hamile arkadaşlar dua edin benim için lutfen tabı hepımız için
kendim yapıyorum zaten incecik iğneler 2, gunu başladım işte salı gunude yapıcam çarşamba dr gıdıcem
canım sen kaç dan başladın ben 225 lık mı ne dıyolar ama markasını hatırlamıyorum sonra nolucak pekı bu ıgneler bıtınce dr a souyorum ama unutuyorum
canım ben 150den başlamıştım seninki yüksek başlanmış yumoşlarının durumuna göre dozaj belirliyor drlar şimdi 2 güne bir seni çağırıp yumoşlarının ne durumda olduğuna bakacak canım hepsi aynı eşitliğe gelince de cedrotide yani yumoşların çatlamaması için vurulan iğne ona başlıyorsun hadi hayırlısı bu arada tebrik ederim ben hiç birini kendim vurulamadım
istediğim zaten içimden geleni yazmaktı canım , bi sorun olduğu zaman hep konuşmayı seçerim bu şekilde daha rahat hissediyorum, teşekkür ederim cevabın için desağol canım hızlandım artıkiçinde paraben olmayan ürünler kullanmaya çalış o zaman bitkisel markalar yves rocher loccitanie tresan gibi şampuan sabun kullan artık canım bir süre sıkcan dişini napalım
ahhh kuzaummm biz de sni çok seviyoruz tabiiki ama sen n,ye böyle oldunki . ne demek çok konuşmak yeri geliyo hepimiz çok konuşuyoruz amacımız konuşup hayatımızı paylaşmak değilmi zaten. ama bazen geçmişi okuyup cevap yazdığımızda alıntı yapmayınca unutuluyor onca şey. ben kendi adıma konuşıyım iş yerinde çok rahat açıp okuyamadığım için bazen hızlı hızlı okuyunca atlayabiliyorum bazı şeyleri ama bu önemsememek yada senin anlattıklarını merak etmemekten değil tamamen yoğunluktan yada unutkanlıktan kaynaklanıyor. ama hissettiklerini söylemen son derece doğal. bizde açıklamalarımızı yapıp içini rahatlatmaya çalıştık. işallah böyle şeyler düşünmezsin bi daha neden sinirlerin yıprandı bakıyım şimdi söyle bize
ay bu kzılarr beni öldürcek iki hamiş birbirlerine alınıp duruyolar. canlarım içinizdekini tutmayın kimseye karşı söyleyin tabi ama bazı şeylerin hormonlarınızdan ileri geldiğini unutmayın ki birbirinize kırgınlık duymayın. üzmeyin kendinizi böyle lküçük şeyler için kimsenin birbirinden özür dileyeceği bir durum yok. yapmayın ama böyle valla ben de küserim şimdi görürsünüzzz
17 saat mi sürüyor tam, baya yorulmuşsundur ama değmiştir mutlaka ne güzel yeğenlerini de görmüşsün.selam canlarım.adacım saat 12 de ancak gelebildim sivasa.tam 17 saat sürdü yolculuk .çok yoruldum.şimdi anacımla oturuyorum.yiğenim çok sevindi.kahvaltıya oraya gittik.bavulumu falan boşaltım yerleştirdim.günüm böyle geçti yani.ben her zaman giremem merak etmeyin.öptüm hepinizi.
