Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar esin nerde kaldı, sabah testlerini almayacak mıydı, başka işi varmıydı ki :26:

annesine geçmiş olabilir mi olabilir akşam geldiğinde açıklamasını yapar canım

neyse yavrular ben çıkıyorum iyi bakın kendinize iyi akşamlar öptüm hepicinizi

arkidişler beğendiğim 2 elbiseye kocişim izin verdi bende mor-beyaz çiçekli olan ile turuncu olanı alacağım eğer yarına kadar yeni kampanyalar yansıtmazlarsa ve bedenleri kalırsa

yıldızcım bebişini görmüşsün hayatım gözün aydın nasıl güzel değilmi tam bir bebek haliyle görmüşsün hemde afrodit gibi yatoyordu demek ben hala kız olacağında hemfikirim eşinde bu sefer kız olabilir gibime geldi demişya bizde 12haftada gittiğimizde eşim şuna bakya adam aynı devirmiş yatıyor diye geçirmiş içinden belkim eşininde içine doğmuştur demek ikili test için bu doktorda 14mayısa gün verdi iyi bari bir süre böyle devam ettir peki senin gideeğin doktorunda ikili test yapacakmıyıdı 14nde her ikisindede yaptırma yani birinde 2liyi yaptı zamanı gelincede diğerinde 3lüyü yaptır

halevcim kocişinden izin kopmuş elbiseler için çok sevindim canım kızlar bakıp yorumda yapmışlar bende birazdan bakıcam duruyosa çok merak ettim valla hafta sonu ev bakmışsınız ama içinize sinen olmamış inşl bulursunuz caı içinize sinen bütçenize gör bir ev geç olsunda güç olmasın kocişinde gececi olmuş bu ayı tek geçirecen geceleri 16mayısa yıldönümünüzdü dimi canım malesef işten dolayı ayrı geçireceksiniz ama rabbim başka ayrılıklar vermesin çalışıyor işi varya daha ne olsun

ranacım sende cumartesi çalıştın ohhh sonrasında alışverişler yapılmış temizlikler aradan çıkarılmış eee bide üstüne üstlük adalara gidilmiş iyisin valla ne güzel gezmişsin canım değişiklik olmuştur sana piyerlotiyemi gitmedin uzun zamandır ben gittim ben gittimbal ayımızda ordaydım piyerlotidetepesinde kaldık biz o yüzden yeri çok farklı bende
buarada paylaştığın kıyafeti bende beğenmiştim ama benim akıllı arkadaşım birde yakınlaştırıp bakmış ve dikişleri beğenmemiş basit duruyordu dikişer belliyse ama fiyat gerçekten uygunmuş uzaktanda güzel görünüyordu tabi bizide unutmamışsın yine sağol canım emeğine sağlık

adacım artık konu kapatıldı açmaya hiç gerek yok dimi ama hafızalardan silindiseninde iyi olmana sevindim sen naptın hafta sonu hiç söylememişsin sende şimdilik bol olan kıyafetlerlemi idare ediyosun bende bu hafta inşl hava güxzel olsun çıkıcam en azından 1tane pantolon almam lazım çünkü daha fazla giymek istemiyorum normal pantolonlarımı çünkü bişeyler yemeğe başlayınca düğmesini açmak zorunda kalıyorum

narcım sende yoğunmuşsun bugün benim gibi kayıplardaymışsın neyse yarın çok işin yokmuş fazla fazla çıkarırsın acısını

melikecim hayırlı olsun canım sende iğnelere başlamışsın tedavin su gibi geçsin inşl hemencecik kavuşursun bebeğine

hatharcım sende dostinexsi kullanmaya başlamışsın inşl prolaktininkısa sürede düzene girerde hamileliğe engel bir durum kalmaz önünde hamile kıyafetlerini görüpte ben bunları hiç giyemeyeceğim heralde demişsin olumsuz düşünmek yok hayatım inşl burda tek tek hepinizin hamiş olduğunuda doğurduğunuda kutlayacağız

