evet ye mutlakaama 1 kere gittiğimde bizim sıpa uyuyordu o kadarda çikolata yemiştim babası da uyku çikolatadan daha tatlı heralde demişti, sen yine de ye. Evet cnaım fotoğraf işini öğrenmek lazım ben aslında video da istiyorum:26: benden büyükler öyle dedi, birde zıbın alırken satıcılar diyordu tek bunla durmaz bikaç kat daha lazım çok üşürler falan diye:26:
albüme koydum bulabıldığım resmını uzun saclı halını bulamadım bakabılrısınız
ranacım bende merak ettim bulunca mutlaka koy canım , bu arada akşamdan beri fotoğraflara boğdum sizi , birazdan da göbüşün fotosunu koyacağım size, dün akşam eşim çektiemme bacılar siz istediniz bizden fotoları bende koyuyorummm
kızlar bende yemege cıkıyorum gelınce gorurusuz
işte buda sadece göbüşüm
işte buda sadece göbüşüm
tamam canım siz isteyin yeterki koyarız biz hep fotomuzu ama bak benimki pek şımardı böyle içerde tepinip duruyorhahaha sizinki uykucu kuzumbakalım bizimki napcak gidince, yiyim ben yine çikolatamı öyle gideyim, ne olur ne olmaz
koy koy şekerim pek güzel oluyo bakması wallasürekli yenilerini ekle
yer,m ben ooooo koca göbüşüüüü, büyümüş paşamız abi olmuş baksana maşallah ona ve sana
oy maşallah bak böle daha bi koccaman görünüyor paşamızböle içerde takla atıyordur
kızlarrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yine yaaaaaaaaaaaa sabah herkeş burda öğleden sonra sinek avlıyorrrrrrrrrrr
tamam canım siz isteyin yeterki koyarız biz hep fotomuzu ama bak benimki pek şımardı böyle içerde tepinip duruyorbüyüdük tabi teysesi
hakkaten pek şımardı zaten takla atıyordur kesin halevcimteşekkür ederizz
adacım göbüşün çok büyümüş kız tulumda bu kadar farkedılmıyor bol oldugu ıcın badı ıle daha bır belırgın olmus
çok işim varrrrr, çok sık giremiorum, idare edin artık beni şekerler
kuzum halledemedim işlerimi, iyice biriktiler...
ben de muhteşem yüzyılı bıraktım kuşum halvet halvet sıkıntı bastıteşekkür ederim canım inşallah geçer bende sadece muhteşem yüzyılı izliyorum canım birde fatmagülü izliyorum bazen o kadar
O zaman ismiyle yaşasın canım tabikide çok güzelsin hiç moral bozcak bi durum yokmuş bizde hakketten çirkin oldun sandıkmaşallahhhhen uzunumuz senmişsin kızzz maşallah valla ,eşinin de maşallahı var sizin afrodit manken gibi olacak desene uzun uzun bacaklı tam taş hatun ye canım ye afiyet olsun sana bu kadar boyla hiç bişeycik olmaz sana. İlk günlerdeki koku da bişey yapmaz dimi:18: ivet ben hacıyatmaz gibi olcam ama o en miniğinden ayy saol teysesii cicilerimiz bu kadar daha , babannesi de almış bikaç parça bişey emme onlar onun evinde
canım yaa ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim valla moralim yerine geldi , demek bana öyle geliyor dedim artık, canımsınız siz yaaayy canım çıkarttın da demek, dur bakalım takip et sen mutlaka, eğer mideni üşüttün ve çıkarttıysan bi daha mide bulantıı ve kusması olmaz miden rahatlamıştır, emme diğer ihtimali de düşünelim bak şimdi o yüzden ilaç vs. alma bu sürede,
merhaba canım sevdemiz gelmiyor bizlerde çok merak ediyoruz. Göbüşlerde büyüyor şükür, senin küçük paşan da büyümüştür dimi, ne tatlı olmuştur şimdi o.
