bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....
kızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
boncuk güzel haber bişey çıkmaması.darısı ranaya ve bana inşallah.hakkımızda hayırlı bir zamanda nasip edecek rabbim inşallah.bugün üniversiteden bir arkadaşla konuştumda doğumuna 10 gün kalmış.hiç korunmamışlar.bir sene olmamış çatlatma iğnesi falan vurulmuş.sonra doktor bu ay ara verelim demiş.onlarda bebek fikrinin erken olduğunu düşünmüşler ve kocasıyla vazgeçmişler.vee o ay hamile kalmış ya.kafamızdan çıkarmamız lazım bizimde.hatta bazen diyorum topiğe girmesem mi hep aklımda oluyor diyorum.ama sizlerden de ayrılamıyorum:))
canım ciddi bişi yoktur inş, haber ver mutlaka bize :26: geçmiş olsun şimdiden
canım teşekkür ederim annem doktora gitmişti bir kontrol için doktor demişki sen kalp damarlarında daralma var hemen bir test yapmamız lazım dıye hastende sintigrafi çekilmesi lazımmış bende hemen çıktım gittim işte efora falan sokmuşlardı ben gittiğimde sonra baya bekledik işte sıra geldi girdi filmini çekilde şimdi sonuç pazartesi belli olacakmış o sonuca göre anjio yada balon olacak sanırım inşallah bunlara gerek kalmaz testlerı temiz çıkar :26:
halevcim annemle iligli olayı yazdım canım yukarda
yaa kocişin niye izin vermediki yaa evde giyerdin o zaman sadece ona çok beğendiysen hevesını alırdın ben bazen öyle elbiseler alıyorum ya evde giyerim yada tatile gittiğimizde bir daha söylesen kabul etmez mi??
inşallah sonuçları temiz çıkarda annenin bunlara gerek kalmaz canım
valla ne için kabul etmediğini sormadım canım napalım belki bu akşamda sorarım kabul etmez ama olsun şansımı deniyeyim yinede, ben evde resmi kıyafetle dolaşamam ki huyum değildir ama tatilde giyerim
kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???
esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??
günaydın kızlarrr halevcim demek kocişin olur vermedi. Bencede rananın dediği gibi bende bazen alıyorum öyle kısa elbiseler falan ya yazın evde falan giyiyorum gündelik bişeyse yada denize giderken. Malum yazlık yer olunca İzmir çok sorun olmuyo öyle kıyafetler. Sende bu akşam öyle dene bakalım şansını madem çok beğendin içinde kalmasın.
ben de biraz işime odaklanıyım bari gelirim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?