kızlar testimizin sonucunu aldk hepinizinde dediği gibi şükürki sonuçumuz temiz düşük risk bu tabiki riski ölçüyor ama riskin düşük olduğunu bilmek tabikide mutlu ediyor darısı inşl öncelikle yıldızın başına çünkü artık o test dönemine girdi hemencecik onu ardından sizin hamiş haberlerniz ve doktor maceralarınız gelsin sabah kalktığımda netimiz yoktu çamaşırım felan vardı onlarla uğraştım sonrada köyden akrabamız gelinine yeşillik felan yollamıştı evi bana yakın onu götürdüm sonra test onucumz derken bu saat oldu işte
yarın sabahta giremeyebilirim günümüz yengemde ona yardıma geçecem beni merak etmeyin olurmu

canım sağol ilgin için teşekkürler:)

arkidişler beğendiğim 2 elbiseye kocişim izin verdi bende mor-beyaz çiçekli olan ile turuncu olanı alacağım eğer yarına kadar yeni kampanyalar yansıtmazlarsa ve bedenleri kalırsa

oohh halevim hadi gözün aydın,elbiselere izin çıkmış şimdiden güle güle giy kuzum

esincim seni merak ettim bakmaya geldim, iyi bari gelmişsin, netin yokmuş kuzum, sonrada fırsatın olmamış... ayy gördük canm afroditimizi, eşimde bende kız düşünüyoruz emme bakalım bi şehzade gelmesin bizede walla ilk dr um bişi demezse yaptırmam ondada hayatım, ama yapalım derlersede biz istemiyoruzda denmezki :26: ne etcez bilmiom walla hayatım... şükür testlerin iyi çıkmış, hadi gözün aydın, darısı başımıza inş bitanem
demek pierloti de balayı yapıldı seni seniiii :82:
yemek yiyince düğmelerde açılıomuş artık demek başladın sende kilo almaya kuzum, ah bu sıpalar şişirecekler bizi
sölediğin iyi oldu, merak etmeyiz seni yarın cnm

ayyy sağol kuzum benim şükürki temiz çıktı testler inşl darısı başına inşl ilk doktorunda yapalım demez 16haftada 3lüyü yaparız der ama o yapalım dersede nasıl yok denirki oda doğru
dur bakalım içimizde doğan çıkıcakı bu sefer çok merak ediyorum kendiminkinin cinsiytni bu kadar merak etmemiştim seninkide benimki gibi inatçı çıkarsa ikili testte öğrenebiliriz belkim gerçi tam 12haftalık olacak görsede söylermi belli olmaz
aaa buarada benim bugünki test sonucunda usg gestasyonel yaşı 17+1yazıyor en doktora gittiğimde 16+3tüm ulturasonda 5gün önde gidiyor benim kuzuma maşallah
ayyy evet canımya yemek yiyince acıyorum düğmeyi valla bebeğimi rahatsız etmek istemiyorum

hoşgeldin cnm, açılmış seninkide hadi gözün aydın, sebep neymiş?
bende esini merak ettim ona bakmaya geldim

cnm bu imza yı nasıl ekliyorsun açmışlar cnm ne diyeyim tşk ediyorum alah razı olsun onlardan ben bura olmadan duramıyom....

amin inş bizimkide güzel çıkar kuşum bakalım yapalım demezse sesimizi çıkarmıcaz bizde, yapalım derse mecbur yaptırcaz napalım... ayy bende çok merak ediyorum, sağlıklı olsun tabi öenmli değil desemde ne yalan söliyim meraktayım bende dr a gittiğimde 9+5 dim ama ultrasonda 10+2 çıktım, bizim sıpalar önden gidiolar maşallahları var kuzum aman aç aç düğmeyi, sıkıştırma fındık kurdumu

cnm bu imza yı nasıl ekliyorsun açmışlar cnm ne diyeyim tşk ediyorum alah razı olsun onlardan ben bura olmadan duramıyom....

güzelim lilypie die bi siteden yapıyoruz bunu, sen bak, yapamazsan ben yaparım sana
ee burası bööle bağımlılık yapıo gelmeyince aklı kalıo insanın

cnm ben yaptımda yükleyemiyorum nereye ekleyeceğim cnm peki ...

