Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için

aşk olsun unuturmuyum hayatım spor çanta zaten koydum dıye senin için özel günlerde kullanacağın çantada koydum aşk olsun

şık çanta koyduğunu ve yazını gördüm zaten hayatım teşekkür ederiz tekrar araştırıp koymuşsun hemen ellerine sağlık didim zati:26: spor da istiyorum ya :26:

Neyse canım 2 gündür sinirlerim yıprandı ya ayrıca bi ilgi bekliyorum sanırım

Tez zamanda istediğin modelleri sende kullanırsın inşalalh miniğinle, hemencik herşeyide araştırmış, maşallah kuzuma

canlarım ben çıkıyorum hafta sonu yokum allaha emanet olun hakkınızda herşeyin hayırlısını versin rabbim.....:)

canlarım bu alıntıları nasıl yapıyorsunuz....

canım alıntı ile cevapla ve + işareti var sayfanın yazdığın yerin sağ köşesinde altta oradaki + işaretini tıklarsanbeğendiğin cevap vermek istediğin yazılarsan hepimizden alıntı yapmış olursun

canlarım ben çıkıyorum hafta sonu yokum allaha emanet olun hakkınızda herşeyin hayırlısını versin rabbim.....:)

iyi akaşmlar iyi haftasonları canım hoşcakal

canlarım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepicinizi bu arda kocişim pazar gecesiden itibaren 1 aylığına geceye geçiyor hakkımızda hayırlısı olsun haydiiiiii hoşca kalın canlarım

rana ben geldimm:)))hediye işini hallettim çok tatlı şeyler aldım.ya bu bebek kıyafetleri falan süperrr hangisine bakacamı şaşırdım.kendimede iki katlı kurabiyeliklerden aldım hoşuma gitti.ama eve gelip açtım ki küçük olanı kırıkmış hiç dikkat etmemişim ya.acaba götürsem alırlarmı paketi açılmış diyip almazlarsa napcam ben ya.dikkat etmemişim.kociş gelsinde yemekten sonra çıkacaz mecbur şansımı deniyim ben.

hadi gözünaydın hediye işini halletmişssin akşam bir dene bakalım şansını belki geri alırlar

inşl testeleri temiz çıkar canım
kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???

esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??

canlarım sabah erkenden anneme gittim misafiri gelecektibişeyler yapmasına yardım edeyim diye öğleden sonrada eşim işten çıkıp tahlil sonucumuzu alığ doktora gidecekti benimde cildiyede randevum 4teydi farklı bir hastande saat 3gibi eşim aradı acil toplantısı çıkmış iptalde edemedi eee bende cildiyeye gidicem diye sonuçlrımızı alamadık malesef hastaneyi aradık pazartesi alacağımızı söyledik iki hastaneye gidecek olsam mümkün değil yetişemeyecektim çünkü sonuçları alacağımız doktorda 4.30da çıkıcakmış çünkü
canım benim sende doktora mı gittin maşallah büyümüş paşanher şeyinide ayrıntılı görmüşsün nasıl güzel olmuştur kime benziyordu farkedebildinizmi neyse herşey yolunda gözüküyor inşl böbrekle alakalı sıkıntı gözükmez canım bende birdahaki gittiğimde 4boyutlu renkli ulturasona giricem her yerini ayrıntılı görecem inşl
hayırlı olsun canım
ya bende bende bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ranaaaaaaaaaaa banada söyle nerelerede olur ilk defa denk geldim bende

yiğenine hayırlı olsun canım sende kurabiyeliğini akşam bi götür büyük ihtimal değiştirirler ama keşke bakıp alsaymışsın

halevcim eşin elbiseye izin vermemiş bugün birkez daha dene bakalım şansını
ranacım nasıl güzel araştırmalar yapıyosun canım bizim için çok teşekkür ederiz çantalar çok hoş
yıldızda gelmemiş bugün

canlarım sabah erkenden gittim anneme evde fırsatım olmadığı için haber veremedim anneme gidince faceden haber verecektim çünküü orda kk giremiyorum ama face girmeye bile fırsat bulamadım malesef
cildim içinde doktor alerjim olduğunu söyledi ve bir krem verdi onu kullanacağım cildim rahatlayınca bırakacağım kullandığım şampuan sabun hatta temizlik malzemesi dahil alerjim varmış dikkat edecekmişim makyaj yapmayacakmışım temizlik malzemesi kullanmayacağım hatta kullanılan ortamda kokusu gidince girecekmişim o nasıl olacaksa anlayacağını benim paşam annem hiç bişe yapmasın bütün gün benle ilgilensin diyor herşeye alerjim çıktı
bizim topiğin bebişleri hala nazlı ya kendileri için doktordan beri gelemiyoruz yada anneleri için adacım çekeceğimiz var bizim bunlardan rabbim eksikliğini göstermesin inşl