canım bende sormuştum fazla geldi demişti rana hatta banyo yapacaktım baktım hala geliyor yazmıştı :26: sağoll bitanemm inşallah darısı tez zamanda sizlere olsun topiğimizin nazlı bebişleri de gelsin annecini babacını üzmesinler.Evet canım ya minnacık zıbın falan alırken en küçüğünü veriyorlar ayy bu ne bu çok küçük nasıl olsun diyorum, gülüyorlar bana tabi ilk doğunca küçük olacak büyük almayın diyeCanım isim konusunda sanırım eşimin istediği olacak ,çok istiyor çünkü kıramıyorum onuda, vazgeçmiyor da. Bende esin için bakıyorum güzel isimler olursa aklımda tutuyorum Mesela Kayra ismi var esincim
Valla bende kuzum eşim diyo bukadar sinirlenceksen niye izliyosun diyorum sen de maç izlerken sinirleniyosun ama genede izliyosunay bende o diziyi izlerken pek bi geriliyorum ya sanki içinde yaşıyormuşum gibi ha bire bişeyler söylüyorumaynen nereye bağlayacaklar diye çok merak ediyorum bende, salak ahlaksız adam tecavüz etti yaa
Allah Allah hakkaten madem size aldı niye onda duruyo geldikçe giyer diyemi düşündü hep gitcen hayali kuruyo galübaasen yinede alma ilaç canım bekle bakalım. Ayy sorma alır bana gösterir evine götürür daha 15 gün önce bikaç bişey almış bana gösterdi eşime gösterdi sonra tam götürecekti ki eşim anne sen onu kime aldın eğer bebeğimize aldıysan bizde kalsın dediben şok oldum hani yeriniz yoktur diye ben koyayım demiştim dedi elime verdi yok mok dedim ama zorla aldım artık daha öncede demiştim ya pek öyle samimi değiliz . Önce vermesini isterim çünkü o ne aldıysa ben almam ya da farklı rengini alırım falan , kendi bilir artık:26:
hangi resmi bebem koyarım canım seni mi kırcam
Hee verdim kilo canım ama bu öğlen yediklerimle açığı kapadım. Dimek adet olcan gibi geliyyy hiç düşünme bunları dicem saçma olcak. Testlerin gelmedimi dahagününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr
benim biraz işlerim var onları halledecem ama arada sizleride yoklicam sakına çok yazmayın küserimbu arada bu sabah ateşim nedense 37,1 çıktı yaaaaaaaaaa ben bu işten bişi anlamadım ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım falan yok ama hayır olsun napalım
Ranacım yok kız son aldığım iki elbise için kocişimi zor ikna ettim sağolsun kırmadı beni belki ona bişiler almaya gidersek o arada kendime de çıkarabilirim, bu arada geçmiş olsun kuzum böööö yapmışsın umarım tekrarlamaz da bian önce miden iyileşir canım
Narcım kilo vermişsin aferim bacıma böle devam et bakemve yeni yazın gerçektende güzel olmuş
Adacım hoşgelmişsin sende canım
Aman sorma şekerim kuluçka makinası gibi hatun zırt pırt dikiliyo milletin karşısına gebeeeem diye deli ediyo benimuhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorumçok sürekli takip etmiyorum gerçi
Ay hakkat ayol şu bebişin erkek olması üzerinde de dursak biraz diyorum sonra çok fena yapcek bizi erkek olursagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller
günaydın kuzum, koycem fotoları inş, ivit en uzun ben çıktım yahuuuubelli oluyo walla yawrum yaa, yiyince belli oluyooo...
