Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar benimde sorum var sizlere yardımcı olabilecek varmı acaba ,ben 10 nisanda adet oldum ondan önce dr a gitmiştim tahlillerimi yaptı mantara falan bakıldı neyse temiz hepsi ayın 22 s
nde gel dedi yumurtalara bakalım dedi gittim 18-22 mm yumurtanın çapı sağda zaten ağrımda sağdaydı daha büyük olmasını beklerdik dedi ama siz yinede gün aşrı ilişkiye girin dedi 4-5 gün sonra çatlar dedi 23 nisanda akıntım gelmeye başladı 24 daha fazla geldi 25 tede geldi 26 dada az da olsa vardı 2 gün akıntım gelmedi ama dün gece vücut ısım baya yüksekti bugünde öle bu arada biz 23,24,25,26 değerlendirdik 2 gün ilişki olmadı dedim herhalde yumurta çatlamıştır ama bugün 2 kere akıntım geldi yine şeffaf içinde brda kırmızı arası kana benzer bişi vardı bende bugün yumurtlama ihtimalime göre bugünüde değerlendirelim dedim ..şimdi durum nedir sizce ben nezaman yumurtlamış olabilirim o gelen kana benzer şeyler ne olabilir

günaydın canlarım cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günün hürmetine göbüşlerimize, kucaklarımıza ve yuvamıza hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ay havada pek kasvetli ne gıcıkkkkkkkkkkk, bu arada kocişime akşam elbiseyi gösterdim kabul etmedi nasıl üzüldüm hiç üstelemedim ortalığı topladım gittim yattım, ama arkadaşıma doğum günüm için alacağı elbiseyi aldırtacam

bende bu gün dr gittim yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam allahın izniyle inş. bu ay tutar kızlar dua edin bana ne olur...allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....

hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim gönlünün muradını nasip eder bu ay

kızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:

canım annenin bişeyi varmı neden gitmiş iyidir umarım

akılda atma işi o kadar kolay değil kuzum çokkkkkkkk denedim ama nafile buraya girmesende bebiş fikrini atamazsın ki Yıldızcımın dediği gibi bizler artık bebiş konusunu değil diğer bütün herşeyi konuşuyoruz

Son düzenleme:
canım ciddi bişi yoktur inş, haber ver mutlaka bize :26: geçmiş olsun şimdiden

canım teşekkür ederim annem doktora gitmişti bir kontrol için doktor demişki sen kalp damarlarında daralma var hemen bir test yapmamız lazım dıye hastende sintigrafi çekilmesi lazımmış bende hemen çıktım gittim işte efora falan sokmuşlardı ben gittiğimde sonra baya bekledik işte sıra geldi girdi filmini çekilde şimdi sonuç pazartesi belli olacakmış o sonuca göre anjio yada balon olacak sanırım inşallah bunlara gerek kalmaz testlerı temiz çıkar :26:

halevcim annemle iligli olayı yazdım canım yukarda
yaa kocişin niye izin vermediki yaa evde giyerdin o zaman sadece ona çok beğendiysen hevesını alırdın ben bazen öyle elbiseler alıyorum ya evde giyerim yada tatile gittiğimizde bir daha söylesen kabul etmez mi??

inşallah sonuçları temiz çıkarda annenin bunlara gerek kalmaz canım

valla ne için kabul etmediğini sormadım canım napalım belki bu akşamda sorarım kabul etmez ama olsun şansımı deniyeyim yinede, ben evde resmi kıyafetle dolaşamam ki huyum değildir ama tatilde giyerim

canım evde resmi bende dolaşmamda özel günlerinizde giyersin evde sonrada tatilde tabi

