Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sağoll canım her zamanki gibi araştırmacısın, pek şirin hepside siyah olanda çok şıkmış. Burda pek bieşy bulamıyorum zaten hele hamiş kıyafetleri hiç güzel değil, dökümlü normalde de giyilebilen kıyafetleri kullanıyorum şimdilik:26:

kız halev sana cuk dıye oturmayacakda bana mı oturacak fızıgın cok guzel canım senın ne gıysen yakısır merak etme sen fotograflarını beklıyoruz

ay kuzum ne bilim yaaaaaa fazla orantısız buluyorum vücudumu

canlarım işlerim yoğun malum pazartesi. yarın ve öbür gün rahatım odamız da boş olcak merak etmeyin beni yani yarın acısını çıkarırım öpüldünüz

tamam Narım kolay gelsin sana

evet canım fiyatları uygun gerçekten de üye olmadan bakılmıyor sanırsam yada bi dene bakem,
ay sorma abartırsam kızar muhakkak ama bi yolunu bulucam elbet napim fazla kıyafetim yok gerçi kocişimin hiç yok desen daha iyi ev alıcaz diye açılmayalım dedikçe şemsiye habire açılıyor aldığımız hiçbişey yokken yani
üst bedenim 34-36, pantolonda da 27-28 canım

sağol canım inşallah Allahım izin verirde bizimde evimiz olur, iltifatlarınız için teşekkür ederim kuzularım ama sizde de boy var Allah vere bende de o yok
oyun davetini kaç kerem yolluyom gitmiyor benide sinir ediyo bu face

merhaba nasılsınız bayanlar ben aynı çalışıyorum ben bugun dostınex başlayacagım hayırlısı bakalım...

hoşgeldin canım hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider

kızlar ya bende şunu beğendim sizce nasıl ?? fiyatı da 14,09 TL mış
Eki Görüntüle 188317
Eki Görüntüle 188318

bencede gayet güzel sanada yakışır kuzum

halevcim üye olmak lazımmış oldum bende bakıyorum şimdi ,ay kuzum o bedenlere sahipsin bide orantısızım mı diyorsun , hiç öyle düşünme canım hem gördük seni yani bence çok hoş olursun o elbiseler içinde, çok uygun zaten canım açılmıyım dersin ama yinede oluyor işte sağlık olsun kuzum borç da ödenir, ev de alırsınız.

evet tatlım nasılsın bakalım cnm ....

iyiyim canım napiyim, evden çalışıorum bende bugün

kızlar ya bende şunu beğendim sizce nasıl ?? fiyatı da 14,09 TL mış
Eki Görüntüle 188317
Eki Görüntüle 188318

aa süper, markası ne bende bakayım

ahh ben seni yerim kendine bakmış, bide bizleri düşünüo canım benm... kız markalarınıda söleyin ben bulamıom bunları

canlarım işlerim yoğun malum pazartesi. yarın ve öbür gün rahatım odamız da boş olcak merak etmeyin beni yani yarın acısını çıkarırım öpüldünüz

tamam şeker acısını çıkarırız yarın, kolay gelsin sana

ayy kuzum daha ne fıstık gibi ölçülerin maşallah o şemsiye hep açılıo maalesef kuşum, ödeniyo bi şekilde yok gelmio oyun daveti hayatım

ne güzel şeyler var dimi trenyolda da güzel kıyafetler var canlarım orayada bakmayı unutmayın,
sağol kuzum sizde hamiş olduğunuz için olmaması gayet normal bide doğurup kilo verdikten sonraki haliniz yine aynı olacaktır eminimki

ayy kuzum daha ne fıstık gibi ölçülerin maşallah o şemsiye hep açılıo maalesef kuşum, ödeniyo bi şekilde yok gelmio oyun daveti hayatım

evet kuzum her türlü açılıyor şemsiye istesen de istemesende yapcek bişi yok bi evimizi alalımda başka bişi istemem şinçilik

yaa sımdı o begendıgım tek kollu bluza baktım tekrar buyutecle dıkıs yerlerı cok uyduruk gozukuyro herhalde bu yuzden bu kadar ucuz
hanı mahallelerde penyecıler olurdu bılmem sızler bılırmısınız annem kucukken gotururdu bızı oraya orda kumas begenırdı bunlardan pıjama dık derdı aynı o kadının dıkısını hatırladım

canım benım evde ınternet yok şrikette face kapalı yasak yanı annem falan gıttıgımde ordan eklıcem

hatırlıyorum o penyeleri ben

canım benım evde ınternet yok şrikette face kapalı yasak yanı annem falan gıttıgımde ordan eklıcem

tamam canım

kız ne oldu nıye kapattılar senı kı anlamdım kotu bırsey yazısmadık kı

anlamadımki canım, mail attım, yanlışlık olduğunu sölediler ve açtılar.

Arkidişler sipariş ettiğim elbiselerden beyaz olanı iptal ettirdim diğerini alıcam akşam kocişime size gösterdiğim elbiseleri göstericem al derse alıvericem nasıl fikir

Son düzenleme:
Arkidişler sipariş etTiğim elbiselerden beyaz olanı iptal ettirdim diğerini alıcam akşam kocişime size gösterdiğim elbiseleri göstericem al derse alıvericem nasıl fikir

güzel fikir bebişim, nie iptal ettinki beyenmemişmiydin beyazı da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…