bu mesajın daha çok rahatlattı sağol esincim tek istediğim zaten içimdekileri yazmaktı, ve ortak hepinize yazdım ,yorumlar için teşekkür ederim . Senin sıkıldığını görünce baya üzülmüştüm hamile olduğumu bilmiyormusun falan demen baya üzmüştü ama bu yorumları yazman bana da hak vermen gerçekten içimi rahatlattı, anlayışın için sağol.Arkadaşlığımızın farklı olduğunu bildiğim için açıkça yazmıştım zaten. Olsun sıkıldım deyince çok üzüldüm o yüzden hakkını helal et demiştim:80:adacım sen genel olarak söylemişsin zaten üzülmenizide istemem demişsin ama onun dışında bana sorduğun bişeyide örnek vermişsinya dedim bu kız bana alınganlık yapıyor ve geriye dönüp okudum ama yazdıklarınaa genel olarak cevap vermişim bu sefer bende alınganlık oldugerçi snede haklısın o gün o kadar çok şey konuşup lafları karıştırdıkki kafanın karışmsı çok normal kızların dediği gibi bu bizim normal halimiz değil hormonlarımız bize hükmetmiş vaziyette ortada kırılacak bişede yok düşününce saçma olduğunu anlıyoruz ben hepinizi çok seviyorum sen yine böyle canını sıkan her ne olursa bizimle paylaşmaktan geri durma bizim burda arkadaşlığımız çok farklı ve değerli hakkını helal et demişsin ortada hak helal edi,lecek bir durum yok kuzucum sende bende bebişimizide kendimizde üzmeyelim
inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım, ist da olan arkadaşlar yazmışlar sana ,slm arkadaşlar öncelikle bu konuyu buraya yazdığım için çok çok özür diliyorum.bikaç yere yazdım hatta konu bile açtım ama cevap alamadım.ben iyi bi dr arıyorum.yani teşhis ve tedavide başarılı olsun.mesela sizin gidip hamile kaldığınız drlarınızı önerirseniz çok sevinirim.buarada ist avrupa yakasndaym bu taraflarda olursa sevinirm.özel hastane olabil4r yalnız muayene ücreti fazla olmasn.lütfn yardmcı olun.bende pco ve yumurta tembelliği var.çocuk istyrm ve iyi bi drla yola koyulmak istyrm
rananın dediği gibi sende kız olacağına inandın sanırım baksana afrodit demişsin, maşallh o mercimek tanesine ya, minnacık bişey ama bebek şeklinde dimi ? Allahın hikmeti işte ya, 2 dr da aynı güne çağırdı demek, o zaman karar ver hangisini daha çok beğendiysen o drla devam et canım. Ahhh hormonlar ne diyim ki daha. Bizimkide erkek güya ama daha gelmeden belliydi nazı.ay dün pek yoruldum giremedim şekerler... gittik gördük minnoşu, dr umuz hiç bi problem olmadığını söyledi. minnak bi beden vardı orda, bi görseniz nasıl tatlıydıilk defa bebek şekliyle gördük. aynı anası gibi afrodit, yan yatmış, bi elini kaldırıyo, bi ayağını devirmiş kendini yatmış sıpa boyuda uzamış accık, 3.4 cm olmuş
canım arkadaşlarım benim, Allahım tez vakitte dua olarak kabul etsin dileklerimi ve sizlerede nasip etsin inş14 mayısta 2li teste çağırdı, diğer dr umda 14 mayısta kontrole çağırdı biliosunuz napcez bilmiom daha karar vermedik bakalım...
gittik geldik kuzum, artık bi bebek şekli görebiliyoruz, çok değişik ve çok güzel bi duyguyu
canım benim biz senin iyi niyetini biliyoruz. özür dilicek bişi yok bitanem, bizim hormonlaaa tepetaklak oldu, birbirimizi idare etcek kuzum benim
gittik gördük bitanem afroditi, yan yatmış keyif yapıyodu
hormon dengeleri bozuldu artık, idare etcez birbirimizi kuzucumkırgınlık olacağını ben sanmıyorum, hepimiz birbirimizi öğrendik nasılsa, aman küseyim felen deme bak biz meyilliyiz alınganlığa ona göreee
iyi geçti hayatım, afrodit uzanmış yatıyoduinş senide test sonucun iyi gelir bitanem
ne güzel dinlenmişsindir canım sende, ohh yeşillikler arasında sessizlik çok iyi gelmiştir eminim, kuzenlerimin sözü var ist a gelince benide adalara götürecekler, bakalım ne zamana nasip olur artık.herkese günaydınlar kızlargüzel bir hafta olması dileğiyle
çok yazmışsınız geçmişi okuyayım
bu hafta sonu cumartesı her zamankı gıbı calıstım sonra çıkısta bıraz gezdım alısverıs falan yaptım pazar gunude eski bir arkadaşımla buluştuk ve adalara gittik ben adaları çok severim acayip dinlendim beynim boşaldı sanki çok iyi geldi sessizlik ne araba gürültüsü ne başka bir gürültü sessiz sakincecikdi gezdik dolaştık tekrar piknik yapmaya gelmek üzere ayrıldık havalar biraz düzelsin yine gideceğim
onun haricinde ev temizliği yemek falan aynı şeyler yani sizler ne yaptınız hafta sonu ?
