Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

esincim canım benim alerjın mı varmıs ayy gercekten bızım topıgın mınıklerı cok nazlı olacaklar yaa baksana dediğin gibi hiç doktordan çıkmıyorsunuz neyse allah sağlıklarını tam etsınde gerı onemlı degıl guzelım
ayyy ben sana bulurum canım yaa eminönünde falan satılıyor ıstanbulda ama adanada nerde bulabılırsın bılmıyorum bak bulamazsan ben sana gonderırım burdan
rica ederim arkadasım sizin için araştırdım koydum resımlerını fıkır edindiyseniz ne mutlu bana

ahhh ahh topığımızın ilk annesi ve paşası çok da nazlı olurlarmış kuzum benim seni hç ihmal edermiyiz hiç seni bu paşa oğlan böyle yaptı ama olsun bizim şikayetimiz yok seni boğarız ilgimizle sen merak etme sakın üzülme olur mu şekerim bizde seni seviyoruz
doktora gittiğini unutmadım ama sadece yanlış yazmıyım dedim esin gidecekti adada gidecekti ama ben gene geçmişe bir bakayım dedim o arada sen yazdın zaten kuzum seni ihmal ettiğimizi falan sanma olurmu

ayy diyorum bende nerde bu kız demek toplantıdan toplantıya koşmussun prensesde seni zorlamıs dun sabah neyse iyi olsunda canım arada bır ben burdayım desin

halevcim gözünaydın sekerım eşini ikna etmişssin aferin kız sana neler yaptın bakalım cilve işve
hayırlı olsun şimdiden elbiselerin eşinin gececi olması kötü olmul yıldonumunuzde çok kısa görüşecekmissiiniz daha sonra acısını çıkartırsınız artık canım

inşallah canım temiz çıkar
eminönünde falan var yıldızcım bulamazsan alırım sanada
adım araştırmacıya çıktı yaa neyse ben şikayetçi değilim zevk alıyorum araştırırken

narcım seninkinede alıntı yapmıstım tam basamamısım tusa herhalde cıkmams
yeni bilgisayarın hayırlı olsun canım gule gule kullan artık daha cok gırersın hızı fazlaymıs

adacım şuan gerçekten canım o kadar sıkıldıki tmm anlıyorum seni hamilelikten biraz daha fazla ilgi bekliyorsun ama karşındakide bir hamile sanırım bunu unutuyorsunyazını görünce seni çok iyi anladım ama aynı zamanda çok canım sıkıldı bazen bir şeyleri kaçırıyor olabiliriz bu çok normal senin çok konuştuğundan yada bizim senin yazdıklarını önemsemediğimiz anlamına gelmiyor ama sende benim yazdıklarımı dikkatli okuduysan eğer ben önceki sayfalarda bana onun alerji olduğunu hamilelik lekesini,n öyle olmayacağını söylediler o yüzden zatetn arada çıkıyor arada kaybolyor demiştim artık yediğimden mi kullandığım şeylerden mi bilemem
kaldıkı sen bana 1465 sayfada tartı meselesini yasini okutmayı ve lekeyi sormuşsun diğerlerini cevaplamışım bunu cevaplamamışım bu seni önemsemediğim değil unuttuğum anlamına geliyor
ben yine seni kırmak istemem bilerek yaptığım bişe yok ortada yinede özür dilerim

canlarım ben kayınvaldemlere gidiyorum geçmişi okudum ama sonra cevap verecem bi tek adanın yazdığına acil cevap vermek istedim çünkü gerçekten çok üzüldüm

günaydın şekerler... biz accıktan doktora gidicez gitmeden yaziyim didim kahvaltı yapayım sonra çıkıcaz biz canlarım.. öpüldünüz

hadi gözün aydın halevim, izin çıkmış eşinden demek yıldönümünüzde yok kocişin, bu senede bböle olsun,seneye hem kocişin hem bebişinle kutlarsın inş. ben toplantıdaydın bütün gün kuzum.. bizim ufaklıkta erken kaldırdım die rahatsız oldu heralde, yapcağını yaptı evden çıkmadan

tahmin edebiliyorum kuzum ne güzel şeyler almışsındır inş senin kokoş kızında gelecek yakında bitanem, süslenir gezersiniz artık sorma ya bizim bi dönem toplantılarımız çok olur kuzum, proje dönemindeyiz, bu aralar bööle olur

ay sorma kuuzum bende haber veremedim die aklım burdaydı emme fırsat vermedilerki bi türlü... dün bayağı erken kalktık, benm minnoş ona kızdı herhal aa demek emin önünde bende bakayım bari ,çok beğendim.. ay senin paylaştığın herşey güzel oluyo canım arkadaşım

hosgeldin yıldızcım demek prensesi görmeye gidiyorsun git bakalım kuzum gör
dün erken kaldırdın dıye ceza vermıs sana
canım tesekkur ederım sız begenın ben gene bulduklarımı koyarım sekerler

