Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

trendyol dan mı alıyorsun canım sende pek uygun geldi de fiyatı:26: eşin bişeymi der, bi tek o görecek zaten:26: bence hoşuna gider.Yıldönümleri için bence çok güzel :78:

arkadaş üye olmuş elbiselere falan bakınıyordu bide ben bakayım didim ne göreyim çok uygun fiyatlar ve çok şeker elbiseler var ilk defa alıcam yani arkadaşım sipariş verecek ben değil zaten biri onun hediyesi olacak diğerinide ben almış olucam

ay bakıyım ben ona bi eve gidince çok uygunmuş. hiç yaa onlar çok uzun ayol sende öyle kısa durmaz. kız senin kociş de pek kıskanççç
bak yaa neler düşünüyo hee nette doğurcan hatta çocuğu canlıı yayın valla var güzelim çamaşırlarım ama o güzelmiş bir de beyaz yok benim hiç öyle hep siyah yada koyu tonlarda. bunu pekk biğendimm kızda güzel ya göstermiş çamaşırı
hee seninki miyavv dicek doğunca İlahi yıldızım yok kız bu ada kendini kaybediyo galiba internette ondan naz yapıyo bize
görmeyiverin çikin yüzümü tamam bana azcık izin verin , elbet açarım bi gün.

narcım bendede var ona benzer sıyahından,kırmızısından,beyazından girili pembelisinden
güzel oluyor sende al canım

ohhh bacım sen seri yapmışın yaşadı senin adam

aaa rana neden giymiosun kızz onlar çekmecede dursun diyemi alınıoooo
diyene bak duyanda zannetcekki evde bihter ziyagil gibi geziyorum

amanın ben geldim.fena yoruldum.amma velakin evim çiçek gibi oldu misler gibi kokuyorr.yalnız tülü yıkayacam diye camıda silmiştim şimdi yağmur başladı
trendyola bende üyeyim güzel ve hesaplı şeyler oluyor.o resimdekine benzer bişey benimde var.son çalışmada giymiştim.

hoşgeldin yawrum, ööle zırp pırt cam silersen olacağı bu ohh ne güzel olmuştur evin şimdi bak bak herkeslerinde varmış, nar bi biz kusur kalmışız desene kuşum

alemsin walla ben hala görmedim o dediğin reklamı :26:
aaa çok ilginçç bana da her ekranı yenilediğimde o çıkyıo
eline sağlık kuşum bak diyoruz sana bu havada cam silme diye sakal bırakcam artık amaninnn sen de miii seni gidi seniiii
hoşgeldin yawrum, ööle zırp pırt cam silersen olacağı bu ohh ne güzel olmuştur evin şimdi bak bak herkeslerinde varmış, nar bi biz kusur kalmışız desene kuşum

hakkat ayol çok kıskandım eziklendim hemen almam lazım:94:

ohhhhhhhhhh misler gibim oldun yaniiiiiiiiiiiii güle güle pislet canım, seni gidi seniiiiii sendemi yani

bende hiç yok yaaaaaaaa yıldızcım bende geri kalmışım bölelerinden ama kocişimin sözü vardı bana güzel bi iç çamaşırı alıcaktı, bu arada trendyolun iç çamaşırı bölümünü göremedim ben yaaaaa

neyse canlarım ben kapatıyoruım öptüm hepicinizi iyi bakın kendinize yarın görüşürüz arkidişlerimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

iyi akşamlar canım hemen bır tane edin sende

aaa çok ilginçç bana da her ekranı yenilediğimde o çıkyıo

hakkat ayol çok kıskandım eziklendim hemen almam lazım:94:

şimdi denk geldi gördüm kuzucum
kız ben alsam ne, yakında şişmeye başlarım burnumada hortum taktım mı al sana yürüyen fil

oyy demek kuzum sende de yok, sende bizim gibi kusur kaldın bende baktım iç çamaşırı göremedim trendyol da
hadi görüşürüz cnm yarın

bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....

ben de sildim esincim bendee kusura bakma yeni gördüm
ne kusuru hayatım olur öyle şey
gözün aydın canım ço sevindim temiz çıkmasına ama üzüldüm demişsin çok ayıp gelecek inşl meleğin çok yakın
buldum bnmde "boncuk" olsun gözlerim mavi ya bana herkes öyle söylüyor....
bende esin boncukcuğum:))
kızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
canım umarım önemli bişeyi yoktur
bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....

rabbim gönlüne göre versin canım

gecelikler havada uçuşmuş bugünde ben göremedim o dediğiniz geceliği ama neyse geri kaldım bugün
adacım sen hala açmamışsın face oldumu kuzum bizden ayrı gayrı bak ben evde oturduğum çalışmadığım halde bilgisayarın başına oturup sizle sohbet ediyorum çok takılmayız facede zaten

boncuk güzel haber bişey çıkmaması.darısı ranaya ve bana inşallah.hakkımızda hayırlı bir zamanda nasip edecek rabbim inşallah.bugün üniversiteden bir arkadaşla konuştumda doğumuna 10 gün kalmış.hiç korunmamışlar.bir sene olmamış çatlatma iğnesi falan vurulmuş.sonra doktor bu ay ara verelim demiş.onlarda bebek fikrinin erken olduğunu düşünmüşler ve kocasıyla vazgeçmişler.vee o ay hamile kalmış ya.kafamızdan çıkarmamız lazım bizimde.hatta bazen diyorum topiğe girmesem mi hep aklımda oluyor diyorum.ama sizlerden de ayrılamıyorum:))

canım dualarımız hep birbirimizle, inş en kısa zamanda Rabbim meleğine kavuşturur seni

sorma hayatım nar bi geclik gördü reklamlarda, hepimizin derdi o oldu bugün adacık açacak inş face sini

ay hakkaten bende düşükten sonra vazgeçmiştim hatırlarsan ve sadece 3 gün birlikte olmuştuk ve bebeğimiz geldi hayırlısıyla, gerçekten takmamak iyi aslında da durdur yere de kafadan atamıyo insan işte, benim düşüğüm sebep olmuştu takmamama
yawrum topiğe girmesen ne, zaten bebek konuşmuyozki burda, gecelik, üst baş, temizlik konuşuoz baksana eskiden bebek konuşurduk, şimdi hayatımızdaki herşeyle ilgili konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…