biz neciyiz halevle kız burda

kız ben ve rana burdayız zati üçümüzden başkada kimse yokkkkkkkk
ayol ben yazarken görünmüyodu sizin adını kaç kere yeniledim sayfayı bi başımaydım napıyımm
canım benim maşallah sana da oğluşuna da hiç merak etme stres yapıp bebeğini de üzme böbrekleri düzelcek çişini iyice yaptıkça böbrekler çok daha iyi durumda olcak. allahım meleğini korucak canım . yüzü falan göründü demek ay allahım nası güzel bi duygu bu bize de nasip olsun
hayırlısı olsun canım yeni bi serüven başlıyo bizim içinde işallah ilk seferde tutar
kız süpersin yaaa ellerine sağlık hiçbişeyi araştırma zahmetine girmiyoruz sayende araştırmacı kişilik arkadaşımız bizim
kız spor model de var ya işte nike'ın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için

aşk olsun unuturmuyum hayatım spor çanta zaten koydum dıye senin için özel günlerde kullanacağın çantada koydum aşk olsun
ranacım bu ada artık neye naz yapcağını şaşırdı bize baksana paso sitem dolu mesajı ama olsun oğluşu yaptırıyo naz teyzelerine yeriz biz onu

hadi yaa hayırlısı olsun bakalım canım işallah başka çalışma zamanına gerek kalmaz size. belki de gelmiştir böcükkkk
asyacım çok güzel şeyler var dimi bebeklere hele yeni doğanlar için böyle minicik alasım gelyio sonra diyorum napıosun sen kızım kime alcan bunu
esincim nası geçti doktor günün
yıldızz nerdesin
kızlar ben gelemedim öğleden sonra çünkü çat diye geldiler bilg.ımı değiştirdiler. yeni bilg.geldi bana çok daha hızlı artık onla yüklemeler falan yapıldı öğleden sonra o yüzden gelemedim

anammmm makyaj yokmuuu fenaaaaaaaaaaaaa şampuan sabun eeee pis mi gezcennn

anammmm makyaj yokmuuu fenaaaaaaaaaaaaa şampuan sabun eeee pis mi gezcennn

yok kuzum yok makyajda yok ama en üzüldüğüm temzilik konusu temzilik malzemelerinede dokunmayacaksın dedi zaten gözüm alerji olunca göz makyajını bırakmışsım şmdi toptan bırakacam mecbur düzelne kadar en azından oğluşum annem doğal kalsın diyor sanırım
şampuan sabunda marka değiştirecem canım onlarsız olurmu yoksa ama şimdiye kadar kullanıyodumda bişe olmuyordu demek hamilelikte gerçekten çok farklı çalışıyo insanın bünyesi
seninde yeni bilgsayarın gelmiş güle güle kullan canım hızına yetişilmez artık

esincim demek makyaj temizlik malzemelerinden uzak duracaksın, doğal temizlik malzemeleri var ya onlardan kullan şampuan ve sabun için özellikle dikkat et kimyasal olan ürünlerden kullanma,bi süre sonra geçer inşallah hamişlik döneminde herkes de bişey oluyor. paşanızı görmeye de ptsi gidecekmişsiniz hadi bakalım hayırlısı, çok net gördük miniğimizin yüzünü falan ama kimseye benzetemedim ben:26: hastanede çalışan bi arkadaşımda ilk hareketini hissettiğinde yanında kim varsa ona benzer dedi, ben tektim o zaman sana benzer dedi, benim kızımın hem huyu hem tipi kaynı kayınvalidem dedi

Narcım Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah hep duamdasınız zaten sürekli, dua kapısı ne zaman açık olur bilinmediği için:26aşamız da iyi olacak inşallah, çok nazlılar gerçekten eşime diyorum ki özel üretim olunca böyle oluyor heralde

