kızlar esin nerde kaldı, sabah testlerini almayacak mıydı, başka işi varmıydı ki :26:
annesine geçmiş olabilir mi olabilir akşam geldiğinde açıklamasını yapar canım
neyse yavrular ben çıkıyorum iyi bakın kendinize iyi akşamlar öptüm hepicinizi
halevim, demek kocişin kabul etmedi elbiseyi, üzülme kuşum, ee sadece onun yanında giymicekmiydin, neden kabul etmedi ki :26: ama olsun arkadaşın alcakmış bak, onla idare et hayatımgöndermemişin oyun isteği kuzum
ranacım annende sintigrafi çektirmiş cnm, inş pzt tertemiz sonuçlar alırsınız hayatım :116: anjio yada balondan hiç korkmayın hayatım, benim babam ikisinide oldu, şükür şimdi çok daha iyi, inş hiçbirine gerek kalmaz bitanem.. ayy o ayak izi şeysi ne güzelmiş, bayıldımbende istiyom bendeeeeee :84: bana da söle nerden bulcağımı
ah ah sen yokmusun araştırmacı fıstık seni, o çantalarda ne güzel öyle... sağol canım benim, hepsine bayıldım
narcım, haklısın nerdeyse bebek konusu hiç gündeme gelmio artık, kendi kokoşluklarımızdan bahsediyoruz iyi oluyosen ameliyata kesin karar verdin dimi canım? bakarsın o beklediğin adet hiç gelmez, minik bi sıpacık gelir sanada yeni pc in hayırlı olsun bebiş
asyacım sende rüyalarla uğraşmışsın dün gece, hayırlara çıksın güzelimay demek yiğenin siparişde verdi, yerim ben onu halası ne güzel ciciler almıştır kuzusuna
şimdiden iyi yolculuklar kuzum, bol bol hasret gider anneciğinle
adacım, demek senin minik paşa koca adam oldu artıkay ne güzeldir kimbilir o haliyle görmek, baksna dil bile çıkarmış anasıyla babasına demek pipinin resminide aldınız hayatım, hade gözünüz aydın mesane içinde hiç canını sıkma, olumsuz konuşmamış dr unuz, inş herşey yolunda olacak kuzum hiç merak etme sen
adacım bitanem benim, hamilelikte duygusallaştırıyo insanı kuzum, bide burda hepimiz aynı anda bişiler yazdığımızda atladığımız şeyler olabiliyo. eminim burdaki herkes içinde böyledir, o sıra görmemiş oluyoruzdur, yoksa hepimiz birbirimizi çoooookk seviyoruz canım benim
melikecim sende adet olmuşsun ve tüp bebeğe başlıyomuşsun, Allahım yardımcınız olsun güzelim, inş herşey yolunda gider
hatharcım hakkında hayırlısı olsun ama arkadaşların dediği gibi prolaktin düşmeden bişi yapamazsın çünkü gebeliğe engel bi durum, inş hemencik düşer, eğer yine içine sinmezse başka dr a gidersin kuzum
esincim testlerin pzt ye kalmış canım, hayırlısı olsun...neye alerjin varmış kuşum? yine hamileliğemişaka bir yana, demek hiç bişi kullanmıcakmşın, hatta olan yerde bile durmucakmışsın haaa senin minnoş hakkaten ilgi manyağı kuzum
missboncum, ben genellikle ovulasyon testiyle hesaplıyordum yum günlerini, sanada tavsiye ederim cnminş meleğin daha fazla bekletmeden anneciğinin göbüşüne geliverir kanamanda inş yerleşme kanamasıdır
sermince canım, bende pko olmadığından bişi diyemicem, yanıltıcı olmak istemem... ama bilen arkadaşlar yazacaktır sana mutlaka
güle güle şekercim:79:
arkidişler beğendiğim 2 elbiseye kocişim izin verdi bende mor-beyaz çiçekli olan ile turuncu olanı alacağım eğer yarına kadar yeni kampanyalar yansıtmazlarsa ve bedenleri kalırsa
yıldızcım bebişini görmüşsün hayatım gözün aydın nasıl güzel değilmi tam bir bebek haliyle görmüşsün hemde afrodit gibi yatoyordu demek ben hala kız olacağında hemfikirim eşinde bu sefer kız olabilir gibime geldi demişya bizde 12haftada gittiğimizde eşim şuna bakya adam aynı devirmiş yatıyor diye geçirmiş içinden belkim eşininde içine doğmuştur demek ikili test için bu doktorda 14mayısa gün verdi iyi bari bir süre böyle devam ettir peki senin gideeğin doktorunda ikili test yapacakmıyıdı 14nde her ikisindede yaptırma yani birinde 2liyi yaptı zamanı gelincede diğerinde 3lüyü yaptır
kızlar testimizin sonucunu aldk hepinizinde dediği gibi şükürki sonuçumuz temiz düşük risk bu tabiki riski ölçüyor ama riskin düşük olduğunu bilmek tabikide mutlu ediyor darısı inşl öncelikle yıldızın başına çünkü artık o test dönemine girdi hemencecik onu ardından sizin hamiş haberlerniz ve doktor maceralarınız gelsin sabah kalktığımda netimiz yoktu çamaşırım felan vardı onlarla uğraştım sonrada köyden akrabamız gelinine yeşillik felan yollamıştı evi bana yakın onu götürdüm sonra test onucumz derken bu saat oldu işte
yarın sabahta giremeyebilirim günümüz yengemde ona yardıma geçecem beni merak etmeyin olurmu
cnm ben geldim şükür kavuşturana....