aaa demek kustun, neyin var sebib yahuu, hamilesinde üstüne mi gördün acepama adetimde normal demiştin :26: kafamı karıştırdım walla heeeeee
hoşgeldin canım, evet göbekler büyüyo, ama maalesef marttan beri çıkaramadık hamiş, inş bu aya çıkaracazsen nasılsın , miniklerin nası ??? sevde maalesef gelmio kuzum, bizde meraktayız
günaydınnnn kuzummmmm, evet kalın sülün oldum bensen nasılsın
ivit biz accık sulak yerde büyümüşüz yawrumayy afrodit dioz emme ne olcek acaba çook merak ediommmm taş maş dioz, erkekse benimde üstüme işicek sanırım artık al cicileri babannesinin evinden eşin ne iyi etmiş ööle demekle... ayy hiç de hacıyatmaz gibi değilsin kuzum, maşallahın var
ya ben eşinin istediği ismi hatırlayamadım :26:
günaydın halevim, demek işlerin var, küsme kuzum, az yazarızama geç kalma canım emi
Heee şimdi belli oldu bu kızın kusmaları yaramaz çocuklar gibi elinden dondurma düşmüyo demek. Sorma güzelim sen ben halev çok fena buldumcuk olcaz diyim bak sana bi gelsinler sağır sultana göndercez resimlerigünaydın canım bekiyoruz valla dort gozle resımlerını aaa benım olcak herseyını koyarım valla
yok ya hamıle olabılecegımı sanmıyorum ama esım aradı bıraz once nasıl oldun dıye dedım hala mıdem bıraz tuhaf tabi diyor yersen oyle soğuk soğuk dondurmaları oyle olur ıste dıyor
Aaa 6,5 ta Arıcak kadar nesi varmış kayınvalidenin geçmiş olsun kuzum. Sorma yaa ne siz hamişler hürremin doğurmasına yetişebilirsiniz ne de biz hamile kalmasına. Sülüman diye diye götürdü işi.günaydın canlarım hayırlı günler olsun
tabi canım alır almaz koyarım inşl oğluşumun şimdilik sadece battaniyesi var
iyiyyiz hayatım sen nasılsın büyüdü büyüdü göbişler
ama yeni bebiş gelmedi malesef bekliyoruz hevesle sen naptın oğluşun nasıl sevdeden bizde haber alamıyoruz meraktayız
canım sabah çıkarmışsın geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir
ayyy o dizi benide fıtık ediyor izlerken çok söylniyorum kızıyorum diye eşim izlememi istemiyor durduk yeer kendimi sirie koyuyormuşum bebeğide sinirlendiriyomuşumdiziymiş o ama elimde değil napim başka kanallarıda gezerek izliyorum sürekli izleyince yüreğim sıkılıyor çünkü
eşinde tam yapmış canım sanırım aldıklarını bohça yapıp doğuma yakın getirecektir canım çünkü benim kayınvaldemde şunları şunlar ben alacam sen bunları çok fazla alma sadece çok beğendiğin olursa al çok küçüğede gitmeyiz hediyede çok gelir dedi ama dediğin gibi verse baştan sende ne alacağını bilirsin benimki vermezse ben söylerim yada en azından hepsine bakayımda ona göre eksiğimi alayım derim
canım kolay gelsin arada gel bak şaşı olursun yoksa hiç belli olmuyor sağımız solumuz
demek ateşin yükseldi ayy ne demek acaba yaa iyice işkillendik
yok kuzu ne uyuması ya sabahın 6.30kayınvaldem aradı senin doktordan randevu alabilirmisin bugğn için kötüyüm dedi eşimde yanımda neyin var diyede soramadım tmm alırım dedim deminden beri onunla uğraşıyorum ama alamadım bugüne önümüzdeki haftadan önce vermiyolar çok yoğunmuş araya hastanedeki arkadaşımı soktu ama o bile alamadıysa gerçekten çok kalabalık bu hafta
ayy bende izliyorum hakkaten çok hızlı ilerliyor geçen eşime diyorumki hürremle ilkine birlikte hamile kaldık o doğurdu 3.ye hamile daha ben duruyorum dedim gülüyor
adacım sağol canım bizim içinde isim bakıyomuşsun ama bizim isimde sanırım belli oldu gibi dediğin gibi benimd eeşim istiyor kıyamıyorumda kaldıki benimde çok içime sindi ısındım eray kaan koyacaz sankim
Aynen yaaa Osman benim aşkım yaa hele dünkü bölümde top oynarken bir düşüşü vardı allahım nası tatlı ciddi ciddi düştü gülüyo bide.hahaha hakkaten hürrem 3.ye doğurdu, biz hala aynı yerdeyiz....bende öyle bir geçer zamankiyi osman için izliorum, çook tatlıııııı
