Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay dün pek yoruldum giremedim şekerler... gittik gördük minnoşu, dr umuz hiç bi problem olmadığını söyledi. minnak bi beden vardı orda, bi görseniz nasıl tatlıydı ilk defa bebek şekliyle gördük. aynı anası gibi afrodit, yan yatmış, bi elini kaldırıyo, bi ayağını devirmiş kendini yatmış sıpa boyuda uzamış accık, 3.4 cm olmuş
canım arkadaşlarım benim, Allahım tez vakitte dua olarak kabul etsin dileklerimi ve sizlerede nasip etsin inş 14 mayısta 2li teste çağırdı, diğer dr umda 14 mayısta kontrole çağırdı biliosunuz napcez bilmiom daha karar vermedik bakalım...

gittik geldik kuzum, artık bi bebek şekli görebiliyoruz, çok değişik ve çok güzel bi duyguyu
canım benim biz senin iyi niyetini biliyoruz. özür dilicek bişi yok bitanem, bizim hormonlaaa tepetaklak oldu, birbirimizi idare etcek kuzum benim

ahh canım benim demek gittin anacığına miniğinde sevinmiş halası gelince, girmen önemli değil, sen anneciğinle hasret gider kuzum. çok öptüm canım

gittik gördük bitanem afroditi, yan yatmış keyif yapıyodu
hormon dengeleri bozuldu artık, idare etcez birbirimizi kuzucum kırgınlık olacağını ben sanmıyorum, hepimiz birbirimizi öğrendik nasılsa, aman küseyim felen deme bak biz meyilliyiz alınganlığa ona göreee

iyi geçti hayatım, afrodit uzanmış yatıyodu inş senide test sonucun iyi gelir bitanem

canım merhaba, ben amerikan hastanesine gidiyorum ramazan beye, ama ücretleri biraz fazla, ssk da geçmiyor orda, özel sağlık sigortan varsa düşünebilirsin. ücreti 215 tl
sen ne taraftasın avr yakasında? avrasya hospital zaytinburnunda da istepan bey var o da çok iyidir, hastanede ssk da geçiyor cnm

canım ben sefaköyde oturuyorum.215tl çok benim için veremem.özel sağlık sigortamda yok.başka bildğn yada duyduğun biyer varsa önerirsen çok sevincm.buarada cvp yazdğn için tşkr ederm cnm

herkese günaydınlar kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
çok yazmışsınız geçmişi okuyayım

bu hafta sonu cumartesı her zamankı gıbı calıstım sonra çıkısta bıraz gezdım alısverıs falan yaptım pazar gunude eski bir arkadaşımla buluştuk ve adalara gittik ben adaları çok severim acayip dinlendim beynim boşaldı sanki çok iyi geldi sessizlik ne araba gürültüsü ne başka bir gürültü sessiz sakincecikdi gezdik dolaştık tekrar piknik yapmaya gelmek üzere ayrıldık havalar biraz düzelsin yine gideceğim
onun haricinde ev temizliği yemek falan aynı şeyler yani sizler ne yaptınız hafta sonu ?

esincim bugün sende 3 lu testın sonuclarını almaya gıdecekmıssın ınsallah temız cıkar guzelım
sen arastır adanada bulumazsan ben sana gonderırım ayak ızı

araştırıyorum canım sizin için hiç sıkmıyor bu beni hemde zevk alıyorum canım
canım benim artık konuşmayalım boşver geçti gitti diyelim sonuç tatlıya bağlanmış zaten canım üzmeyin kendinizi sen ve esin tamam mı

canım benim anneciğine kavusmussun aman dizinden ayrılma bir ayı dolu dolu yaşa güzelim yeğeninde sevinmiş geldiğine gez toz canım

yıldızcım canım benim miniğini görmüşsün canım şükür iyiyiymiş kız afrodit gibi falan demişsin sende mi inandın artık kesin kız olduğunu demek havalı kız her ortamda
eee ikiside aynı güne randevu vermiş eee birine öğleden önce birinede öğleden sonra gidersin artıkım

halevcim günaydın canım sen nasılsın??