oohh halevim hadi gözün aydın,elbiselere izin çıkmışşimdiden güle güle giy kuzum
esincim seni merak ettim bakmaya geldim, iyi bari gelmişsin, netin yokmuş kuzum, sonrada fırsatın olmamış... ayy gördük canm afroditimizi, eşimde bende kız düşünüyoruz emme bakalım bi şehzade gelmesin bizedewalla ilk dr um bişi demezse yaptırmam ondada hayatım, ama yapalım derlersede biz istemiyoruzda denmezki :26: ne etcez bilmiom walla hayatım... şükür testlerin iyi çıkmış, hadi gözün aydın, darısı başımıza inş bitanem
demek pierloti de balayı yapıldı seni seniiii :82:
yemek yiyince düğmelerde açılıomuş artık demek başladın sende kilo almaya kuzum, ah bu sıpalar şişirecekler bizi
sölediğin iyi oldu, merak etmeyiz seni yarın cnm
hoşgeldin cnm, açılmış seninkide hadi gözün aydın, sebep neymiş?
bende esini merak ettim ona bakmaya geldim
ayyy sağol kuzum benim şükürki temiz çıktı testler inşl darısı başına inşl ilk doktorunda yapalım demez 16haftada 3lüyü yaparız der ama o yapalım dersede nasıl yok denirki oda doğru
dur bakalım içimizde doğan çıkıcakı bu sefer çok merak ediyorum kendiminkinin cinsiytni bu kadar merak etmemiştim seninkide benimki gibi inatçı çıkarsa ikili testte öğrenebiliriz belkim gerçi tam 12haftalık olacak görsede söylermi belli olmaz
aaa buarada benim bugünki test sonucunda usg gestasyonel yaşı 17+1yazıyor en doktora gittiğimde 16+3tüm ulturasonda 5gün önde gidiyor benim kuzuma maşallah
ayyy evet canımya yemek yiyince acıyorum düğmeyi valla bebeğimi rahatsız etmek istemiyorum
cnm bu imza yı nasıl ekliyorsun açmışlar cnm ne diyeyim tşk ediyorum alah razı olsun onlardan ben bura olmadan duramıyom....
cnm ben yaptımda yükleyemiyorum nereye ekleyeceğim cnm peki ...amin inş bizimkide güzel çıkar kuşumbakalım yapalım demezse sesimizi çıkarmıcaz bizde, yapalım derse mecbur yaptırcaz napalım... ayy bende çok merak ediyorum, sağlıklı olsun tabi öenmli değil desemde ne yalan söliyim meraktayım bende dr a gittiğimde 9+5 dim ama ultrasonda 10+2 çıktım, bizim sıpalar önden gidiolar maşallahları var kuzum aman aç aç düğmeyi, sıkıştırma fındık kurdumu
güzelim lilypie die bi siteden yapıyoruz bunu, sen bak, yapamazsan ben yaparım sana
ee burası bööle bağımlılık yapıo gelmeyince aklı kalıo insanın
cnm ben yaptımda yükleyemiyorum nereye ekleyeceğim cnm peki ...