ayy bende hergün yiyorum dondurmaya arkadaşlara sordum şimdi foto mak varmı die onlarda da yokmuş...ama ayarlıcam merak etmeyin, napcaksınız benim sivilceli suratımı görüp olmazsa yüzden aşağısını çeker koyarım
yaaa yiyemiorum esinnn, ceviz çok yağlı gelio bana, tiksiniyorum ama badem atıştırıyorum aklıma geldikçe.. aliyim bari ofise koyayım, yerim hergün aklıma gelirse, gelmezse sen hatırlat
Aaaa daha ne kadar kilo alcan kızz gayet güzel kilon sonra bebek gidince o kilolarla baş başa kalıyo kadınlar böyle söyle sen eşineayy canım senin de baya gecikti adetin tamam geç geliyordu hep emme bu sefer hep uzun gibi geldi bana :26: hadi hayırlısı testlerin ne zaman glecek gelsede yapsan
işte canım bilmiyorum ki eşim öyle dediği için en son aldığını verdi. Siyah beyaz farkında olmadan çekilen fotoyu diyosun sanırım sen,dur yükliyim
öyle canım da hakkaten pek hızlılar
ayy seninkide işer artıkbakalım seninki yanıltacakmı bizi, evet benim söyleyemediklerimi eşim söylüyor pek sivri dillidir zaten ne düşünüyorsa pat söyleyiverir ayy şekerim teşekkür ederm son halimi görünce de hala maşallahın var diyecekmisin bakalım bu arada drumla konuşmuş dün eşim slm söylemiş ada yiyor dimi bak kilo alsın demiş:26: dedim daha ne yiyim ya bu adam beni niye zayıf görüyor acaba, oğlumu besleyemem diyemi korkuyorki:26: eşimin istediği isim Alperen canım. Taa 7 yıl öncesi derdi hep.
nesi var acaba kayınvalidenin geçmiş olsun cnaım, tabi ya alır almaz koy sende görelim cicileri. Tabi sanırım doğuma yakın getiririm diye düşünüyor gösteriyor ama unutur da aynı tarz alırım diye düşünüyorum bende:26: birde yıkanacak ütülenecek vs. zaten o zamana kadar getirmezse derim anne yıkayacağım da getir istersen diye:26: demek eray kaan düşünüyorsunuz canım adıyla yaşasın inşallah içinize sindiyse en önemlisi de o zaten.
Ayy izleme canım öyle dizi sende bende sinir olduğum zaman eşim değiştirir hemen
Evettt doğum fotoğrafçısı çok iyi fikir de benim eşim pek sıcak bakmıyo ama bebek olunca ister bence ikna ederim ben onubenimde hep başından beri kız geçiyor bakalım senin afrodit şaşırtacakmı bizi. Ayy ben istiyorum doğum fotoğrafçısııııı, onsuz olurmu dimi yaa, ama öyle uzunca bi araştırma yapmadım burda bikaç yer yapıyormuş sonra fotoğrafçı arkadaşlarımız da var biz yaparız demişlerdi, emme normal doğum yaparsam eşimden başkasını yanımda istemem ki benim o halimi görsünler pek istemiyorum:26: nasıl olacak o zaman:26: alırım kuzum hele bi yıkama ütüleme zamanı gelsin isterim artık o zaman.
Ranacım düğün fotomu koydum canım onu mu soruyordun güzelim ? birde osmana benzeyen çocuğu buraya koymadınmı göremedim de :26:
Valla şekerim beni gerdi senin bu adetin kan testimi yaptırsan ne ateşin de bi alem bi siprizmi olcak yoksammmyaaaaaaaaaaa dimiyommu ben size çok yazışmayın diyeeeeeeeeeeeeeee küstüm iştemektubumuda kesiveyommmmmmmmmmmm
işlerim bitmedi daha bi yandan yazıp bi yandan sizleri okuveriyom canlarım o yüzden işleri bitiremedim öğleden sonraya kaldı banane yaaaaaaaaaa
canlarım 1,5 ay geçti adetimin üzerinden ateşimde neden böle anlamadım sapıtıverdi uyuz zaten her yıl muhakkak 1 ay olmama gibi durumlarım oluyor benim hep not etmişimdir tarihlerineyse artık beklicez yapcek bişi yok ki
Aaa çikolatanın öyle bir etkisimi varmış ayy hamiş olunca her şeyi biliyor olcaz sayenizdeevet ye mutlakaama 1 kere gittiğimde bizim sıpa uyuyordu o kadarda çikolata yemiştim babası da uyku çikolatadan daha tatlı heralde demişti, sen yine de ye. Evet cnaım fotoğraf işini öğrenmek lazım ben aslında video da istiyorum:26: benden büyükler öyle dedi, birde zıbın alırken satıcılar diyordu tek bunla durmaz bikaç kat daha lazım çok üşürler falan diye:26:
işte buda sadece göbüşüm
ee nereye kayboldunuz hepinizin mi işi çıktıRanacım resimleri kaldırdın sanırım tekrar bakmıştım göremedim:26: 2 bebek de farklı dimi ?
