Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım ben 150den başlamıştım seninki yüksek başlanmış yumoşlarının durumuna göre dozaj belirliyor drlar şimdi 2 güne bir seni çağırıp yumoşlarının ne durumda olduğuna bakacak canım hepsi aynı eşitliğe gelince de cedrotide yani yumoşların çatlamaması için vurulan iğne ona başlıyorsun hadi hayırlısı bu arada tebrik ederim ben hiç birini kendim vurulamadım

walla canım bayıcam seni çok sur soruyorum ama çatlama iğnesini tahmınen nezaman verır benım kocamım şehır duşına çıkma duruma var ama yumurta toplamı zamanı gelıcek dr sordum çıksın kocana tahmınen 10 . gıbı ıhtıyac olucak dedi. onu hesaplamaya çalışıyorum

istediğim zaten içimden geleni yazmaktı canım , bi sorun olduğu zaman hep konuşmayı seçerim bu şekilde daha rahat hissediyorum, teşekkür ederim cevabın için de
17 saat mi sürüyor tam, baya yorulmuşsundur ama değmiştir mutlaka ne güzel yeğenlerini de görmüşsün.
bu mesajın daha çok rahatlattı sağol esincim tek istediğim zaten içimdekileri yazmaktı, ve ortak hepinize yazdım ,yorumlar için teşekkür ederim . Senin sıkıldığını görünce baya üzülmüştüm hamile olduğumu bilmiyormusun falan demen baya üzmüştü ama bu yorumları yazman bana da hak vermen gerçekten içimi rahatlattı, anlayışın için sağol.Arkadaşlığımızın farklı olduğunu bildiğim için açıkça yazmıştım zaten. Olsun sıkıldım deyince çok üzüldüm o yüzden hakkını helal et demiştim:80:
Sonuçlarında temiz çıkacak Allahın izniyle
inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım, ist da olan arkadaşlar yazmışlar sana ,
rananın dediği gibi sende kız olacağına inandın sanırım baksana afrodit demişsin, maşallh o mercimek tanesine ya, minnacık bişey ama bebek şeklinde dimi ? Allahın hikmeti işte ya, 2 dr da aynı güne çağırdı demek, o zaman karar ver hangisini daha çok beğendiysen o drla devam et canım. Ahhh hormonlar ne diyim ki daha. Bizimkide erkek güya ama daha gelmeden belliydi nazı.
ne güzel dinlenmişsindir canım sende, ohh yeşillikler arasında sessizlik çok iyi gelmiştir eminim, kuzenlerimin sözü var ist a gelince benide adalara götürecekler, bakalım ne zamana nasip olur artık.
evet canım herkes yorumlarını yazdı şükür çözülmüştür inşallah sorunlar da,
sağol canım fazlasıyla açık olup yazıyorum içimdekileri zaten çok sağol bitanem.gerçektende açıklamanızla rahatlattınız canım. demek koçişin ikna oldu elbiseler çok sevindim senin adına. Resimlerini koymuşsun hemen bende bakayım hemen. Ev içinde inşalalh hayırlı bir ev çıkar karşınıza canım Allah yeterki sağlık huzur versin.
daha iyiyim cnaım sağol, sen de istlusun ama daha gitmedin mi adalaraaa, bencede mutlaka gitmelisin.
ayy ayy giyer şöyle süzülürsün artık
hayırlı olsun iğnelerin
yıldızcım bu arada seninkine isim bulmuştuk ya ama bence bu senin söylediğin isim daha güzel "AFRODİT" bundan sonra bunu kullanalım bence ne dersiniz kızlar??
bencedeafrodit tam oturdu, birde yıldızınkide erkek olursa:18:
hamile arkadaşlar dua edin benim için lutfen tabı hepımız için

cnaım dualrımız seninle, dua vaktine gelir diye zaten sürekli hep dua ediyorum ,inşallah ilk seferde kavuşursun

yatışından ööle hissettik ama bakalım ne olacak kuzum, seninki gibi ters köşede yapabilir evet kuzum ya küçücük ama bi bebek şeklindeydi, minnak bi kolu var, dr dedi bak kolunu kaldırıyo, o zaman gördük.. sonra ayağını kaldırdı havaya,, çok ilginçti gerçekten şuan dr a karar veremem kuşum, diğerine ilk defa gittik çünkü cmt, hemen güvenemem sanırım, bir süre ikisi bir gider die düşünüyoruz.
walla ist dayım ama gitmedim hayatım. zaten hep ööle oluyo,, istanbula gezmeye gelenler heryerlere gidio biz çalışan istanbullular bi çok yere gidemioruz

