Yıldızcım bebişini görmeye gidecektin, herkes gezmeciklerde sanırım yarın yazarsın gelişmeleri ,sağlıklıca gelsinde.Baya da toplantıların var Allah kolaylık versin çalışan hamileler için daha da zor oluyor gerçekten.
selam canlarım.adacım saat 12 de ancak gelebildim sivasa.tam 17 saat sürdü yolculuk .çok yoruldum.şimdi anacımla oturuyorum.yiğenim çok sevindi.kahvaltıya oraya gittik.bavulumu falan boşaltım yerleştirdim.günüm böyle geçti yani.ben her zaman giremem merak etmeyin.öptüm hepinizi.
canım işallah gerek kalmaz ameliyata hiç sanmıyorum ama allahımın işi belli olmaz tabi, gittin doktora dimi yazmadın yarın anlatırsın artık iyimiymiş meleğin
ay bu kzılarr beni öldürcek iki hamiş birbirlerine alınıp duruyolar. canlarım içinizdekini tutmayın kimseye karşı söyleyin tabi ama bazı şeylerin hormonlarınızdan ileri geldiğini unutmayın ki birbirinize kırgınlık duymayın. üzmeyin kendinizi böyle lküçük şeyler için kimsenin birbirinden özür dileyeceği bir durum yok. yapmayın ama böyle valla ben de küserim şimdi görürsünüzzz
yıldzıcım doktor konturolün nasıl geçti halev eşin ebiselere vişze vermiş çok sevindim hayatım şimdiden güle güle giy asyacım annen,n yanındaymısın girmesende olur canım sen annenle doya doya hasret gider ranacım o bebek kalıbını söylemişsin adanada bakıcam hayatım nerede bulabilirim acaba d,ye merak etmiştim ama bulamazsam kesin isterim çok beğend,m narcım sen naptın hayatım ben daha dönmed,m evime eşim bilgs getirmişti yanında fırsatını bulduk geld,m çok yorgunum ama evime gidip dinlenmek istiyorum hiç bişle yapmasamda burası beni yoruyor havasından heralde
adacım evet canım test sonuçlrımı yarın alacaz ama muayene olmayacam inşl 3lü testimizde temiz çıkar
slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu buraya yazdığım için çok çok özür diliyorum.bikaç yere yazdım hatta konu bile açtım ama cevap alamadım.ben iyi bi dr arıyorum.yani teşhis ve tedavide başarılı olsun.mesela sizin gidip hamile kaldığınız drlarınızı önerirseniz çok sevinirim.buarada ist avrupa yakasndaym bu taraflarda olursa sevinirm.özel hastane olabil4r yalnız muayene ücreti fazla olmasn.lütfn yardmcı olun.bende pco ve yumurta tembelliği var.çocuk istyrm ve iyi bi drla yola koyulmak istyrm
canım merhaba, ben amerikan hastanesine gidiyorum ramazan beye, ama ücretleri biraz fazla, ssk da geçmiyor orda, özel sağlık sigortan varsa düşünebilirsin. ücreti 215 tl
sen ne taraftasın avr yakasında? avrasya hospital zaytinburnunda da istepan bey var o da çok iyidir, hastanede ssk da geçiyor cnm
Ranacım gerçekten çok araştırmacısın maşallah herşeyi bulup koyuyorsun buraya o kadar yoğunluğun arasında,
Ranacım dediğin gibi güzel dostluklar kurduk ona istinaden zaten açık açık yazmıştım hissettikleri ve ısrarlada üzülmenizi istemem daha çok üzülürüm demiştim ,keşke yazıp sıkmasaydım canınızı, Bende bu dostluğu kaybetmek istemem, yüzyüze görüşmesek bile çok güzel dostluklar oluştu ,anlayışınız için teşekkür ederim tekrar özür dilerim hepinizden.
Esincim canım sıkıldı hamile olduğumu bilmiyorsun heralde demişsin senin canını sıktığım için ben daha çok üzüldüm huzursuz oldum Hakkını helal et, ben sadece içimden geleni yazdım sağolun yorumda yazmışsınız herbiriniz zaten. Niyetim kimseyi kırmak üzülmek değildi öyle olsa yazmazdım bile, samimiyetinize inanarak yazdım
selam canlarım.adacım saat 12 de ancak gelebildim sivasa.tam 17 saat sürdü yolculuk .çok yoruldum.şimdi anacımla oturuyorum.yiğenim çok sevindi.kahvaltıya oraya gittik.bavulumu falan boşaltım yerleştirdim.günüm böyle geçti yani.ben her zaman giremem merak etmeyin.öptüm hepinizi.