tabi canım sağlıklı olmaları en içten dileğimiz ama cinsiyetide öğrenip onagöre hazırlıyosun kendini kızım oğlum diye sevip konuşuyorsun
ayyy hakkaten bizim sıpalar ulturasonda önde gdiyolar bakalım ada gelsin oda söylesin kesin onunkide önden gidiyordur bizi beklettilerya bunca zaman ama gelişimlerine hızılar demekki maşallahları var allahım korusun hepsni
açıyorum hayatım açıyorum mümkün olduğunca eşofmanlarımla gidiyorum gidebileceğim yere pantolunluysamda açıyorum göbiş çıktı biraz gören daha küçük diyor ama koyacam şimdi nar yine esin koy şu göbişi diyecek aklımda hayatım ilk fırsatta tmm

aman iyi olsunlarda önden gitsinler hayatım..evet ya koy artık şu fotolarıııı
ay esinim yaabenim gözlerim akıo, burnum akıyo o kadar korundum ama hasta oluyorum galiba, ara ara da hapşırıyorum, inş daha kötü olmam :26:

ben kaçtım hadi iyi akşamlar allaha emanet olun bay............

tamam güzelim, iyi geceler, yarın görüşürüz:80:

ben kaçtım hadi iyi akşamlar allaha emanet olun bay............
iyi akşamlar canım

öyle tbi hayatım
canım kapmışsın sen şifayı bütün belirtileri veriyor ama dikkat et kendine ilerlemez inşl daha fazla sürekli ılık şeyler içmeye bak sen yarın evdemisin ofise gidiyomusun evdeysen dinlenmeyede çalış canım ıstırahat iyi gelir

walla sanırım hasta oluyorum cnm, erken yatayım diorum dinlenmek için. çünkü yarın ofise gitmem lazım ordan da toplantıya gidicem yorucu bigün olacak yaniii. yavaştan yatayım ben esincim, çok öpüyorum seni , iyi geceler

Son düzenleme:

tmm hayatım sana iyi geceler yarın içinde şimdiden kolay gelsin öpüyorum

günaydın sabah şekerleriiiiii

evet canım kocişim izin verdi elbiseler için sağolsun, evet evde bulamadık arıyoruz bakalım Allahımın ne zaman hayırlı görürse sanırım o zaman bulucaz kendimize ait bir evi bekliyossssssssss, geceleri tek kalmak zor oluyor hele ki geceleri çok sık uyanan biriyim geriye dalmak biraz zor oluyor yani de napalım katlanıcaz umarım çabuk geçer

sonuçlarında gayet iyi çıkmış maşallah canım, netiniz olmadığından haber edememişsin bize olsun bakalım bugünde olmayacağını bildirmen iyi oldu merak etmeyiz en azından canım

oohh halevim hadi gözün aydın,elbiselere izin çıkmış şimdiden güle güle giy kuzum

evet yıldızcım canım kocişime akşam sipariş ettiğim beyaz elbiseyi iptal ettirdim didim neden diye sordu çünkü 2 tane elbise beğendim onlarıda sana göstermek istiyorum didim, kocişimde ben görmeyim görürsem aldırmayabilirim sen al didi çok svindirik oldum zaten yaz elbisesi ve boyları uzun tiril tiril didim bende, en güzelleri sizin olsun cnaım

vay senin fındık kurdu da önden gidiyor demek ki oyyyyy maşallah yeğenimize

seninde mi önde afrodit hanım oyyyy maşallah canım Allahım sağlıkcakla kucağınıza almayı nasip etsin

ah be kuzum yine hastalığı atamamışsın sen kaçtıkca o bıramamış seni belli ki neyse umarım daha kötü olmadan atlatırsın dikkat etmeye çalış kendine bide toplantın varmış kolay gelsin sana canım

Narcım sen nerelerdesin dün yoğundun umarım dinlenebilmişsindir

Ranacım sen açmamışsın topikimizi işlerin mi vardı

Asyacım da annesiyle doyasıya hasret gideriyordur maşallah

Adacım sen nerelerdesin kuzum face konusu noldu ne zaman açıyon bakem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…