amin inş bizimkide güzel çıkar kuşumbakalım yapalım demezse sesimizi çıkarmıcaz bizde, yapalım derse mecbur yaptırcaz napalım... ayy bende çok merak ediyorum, sağlıklı olsun tabi öenmli değil desemde ne yalan söliyim meraktayım bende dr a gittiğimde 9+5 dim ama ultrasonda 10+2 çıktım, bizim sıpalar önden gidiolar maşallahları var kuzum aman aç aç düğmeyi, sıkıştırma fındık kurdumu
güzelim lilypie die bi siteden yapıyoruz bunu, sen bak, yapamazsan ben yaparım sana
ee burası bööle bağımlılık yapıo gelmeyince aklı kalıo insanın
tabi canım sağlıklı olmaları en içten dileğimiz ama cinsiyetide öğrenip onagöre hazırlıyosun kendini kızım oğlum diye sevip konuşuyorsun
ayyy hakkaten bizim sıpalar ulturasonda önde gdiyolar bakalım ada gelsin oda söylesin kesin onunkide önden gidiyordur bizi beklettilerya bunca zaman ama gelişimlerine hızılar demekki maşallahları var allahım korusun hepsni
açıyorum hayatım açıyorum mümkün olduğunca eşofmanlarımla gidiyorum gidebileceğim yere pantolunluysamda açıyorum göbiş çıktı biraz gören daha küçük diyor ama koyacam şimdi nar yine esin koy şu göbişi diyecek aklımda hayatım ilk fırsatta tmm
ben kaçtım hadi iyi akşamlar allaha emanet olun bay............
iyi akşamlar canımben kaçtım hadi iyi akşamlar allaha emanet olun bay............
aman iyi olsunlarda önden gitsinler hayatım..evet ya koy artık şu fotolarıııı
ay esinim yaabenim gözlerim akıo, burnum akıyo o kadar korundum ama hasta oluyorum galiba, ara ara da hapşırıyorum, inş daha kötü olmam :26:
tamam güzelim, iyi geceler, yarın görüşürüz:80:
canım kapmışsın sen şifayı bütün belirtileri veriyor ama dikkat et kendine ilerlemez inşl daha fazla sürekli ılık şeyler içmeye bak sen yarın evdemisin ofise gidiyomusun evdeysen dinlenmeyede çalış canım ıstırahat iyi gelir
walla sanırım hasta oluyorum cnm, erken yatayım diorum dinlenmek için. çünkü yarın ofise gitmem lazım ordan da toplantıya gidicemyorucu bigün olacak yaniii. yavaştan yatayım ben esincim, çok öpüyorum seni , iyi geceler
halevcim kocişinden izin kopmuş elbiseler için çok sevindim canım kızlar bakıp yorumda yapmışlar bende birazdan bakıcam duruyosa çok merak ettim valla hafta sonu ev bakmışsınız ama içinize sinen olmamış inşl bulursunuz caı içinize sinen bütçenize gör bir ev geç olsunda güç olmasın kocişinde gececi olmuş bu ayı tek geçirecen geceleri 16mayısa yıldönümünüzdü dimi canım malesef işten dolayı ayrı geçireceksiniz ama rabbim başka ayrılıklar vermesin çalışıyor işi varya daha ne olsun
kızlar testimizin sonucunu aldk hepinizinde dediği gibi şükürki sonuçumuz temiz düşük risk bu tabiki riski ölçüyor ama riskin düşük olduğunu bilmek tabikide mutlu ediyor darısı inşl öncelikle yıldızın başına çünkü artık o test dönemine girdi hemencecik onu ardından sizin hamiş haberlerniz ve doktor maceralarınız gelsin sabah kalktığımda netimiz yoktu çamaşırım felan vardı onlarla uğraştım sonrada köyden akrabamız gelinine yeşillik felan yollamıştı evi bana yakın onu götürdüm sonra test onucumz derken bu saat oldu işte
yarın sabahta giremeyebilirim günümüz yengemde ona yardıma geçecem beni merak etmeyin olurmu
oohh halevim hadi gözün aydın,elbiselere izin çıkmışşimdiden güle güle giy kuzum
aaa buarada benim bugünki test sonucunda usg gestasyonel yaşı 17+1yazıyor en doktora gittiğimde 16+3tüm ulturasonda 5gün önde gidiyor benim kuzuma maşallah
ayyy evet canımya yemek yiyince acıyorum düğmeyi valla bebeğimi rahatsız etmek istemiyorum
amin inş bizimkide güzel çıkar kuşumbakalım yapalım demezse sesimizi çıkarmıcaz bizde, yapalım derse mecbur yaptırcaz napalım... ayy bende çok merak ediyorum, sağlıklı olsun tabi öenmli değil desemde ne yalan söliyim meraktayım bende dr a gittiğimde 9+5 dim ama ultrasonda 10+2 çıktım, bizim sıpalar önden gidiolar maşallahları var kuzum aman aç aç düğmeyi, sıkıştırma fındık kurdumu
aman iyi olsunlarda önden gitsinler hayatım..evet ya koy artık şu fotolarıııı
ay esinim yaabenim gözlerim akıo, burnum akıyo o kadar korundum ama hasta oluyorum galiba, ara ara da hapşırıyorum, inş daha kötü olmam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?