günaydın güzeller, iyi haftalar
ranacım günaydın, demek adalara gittin, ayy bende çok istiyorum gitmek yaaaa :84:, hiç gitmedim biliomusun ama bu yaz haftasonu planlarım arasına aldım, çok istiyorum gitmeyiwalla öle bi yatmışki eşimde kız olduğunu tahmin etti güzelim, bakalım ne gelecek
ayy karar veremedik, eşimde senin dediğin gibi, biri sabah biri öğlden sonra olsun dio, bi süre birlikte götürelim ikisini dio, bilemedim ben. haftasonu gittiğimize randevu almadım daha :82:
arkidişler sipariş ettiğim elbiselerimi albümüme ekledim ordan bakıp yorumlarınızı alabilirmiyim fışya renkli olanı arkidişim alıcak (40tl), diğer beyazı da kendim alıcam (20tl)
bu arada kocişim o gün iki elbise için ikna olmuştu bedenleri bittiğinden bi tanesini alabildim o yüzden hiç kaçarı yok bi elbise daha alıcam hatta bitane 25tl ye beğendim bilene ay onuda ekleyim öle bakın
günaydın güzeller, iyi haftalar
günaydın halevcim; demek kocişin başladı gece görevine, inş hemencik geçer bu bi ay kuzum, kavuşursun sende kocişinegördük kuzum sağol, inş sonna kadar bööle güzel gider darısı en kısa zamanda başınıza olsun inş :116:
kocişini ikna edee kadar istediğinin bedeni kalmamış yawrum eem Allahtan başka bulmuşsun. güle güle kullan elbiselerini şimdiden..
adetinin 37. günü senin için normal kabul ediyoruz artık yawrumda 50 çok fazla be, bence o zaman şüphelenmeye başlayalımşööle bi süpriz gelse ne iyi olur ama
kıslar gunaydın
pozer demek afrodıtı gordun canım hee hayırlşı olsun
halevcım album dedin neresi benim arkadşımda oradan elbıse aldı gyzel şeyler vardı.
kıslar sizler nasılsınız yavaş yavaş okuyup yazıyorum
bu arada ben iğnelere başladım
arkidişler sipariş ettiğim elbiselerimi albümüme ekledim ordan bakıp yorumlarınızı alabilirmiyim fışya renkli olanı arkidişim alıcak (40tl), diğer beyazı da kendim alıcam (20tl)
bu arada kocişim o gün iki elbise için ikna olmuştu bedenleri bittiğinden bi tanesini alabildim o yüzden hiç kaçarı yok bi elbise daha alıcam hatta bitane 25tl ye beğendim bilene ay onuda ekleyim öle bakın
canım benim aa istanbulda oturuyorsun hiç mi gitmedin kız benim gitmedim ada kalmadı hepsine gittim maşallah hala da giderim çok severim oraya gittiğim zaman kendimi istanbul dışına çıkmış gibi hissediyorum
valla canım eşinle gidip memnun kalacağınız bir yer önereyim ben size burgazada ya gidiyorsunuz ordan hemen faytona biniyorsunuz bize kalpazankaya ya götür diyorsun canım muhteşem bir yer ben çok beğeniyorum sizde gidin
demek eşinde oyle dedi öyle yapın bari sizde ikisine bir devam ettirin sonra kararınızı verirsiniz hangısıne devam etmek ıstersenız
yorumlarımı yaptım canım
günaydın canım evet 1 ay çabuk geçer ama nasıl geçer bilmiyorum akşamları yalnız kalamayanlardanım eğer korkarsam eşimin kız kuzenini çağıracağım artık napim, doğru kociş ikna olana kadan elbiselerin bedenleri bitmişama kampanyası bitenlerin yerine başka kampanyalar koyuyorlar o yüzden sorun değil
adetmin 37.günü ama dediğim gibi kuzum 40.gün hatta 50.gün regl olduğum bile oldu yani o yüzden arayı açıyorum kuzum keşke sürpriz yapsada gelmiş olsa meleğim ama adet ağrılarına ve hamişliğe dair hiçbişeyim yok:26:
kıslar gunaydın
halevcım album dedin neresi benim arkadşımda oradan elbıse aldı gyzel şeyler vardı.
kıslar gunaydın
yıldızcım bu arada seninkine isim bulmuştuk ya ama bence bu senin söylediğin isim daha güzel "AFRODİT" bundan sonra bunu kullanalım bence ne dersiniz kızlar??
günaydın canım hoşgeldin aldığım(markafoni'nin sitesinden aldım) ve almak istediğim(bu da markafonide) elbiselerimi profilimdeki albümüme ekledim canım
bu arada iğnelerin hayırlı olsun canın yandımı nasıldın kendinmi yapıyon yoksa yaptırıyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?