Ranacımm gerçekten maşallah hiç üşenmeden neler çıkartıyor, o ayak kalıplarını çok gördüm nette falan ama burda hiç bi yerde bulamadım henüz, esin senin memleket daha büyük bulursun belki araştırırsan.
Yıldızcım gelmemiş
Ya kızlar bilmiyorum eskiden böyle değildim ama şimdi daha fazla alınganım ben, hatta inanırmısınız kimseyle görüşmek istemiyorum bu haldeyken birini yanlış anlayacagım üzüleceğim boş yere diye kimseyle konuşmak dahi istemiyorum. Bu ara sinirlerim yıprandı diye yazmıştım mesela kimse ona da cvp vermedi ,niye diyen bile olmadı, bilmiyorum sizden daha önce herşey için yorum alınca bu sefer almayınca gerçekten bi tuhaf oldum sevdiğim insanlardan ilgi görememek çok üzücü inşalalh yanlış anlamazsınız yazmak zorunda değilsiniz tabi ya da bugün dra gideceğimi kimse hatırlamadı ( yıldızın aklına gelmiş bi ara ), yine garip hissettim kendimi, hiç böyle olmuyordu ya dra gittiğimi hiç unutmazdınız bu sefer unutulunca işte ne bilim şimdi diyeceksiniz ada amma hassaslaştın ya da yanlış düşünüyorsun inanın yazayımmı yazmayayımmı çok düşündüm boğazım buğum buğum oldu şuan da bile. Ya da son zamanalrda dile getirmiştim çok yazıyorum çok şey bahsediyorum bundan sonra çenemi tutacağım diye esprili bi şekilde yazmıştım gerçekten çok yazdığım için mi :26:
Mesela esincim sana 2 gün önce hamilelik lekelerim arada çıkıyor gibi demiştin buna benzer bişey demiştin ya da ben yanlış anladım, sonra sormuştum sana hamilelik lekenmi oldu seninin de diye, ama yine cvp yok
Gerçekten yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bunca zamandır ilk kez gördüğüm şeyler bunlar, sevdiklerim konusunda çok dikkatli olmaya çalışıyorum ... Ya da ben mi sizlere az yorum yapıyorum cvp vermediğim şeyler mi oluyor . Umarım yanlış anlaşılmam ,o zaman daha çok üzülürüm ama yazmak istedim size , nette tanıştık birbirimizle ama inanın burda yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımdan farklı değilsiniz, hatta daha özelsiniz bu kadar özelimizi anlatıyoruz birbirimize,

Hepinizi çok seviyorum

canlarım, dün gece toplantı olduğu bilgisi geldi, sabah direkt toplantıya gittim, ordan çıktık bir toplantı daha oldu bu sefer bizim şirketin sabah çok erken çıktım, haberde veremedim size, hiç fırsatım olmadı, pc de almadım yanıma... bide sabah 7:30 da bizim miniğin atraksiyonuyla başladım güne, bütün kahvaltıyı wc ye bırakıp çıktık evden
geçmişi okuyayım yazdıkça yazmışınız maşallah

kızlar polikistikover tedavisinde glifor ne işe yarıyor benim ilk gittiğim doktor vermişti ama bu doktor ne folik asit ne ir vitamin vermedi acaba gliforun ne etkisi oluyor bileniniz varmı

halevim, demek kocişin kabul etmedi elbiseyi, üzülme kuşum, ee sadece onun yanında giymicekmiydin, neden kabul etmedi ki :26: ama olsun arkadaşın alcakmış bak, onla idare et hayatım göndermemişin oyun isteği kuzum

ranacım annende sintigrafi çektirmiş cnm, inş pzt tertemiz sonuçlar alırsınız hayatım :116: anjio yada balondan hiç korkmayın hayatım, benim babam ikisinide oldu, şükür şimdi çok daha iyi, inş hiçbirine gerek kalmaz bitanem.. ayy o ayak izi şeysi ne güzelmiş, bayıldım bende istiyom bendeeeeee :84: bana da söle nerden bulcağımı
ah ah sen yokmusun araştırmacı fıstık seni, o çantalarda ne güzel öyle... sağol canım benim, hepsine bayıldım

narcım, haklısın nerdeyse bebek konusu hiç gündeme gelmio artık, kendi kokoşluklarımızdan bahsediyoruz iyi oluyo sen ameliyata kesin karar verdin dimi canım? bakarsın o beklediğin adet hiç gelmez, minik bi sıpacık gelir sanada yeni pc in hayırlı olsun bebiş

asyacım sende rüyalarla uğraşmışsın dün gece, hayırlara çıksın güzelim ay demek yiğenin siparişde verdi, yerim ben onu halası ne güzel ciciler almıştır kuzusuna
şimdiden iyi yolculuklar kuzum, bol bol hasret gider anneciğinle