Yıldızcım sen bebek odası yapacakmısınız demişsin güzelim atlamışım o anda, bizim ev 3 odalı canım paramız o kadarına yetmişti öyle almıştık , eğer bikaç seneye daha büyük bi eve geçemezsek oturma odamı bozuk çocuk odası yapacağım,o zamana kadar da yatak odamın bi kenarını ayarlayacağım zaten park yatak düşünüyoruz kolay olur diye, hani perdesi halısını falan almayacağım ama elimden geldiği kadar bişeyler yapacağım nasipse:26:
kızlarrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yine yaaaaaaaaaaaa sabah herkeş burda öğleden sonra sinek avlıyorrrrrrrrrrr
tabi teysesi kocaman oldu artık paşam ,evet canım badilerle daha belirgin oluyorsıramızı sizlere veriyoruz zatenn sizin göbüşlerini de sırayla göreceğiz inşalalhh
ee nereye kayboldunuz hepinizin mi işi çıktıRanacım resimleri kaldırdın sanırım tekrar bakmıştım göremedim:26: 2 bebek de farklı dimi ?
Yıldızcım sen bebek odası yapacakmısınız demişsin güzelim atlamışım o anda, bizim ev 3 odalı canım paramız o kadarına yetmişti öyle almıştık , eğer bikaç seneye daha büyük bi eve geçemezsek oturma odamı bozuk çocuk odası yapacağım,o zamana kadar da yatak odamın bi kenarını ayarlayacağım zaten park yatak düşünüyoruz kolay olur diye, hani perdesi halısını falan almayacağım ama elimden geldiği kadar bişeyler yapacağım nasipse:26:
ayy narım yaa çok güldüm yazdıklarına valla, sorma eşimde ordan öğrenmiş bizim ne zaman halvet diye başıma dikiliyorAmannn iyi ki gittik hee destan olmuş gene nası okucam ben bunları uykum var zati gözlerim yaniyyy
ben de muhteşem yüzyılı bıraktım kuşum halvet halvet sıkıntı bastı
O zaman ismiyle yaşasın canım tabikide çok güzelsin hiç moral bozcak bi durum yokmuş bizde hakketten çirkin oldun sandık
Valla bende kuzum eşim diyo bukadar sinirlenceksen niye izliyosun diyorum sen de maç izlerken sinirleniyosun ama genede izliyosun
Allah Allah hakkaten madem size aldı niye onda duruyo geldikçe giyer diyemi düşündü hep gitcen hayali kuruyo galübaa
Hee verdim kilo canım ama bu öğlen yediklerimle açığı kapadım. Dimek adet olcan gibi geliyyy hiç düşünme bunları dicem saçma olcak. Testlerin gelmedimi daha
Aman sorma şekerim kuluçka makinası gibi hatun zırt pırt dikiliyo milletin karşısına gebeeeem diye deli ediyo beni
Ay hakkat ayol şu bebişin erkek olması üzerinde de dursak biraz diyorum sonra çok fena yapcek bizi erkek olursa
Heee şimdi belli oldu bu kızın kusmaları yaramaz çocuklar gibi elinden dondurma düşmüyo demek. Sorma güzelim sen ben halev çok fena buldumcuk olcaz diyim bak sana bi gelsinler sağır sultana göndercez resimleri
Aaa 6,5 ta Arıcak kadar nesi varmış kayınvalidenin geçmiş olsun kuzum. Sorma yaa ne siz hamişler hürremin doğurmasına yetişebilirsiniz ne de biz hamile kalmasına. Sülüman diye diye götürdü işi.
