Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin canım olsun dün ki yorulmaya bu kadar uyuman gayet normal demek yeğenine bişiler alacaksın hadi bakalım yarın gidiyorsun yani annenlere ohhh doya doya hasret giderin canım

arkidişler ben yemeğe çıkıyorum görüşürük afeyet olsun hepicinize

canım geçmiş olsun benım babamda da damar tıkanıklığı vardı korkma şimdi dr lar super bu konuda

kızlar ben çıkıyrom annem hastaneye gıtmıs onun yanına gıdecegım haberınız olsun :18:
geçmiş olsun canımm inaşllah önemli bişeyi yoktur
hiç sorma esincim bi tek halevle yıldızın yokmuş :78: senin varmı bakim sende söle Güzelim açacağım elbet face i, ama bi vakit bulayım yaparım eve gidince sürekli uyumak istiyorum geçiyorum koltuğa valla evimin halini görseniz kahvaltı yapmak dah zoruma gidiyor yazık bugün koçiş erken kalmışda bana hazırlamış yatağa getiriyor , kıyamam ya
demek koçişin izin vermedi halevim , yaa kızlarda demiiş ne var ki ya tatilde giyersin ya evde, tatilde giymeni de mi istemiyor:26: bende bayılırım valla tatilde falan yada yaz sıcağında evde tiril tiril olur, evde giyersen bi tek eşimn görür kendinden de mi kıskanıyor ayol
canım çok geçmiş olsun inşallah testleri temiz çıkar, Rabbim sağlık versin .
kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???

esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??
beni unutmuşsunuz hiç birinizde sormamış
halevim sen sormuşsun kuşum yoğun değildim elma kurdumuzu görmeye gittik

hadi bakalım canım yarın başlıyorsun demek inşallah ilk seferde gelir yavrucukların. Yapmaz olurmuyum güzelim paşamın ajandası bilem var

teşekkür ederim canım aman bebişler gelsinde kilo problem değil ne yapalım bizi böylede beğenen var annenın yanında sen daha fazla kilo alırsın beni geçersin

canım benim esinle aynı güne denk geldi sanırım adanın doktor gnü dedim ama emin olamadığım için yazmadım güzelim ayy hemende paşasıyla küsermiş
herşeyini görmüşssün detaylı bir de pipisi ayrıca canım ne güzel bak özlem giderdin gene inşallah böbreklerindede birsey yoktur canım

canım geçmiş olsun benım babamda da damar tıkanıklığı vardı korkma şimdi dr lar super bu konuda

sağol canım inşallah testi temiz çıkarda bunlara gerek kalmaz sende adet olmussun demek start verıldı artık sanada hayırlısı olsun ınsallah guzelım

küseriz tabi kimse sormamış böbreklerin resmini çocuk bölümünden bi profa gösterecek eşim ,inşallah bi sorun yoktur,

ayy adacım kıyamam ben sana küsme olur mu paşanla bize
ne istiyorsunuz yapalım size bak sana ne göndercem
bebişin doğunca paşanın ayağını bu kalıba koyuyorsun sonra odasına koy
il ayak izi ömür boyu saklasın canım

seni seniiii gönül almasını da pek biliyosun senn , cadıııı peki hediyen pek düşünceli geldi paşam da barıştı seninle, bunlarda paşamdan sana

bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ki ben yaa , almak istiyorum ama buralarda hiç denk gelmedi:26:

canım sen yeterki iste ben bulurum sana

kızlar birde geçen bebek çantalarından konuşmuştunuz ya
esin spor tarzı tercih edeceğim demişti ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için

şimdi bu spor tarzı

bu da şık kullanımlar için

buda eşimin kuzeni bana söylemişti çanta alırsan mutlaka sırt çantası al çünkü her yere eşinle gitmiyorsun böyle taşımak zor oluyor ama sırt çantası ile çok rahat edersin demişti

tabi tercih sizlerin fikir olsun diye söyledim

ranacım ne güzel şeyler bulmuşsun öyle.spor takılınca gerçekten sırt çantası daha güzel olurr.beline yük binmez dengeli dağılır ağırlık beğendim ben onu.şık olanıda güzelmiş.ayy o ayak izi de süper olur ya.bende meleğim gelince istiyorum onlardan.
adacımm demek paşamız kocaman olmuş.nazar değmesin ona.inşallah böbrekte falanda sorun yoktur kıyamam ben.
ranacım annecine geçmiş olsun canım.inşallah anjuya falan gerek kalmaz.bu arada seni geçmeyecem işte hıhhhordada koşar koşar eritirim ben yediklerimi.hehe.
halevcim gidecem bakalım.daha bavulumu hazırlamadım.akşam hazırlarım heralde.
melikecim hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.
nar işe daldı sanırım.
yıldızda görünmüyor ortalıkta.esinde gelmemiş.

