sıkıldı cnm inanmazsınız üzüldüm keşke tıkalı çıksaydı diye bebeğimin neden olmadıgını anlayamıyorum....
bende esin boncukcuğum:))buldum bnmde "boncuk" olsun gözlerim mavi ya bana herkes öyle söylüyor....
canım umarım önemli bişeyi yokturkızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....
bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....
gecelikler havada uçuşmuş bugünde ben göremedim o dediğiniz geceliği ama neyse geri kaldım bugün
adacım sen hala açmamışsın face oldumu kuzum bizden ayrı gayrı bak ben evde oturduğum çalışmadığım halde bilgisayarın başına oturup sizle sohbet ediyorum çok takılmayız facede zaten
boncuk güzel haber bişey çıkmaması.darısı ranaya ve bana inşallah.hakkımızda hayırlı bir zamanda nasip edecek rabbim inşallah.bugün üniversiteden bir arkadaşla konuştumda doğumuna 10 gün kalmış.hiç korunmamışlar.bir sene olmamış çatlatma iğnesi falan vurulmuş.sonra doktor bu ay ara verelim demiş.onlarda bebek fikrinin erken olduğunu düşünmüşler ve kocasıyla vazgeçmişler.vee o ay hamile kalmış ya.kafamızdan çıkarmamız lazım bizimde.hatta bazen diyorum topiğe girmesem mi hep aklımda oluyor diyorum.ama sizlerden de ayrılamıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?