esincim de gelmiş adaya cevap yazmış gitmiş kayınvalıdesine
ayyy bu kızlar hamiş birbirlerine alınganlık yapıyorlar kızlar ayyy bütün suç bu paşalarınızda ben size diyim sizi bu hale getiren onlar
aman kızlar burda çok güzel dostluklar kurduk sakın kaybetmeyelim olur mu:26:

sağol canım herşey yoluna girecek inşalalh. evet paşamız kocaman olmuş ayrıntılı görünce brde tam bebek gibiydi, haklısın canım ben sadece içimden gelenleri yazmak istedim öyle olmadığını da siz yazmışsınız zaten , teşekkür ederim anlayışın için.
tamam halevcim sizlerde benim için değerlisiniz.
sanırım annecinle birliktesin asyacım ne güzel hasret gider bakalım. Evet canım sevdiklerim benim için önemlidir aynı şekilde onlardan da bekliyorum ,buda insanı yıpratıyor aslında, sağolun .
çok sağol ranacım evet okudum canım aklına gelmişsiz zaten doktor günü. İnşallah yanlış anlaşılma olmamıştır bu daha çok üzer beni, anlayışın için de teşekkür ederim.

canım anladım demişsin teşekkür ederim ama canının sıkılmasına bende çok sıkıldım yazımda kaç defa yazdım umarım yanlış anlaşılmış olmam diye.Senin alerjini biliyorum esincim o ayrıydı belki yazını yanlış anlamışımdır diye sordum zaten çünkü ondan sonrada hamilelik lekesi farklı oluyormuş koyu oluyormuş falan dedin o yüzden kafam karışmıştı ve tekrar sormuştum, kesinlikle sadece sana yazdığım bişey değildi , ben sadece yazmak ve sizlerden ne düşündüğünüzü öğrenmek istedim sağolun yazmışsınızda zaten. Özür dilenecek de bişey yok aslında , tekrar yeniliyorum zaten ben asıl hiçbirinizi kırmak ya da üzmek istemem ,ama benimde bikaç gün üst üste gelince sadece yazmak içimi dökmek istedim sizlere. Onuda sizi samimi görmesem içtenliğinizi bilmesem asla yazmazdım zaten , sanırım fazlasıyla ben kaptırdım kendimi. Ben senin hamile olduğunu nasıl unuturumki esincim , üstelik yazıp yazmamak konusunda bile o kadar çok tereddüt ettim ki, sadece sizinle dertleşmek istedim. Asıl ben özür dilerim

halevcim koçişin izin vermiş elbiseleri sevindim senin adına süslenir püslenir giyersin artık,iyi günlerde giymek nasip olsun. Koçişinde geceye geçiyormuş 1 ay geceleri görüşemeyeceksiniz, neyse canım sağlık olsunda.
Ranacım gerçekten çok araştırmacısın maşallah herşeyi bulup koyuyorsun buraya o kadar yoğunluğun arasında,
Yıldızcım bebişini görmeye gidecektin, herkes gezmeciklerde sanırım yarın yazarsın gelişmeleri ,sağlıklıca gelsinde.Baya da toplantıların var Allah kolaylık versin çalışan hamileler için daha da zor oluyor gerçekten.
Asyacım annesine kavuşmuştur arada girebilirse güzel haberlerini alırız.
Esincim pazartesi gideceksin dra güzel haberlerle gel, haftasonu kayınvalidenlerdesin demek.
Narcım da gelmemiş hiç, haftasonu herkes gezmeciklerde sanırım

Ranacım dediğin gibi güzel dostluklar kurduk ona istinaden zaten açık açık yazmıştım hissettikleri ve ısrarlada üzülmenizi istemem daha çok üzülürüm demiştim ,keşke yazıp sıkmasaydım canınızı, Bende bu dostluğu kaybetmek istemem, yüzyüze görüşmesek bile çok güzel dostluklar oluştu ,anlayışınız için teşekkür ederim tekrar özür dilerim hepinizden.
Esincim canım sıkıldı hamile olduğumu bilmiyorsun heralde demişsin senin canını sıktığım için ben daha çok üzüldüm huzursuz oldum Hakkını helal et, ben sadece içimden geleni yazdım sağolun yorumda yazmışsınız herbiriniz zaten. Niyetim kimseyi kırmak üzülmek değildi öyle olsa yazmazdım bile, samimiyetinize inanarak yazdım

selam canlarım.adacım saat 12 de ancak gelebildim sivasa.tam 17 saat sürdü yolculuk .çok yoruldum.şimdi anacımla oturuyorum.yiğenim çok sevindi.kahvaltıya oraya gittik.bavulumu falan boşaltım yerleştirdim.günüm böyle geçti yani.ben her zaman giremem merak etmeyin.öptüm hepinizi.