evet sırt çantası taşıma yönünden iyi ama genede benimde olursa inşallah bu şık ve spor olandan almak isterim yinede yerine göre kullanacağız çünkü her zaman yanımızda gezdirmek zorunda kalacağız
hıh sen koşacağını san güzelim annenin yanına gidiyorsun annen seni güzel yemeklerinden mahrum bırakırmı sanıyorsun aman ye gitsin boşver anneciğinle güzel vakıtler geçir
teşekkür ederim canım inşallah gerek kalmaz operasyona :26:
yıldızda gelemedi toplantısı falan mı cıktı yada hastaydı daha mı kotu olduacaba??

ay kuzum unutmuşum ben paşanı görmeye gideceni diyorum ya hakikatten çok unutkanım diye de inanmıyonuz, oy ne güzel herbi şeyini görmüşsün ayrıntılı olarak hiç merak etme paşan çişini yapamadığından böbreği öle olmuştur umarım büyük bi sıkıntı yoktur canını sıkıp içindeki paşamızı da sıkma güzelim iyi düşün iyi olsun drunda maşallah yani pipisini çekmiş üstüne pipi diye belirtmiş eh sizede o verilirdi ancak bakar bakar doyamazsınız

canım demek adet oldun şinçik gidince dr ultrasonla alttan bakıverecek yumoşlarının ve rahim kalınlığının durumuna göre ilaç ile iğnelerini verecek iğneleri adetin bitiminden sonra vurulmaya başlıyorsun 2 güne bir seni çağırıyor yumoşlarının durumunu gözetlemek için tedavin böle devam ediyor en son hepsi aynı boyuta gelince o günün akşamı çatlatma iğneni vuruluyorsun 36 saat sonraya sana randevu veriyor o günde yumoşların toplanıyor,toplanan yumoşların eşinin spermleri ile birleştirmeye alınıyor 2-3 gün bunlar gözetleniyor sağlam embriyo oluşunca seni arayıp transfer gününü söylüyorlar veeeeeeeeeeeeee bebişlerinin sana konulduğunu görüyorsun hadi hayırlısı inşallah ilk ve son tedavin olur ve bebeğin nasip olur

çarşıya çıkamadım hala.yağmur yağıyor dışarda.bavuluda yapmadım.tembelliğim üstümde bugün.:97:

çarşıya çıkamadım hala.yağmur yağıyor dışarda.bavuluda yapmadım.tembelliğim üstümde bugün.:97:

kız koca evi temizlerken üşengeçlik yapmıyon 2 dk almayacak olan valize elini değdiremiyon mu hiç yakıştıramadım

canım demek adet oldun şinçik gidince dr ultrasonla alttan bakıverecek yumoşlarının ve rahim kalınlığının durumuna göre ilaç ile iğnelerini verecek iğneleri adetin bitiminden sonra vurulmaya başlıyorsun 2 güne bir seni çağırıyor yumoşlarının durumunu gözetlemek için tedavin böle devam ediyor en son hepsi aynı boyuta gelince o günün akşamı çatlatma iğneni vuruluyorsun 36 saat sonraya sana randevu veriyor o günde yumoşların toplanıyor,toplanan yumoşların eşinin spermleri ile birleştirmeye alınıyor 2-3 gün bunlar gözetleniyor sağlam embriyo oluşunca seni arayıp transfer gününü söylüyorlar veeeeeeeeeeeeee bebişlerinin sana konulduğunu görüyorsun hadi hayırlısı inşallah ilk ve son tedavin olur ve bebeğin nasip olur[/QUOTE]

hadı bakalım inşallah ilkinde tutar protokol çok uzun gıbı geldi ama nabalım işin içine gırınce okadar uzun olmaz inşallah bıde iğneleri göbek deliğinden vuruluyosun

hadı bakalım inşallah ilkinde tutar protokol çok uzun gıbı geldi ama nabalım işin içine gırınce okadar uzun olmaz inşallah bıde iğneleri göbek deliğinden vuruluyosun

yok canım yumoşunun gelişmesine bağlı en fazla 10 gün iğne vurulmuş oluyon diğer 10gün dede toplama transfer falan geçekleşiyor yani toplasan 15-20 gün sürüyor merak etme ama transfer sonrası bekleme süreci çok zorrrrrrr sabır gerektiren bi süreç Allahım yardımcın olsun inşallah sonuna kadar gider sonunda da müjdeli haberlerle gelirsin canım

iğneleri göbek deliğinin 2 parmak yanında vuruluyorsun

kız koca evi temizlerken üşengeçlik yapmıyon 2 dk almayacak olan valize elini değdiremiyon mu hiç yakıştıramadım

işte canım bazen gayretleniyorum bazende tembellik yapıyorum.yiğenin hediyesini alsam valiz kolayda.çok fazla yük etmiyim diyorum ama düşününcede baya bişey götürmem gerek.annemle gün gün gezerim orda.ev ayakkabılarım süslü kıyafetler çarşı kıyafeti derken birsürü oluyo:)

kızlayyyyyyyy face de oynadığım oyun için size davetiye yolluyom ya lüffen kabul edin oluymuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…