evet canım herkes yorumlarını yazdı şükür çözülmüştür inşallah sorunlar da,esincim bugün sende 3 lu testın sonuclarını almaya gıdecekmıssın ınsallah temız cıkar guzelım
sen arastır adanada bulumazsan ben sana gonderırım ayak ızı
araştırıyorum canım sizin için hiç sıkmıyor bu beni hemde zevk alıyorum canım
canım benim artık konuşmayalım boşver geçti gitti diyelim sonuç tatlıya bağlanmış zaten canım üzmeyin kendinizi sen ve esin tamam mı
canım benim anneciğine kavusmussun aman dizinden ayrılma bir ayı dolu dolu yaşa güzelim yeğeninde sevinmiş geldiğine gez toz canım
yıldızcım canım benim miniğini görmüşsün canım şükür iyiyiymiş kız afrodit gibi falan demişsin sende mi inandın artık kesin kız olduğunudemek havalı kız her ortamda
eee ikiside aynı güne randevu vermiş eee birine öğleden önce birinede öğleden sonra gidersin artıkım
halevcim günaydın canım sen nasılsın??
sağol canım fazlasıyla açık olup yazıyorum içimdekileri zaten çok sağol bitanem.gerçektende açıklamanızla rahatlattınız canım. demek koçişin ikna oldu elbiseler çok sevindim senin adına. Resimlerini koymuşsun hemen bende bakayım hemen. Ev içinde inşalalh hayırlı bir ev çıkar karşınıza canım Allah yeterki sağlık huzur versin.günaydın canlarım hepicinize güzel ve hayırlı haftalarr
eşim geceye geçeceği için haftasonu izin vermişlerdi cumartesi ev bakmaya gittik tabisi bulamadık ordan annemlere geçtik sonra eve geldik hemmen yattım, pazar da evi temizledim eşimde evde dinlendi akşam 10da da göreve gitti
Ranacım iyiyim canım sağolasın herşey aynı kociş gecede o kadan sende ne güzel adalara gidip gezmişsin çok sakindir eminim ohhhhhh çok iyi ettin gerçekten de
Asyacım bizleri bilgilendirmeyi unutma arada hadi bakalım Allah kavuştursun kocişine, annenle doya doya hasretini gider
Yıldızcım maşallahmeleğini görmüşsün ohhh aynı sen gibiymiş ha rahatına düşkün herşey yolundaymış Allahım sonuna kadar böle devam ettirsin inşallah canım
Narcım kocişimi ikna etmek için hiçbişi yapmadım sadece çocuk gibim rol yaptım kabul ettiama ona kabul ettirene kadar da benim almak istediğim elbiselerin bedenleri kalmamış zaten birini arkidişim alacaktı diğerini de ne olursa olsun seçecem didim buldum bitane ve 2 elbisemin siparişinide vermiş oldum , bu arada henüz adet olmadım ama sanıyorum ki hava şartlarından böle oldu ki zaten düzensiz olduğundan günüm geçti yada geçmedi diyemiyorum canım ama bugün 37.günüm ve 40-50 ye kadar yolum var
Adacım moralin nasıl oldu bakem sen kafana bişi taktıkca bize söle sakın biriktirip kendini yıpratma biz her şekilde bi açıklamayla içini rahatlatırız paşamızı üzme içerde dimi ama
Esincim sonuçlarını almaya gittin sanırım hadi bakalım umarım herşey iyidir
daha iyiyim cnaım sağol, sen de istlusun ama daha gitmedin mi adalaraaa, bencede mutlaka gitmelisin.günaydın güzeller, iyi haftalar
ranacım günaydın, demek adalara gittin, ayy bende çok istiyorum gitmek yaaaa :84:, hiç gitmedim biliomusun ama bu yaz haftasonu planlarım arasına aldım, çok istiyorum gitmeyiwalla öle bi yatmışki eşimde kız olduğunu tahmin etti güzelim, bakalım ne gelecek
ayy karar veremedik, eşimde senin dediğin gibi, biri sabah biri öğlden sonra olsun dio, bi süre birlikte götürelim ikisini dio, bilemedim ben. haftasonu gittiğimize randevu almadım daha :82:
günaydın halevcim; demek kocişin başladı gece görevine, inş hemencik geçer bu bi ay kuzum, kavuşursun sende kocişinegördük kuzum sağol, inş sonna kadar bööle güzel gider darısı en kısa zamanda başınıza olsun inş :116:
kocişini ikna edee kadar istediğinin bedeni kalmamış yawrum eem Allahtan başka bulmuşsun. güle güle kullan elbiselerini şimdiden..
