kızlar ya bende şunu beğendim sizce nasıl ?? fiyatı da 14,09 TL mış
Eki Görüntüle 188317
Eki Görüntüle 188318
amanınnnn pek güzel yaaaa14 tl miAllahımne kadar da ucuz ya nerden bakıyorsunuz verin internet sayfası bende bakacağım.sende mi markafoniden buldun bunu canım
hep kendimize bakıyoruz bıraz da su hamıslerımızı dusunelım demi
alın bakalım sıze modeller
Eki Görüntüle 188324 Eki Görüntüle 188321 Eki Görüntüle 188322 Eki Görüntüle 188323 Eki Görüntüle 188320 Eki Görüntüle 188319
evet canım ordan buldum bende
kız halev sana cuk dıye oturmayacakda bana mı oturacak fızıgın cok guzel canım senın ne gıysen yakısır merak etme sen fotograflarını beklıyoruz
canlarım işlerim yoğun malum pazartesi. yarın ve öbür gün rahatım odamız da boş olcak merak etmeyin beni yani yarın acısını çıkarırım öpüldünüz
hoşbulduk canım , inşallah canım Allah gönlünüze göre versin. Evet ya senin üzerinde de görmek istiyorum elbiseleri. Birde Markafoni deki rünleri görmek için üye mi olmak gerekli, üye olmadan bakamıyormuyuz fiyatlar acayip uygun geldi banada.İlahii kız niye yakışmasın fıstık gibi olursun.
ohhh koçişten izin koptu bi kere, sende iyi değerlendiriyorsun seni uyanık seniii, bakayım hemen resimlerine, kaç bedensin bu arada sorması ayıp:26:
ayy kuzum yazmayı unutuyorum sabahtan beri, inş gönlünümze göre, içinize sinen, uygun fiyatlı bir ev bulabilirsiniz. biz 2,5 senen aradık bitanem, gerçekten zor ev işi... üzülme bulamadık die, bizde çok gezdik
ayy hakkaten halevim sn bizim yarımız kadarsın, fıstık gibi olursun o elbiselerin içinde şekerim
ben sürekli şişiyorum artık tartılmıyorum
baktım bilem, fikirlerimi de yazdımbana oyun davetin gelmio kuzum, geçende yazdım sana gelmedi die. bi daha yolla istersen
merhaba nasılsınız bayanlar ben aynı çalışıyorum ben bugun dostınex başlayacagım hayırlısı bakalım...
Eki Görüntüle 188317
Eki Görüntüle 188318
Eki Görüntüle 188324 Eki Görüntüle 188321 Eki Görüntüle 188322 Eki Görüntüle 188323 Eki Görüntüle 188320 Eki Görüntüle 188319
evet tatlım nasılsın bakalım cnm ....
Eki Görüntüle 188317
Eki Görüntüle 188318
canlarım işlerim yoğun malum pazartesi. yarın ve öbür gün rahatım odamız da boş olcak merak etmeyin beni yani yarın acısını çıkarırım öpüldünüz
ay kuzum ne bilim yaaaaaa fazla orantısız buluyorum vücudumu
evet canım fiyatları uygun gerçekten de üye olmadan bakılmıyor sanırsam yada bi dene bakem,
ay sorma abartırsam kızar muhakkak ama bi yolunu bulucam elbet napim fazla kıyafetim yok gerçi kocişimin hiç yok desen daha iyi ev alıcaz diye açılmayalım dedikçe şemsiye habire açılıyor aldığımız hiçbişey yokken yani
üst bedenim 34-36, pantolonda da 27-28 canım
sağol canım inşallah Allahım izin verirde bizimde evimiz olur, iltifatlarınız için teşekkür ederim kuzularım ama sizde de boy var Allah vere bende de o yok
oyun davetini kaç kerem yolluyom gitmiyor benide sinir ediyo bu face
halevcim üye olmak lazımmış oldum bende bakıyorum şimdi ,ay kuzum o bedenlere sahipsin bide orantısızım mı diyorsun , hiç öyle düşünme canım hem gördük seni yani bence çok hoş olursun o elbiseler içinde, çok uygun zaten canım açılmıyım dersin ama yinede oluyor işte sağlık olsun kuzum borç da ödenir, ev de alırsınız.
ayy kuzum daha ne fıstık gibi ölçülerin maşallaho şemsiye hep açılıo maalesef kuşum, ödeniyo bi şekilde yok gelmio oyun daveti hayatım
ayy kuzum yazmayı unutuyorum sabahtan beri, inş gönlünümze göre, içinize sinen, uygun fiyatlı bir ev bulabilirsiniz. Biz 2,5 senen aradık bitanem, gerçekten zor ev işi... üzülme bulamadık die, bizde çok gezdik
Evet hayatım ya annem benden daha çok yer bilioçünkü gelince gezio, biz anca yatıoz haftasonları Walla inş işemez teyzeleri üstünüze, bu kadar kız lafından sonra, oğluşumun gönlünü nasıl alırsınız bilemem
Ayy hakkaten halevim sn bizim yarımız kadarsın, fıstık gibi olursun o elbiselerin içinde şekerim
Ben sürekli şişiyorum artık tartılmıyorum
Baktım bilem, fikirlerimi de yazdımBana oyun davetin gelmio kuzum, geçende yazdım sana gelmedi die. Bi daha yolla istersen
Halevin profiline gir cnm, oluşturduğu albümlerden bakabilirsin ama arkadaş olmanız lazım bunun için..
Bu arada seninde face davetin gelmedi melikecim
yaa sımdı o begendıgım tek kollu bluza baktım tekrar buyutecle dıkıs yerlerı cok uyduruk gozukuyro herhalde bu yuzden bu kadar ucuz
hanı mahallelerde penyecıler olurdu bılmem sızler bılırmısınız annem kucukken gotururdu bızı oraya orda kumas begenırdı bunlardan pıjama dık derdı aynı o kadının dıkısını hatırladım
canım benım evde ınternet yok şrikette face kapalı yasak yanı annem falan gıttıgımde ordan eklıcem
kız ne oldu nıye kapattılar senı kı anlamdım kotu bırsey yazısmadık kı
Arkidişler sipariş etTiğim elbiselerden beyaz olanı iptal ettirdim diğerini alıcam akşam kocişime size gösterdiğim elbiseleri göstericem al derse alıvericem nasıl fikir
güzel fikir bebişim, nie iptal ettinki beyenmemişmiydin beyazı da?
beğenmiştim ama çok sade ya onu iptal edeyim ki kocişden 2 elbise istemeye yüzüm olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?