günaydın .ben birazcık fazla uyumuşum bugün.ayyy sabaha kadar rüya gördüm ya.lisedeymişim falan.halaa pijamalarla duruyorum.kalkıp yatağımı falan yapacam .bugün çarşıya çıkacam.yiğenime bişeyler bakacam eli boş gitmeyim.zaten busabah aramıştım.halaa bana bişeyler al dedi:)))ne alayım diyorum bişeyler diyo.
canım teşekkür ederim annem doktora gitmişti bir kontrol için doktor demişki sen kalp damarlarında daralma var hemen bir test yapmamız lazım dıye hastende sintigrafi çekilmesi lazımmış bende hemen çıktım gittim işte efora falan sokmuşlardı ben gittiğimde sonra baya bekledik işte sıra geldi girdi filmini çekilde şimdi sonuç pazartesi belli olacakmış o sonuca göre anjio yada balon olacak sanırım inşallah bunlara gerek kalmaz testlerı temiz çıkar :26:
geçmiş olsun canımm inaşllah önemli bişeyi yokturkızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
hiç sorma esincim bi tek halevle yıldızın yokmuş :78: senin varmı bakim sende sölegecelikler havada uçuşmuş bugünde ben göremedim o dediğiniz geceliği ama neyse geri kaldım bugün
adacım sen hala açmamışsın face oldumu kuzum bizden ayrı gayrı bak ben evde oturduğum çalışmadığım halde bilgisayarın başına oturup sizle sohbet ediyorum çok takılmayız facede zaten
demek koçişin izin vermedi halevim , yaa kızlarda demiiş ne var ki ya tatilde giyersin ya evde, tatilde giymeni de mi istemiyor:26: bende bayılırım valla tatilde falan yada yaz sıcağında evde tiril tiril olur, evde giyersen bi tek eşimn görür kendinden de mi kıskanıyor ayolgünaydın canlarım cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günün hürmetine göbüşlerimize, kucaklarımıza ve yuvamıza hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ay havada pek kasvetli ne gıcıkkkkkkkkkkk, bu arada kocişime akşam elbiseyi gösterdim kabul etmedi nasıl üzüldüm hiç üstelemedim ortalığı topladım gittim yattım, ama arkadaşıma doğum günüm için alacağı elbiseyi aldırtacam
hadi hayırlısı canım inşallah Rabbim gönlünün muradını nasip eder bu ay
canım annenin bişeyi varmı neden gitmiş iyidir umarım
akılda atma işi o kadar kolay değil kuzum çokkkkkkkk denedim ama nafile buraya girmesende bebiş fikrini atamazsın ki Yıldızcımın dediği gibi bizler artık bebiş konusunu değil diğer bütün herşeyi konuşuyoruz
canım çok geçmiş olsun inşallah testleri temiz çıkar, Rabbim sağlık versin .canım teşekkür ederim annem doktora gitmişti bir kontrol için doktor demişki sen kalp damarlarında daralma var hemen bir test yapmamız lazım dıye hastende sintigrafi çekilmesi lazımmış bende hemen çıktım gittim işte efora falan sokmuşlardı ben gittiğimde sonra baya bekledik işte sıra geldi girdi filmini çekilde şimdi sonuç pazartesi belli olacakmış o sonuca göre anjio yada balon olacak sanırım inşallah bunlara gerek kalmaz testlerı temiz çıkar :26:
kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???
esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??
halevim sen sormuşsun kuşum yoğun değildim elma kurdumuzu görmeye gittikevet kimsecikler gelmedi halennnnnnnnn Esincim bugün gidecekti dra cildiyeye
Yıldızcım naptı dün biraz hasta gibiydi
Adacım çok yoğun çalışıyor
Narcım da biraz yoğundu
Asyacım dün ki temizlikten belki yorgun düşmüştür
canlarım bende burdayımm ama işler youn yazamadım
kıslar hasta oldum yarın dr la başlıyorum tüp bebek yoluna
small dadlım resımçektı dr hee canım album yapıyımusun ultrason resımlerını
halev canım ben şimdi napıcam ne aşamalar beklıyo benı anlatsana bıraz canım
ranacım fotorafını şimdi gördüm.pek bi güzelmişsin.kaşlar gözler.yalnız alt taraf benim gibi maşallah.Allah banada bacak vermiş.tombiş tombiş.nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum.şimdi gezmeye gidecem diye bıraktım herşeyi.annem sevdiğim şeyleri yapacak hep kilo almadan gelirsem iyi.:26:
günaydın canlar ben geldim işlere dalmadan yazayım dedim, ay benim paşam kocaman erkek olmuş teyseleri, 3 boyutlu ayrıntılı olarak paşamızın her yerine baktık ,yüzünü bile gördük yaa ayy minnacık bişey bi arada ağzını açtı kapadı o sırada dilini bile gördükbu sefer tam bi bebek gibiydi ya beynine, beyinciğine , omuriliğine ayaklarına herşeyine baktık herşey normal, mesanede hala sıkıntı var ama ilk başlardaki kadar değil dedi, doğum sonrası ameliyat olur inşallah hep böyle devam eder dedi, ama böbreklerinde genişleme gördü onu da çocuk cerrahisine göstereceğiz ultrason kağıdını verdi gösterin dedi drumuz.Çişini Sıkıntılı yaptığı için olmuştur böbreği dedi 634 grm olmuş paşam , büyümüş kocaman olmuş, drumuz da bakıyorum hamilelik seni hala güzelleştirmeye devam ediyor dedi yok hocam nerde nazar etti herkes dedim lekelerim başladı dedim, oda sendeki lekemi daha koyu olanların oluyor bi görsen burnunda falan kocaman dedi güneşle birlikte hormonların değiştiği için cilt lekeleri olur çok normal dedi, kremleniyorum aslında dedim , sen ne kadarda krem sürsen nokta kadar yerden güneş görürsen dahi olur dedi.