adetinin 37. günü senin için normal kabul ediyoruz artık yawrumda 50 çok fazla be, bence o zaman şüphelenmeye başlayalımşööle bi süpriz gelse ne iyi olur ama
_sewda_cım; uygun olarak bildiğim dediğim gibi avrasya hospitalda istepan bey var, ssk anlaşması olan bir hastane, onun dışında avr yakasında başka bildiğim yok maalesef güzelim..
esincim sen sonuçlarını almya gidecektin,
narcım sizin araba işi noldu bi ara araştırıodun?
asyacım sen anneciğinle hasret gideriyosundur ne güzel...
nurcum seninde yaramaz faaliyette heralde, uğrayamıosun..
adacım, sen nasılsın güzelim?
sevdecim yine uzun zamandır uğramadı, çok özledim onu da
ayy ayy giyer şöyle süzülürsün artıkarkidişler sipariş ettiğim elbiselerimi albümüme ekledim ordan bakıp yorumlarınızı alabilirmiyim fışya renkli olanı arkidişim alıcak (40tl), diğer beyazı da kendim alıcam (20tl)
bu arada kocişim o gün iki elbise için ikna olmuştu bedenleri bittiğinden bi tanesini alabildim o yüzden hiç kaçarı yok bi elbise daha alıcam hatta bitane 25tl ye beğendim bilene ay onuda ekleyim öle bakın
hayırlı olsun iğnelerinkıslar gunaydın
pozer demek afrodıtı gordun canım hee hayırlşı olsun
halevcım album dedin neresi benim arkadşımda oradan elbıse aldı gyzel şeyler vardı.
kıslar sizler nasılsınız yavaş yavaş okuyup yazıyorum
bu arada ben iğnelere başladım
bencedeafrodit tam oturdu, birde yıldızınkide erkek olursa:18:yıldızcım bu arada seninkine isim bulmuştuk ya ama bence bu senin söylediğin isim daha güzel "AFRODİT" bundan sonra bunu kullanalım bence ne dersiniz kızlar??
hamile arkadaşlar dua edin benim için lutfen tabı hepımız için
rananın dediği gibi sende kız olacağına inandın sanırım baksana afrodit demişsin, maşallh o mercimek tanesine ya, minnacık bişey ama bebek şeklinde dimi ? Allahın hikmeti işte ya, 2 dr da aynı güne çağırdı demek, o zaman karar ver hangisini daha çok beğendiysen o drla devam et canım. Ahhh hormonlar ne diyim ki daha. Bizimkide erkek güya ama daha gelmeden belliydi nazı.
daha iyiyim cnaım sağol, sen de istlusun ama daha gitmedin mi adalaraaa, bencede mutlaka gitmelisin.
bencede afrodit tam oturdu, birde yıldızınkide erkek olursa:18:
yatışından ööle hissettik ama bakalım ne olacak kuzum, seninki gibi ters köşede yapabilirevet kuzum ya küçücük ama bi bebek şeklindeydi, minnak bi kolu var, dr dedi bak kolunu kaldırıyo, o zaman gördük.. sonra ayağını kaldırdı havaya,, çok ilginçti gerçekten şuan dr a karar veremem kuşum, diğerine ilk defa gittik çünkü cmt, hemen güvenemem sanırım, bir süre ikisi bir gider die düşünüyoruz.
walla ist dayım ama gitmedim hayatım. zaten hep ööle oluyo,, istanbula gezmeye gelenler heryerlere gidio biz çalışan istanbullular bi çok yere gidemioruz
yavlular ben yemeğe çıkıyorum görüşürük afiyet olsun sizlere
bakalım seninkinde tahminlerimiz tutacakmı, ne kadar güzel bir kare dimi yaa, dediğiiz gibi minnacık bişey ama bebek şeklinde.Dr kararını da ona göre verirsin artık canım. haklısın valla ama git bencede çok güzel dinlendirir insanı
walla canım bayıcam seni çok sur soruyorum ama çatlama iğnesini tahmınen nezaman verır benım kocamım şehır duşına çıkma duruma var ama yumurta toplamı zamanı gelıcek dr sordum çıksın kocana tahmınen 10 . gıbı ıhtıyac olucak dedi. onu hesaplamaya çalışıyorum
sağol canım fazlasıyla açık olup yazıyorum içimdekileri zaten çok sağol bitanem.gerçektende açıklamanızla rahatlattınız canım. demek koçişin ikna oldu elbiseler çok sevindim senin adına. Resimlerini koymuşsun hemen bende bakayım hemen. Ev içinde inşalalh hayırlı bir ev çıkar karşınıza canım Allah yeterki sağlık huzur versin.
