canlarım sabah erkenden anneme gittim misafiri gelecektibişeyler yapmasına yardım edeyim diye öğleden sonrada eşim işten çıkıp tahlil sonucumuzu alığ doktora gidecekti benimde cildiyede randevum 4teydi farklı bir hastande saat 3gibi eşim aradı acil toplantısı çıkmış iptalde edemedi eee bende cildiyeye gidicem diye sonuçlrımızı alamadık malesef hastaneyi aradık pazartesi alacağımızı söyledik iki hastaneye gidecek olsam mümkün değil yetişemeyecektim çünkü sonuçları alacağımız doktorda 4.30da çıkıcakmış çünkü
ya bende bende bu ayak kalıbını nerden bulabilirim ranaaaaaaaaaaa banada söyle nerelerede olur ilk defa denk geldim bende
ranacım nasıl güzel araştırmalar yapıyosun canım bizim için çok teşekkür ederiz çantalar çok hoş
cildim içinde doktor alerjim olduğunu söyledi ve bir krem verdi onu kullanacağım cildim rahatlayınca bırakacağım kullandığım şampuan sabun hatta temizlik malzemesi dahil alerjim varmış dikkat edecekmişim makyaj yapmayacakmışım temizlik malzemesi kullanmayacağım hatta kullanılan ortamda kokusu gidince girecekmişim o nasıl olacaksa anlayacağını benim paşam annem hiç bişe yapmasın bütün gün benle ilgilensin diyorherşeye alerjim çıktı
bizim topiğin bebişleri hala nazlı ya kendileri için doktordan beri gelemiyoruz yada anneleri için adacım çekeceğimiz var bizim bunlardan rabbim eksikliğini göstermesin inşl
esincim canım benim alerjın mı varmıs ayy gercekten bızım topıgın mınıklerı cok nazlı olacaklar yaa baksana dediğin gibi hiç doktordan çıkmıyorsunuz neyse allah sağlıklarını tam etsınde gerı onemlı degıl guzelım
ayyy ben sana bulurum canım yaa eminönünde falan satılıyor ıstanbulda ama adanada nerde bulabılırsın bılmıyorum bak bulamazsan ben sana gonderırım burdan
rica ederim arkadasım sizin için araştırdım koydum resımlerını fıkır edindiyseniz ne mutlu bana
Ranacımm gerçekten maşallah hiç üşenmeden neler çıkartıyor, o ayak kalıplarını çok gördüm nette falan ama burda hiç bi yerde bulamadım henüz, esin senin memleket daha büyük bulursun belki araştırırsan.
Ya kızlar bilmiyorum eskiden böyle değildim ama şimdi daha fazla alınganım ben, hatta inanırmısınız kimseyle görüşmek istemiyorum bu haldeyken birini yanlış anlayacagım üzüleceğim boş yere diye kimseyle konuşmak dahi istemiyorum. Bu ara sinirlerim yıprandı diye yazmıştım mesela kimse ona da cvp vermedi ,niye diyen bile olmadı, bilmiyorum sizden daha önce herşey için yorum alınca bu sefer almayınca gerçekten bi tuhaf oldum sevdiğim insanlardan ilgi görememek çok üzücüinşalalh yanlış anlamazsınız yazmak zorunda değilsiniz tabi ya da bugün dra gideceğimi kimse hatırlamadı ( yıldızın aklına gelmiş bi ara ), yine garip hissettim kendimi, hiç böyle olmuyordu ya dra gittiğimi hiç unutmazdınız bu sefer unutulunca işte ne bilim şimdi diyeceksiniz ada amma hassaslaştın ya da yanlış düşünüyorsun inanın yazayımmı yazmayayımmı çok düşündüm boğazım buğum buğum oldu şuan da bile. Ya da son zamanalrda dile getirmiştim çok yazıyorum çok şey bahsediyorum bundan sonra çenemi tutacağım diye esprili bi şekilde yazmıştım gerçekten çok yazdığım için mi :26:
Mesela esincim sana 2 gün önce hamilelik lekelerim arada çıkıyor gibi demiştin buna benzer bişey demiştin ya da ben yanlış anladım, sonra sormuştum sana hamilelik lekenmi oldu seninin de diye, ama yine cvp yok
Gerçekten yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bunca zamandır ilk kez gördüğüm şeyler bunlar, sevdiklerim konusunda çok dikkatli olmaya çalışıyorum ... Ya da ben mi sizlere az yorum yapıyorum cvp vermediğim şeyler mi oluyor . Umarım yanlış anlaşılmam ,o zaman daha çok üzülürüm ama yazmak istedim size , nette tanıştık birbirimizle ama inanın burda yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımdan farklı değilsiniz, hatta daha özelsiniz bu kadar özelimizi anlatıyoruz birbirimize,
Hepinizi çok seviyorum
ahhh ahh topığımızın ilk annesi ve paşası çok da nazlı olurlarmış kuzum benim seni hç ihmal edermiyiz hiç seni bu paşa oğlan böyle yaptı ama olsun bizim şikayetimiz yok seni boğarız ilgimizle sen merak etme sakın üzülme olur mu şekerim bizde seni seviyoruz
doktora gittiğini unutmadım ama sadece yanlış yazmıyım dedim esin gidecekti adada gidecekti ama ben gene geçmişe bir bakayım dedim o arada sen yazdın zaten kuzum seni ihmal ettiğimizi falan sanma olurmu
canlarım, dün gece toplantı olduğu bilgisi geldi, sabah direkt toplantıya gittim, ordan çıktık bir toplantı daha oldu bu sefer bizim şirketinsabah çok erken çıktım, haberde veremedim size, hiç fırsatım olmadı, pc de almadım yanıma... bide sabah 7:30 da bizim miniğin atraksiyonuyla başladım güne, bütün kahvaltıyı wc ye bırakıp çıktık evden
geçmişi okuyayım yazdıkça yazmışınız maşallah
ayy diyorum bende nerde bu kız demek toplantıdan toplantıya koşmussun prensesde seni zorlamıs dun sabah neyse iyi olsunda canım arada bır ben burdayım desin
canlarım eşimi elbiseler için ikna ettim ayyyyyyyyy çok sevindirik oldum bi tanede arkidişime aldıracağım ettimi 3 taneyaşasın umarım bitmeden alabilirim, bu arada eşim kesin geceye geçti onsuz 1 ay napıcam ben yaaaa yıl dönümümüzde bilene ayrı kalıcaz 2 saatlik bi görüşmemiz olucak ne sinir bozucu bişi
halevcim gözünaydın sekerım eşini ikna etmişssin aferin kız sana neler yaptın bakalım cilve işve
hayırlı olsun şimdiden elbiselerin eşinin gececi olması kötü olmul yıldonumunuzde çok kısa görüşecekmissiiniz daha sonra acısını çıkartırsınız artık canım
ranacım annende sintigrafi çektirmiş cnm, inş pzt tertemiz sonuçlar alırsınız hayatım :116: anjio yada balondan hiç korkmayın hayatım, benim babam ikisinide oldu, şükür şimdi çok daha iyi, inş hiçbirine gerek kalmaz bitanem.. ayy o ayak izi şeysi ne güzelmiş, bayıldımbende istiyom bendeeeeee :84: bana da söle nerden bulcağımı
ah ah sen yokmusun araştırmacı fıstık seni, o çantalarda ne güzel öyle... sağol canım benim, hepsine bayıldım
inşallah canım temiz çıkar
eminönünde falan var yıldızcım bulamazsan alırım sanada
adım araştırmacıya çıktı yaa