işte canım bazen gayretleniyorum bazende tembellik yapıyorum.yiğenin hediyesini alsam valiz kolayda.çok fazla yük etmiyim diyorum ama düşününcede baya bişey götürmem gerek.annemle gün gün gezerim orda.ev ayakkabılarım süslü kıyafetler çarşı kıyafeti derken birsürü oluyo:)
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım canlarım nerelerdesiniz ben dr kontrole gidip sinirlendim geldim ya ben bu dr ların bekle demesinden nefret ediyorum....
canım nıye bekle dediler sana bakımm
merhaba arkadaşlar nasılsıınız?
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım canlarım nerelerdesiniz ben dr kontrole gidip sinirlendim geldim ya ben bu dr ların bekle demesinden nefret ediyorum....
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
sende hoşgeldin canım hayırdır hala bekle mi diyor
cnm ya sorma talillerimi yaptırdım rahim filmide temiz çıktı prolaktin biraz yüksek cnm onun için dostenex verdi bunu 1 ay kullan ondan sonra bakacagız yumurtalara eğer büyümemişse ilaç verecekmiş 4 aydır bekliyorum of ya bir akıl verin ne yapmalıyım....
canım prolaktinin düşmezse hamiş kalamazsın drunda haklı biliyorsunki prolaktin engelliyor hamile kalmayı biraz sabret o zamana kadar sende gün aşırı ilişkide bulun hep başka çaresi yok ki kuzum aşılamaya da gitsen tüp bebekde yaptırsan prolaktinin sorun olacak bekle dicekler sana stressiz kalmaya çalışırsan inan bebişin kendiliğinden gelir
cnm rahim filminde hiç bir şey şey çıkmadı kist filande yokmuş tertemizdi bakalım kullanmayayım demiyorumki ben ama yumurtamı büyütmek içinde bir şey vermiyor ona kızıyorum şimdi 1 aysonra yine gel diyecek daka başı izin alamıyomki cnm versinde ben o zaman kullanayım valla çok sıkıldım ne zor işmiş bu cnm ya allah bu cuma günü herkese nasip etsin hayırlısıyla bir bebiş....
cnm rahim filminde hiç bir şey şey çıkmadı kist filande yokmuş tertemizdi bakalım kullanmayayım demiyorumki ben ama yumurtamı büyütmek içinde bir şey vermiyor ona kızıyorum şimdi 1 aysonra yine gel diyecek daka başı izin alamıyomki cnm versinde ben o zaman kullanayım valla çok sıkıldım ne zor işmiş bu cnm ya allah bu cuma günü herkese nasip etsin hayırlısıyla bir bebiş....
aaaa nerde kaldı bu kızlar ???
yıldız hiç gelmedi
nar sabah uğradı bir daha yok
adacım da kayboldu
esinde doktordaydı donmedı ???
canım prolaktinin yüksekken drun sana yumoşlarının büyümesi için ilaç veremez o prolaktin her türlü engel olacak sana o yüzden beklemen ve stressiz durmaya çalışman en iyisi canım bak bizimde tek sorun eşimin sperm sayısı ve ileri hızlı hiç spermimin bulunmaması ama biz yinede gün aşırı yapıyoruz ne olur ne olmaz diye bide benim adetler düzensiz olduğundan yumoşlarım ne zaman büyüyor ne zaman çatlıyor hiç anlamıyorum ve bilmiyorum Allahımıza sığındık bekliyoruz bakalım o yüzden sabır tamam mı
sağol şekerim azcık daha dolaşayımda bulamazsam sana sipariş vereyim:82:canım sen yeterki iste ben bulurum sana
ne güzel araştırmışsın bulmuşsun bitanem ellerine sağlık hepsi de pek güzel. Emme benim yazdıklarımı herkes unutur oldukızlar birde geçen bebek çantalarından konuşmuştunuz ya
esin spor tarzı tercih edeceğim demişti ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için
şimdi bu spor tarzı
Eki Görüntüle 186924
bu da şık kullanımlar için
Eki Görüntüle 186926
buda eşimin kuzeni bana söylemişti çanta alırsan mutlaka sırt çantası al çünkü her yere eşinle gitmiyorsun böyle taşımak zor oluyor ama sırt çantası ile çok rahat edersin demişti
Eki Görüntüle 186925
tabi tercih sizlerin fikir olsun diye söyledim
evet ranacım maşallah kocaman olmuş yüzünü o kadar net gördüm ki kucaklayıveresim geldi bi anranacım ne güzel şeyler bulmuşsun öyle.spor takılınca gerçekten sırt çantası daha güzel olurr.beline yük binmez dengeli dağılır ağırlık beğendim ben onu.şık olanıda güzelmiş.ayy o ayak izi de süper olur ya.bende meleğim gelince istiyorum onlardan.
adacımm demek paşamız kocaman olmuş.nazar değmesin ona.inşallah böbrekte falanda sorun yoktur kıyamam ben.
ranacım annecine geçmiş olsun canım.inşallah anjuya falan gerek kalmaz.bu arada seni geçmeyecem işte hıhhhordada koşar koşar eritirim ben yediklerimi.hehe.
halevcim gidecem bakalım.daha bavulumu hazırlamadım.akşam hazırlarım heralde.
melikecim hadi hayırlısı olsun canım.inşallah herşey yolunda gider.
nar işe daldı sanırım.
yıldızda görünmüyor ortalıkta.esinde gelmemiş.
evet herkes unutuyor artık beniay kuzum unutmuşum ben paşanı görmeye gideceni diyorum ya hakikatten çok unutkanım diye de inanmıyonuz, oy ne güzel herbi şeyini görmüşsün ayrıntılı olarak hiç merak etme paşan çişini yapamadığından böbreği öle olmuştur umarım büyük bi sıkıntı yoktur canını sıkıp içindeki paşamızı da sıkma güzelim iyi düşün iyi olsun drunda maşallah yani pipisini çekmiş üstüne pipi diye belirtmiş eh sizede o verilirdi ancak bakar bakar doyamazsınız
aaaa nerde kaldı bu kızlar ???
yıldız hiç gelmedi
nar sabah uğradı bir daha yok
adacım da kayboldu
esinde doktordaydı donmedı ???
ay sorma hala bekle diyor ne yapıcam cnm ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?