ayy ayy giyer şöyle süzülürsün artık
arkidişler 4 elbise daha ekledim albümüme onlarada bakarmısınız turundu dahil bu 5 elbiseden 1 yada ikisini aldırmaya çalışacağım kocişime eğer bdedenleri kalırsa
hoşbulduk canım , inşallah canım Allah gönlünüze göre versin. Evet ya senin üzerinde de görmek istiyorum elbiseleri. Birde Markafoni deki rünleri görmek için üye mi olmak gerekli, üye olmadan bakamıyormuyuz fiyatlar acayip uygun geldi banada.İlahii kız niye yakışmasın fıstık gibi olursun.canım drun tahmini süreyi vermiş zaten benim vereceğim sürede aynı ben 5 gün iğne vurulmuştum 6.günün gecesi çatlatmayı vuruldum 36 saat sonrada toplama için gün ve saat vermişlerdi bu arada istediğini sorabilirsin ben sıkılmam yardımcı olmak hoşuma gider canım
hoşgeldin adacım tam benim yemek vaktimde geldin o yüzden göremedim kuzum rahatlamana sevindik doğrusuinşallah gönlümüze ve kesemizi zorlamayacak bi ev buluruz canım Allahımın izniyle, elbiselerim haftaya gelicek bakalım bi gelsin deneyip resimleri yine eklicem albüme tabi üzerime cuk diye oturursa
en son 2 yıl önce gelmiştim canım , iznimizde tekrar gidelim demiştik ama bebişin tedavisi olunca ertelemiştik, kuzenlerimin sözü var bakalım ilk fırsatta gelirsem mutlaka gitmek isterim adalara,adacım hosgeldın demek sende ıstanbula gelınce adaları gezeceksın ne guzel
yıldızında dedıgı gıbı aslında ıstanbulda oturuyoruz ama ınanın burda oturmayanlar daha ıyı bılıyor buraları o dogru gercekten benımde ıstanbulda hala gıtmedıgım yerler vardır mesela pıerlotıye bıle bundan ıkı sene once anca gıttım yanı
ınsallah yıldızın kı işemez üstümüze
kız halev sana cuk dıye oturmayacakda bana mı oturacak fızıgın cok guzel canım senın ne gıysen yakısır merak etme sen fotograflarını beklıyoruz
arkidişler 4 elbise daha ekledim albümüme onlarada bakarmısınız turundu dahil bu 5 elbiseden 1 yada ikisini aldırmaya çalışacağım kocişime eğer bdedenleri kalırsa
bu arada faceden yolladığım oyun davetim gelmiyormu sizlere
Adacan sende face açıcaktın unutmaaaaaa
hoşgeldin adacım tam benim yemek vaktimde geldin o yüzden göremedim kuzum rahatlamana sevindik doğrusuinşallah gönlümüze ve kesemizi zorlamayacak bi ev buluruz canım Allahımın izniyle, elbiselerim haftaya gelicek bakalım bi gelsin deneyip resimleri yine eklicem albüme tabi üzerime cuk diye oturursa
adacım hosgeldın demek sende ıstanbula gelınce adaları gezeceksın ne guzel
yıldızında dedıgı gıbı aslında ıstanbulda oturuyoruz ama ınanın burda oturmayanlar daha ıyı bılıyor buraları o dogru gercekten benımde ıstanbulda hala gıtmedıgım yerler vardır mesela pıerlotıye bıle bundan ıkı sene once anca gıttım yanı
ınsallah yıldızın kı işemez üstümüze
kız halev sana cuk dıye oturmayacakda bana mı oturacak fızıgın cok guzel canım senın ne gıysen yakısır merak etme sen fotograflarını beklıyoruz
bu arada faceden yolladığım oyun davetim gelmiyormu sizlere
Adacan sende face açıcaktın unutmaaaaaa
tatlım albume nasıl bakıcazz
merhaba nasılsınız bayanlar ben aynı çalışıyorum ben bugun dostınex başlayacagım hayırlısı bakalım...
hoşgeldin canım.. Hadi bakalım hayırlısı bugün ilaca başlıyomuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?