yavlular ben yemeğe çıkıyorum görüşürük afiyet olsun sizlere

bakalım seninkinde tahminlerimiz tutacakmı, ne kadar güzel bir kare dimi yaa, dediğiiz gibi minnacık bişey ama bebek şeklinde.Dr kararını da ona göre verirsin artık canım. haklısın valla ama git bencede çok güzel dinlendirir insanı

yavlular ben yemeğe çıkıyorum görüşürük afiyet olsun sizlere

afiyet olsun cnm :80:

bakalım tutacak mı tahmibler canımcım... ayy harika bi kare adacım,inş tüm arkadaşlarımız en kısa zamanda yaşarlar bu duyguyu walla gidicem havalar accık ısınsın ööle gideriz heralde kuzucum

canım drun tahmini süreyi vermiş zaten benim vereceğim sürede aynı ben 5 gün iğne vurulmuştum 6.günün gecesi çatlatmayı vuruldum 36 saat sonrada toplama için gün ve saat vermişlerdi bu arada istediğini sorabilirsin ben sıkılmam yardımcı olmak hoşuma gider canım

hoşgeldin adacım tam benim yemek vaktimde geldin o yüzden göremedim kuzum rahatlamana sevindik doğrusu inşallah gönlümüze ve kesemizi zorlamayacak bi ev buluruz canım Allahımın izniyle, elbiselerim haftaya gelicek bakalım bi gelsin deneyip resimleri yine eklicem albüme tabi üzerime cuk diye oturursa

adacım hosgeldın demek sende ıstanbula gelınce adaları gezeceksın ne guzel
yıldızında dedıgı gıbı aslında ıstanbulda oturuyoruz ama ınanın burda oturmayanlar daha ıyı bılıyor buraları o dogru gercekten benımde ıstanbulda hala gıtmedıgım yerler vardır mesela pıerlotıye bıle bundan ıkı sene once anca gıttım yanı

ınsallah yıldızın kı işemez üstümüze

kız halev sana cuk dıye oturmayacakda bana mı oturacak fızıgın cok guzel canım senın ne gıysen yakısır merak etme sen fotograflarını beklıyoruz

arkidişler 4 elbise daha ekledim albümüme onlarada bakarmısınız turundu dahil bu 5 elbiseden 1 yada ikisini aldırmaya çalışacağım kocişime eğer bdedenleri kalırsa

bu arada faceden yolladığım oyun davetim gelmiyormu sizlere

Adacan sende face açıcaktın unutmaaaaaa

Son düzenleme:
canlarım işlerim yoğun malum pazartesi. yarın ve öbür gün rahatım odamız da boş olcak merak etmeyin beni yani yarın acısını çıkarırım öpüldünüz

hoşbulduk canım , inşallah canım Allah gönlünüze göre versin. Evet ya senin üzerinde de görmek istiyorum elbiseleri. Birde Markafoni deki rünleri görmek için üye mi olmak gerekli, üye olmadan bakamıyormuyuz fiyatlar acayip uygun geldi banada.İlahii kız niye yakışmasın fıstık gibi olursun.
en son 2 yıl önce gelmiştim canım , iznimizde tekrar gidelim demiştik ama bebişin tedavisi olunca ertelemiştik, kuzenlerimin sözü var bakalım ilk fırsatta gelirsem mutlaka gitmek isterim adalara,
Dimi ya çok güzel oturur hemde valla bizede defile yap sen burdan.

ohhh koçişten izin koptu bi kere, sende iyi değerlendiriyorsun seni uyanık seniii, bakayım hemen resimlerine, kaç bedensin bu arada sorması ayıp:26:

ayy kuzum yazmayı unutuyorum sabahtan beri, inş gönlünümze göre, içinize sinen, uygun fiyatlı bir ev bulabilirsiniz. biz 2,5 senen aradık bitanem, gerçekten zor ev işi... üzülme bulamadık die, bizde çok gezdik

evet hayatım ya annem benden daha çok yer bilio çünkü gelince gezio, biz anca yatıoz haftasonları walla inş işemez teyzeleri üstünüze, bu kadar kız lafından sonra, oğluşumun gönlünü nasıl alırsınız bilemem
ayy hakkaten halevim sn bizim yarımız kadarsın, fıstık gibi olursun o elbiselerin içinde şekerim
ben sürekli şişiyorum artık tartılmıyorum

baktım bilem, fikirlerimi de yazdım bana oyun davetin gelmio kuzum, geçende yazdım sana gelmedi die. bi daha yolla istersen

tatlım albume nasıl bakıcazz

halevin profiline gir cnm, oluşturduğu albümlerden bakabilirsin ama arkadaş olmanız lazım bunun için..
bu arada seninde face davetin gelmedi melikecim

merhaba nasılsınız bayanlar ben aynı çalışıyorum ben bugun dostınex başlayacagım hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…