günaydın canlarım hepicinize güzel ve hayırlı haftalarr

eşim geceye geçeceği için haftasonu izin vermişlerdi cumartesi ev bakmaya gittik tabisi bulamadık ordan annemlere geçtik sonra eve geldik hemmen yattım, pazar da evi temizledim eşimde evde dinlendi akşam 10da da göreve gitti

Ranacım iyiyim canım sağolasın herşey aynı kociş gecede o kadan sende ne güzel adalara gidip gezmişsin çok sakindir eminim ohhhhhh çok iyi ettin gerçekten de

Asyacım bizleri bilgilendirmeyi unutma arada hadi bakalım Allah kavuştursun kocişine, annenle doya doya hasretini gider

Yıldızcım maşallah meleğini görmüşsün ohhh aynı sen gibiymiş ha rahatına düşkün herşey yolundaymış Allahım sonuna kadar böle devam ettirsin inşallah canım

Narcım kocişimi ikna etmek için hiçbişi yapmadım sadece çocuk gibim rol yaptım kabul etti ama ona kabul ettirene kadar da benim almak istediğim elbiselerin bedenleri kalmamış zaten birini arkidişim alacaktı diğerini de ne olursa olsun seçecem didim buldum bitane ve 2 elbisemin siparişinide vermiş oldum, bu arada henüz adet olmadım ama sanıyorum ki hava şartlarından böle oldu ki zaten düzensiz olduğundan günüm geçti yada geçmedi diyemiyorum canım ama bugün 37.günüm ve 40-50 ye kadar yolum var

Adacım moralin nasıl oldu bakem sen kafana bişi taktıkca bize söle sakın biriktirip kendini yıpratma biz her şekilde bi açıklamayla içini rahatlatırız paşamızı üzme içerde dimi ama

Esincim sonuçlarını almaya gittin sanırım hadi bakalım umarım herşey iyidir

Son düzenleme:
hosgeldin halevcim inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz güzelim
evet canım çok iyi geldi adalar
kocişinde akşamları yok artık evde canım neyse artık yapacak brisey yok

günaydın güzeller, iyi haftalar

ranacım günaydın, demek adalara gittin, ayy bende çok istiyorum gitmek yaaaa :84:, hiç gitmedim biliomusun ama bu yaz haftasonu planlarım arasına aldım, çok istiyorum gitmeyi walla öle bi yatmışki eşimde kız olduğunu tahmin etti güzelim, bakalım ne gelecek
ayy karar veremedik, eşimde senin dediğin gibi, biri sabah biri öğlden sonra olsun dio, bi süre birlikte götürelim ikisini dio, bilemedim ben. haftasonu gittiğimize randevu almadım daha :82:

günaydın halevcim; demek kocişin başladı gece görevine, inş hemencik geçer bu bi ay kuzum, kavuşursun sende kocişine gördük kuzum sağol, inş sonna kadar bööle güzel gider darısı en kısa zamanda başınıza olsun inş :116:
kocişini ikna edee kadar istediğinin bedeni kalmamış yawrum eem Allahtan başka bulmuşsun. güle güle kullan elbiselerini şimdiden..
adetinin 37. günü senin için normal kabul ediyoruz artık yawrumda 50 çok fazla be, bence o zaman şüphelenmeye başlayalım şööle bi süpriz gelse ne iyi olur ama

_sewda_cım; uygun olarak bildiğim dediğim gibi avrasya hospitalda istepan bey var, ssk anlaşması olan bir hastane, onun dışında avr yakasında başka bildiğim yok maalesef güzelim..

