canlarım bu alıntıları nasıl yapıyorsunuz....
ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için
aşk olsun unuturmuyum hayatım spor çanta zaten koydum dıye senin için özel günlerde kullanacağın çantada koydum aşk olsun
canlarım bu alıntıları nasıl yapıyorsunuz....
canlarım ben çıkıyorum hafta sonu yokum allaha emanet olun hakkınızda herşeyin hayırlısını versin rabbim.....:)
rana ben geldimm:)))hediye işini hallettim çok tatlı şeyler aldım.ya bu bebek kıyafetleri falan süperrr hangisine bakacamı şaşırdım.kendimede iki katlı kurabiyeliklerden aldım hoşuma gitti.ama eve gelip açtım ki küçük olanı kırıkmış hiç dikkat etmemişim ya.acaba götürsem alırlarmı paketi açılmış diyip almazlarsa napcam ben ya.dikkat etmemişim.kociş gelsinde yemekten sonra çıkacaz mecbur şansımı deniyim ben.
inşl testeleri temiz çıkar canımcanım teşekkür ederim annem doktora gitmişti bir kontrol için doktor demişki sen kalp damarlarında daralma var hemen bir test yapmamız lazım dıye hastende sintigrafi çekilmesi lazımmış bende hemen çıktım gittim işte efora falan sokmuşlardı ben gittiğimde sonra baya bekledik işte sıra geldi girdi filmini çekilde şimdi sonuç pazartesi belli olacakmış o sonuca göre anjio yada balon olacak sanırım inşallah bunlara gerek kalmaz testlerı temiz çıkar :26:
kızlar saat 10:30 oldu nerelerdesiniz bakalım ???
esin bugün gidecekti sanırım doktora yanlış mu hatırladım ??
canlarım sabah erkenden anneme gittim misafiri gelecektibişeyler yapmasına yardım edeyim diye öğleden sonrada eşim işten çıkıp tahlil sonucumuzu alığ doktora gidecekti benimde cildiyede randevum 4teydi farklı bir hastande saat 3gibi eşim aradı acil toplantısı çıkmış iptalde edemedi eee bende cildiyeye gidicem diye sonuçlrımızı alamadık malesef hastaneyi aradık pazartesi alacağımızı söyledik iki hastaneye gidecek olsam mümkün değil yetişemeyecektim çünkü sonuçları alacağımız doktorda 4.30da çıkıcakmış çünküevet kimsecikler gelmedi halennnnnnnnn Esincim bugün gidecekti dra cildiyeye
Yıldızcım naptı dün biraz hasta gibiydi
Adacım çok yoğun çalışıyor
Narcım da biraz yoğundu
Asyacım dün ki temizlikten belki yorgun düşmüştür
canım benim sende doktora mı gittin maşallah büyümüş paşanher şeyinide ayrıntılı görmüşsün nasıl güzel olmuştur kime benziyordu farkedebildinizmi neyse herşey yolunda gözüküyor inşl böbrekle alakalı sıkıntı gözükmez canım bende birdahaki gittiğimde 4boyutlu renkli ulturasona giricem her yerini ayrıntılı görecem inşlgünaydın canlar ben geldim işlere dalmadan yazayım dedim, ay benim paşam kocaman erkek olmuş teyseleri, 3 boyutlu ayrıntılı olarak paşamızın her yerine baktık ,yüzünü bile gördük yaa ayy minnacık bişey bi arada ağzını açtı kapadı o sırada dilini bile gördükbu sefer tam bi bebek gibiydi ya beynine, beyinciğine , omuriliğine ayaklarına herşeyine baktık herşey normal, mesanede hala sıkıntı var ama ilk başlardaki kadar değil dedi, doğum sonrası ameliyat olur inşallah hep böyle devam eder dedi, ama böbreklerinde genişleme gördü onu da çocuk cerrahisine göstereceğiz ultrason kağıdını verdi gösterin dedi drumuz.Çişini Sıkıntılı yaptığı için olmuştur böbreği dedi 634 grm olmuş paşam , büyümüş kocaman olmuş, drumuz da bakıyorum hamilelik seni hala güzelleştirmeye devam ediyor dedi yok hocam nerde nazar etti herkes dedim lekelerim başladı dedim, oda sendeki lekemi daha koyu olanların oluyor bi görsen burnunda falan kocaman dedi güneşle birlikte hormonların değiştiği için cilt lekeleri olur çok normal dedi, kremleniyorum aslında dedim , sen ne kadarda krem sürsen nokta kadar yerden güneş görürsen dahi olur dedi.