Pipisinin resmini çekti , ok işareti ile gösterip birde üstüne PİPİ yazdıalın size pipi dedi
canım geçmiş olsun benım babamda da damar tıkanıklığı vardı korkma şimdi dr lar super bu konuda
teşekkür ederim canım aman bebişler gelsinde kilo problem değil ne yapalım bizi böylede beğenen varannenın yanında sen daha fazla kilo alırsın beni geçersin
canım benim esinle aynı güne denk geldi sanırım adanın doktor gnü dedim ama emin olamadığım için yazmadım güzelim ayy hemende paşasıyla küsermiş
herşeyini görmüşssün detaylı bir de pipisi ayrıcacanım ne güzel bak özlem giderdin gene inşallah böbreklerindede birsey yoktur canım
sağol canım inşallah testi temiz çıkarda bunlara gerek kalmaz sende adet olmussun demek start verıldı artık sanada hayırlısı olsun ınsallah guzelım
ayy adacım kıyamam ben sana küsme olur mu paşanla bize
ne istiyorsunuz yapalım size bak sana ne göndercem
bebişin doğunca paşanın ayağını bu kalıba koyuyorsun sonra odasına koy
il ayak izi ömür boyu saklasın canım
Eki Görüntüle 186905
seni seniiii gönül almasını da pek biliyosun senn , cadııııpeki hediyen pek düşünceli geldi paşam da barıştı seninle, bunlarda paşamdan sana
bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ki ben yaa , almak istiyorum ama buralarda hiç denk gelmedi:26:
ranacım ne güzel şeyler bulmuşsun öyle.spor takılınca gerçekten sırt çantası daha güzel olurr.beline yük binmez dengeli dağılır ağırlık beğendim ben onu.şık olanıda güzelmiş.ayy o ayak izi de süper olur ya.bende meleğim gelince istiyorum onlardan.
adacımm demek paşamız kocaman olmuş.nazar değmesin ona.inşallah böbrekte falanda sorun yoktur kıyamam ben.
ranacım annecine geçmiş olsun canım.inşallah anjuya falan gerek kalmaz.bu arada seni geçmeyecem işte hıhhhordada koşar koşar eritirim ben yediklerimi.hehe.
halevcim gidecem bakalım.daha bavulumu hazırlamadım.akşam hazırlarım heralde.
melikecim hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.
nar işe daldı sanırım.
yıldızda görünmüyor ortalıkta.esinde gelmemiş.
günaydın canlar ben geldim işlere dalmadan yazayım dedim, ay benim paşam kocaman erkek olmuş teyseleri, 3 boyutlu ayrıntılı olarak paşamızın her yerine baktık ,yüzünü bile gördük yaa ayy minnacık bişey bi arada ağzını açtı kapadı o sırada dilini bile gördükbu sefer tam bi bebek gibiydi ya beynine, beyinciğine , omuriliğine ayaklarına herşeyine baktık herşey normal, mesanede hala sıkıntı var ama ilk başlardaki kadar değil dedi, doğum sonrası ameliyat olur inşallah hep böyle devam eder dedi, ama böbreklerinde genişleme gördü onu da çocuk cerrahisine göstereceğiz ultrason kağıdını verdi gösterin dedi drumuz.Çişini Sıkıntılı yaptığı için olmuştur böbreği dedi 634 grm olmuş paşam , büyümüş kocaman olmuş, drumuz da bakıyorum hamilelik seni hala güzelleştirmeye devam ediyor dedi yok hocam nerde nazar etti herkes dedim lekelerim başladı dedim, oda sendeki lekemi daha koyu olanların oluyor bi görsen burnunda falan kocaman dedi güneşle birlikte hormonların değiştiği için cilt lekeleri olur çok normal dedi, kremleniyorum aslında dedim , sen ne kadarda krem sürsen nokta kadar yerden güneş görürsen dahi olur dedi.
Pipisinin resmini çekti , ok işareti ile gösterip birde üstüne PİPİ yazdıalın size pipi dedi
canlarım bende burdayımm ama işler youn yazamadım
kıslar hasta oldum yarın dr la başlıyorum tüp bebek yoluna
small dadlım resımçektı dr hee canım album yapıyımusun ultrason resımlerını
halev canım ben şimdi napıcam ne aşamalar beklıyo benı anlatsana bıraz canım
çarşıya çıkamadım hala.yağmur yağıyor dışarda.bavuluda yapmadım.tembelliğim üstümde bugün.:97:
hadı bakalım inşallah ilkinde tutar protokol çok uzun gıbı geldi ama nabalım işin içine gırınce okadar uzun olmaz inşallah bıde iğneleri göbek deliğinden vuruluyosun
kız koca evi temizlerken üşengeçlik yapmıyon 2 dk almayacak olan valize elini değdiremiyon mu hiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?