esincim sen sonuçlarını almya gidecektin,
narcım sizin araba işi noldu bi ara araştırıodun?
asyacım sen anneciğinle hasret gideriyosundur ne güzel...
nurcum seninde yaramaz faaliyette heralde, uğrayamıosun..
adacım, sen nasılsın güzelim?
sevdecim yine uzun zamandır uğramadı, çok özledim onu da

arkidişler sipariş ettiğim elbiselerimi albümüme ekledim ordan bakıp yorumlarınızı alabilirmiyim fışya renkli olanı arkidişim alıcak (40tl), diğer beyazı da kendim alıcam (20tl)

bu arada kocişim o gün iki elbise için ikna olmuştu bedenleri bittiğinden bi tanesini alabildim o yüzden hiç kaçarı yok bi elbise daha alıcam hatta bitane 25tl ye beğendim bilene ay onuda ekleyim öle bakın

canım benim aa istanbulda oturuyorsun hiç mi gitmedin kız benim gitmedim ada kalmadı hepsine gittim maşallah hala da giderim çok severim oraya gittiğim zaman kendimi istanbul dışına çıkmış gibi hissediyorum
valla canım eşinle gidip memnun kalacağınız bir yer önereyim ben size burgazada ya gidiyorsunuz ordan hemen faytona biniyorsunuz bize kalpazankaya ya götür diyorsun canım muhteşem bir yer ben çok beğeniyorum sizde gidin
demek eşinde oyle dedi öyle yapın bari sizde ikisine bir devam ettirin sonra kararınızı verirsiniz hangısıne devam etmek ıstersenız

yorumlarımı yaptım canım

günaydın canım evet 1 ay çabuk geçer ama nasıl geçer bilmiyorum akşamları yalnız kalamayanlardanım eğer korkarsam eşimin kız kuzenini çağıracağım artık napim, doğru kociş ikna olana kadan elbiselerin bedenleri bitmiş ama kampanyası bitenlerin yerine başka kampanyalar koyuyorlar o yüzden sorun değil
adetmin 37.günü ama dediğim gibi kuzum 40.gün hatta 50.gün regl olduğum bile oldu yani o yüzden arayı açıyorum kuzum keşke sürpriz yapsada gelmiş olsa meleğim ama adet ağrılarına ve hamişliğe dair hiçbişeyim yok:26:

kıslar gunaydın

pozer demek afrodıtı gordun canım hee hayırlşı olsun
halevcım album dedin neresi benim arkadşımda oradan elbıse aldı gyzel şeyler vardı.
kıslar sizler nasılsınız yavaş yavaş okuyup yazıyorum
bu arada ben iğnelere başladım

yıldızcım bu arada seninkine isim bulmuştuk ya ama bence bu senin söylediğin isim daha güzel "AFRODİT" bundan sonra bunu kullanalım bence ne dersiniz kızlar??

hadı hayırlısı olsun canım

baktık kuzum, güle güle giy hepisini inş

ayy sorma aynı dediğin gibi, burda oturuyorum emme gitmedim, hep ööle olmazmı zaten, tatile gelenler bizden daha çok yer bilir ve gezerler emme gidicem mutlaka havalar bi ısınsın hele. dediğin yere de mutlka giderim kuzum
walla heralde ikisi bi arada olacak hayatım

yorumlarımı yaptım canım

bende bende

ay kuzum aynı bende, buraya taşınana kadar asla tek kalamazdım, bi bu evde kalmaya başladım. korkarsan çağırırsın kuzenini inş miniğin bi süpriz yapar hayatım

günaydın cnm, saol gördük minnoşu, darısı başınıza inş sende iğnelere başlamışsın hayırlı olsun hayatım

günaydın canım hoşgeldin aldığım(markafoni'nin sitesinden aldım) ve almak istediğim(bu da markafonide) elbiselerimi profilimdeki albümüme ekledim canım

bu arada iğnelerin hayırlı olsun canın yandımı nasıldın kendinmi yapıyon yoksa yaptırıyonmu

kendim yapıyorum zaten incecik iğneler 2, gunu başladım işte salı gunude yapıcam çarşamba dr gıdıcem
canım sen kaç dan başladın ben 225 lık mı ne dıyolar ama markasını hatırlamıyorum sonra nolucak pekı bu ıgneler bıtınce dr a souyorum ama unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…