Pipisinin resmini çekti , ok işareti ile gösterip birde üstüne PİPİ yazdıalın size pipi dedi
hayırlı olsun canımcanlarım bende burdayımm ama işler youn yazamadım
kıslar hasta oldum yarın dr la başlıyorum tüp bebek yoluna
small dadlım resımçektı dr hee canım album yapıyımusun ultrason resımlerını
halev canım ben şimdi napıcam ne aşamalar beklıyo benı anlatsana bıraz canım
ya bende bende bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ranaaaaaaaaaaa banada söyle nerelerede olur ilk defa denk geldim bendeseni seniiii gönül almasını da pek biliyosun senn , cadııııpeki hediyen pek düşünceli geldi paşam da barıştı seninle, bunlarda paşamdan sana
bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ki ben yaa , almak istiyorum ama buralarda hiç denk gelmedi:26:
rana ben geldimm:)))hediye işini hallettim çok tatlı şeyler aldım.ya bu bebek kıyafetleri falan süperrr hangisine bakacamı şaşırdım.kendimede iki katlı kurabiyeliklerden aldım hoşuma gitti.ama eve gelip açtım ki küçük olanı kırıkmış hiç dikkat etmemişim ya.acaba götürsem alırlarmı paketi açılmış diyip almazlarsa napcam ben ya.dikkat etmemişim.kociş gelsinde yemekten sonra çıkacaz mecbur şansımı deniyim ben.
biz neciyiz halevle kız burda
ayol ben yazarken görünmüyodu sizin adını kaç kere yeniledim sayfayı bi başımaydım napıyımmkız ben ve rana burdayız zati üçümüzden başkada kimse yokkkkkkkk
canım benim maşallah sana da oğluşuna dagünaydın canlar ben geldim işlere dalmadan yazayım dedim, ay benim paşam kocaman erkek olmuş teyseleri, 3 boyutlu ayrıntılı olarak paşamızın her yerine baktık ,yüzünü bile gördük yaa ayy minnacık bişey bi arada ağzını açtı kapadı o sırada dilini bile gördükbu sefer tam bi bebek gibiydi ya beynine, beyinciğine , omuriliğine ayaklarına herşeyine baktık herşey normal, mesanede hala sıkıntı var ama ilk başlardaki kadar değil dedi, doğum sonrası ameliyat olur inşallah hep böyle devam eder dedi, ama böbreklerinde genişleme gördü onu da çocuk cerrahisine göstereceğiz ultrason kağıdını verdi gösterin dedi drumuz.Çişini Sıkıntılı yaptığı için olmuştur böbreği dedi 634 grm olmuş paşam , büyümüş kocaman olmuş, drumuz da bakıyorum hamilelik seni hala güzelleştirmeye devam ediyor dedi yok hocam nerde nazar etti herkes dedim lekelerim başladı dedim, oda sendeki lekemi daha koyu olanların oluyor bi görsen burnunda falan kocaman dedi güneşle birlikte hormonların değiştiği için cilt lekeleri olur çok normal dedi, kremleniyorum aslında dedim , sen ne kadarda krem sürsen nokta kadar yerden güneş görürsen dahi olur dedi.
Pipisinin resmini çekti , ok işareti ile gösterip birde üstüne PİPİ yazdıalın size pipi dedi
hayırlısı olsun canım yeni bi serüven başlıyo bizim içinde işallah ilk seferde tutarcanlarım bende burdayımm ama işler youn yazamadım
kıslar hasta oldum yarın dr la başlıyorum tüp bebek yoluna
small dadlım resımçektı dr hee canım album yapıyımusun ultrason resımlerını
halev canım ben şimdi napıcam ne aşamalar beklıyo benı anlatsana bıraz canım
kız süpersin yaaa ellerine sağlık hiçbişeyi araştırma zahmetine girmiyoruz sayende araştırmacı kişilik arkadaşımız bizimkızlar birde geçen bebek çantalarından konuşmuştunuz ya
esin spor tarzı tercih edeceğim demişti ada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için
şimdi bu spor tarzı
Eki Görüntüle 186924
bu da şık kullanımlar için
Eki Görüntüle 186926
buda eşimin kuzeni bana söylemişti çanta alırsan mutlaka sırt çantası al çünkü her yere eşinle gitmiyorsun böyle taşımak zor oluyor ama sırt çantası ile çok rahat edersin demişti
Eki Görüntüle 186925
tabi tercih sizlerin fikir olsun diye söyledim
kız spor model de var ya işte nike'ın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasağol şekerim azcık daha dolaşayımda bulamazsam sana sipariş vereyim:82:
