Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yani her türlü ayrıntısını düşünmen lazım ki 1 aylığına gideceksin az değil yani canım liste yapıp ona göre hazırla istersen hem unuttuğun bişide olmaz

merhaba bayanlar nasılsınız bakalım canlarım nerelerdesiniz ben dr kontrole gidip sinirlendim geldim ya ben bu dr ların bekle demesinden nefret ediyorum....

canım nıye bekle dediler sana bakımm

cnm ya sorma talillerimi yaptırdım rahim filmide temiz çıktı prolaktin biraz yüksek cnm onun için dostenex verdi bunu 1 ay kullan ondan sonra bakacagız yumurtalara eğer büyümemişse ilaç verecekmiş 4 aydır bekliyorum of ya bir akıl verin ne yapmalıyım....

canım prolaktinin düşmezse hamiş kalamazsın drunda haklı biliyorsunki prolaktin engelliyor hamile kalmayı biraz sabret o zamana kadar sende gün aşırı ilişkide bulun hep başka çaresi yok ki kuzum aşılamaya da gitsen tüp bebekde yaptırsan prolaktinin sorun olacak bekle dicekler sana stressiz kalmaya çalışırsan inan bebişin kendiliğinden gelir

cnm rahim filminde hiç bir şey şey çıkmadı kist filande yokmuş tertemizdi bakalım kullanmayayım demiyorumki ben ama yumurtamı büyütmek içinde bir şey vermiyor ona kızıyorum şimdi 1 aysonra yine gel diyecek daka başı izin alamıyomki cnm versinde ben o zaman kullanayım valla çok sıkıldım ne zor işmiş bu cnm ya allah bu cuma günü herkese nasip etsin hayırlısıyla bir bebiş....

canım halevınde dediği gibi prolaktin yüksek olursa zaten aşılamada yapsa tüp bebekde yapsa olmaz o yüzden bu hormonunun düşmesini beklemen gerekir canım yapacak pek birsey yok

canım prolaktinin yüksekken drun sana yumoşlarının büyümesi için ilaç veremez o prolaktin her türlü engel olacak sana o yüzden beklemen ve stressiz durmaya çalışman en iyisi canım bak bizimde tek sorun eşimin sperm sayısı ve ileri hızlı hiç spermimin bulunmaması ama biz yinede gün aşırı yapıyoruz ne olur ne olmaz diye bide benim adetler düzensiz olduğundan yumoşlarım ne zaman büyüyor ne zaman çatlıyor hiç anlamıyorum ve bilmiyorum Allahımıza sığındık bekliyoruz bakalım o yüzden sabır tamam mı

aaaa nerde kaldı bu kızlar ???

yıldız hiç gelmedi
nar sabah uğradı bir daha yok
adacım da kayboldu
esinde doktordaydı donmedı ???

yıldız hiç gelmedi
adacım da kayboldu

evet yaaaaaaaaaa yıldızcım da ofise gidip toplantıya mı girdiki hemencik
esincim annesine geçmiş olabilüüüü hastaneden sonra
adacım ve narcım bi ceee didiler gittiler

kaldık bi başımıza Ranacım

cnm bişey birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz o ilacı kullanmaktan başka çarem yok sanırım....

canım sen yeterki iste ben bulurum sana
sağol şekerim azcık daha dolaşayımda bulamazsam sana sipariş vereyim:82:
ne güzel araştırmışsın bulmuşsun bitanem ellerine sağlık hepsi de pek güzel. Emme benim yazdıklarımı herkes unutur oldu ben spor giyindiğimde spor kullanabileceğim bi model birde ayrıca şık bir model istiyorum şık olduğum vakitlerde kullanmak için demiştim
evet ranacım maşallah kocaman olmuş yüzünü o kadar net gördüm ki kucaklayıveresim geldi bi an İnşalalh paşacım pek nazlı çıktı sürekli kontrol altında olmak istiyor sıpa, nşallah iyi olacak
evet herkes unutuyor artık beni evet halevcim çişini sıkıntılı yaptığı için böbreğinde büyüme olmuş, erkek bebeklerde olabilen bişeymiş inşallah kalıcı olmaz, evet ya druma bayılıyorum Pipi yazdı çok güldük bizde

yıldız hiç gelmedi
adacım da kayboldu

yoğundum canım ancak bitti, pazar günü de iş çıkaracaklar başıma yaa sinir oldum

Esin drdan gelmemiş hala, annesindemi acaba
Yıldızda hiç gelmemiş narda

ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için

aşk olsun unuturmuyum hayatım spor çanta zaten koydum dıye senin için özel günlerde kullanacağın çantada koydum aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…