günaydın kızlarrr halevcim demek kocişin olur vermedi. Bencede rananın dediği gibi bende bazen alıyorum öyle kısa elbiseler falan ya yazın evde falan giyiyorum gündelik bişeyse yada denize giderken. Malum yazlık yer olunca İzmir çok sorun olmuyo öyle kıyafetler. Sende bu akşam öyle dene bakalım şansını madem çok beğendin içinde kalmasın.
Ranacım çok geçmiş olsun kuzum işallah gerek kalmaz anjiyoya falan tez zamanda sağlık versin allahım
Missbon canım acaba yumurtlama kanaması olabilirmi hiç başına geldimi daha önce bazı kişilerde olurmu yumoş çatlayınca hafif bi kanama gelirmiş.siz değerlendirmişsiniz zaten tüm günleri fazlasıyla. Artık takma canım bekle oluruna bırak bu saatten sonra. En kısa zamanda kavuşursun bebeğine umarım
Asya canım bende oldum bazen öyle acaba buralara takıldığım içinmi aklımdan çıkmıyo dedim ama işe başlayınca daha iyi oldu benim. Bir de bu topicten başka biryere de bakmıyorum kk’da. Burdada dikkat edersen hamişlerimizin bebeklerinden hazırlıklarından bahsediyoruz genelde rana ben halev çalışmaymış yumoş günüymüş hiç saymadık bu ay bahsetmedik de. o yüzden beni de çok etkilemiyor burada olmak o konuda. Bende mesela bu ay çok düşünmüyorum gün saymıyorum çünkü bir an önce adetimin gelmesi ve şu ameliyatı aradan çıkarma derdindeyim.akıldan çıkarmak için bi sebep gerekiyomuş sanırım

kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???

esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??

evet kimsecikler gelmedi halennnnnnnnn Esincim bugün gidecekti dra cildiyeye

Yıldızcım naptı dün biraz hasta gibiydi

Adacım çok yoğun çalışıyor

Narcım da biraz yoğundu

Asyacım dün ki temizlikten belki yorgun düşmüştür

günaydın canım hoşgeldin evet kociş izin vermedi almama ama çok güzel ve ucuz elbiseler var yaaaa bide Markofoni ye bakın ordakilerde ucuz ve güzel akşam bi sölim kocişime bakim kabul edicek mi:26:

narcım teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz canım anjio ya
ayy evet biz bu ay hiç saymaık şu kadar kaldı falan diye şak bir yana ben ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum o kadar saymamışım yanı iii oldu bu ay çok rahattım yani

günaydın .ben birazcık fazla uyumuşum bugün.ayyy sabaha kadar rüya gördüm ya.lisedeymişim falan.halaa pijamalarla duruyorum.kalkıp yatağımı falan yapacam .bugün çarşıya çıkacam.yiğenime bişeyler bakacam eli boş gitmeyim.zaten busabah aramıştım.halaa bana bişeyler al dedi:)))ne alayım diyorum bişeyler diyo.

ranacım fotorafını şimdi gördüm.pek bi güzelmişsin.kaşlar gözler.yalnız alt taraf benim gibi maşallah.Allah banada bacak vermiş.tombiş tombiş.nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum.şimdi gezmeye gidecem diye bıraktım herşeyi.annem sevdiğim şeyleri yapacak hep kilo almadan gelirsem iyi.:26:

günaydın canlar ben geldim işlere dalmadan yazayım dedim, ay benim paşam kocaman erkek olmuş teyseleri, 3 boyutlu ayrıntılı olarak paşamızın her yerine baktık ,yüzünü bile gördük yaa ayy minnacık bişey bi arada ağzını açtı kapadı o sırada dilini bile gördük bu sefer tam bi bebek gibiydi ya beynine, beyinciğine , omuriliğine ayaklarına herşeyine baktık herşey normal, mesanede hala sıkıntı var ama ilk başlardaki kadar değil dedi, doğum sonrası ameliyat olur inşallah hep böyle devam eder dedi, ama böbreklerinde genişleme gördü onu da çocuk cerrahisine göstereceğiz ultrason kağıdını verdi gösterin dedi drumuz.Çişini Sıkıntılı yaptığı için olmuştur böbreği dedi634 grm olmuş paşam , büyümüş kocaman olmuş, drumuz da bakıyorum hamilelik seni hala güzelleştirmeye devam ediyor dedi yok hocam nerde nazar etti herkes dedim lekelerim başladı dedim, oda sendeki lekemi daha koyu olanların oluyor bi görsen burnunda falan kocaman dedi güneşle birlikte hormonların değiştiği için cilt lekeleri olur çok normal dedi, kremleniyorum aslında dedim , sen ne kadarda krem sürsen nokta kadar yerden güneş görürsen dahi olur dedi.
Pipisinin resmini çekti , ok işareti ile gösterip birde üstüne PİPİ yazdı alın size pipi dedi

canlarım bende burdayımm ama işler youn yazamadım

kıslar hasta oldum yarın dr la başlıyorum tüp bebek yoluna

small dadlım resımçektı dr hee canım album yapıyımusun ultrason resımlerını
halev canım ben şimdi napıcam ne aşamalar beklıyo benı anlatsana bıraz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…