Aynen yaaa Osman benim aşkım yaa hele dünkü bölümde top oynarken bir düşüşü vardı allahım nası tatlı ciddi ciddi düştü gülüyo bide.
Aaa ceviz yemeden olmaz valla gelir kendi elceğizlerimle yediririm
Aaaa daha ne kadar kilo alcan kızz gayet güzel kilon sonra bebek gidince o kilolarla baş başa kalıyo kadınlar böyle söyle sen eşine
Evettt doğum fotoğrafçısı çok iyi fikir de benim eşim pek sıcak bakmıyo ama bebek olunca ister bence ikna ederim ben onu
Valla şekerim beni gerdi senin bu adetin kan testimi yaptırsan ne ateşin de bi alem bi siprizmi olcak yoksammm
Aaa çikolatanın öyle bir etkisimi varmış ayy hamiş olunca her şeyi biliyor olcaz sayenizde
Ayy maşallah canım benim ne güzel göbüşünnn oğlunda taklalar atıyo hakkaten kesin şov yapıyo bize. Allahım hepimize nasip etsin
inşallah kuzumm Rabbim herkese nasip etsin, şükür şimdilik yetiyor ama paşamız gelince odasını ayırmak lazım:26: bi süre herkes yatak odasında idare ediyor zaten bebeği tek yatırmıyorlar ya da ben ayrı yatıran görmedim :26:ben burdayım Adacım işleri bitirdim internette dolanayrum daaaaaaa
bencede park yatak en iyisi kuzum inşallah daha büyük bi ev aldığınızda paşaya ayrı bi oda yaparsınız şindilik idare edin nolcek zaten
ayyy evet yaa öğlede sonra herkesın ıslerı cogalıyor sanırım benımde oyle oluyor hep araya plansız ısler gırıyor sınır oluyorum
inşallah canım inşallah
evet kaldırdım resimleri farklı bebeklerdı canım
ayyy bizim evimizde 2+1 ama bızım evımız cok bıcımsız yanı 2 odam uzun ve dar yatak odam ve mutfagım bır tek kare o yuzden benım cocuk odası yapabılecek yerım yok zaten tek ıstedıgım bebegımız olunca yenı bır eve tasınmak ınsallah allah nasıp ederse yada bu evımızı kıraya verıp bızde baska eve kıraya gecmek ıstıyorum ama neyse bakalım zaman ne gosterecek
bızım cocuk olursa yatak odasında sıkısacak bızımle yanı
yavrularrrrrrrrrr testlerim geldiiiiiiiiii emme kendimi hazır hissedersem yapıcam testi tamam mı üstelemek yok bakarsınız gece kırmızılar el sallayıverir belli olmassssssssssss
yavrularrrrrrrrrr testlerim geldiiiiiiiiii emme kendimi hazır hissedersem yapıcam testi tamam mı üstelemek yok bakarsınız gece kırmızılar el sallayıverir belli olmassssssssssss
Amannn iyi ki gittik hee destan olmuş gene nası okucam ben bunları uykum var zati gözlerim yaniyyy
Hee verdim kilo canım ama bu öğlen yediklerimle açığı kapadım. Dimek adet olcan gibi geliyyy hiç düşünme bunları dicem saçma olcak. Testlerin gelmedimi daha
Valla şekerim beni gerdi senin bu adetin kan testimi yaptırsan ne ateşin de bi alem bi siprizmi olcak yoksammm
öylemii hadi gözün aydınnee tamam üstelemeyelim deee ne zaman hazır hissedeceksin yarınmı yapıyorsun o zamannn
tamam canım ne zaman ıstersen o zaman yap
bizimki bu akşam bana test yaptırır zaten kesin senden çnce ben yaparım testi halevcım o sanıyorkı sımdı onu kandırıyorum (gercı oyle huylarım vardır) hamıleyımde daha sonra soyleyecegım sanır testı gormek ıster bende yaparım gorur tek cızgıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?