sağol canım hızlandım artık içinde paraben olmayan ürünler kullanmaya çalış o zaman bitkisel markalar yves rocher loccitanie tresan gibi şampuan sabun kullan artık canım bir süre sıkcan dişini napalım
ahhh kuzaummm biz de sni çok seviyoruz tabiiki ama sen n,ye böyle oldunki . ne demek çok konuşmak yeri geliyo hepimiz çok konuşuyoruz amacımız konuşup hayatımızı paylaşmak değilmi zaten. ama bazen geçmişi okuyup cevap yazdığımızda alıntı yapmayınca unutuluyor onca şey. ben kendi adıma konuşıyım iş yerinde çok rahat açıp okuyamadığım için bazen hızlı hızlı okuyunca atlayabiliyorum bazı şeyleri ama bu önemsememek yada senin anlattıklarını merak etmemekten değil tamamen yoğunluktan yada unutkanlıktan kaynaklanıyor. ama hissettiklerini söylemen son derece doğal. bizde açıklamalarımızı yapıp içini rahatlatmaya çalıştık. işallah böyle şeyler düşünmezsin bi daha neden sinirlerin yıprandı bakıyım şimdi söyle bize
kızlar polikistikover tedavisinde glifor ne işe yarıyor benim ilk gittiğim doktor vermişti ama bu doktor ne folik asit ne ir vitamin vermedi acaba gliforun ne etkisi oluyor bileniniz varmı
canım ilk kez duyuyorum sitede aratsana ne çıkcak bakalım
ooo naptın da adamı ikna ettin kız demek kesin geçti eşin geceye hayırlısı olsun canım bu arada adetin kaç gün geçti senin kaçıncı gündesin
canım işallah gerek kalmaz ameliyata hiç sanmıyorum ama allahımın işi belli olmaz tabi, gittin doktora dimi yazmadın yarın anlatırsın artık iyimiymiş meleğin
darısı başımıza canım işallah kendi bebeklerimize de böyle güzel ciciler almak nasip olur
narcım seninkinede alıntı yapmıstım tam basamamısım tusa herhalde cıkmams
yeni bilgisayarın hayırlı olsun canım gule gule kullan artık daha cok gırersın hızı fazlaymıs
sağol canım gerçekten yavaştı baya malum devlet dairesi. iyi oldu artık yetişemezsiniz bana

ay bu kzılarr beni öldürcek iki hamiş birbirlerine alınıp duruyolar. canlarım içinizdekini tutmayın kimseye karşı söyleyin tabi ama bazı şeylerin hormonlarınızdan ileri geldiğini unutmayın ki birbirinize kırgınlık duymayın. üzmeyin kendinizi böyle lküçük şeyler için kimsenin birbirinden özür dileyeceği bir durum yok. yapmayın ama böyle valla ben de küserim şimdi görürsünüzzz

canım gözün aydın kocişine de allah kavuştursun otur anacığının dizinin dibinde hasret gider . bizi de merakta bırakma gşrmeye çalış sık sık öptük senii

adacım sen genel olarak söylemişsin zaten üzülmenizide istemem demişsin ama onun dışında bana sorduğun bişeyide örnek vermişsinya dedim bu kız bana alınganlık yapıyor ve geriye dönüp okudum ama yazdıklarınaa genel olarak cevap vermişim bu sefer bende alınganlık oldugerçi snede haklısın o gün o kadar çok şey konuşup lafları karıştırdıkki kafanın karışmsı çok normal kızların dediği gibi bu bizim normal halimiz değil hormonlarımız bize hükmetmiş vaziyette ortada kırılacak bişede yok düşününce saçma olduğunu anlıyoruz ben hepinizi çok seviyorum sen yine böyle canını sıkan her ne olursa bizimle paylaşmaktan geri durma bizim burda arkadaşlığımız çok farklı ve değerli hakkını helal et demişsin ortada hak helal edi,lecek bir durum yok kuzucum sende bende bebişimizide kendimizde üzmeyelim

yıldzıcım doktor konturolün nasıl geçti halev eşin ebiselere vişze vermiş çok sevindim hayatım şimdiden güle güle giy asyacım annen,n yanındaymısın girmesende olur canım sen annenle doya doya hasret gider ranacım o bebek kalıbını söylemişsin adanada bakıcam hayatım nerede bulabilirim acaba d,ye merak etmiştim ama bulamazsam kesin isterim çok beğend,m narcım sen naptın hayatım ben daha dönmed,m evime eşim bilgs getirmişti yanında fırsatını bulduk geld,m çok yorgunum ama evime gidip dinlenmek istiyorum hiç bişle yapmasamda burası beni yoruyor havasından heralde
adacım evet canım test sonuçlrımı yarın alacaz ama muayene olmayacam inşl 3lü testimizde temiz çıkar

slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu buraya yazdığım için çok çok özür diliyorum.bikaç yere yazdım hatta konu bile açtım ama cevap alamadım.ben iyi bi dr arıyorum.yani teşhis ve tedavide başarılı olsun.mesela sizin gidip hamile kaldığınız drlarınızı önerirseniz çok sevinirim.buarada ist avrupa yakasndaym bu taraflarda olursa sevinirm.özel hastane olabil4r yalnız muayene ücreti fazla olmasn.lütfn yardmcı olun.bende pco ve yumurta tembelliği var.çocuk istyrm ve iyi bi drla yola koyulmak istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…