ne güzel araştırmışsın bulmuşsun bitanem ellerine sağlık hepsi de pek güzel. Emme benim yazdıklarımı herkes unutur olduben spor giyindiğimde spor kullanabileceğim bi model birde ayrıca şık bir model istiyorum şık olduğum vakitlerde kullanmak için demiştim
evet ranacım maşallah kocaman olmuş yüzünü o kadar net gördüm ki kucaklayıveresim geldi bi anİnşalalh paşacım pek nazlı çıktı sürekli kontrol altında olmak istiyor sıpa, nşallah iyi olacak
evet herkes unutuyor artık benievet halevcim çişini sıkıntılı yaptığı için böbreğinde büyüme olmuş, erkek bebeklerde olabilen bişeymiş inşallah kalıcı olmaz, evet ya druma bayılıyorum Pipi yazdı çok güldük bizde
yoğundum canım ancak bitti, pazar günü de iş çıkaracaklar başıma yaasinir oldum
Esin drdan gelmemiş hala, annesindemi acaba
Yıldızda hiç gelmemiş narda
ranacım bu ada artık neye naz yapcağını şaşırdı bize baksana paso sitem dolu mesajı ama olsun oğluşu yaptırıyo naz teyzelerine yeriz biz onuada da şık bir tane alırım demişti özel zamanlarda kullanmak için
aşk olsun unuturmuyum hayatım spor çanta zaten koydum dıye senin için özel günlerde kullanacağın çantada koydum aşk olsun
canım alıntı ile cevapla ve + işareti var sayfanın yazdığın yerin sağ köşesinde altta oradaki + işaretini tıklarsanbeğendiğin cevap vermek istediğin yazılarsan hepimizden alıntı yapmış olursun
iyi akaşmlar iyi haftasonları canım hoşcakal
canlarım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepicinizi bu arda kocişim pazar gecesiden itibaren 1 aylığına geceye geçiyor hakkımızda hayırlısı olsun haydiiiiii hoşca kalın canlarım
inşl testeleri temiz çıkar canım
canlarım sabah erkenden anneme gittim misafiri gelecektibişeyler yapmasına yardım edeyim diye öğleden sonrada eşim işten çıkıp tahlil sonucumuzu alığ doktora gidecekti benimde cildiyede randevum 4teydi farklı bir hastande saat 3gibi eşim aradı acil toplantısı çıkmış iptalde edemedi eee bende cildiyeye gidicem diye sonuçlrımızı alamadık malesef hastaneyi aradık pazartesi alacağımızı söyledik iki hastaneye gidecek olsam mümkün değil yetişemeyecektim çünkü sonuçları alacağımız doktorda 4.30da çıkıcakmış çünkü
canım benim sende doktora mı gittin maşallah büyümüş paşanher şeyinide ayrıntılı görmüşsün nasıl güzel olmuştur kime benziyordu farkedebildinizmi neyse herşey yolunda gözüküyor inşl böbrekle alakalı sıkıntı gözükmez canım bende birdahaki gittiğimde 4boyutlu renkli ulturasona giricem her yerini ayrıntılı görecem inşl
hayırlı olsun canım
ya bende bende bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ranaaaaaaaaaaa banada söyle nerelerede olur ilk defa denk geldim bende
yiğenine hayırlı olsun canım sende kurabiyeliğini akşam bi götür büyük ihtimal değiştirirler ama keşke bakıp alsaymışsın
halevcim eşin elbiseye izin vermemiş bugün birkez daha dene bakalım şansını
ranacım nasıl güzel araştırmalar yapıyosun canım bizim için çok teşekkür ederiz çantalar çok hoş
yıldızda gelmemiş bugün
canlarım sabah erkenden gittim anneme evde fırsatım olmadığı için haber veremedim anneme gidince faceden haber verecektim çünküü orda kk giremiyorum ama face girmeye bile fırsat bulamadım malesef
cildim içinde doktor alerjim olduğunu söyledi ve bir krem verdi onu kullanacağım cildim rahatlayınca bırakacağım kullandığım şampuan sabun hatta temizlik malzemesi dahil alerjim varmış dikkat edecekmişim makyaj yapmayacakmışım temizlik malzemesi kullanmayacağım hatta kullanılan ortamda kokusu gidince girecekmişim o nasıl olacaksa anlayacağını benim paşam annem hiç bişe yapmasın bütün gün benle ilgilensin diyorherşeye alerjim çıktı
bizim topiğin bebişleri hala nazlı ya kendileri için doktordan beri gelemiyoruz yada anneleri için adacım çekeceğimiz var bizim bunlardan rabbim eksikliğini göstermesin inşl
anammmm makyaj yokmuuu fenaaaaaaaaaaaaa şampuan sabun eeee pis mi gezcennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?