adacım, demek senin minik paşa koca adam oldu artık ay ne güzeldir kimbilir o haliyle görmek, baksna dil bile çıkarmış anasıyla babasına demek pipinin resminide aldınız hayatım, hade gözünüz aydın mesane içinde hiç canını sıkma, olumsuz konuşmamış dr unuz, inş herşey yolunda olacak kuzum hiç merak etme sen
adacım bitanem benim, hamilelikte duygusallaştırıyo insanı kuzum, bide burda hepimiz aynı anda bişiler yazdığımızda atladığımız şeyler olabiliyo. eminim burdaki herkes içinde böyledir, o sıra görmemiş oluyoruzdur, yoksa hepimiz birbirimizi çoooookk seviyoruz canım benim

melikecim sende adet olmuşsun ve tüp bebeğe başlıyomuşsun, Allahım yardımcınız olsun güzelim, inş herşey yolunda gider

hatharcım hakkında hayırlısı olsun ama arkadaşların dediği gibi prolaktin düşmeden bişi yapamazsın çünkü gebeliğe engel bi durum, inş hemencik düşer, eğer yine içine sinmezse başka dr a gidersin kuzum

esincim testlerin pzt ye kalmış canım, hayırlısı olsun...neye alerjin varmış kuşum? yine hamileliğemi şaka bir yana, demek hiç bişi kullanmıcakmşın, hatta olan yerde bile durmucakmışsın haaa senin minnoş hakkaten ilgi manyağı kuzum

missboncum, ben genellikle ovulasyon testiyle hesaplıyordum yum günlerini, sanada tavsiye ederim cnm inş meleğin daha fazla bekletmeden anneciğinin göbüşüne geliverir kanamanda inş yerleşme kanamasıdır

sermince canım, bende pko olmadığından bişi diyemicem, yanıltıcı olmak istemem... ama bilen arkadaşlar yazacaktır sana mutlaka

canlarım eşimi elbiseler için ikna ettim ayyyyyyyyy çok sevindirik oldum bi tanede arkidişime aldıracağım ettimi 3 tane yaşasın umarım bitmeden alabilirim, bu arada eşim kesin geceye geçti onsuz 1 ay napıcam ben yaaaa yıl dönümümüzde bilene ayrı kalıcaz 2 saatlik bi görüşmemiz olucak ne sinir bozucu bişi

Adacım bu hamilelik sende gerçekten çok alınganlık yapmış Yıldızcımın dediği gibi bazen 2-3 kişi bianda yazınca sayfa doluyor birinin yazdığı bi önceki sayfada kalıyor o yüzden görmeyebiliyoruz kuzum yoksa hepimiz birbirimizi önemsiyoruz ve seviyoruz hele miniklerinizi daha bi seviyoruz üzme kendini ve lütfen sende bizi yanlış anlama (kendi adıma sölüyom gerçekten çok unutkanım eşimle hatta kendimle ilgili şeyleri bile unutan biriyim) sen bizim canımızsın paşanla birlikte

Esincim sonuçları alma işi pazartesiye kalmış olsun bişi olmas, ay ne çok şeye alerji yaptı bu paşa sende güzelim yaaaa çok nazlı geldi halende naz ediyor hele bi doğsun poposunu doyasıya ısırmak lazım

Yıldızcım tam tahmin ettiğim gibim toplantın varmış tüm gün ve bugün yediklerini çıkarma günün olmuş kuzum neyse umarım bi daha tekrarlamaz canım

Narcım dimek pc değişti ohhhhhh bide hızlanmış ki kimse geçemez seni güle güle kullan canım

Asyacım sanada şimdiden iyi yolculuklar canım annenle doya doya gez toz bebiş fikrini aklından at hiç düşünme kuzum

sermincecim bende pcoluyum ama sana verilen ilaçtan verilmedi yani duymadım hiç ayrıca bu folbiol yada folik plus hamileliği düşünen bütün bayanlar için öneriliyor canım

Halevciminşallah bebek fikrini atarım kafamdan biraz zor ama.belki telaşla unuturum.hadi elbisenede izin çıkmış bitmeden siparişi ver.
yıldızcım evet çok tatlı şeyler aldım yiğenime.Allahım bizlerede verse ne kokoş olur benim kızım:))
siz de sürekli toplantı yapıyosunuz ya.ikidebir toplan toplan çalışacak zaman kalmıyo toplanmaktan:)
amanda amanda amann adacım da ne kadar nazlı olmuş böyleee.bende senin gibiyim canım sevdiklerimden bebek gibi ilgi beklerim.arada bir eşim beni bebekmişim gibi sevsin şımartsın isterim.saçlarımı okşasın dizine yatırıp.senin de bu paşa nazlı yaptı sanırım.yerim ben onu ya.

herkeslere günaydınlar hayırlı hafta sonları
ama bizim burda hava yağmurlu

nasılsınız bakalım kızlar çok yazmıssınız gecmısı okuyım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…