Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hahaha sizinki uykucu kuzum bakalım bizimki napcak gidince, yiyim ben yine çikolatamı öyle gideyim, ne olur ne olmaz

albüme koydum bulabıldığım resmını uzun saclı halını bulamadım bakabılrısınız

oyy maşallah ikiside pek tatlılar

koy koy şekerim pek güzel oluyo bakması walla sürekli yenilerini ekle

kızlar bende yemege cıkıyorum gelınce gorurusuz

afiyet olsun hayatım :79: bende çıkıcam birazdan yemeğe, fırsatım olmadı daha , çok acıktım, gurul gurul yapıo içerde

işte buda sadece göbüşüm

yer,m ben ooooo koca göbüşüüüü , büyümüş paşamız abi olmuş baksana maşallah ona ve sana

kızlarrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yine yaaaaaaaaaaaa sabah herkeş burda öğleden sonra sinek avlıyorrrrrrrrrrr

tamam canım siz isteyin yeterki koyarız biz hep fotomuzu ama bak benimki pek şımardı böyle içerde tepinip duruyor büyüdük tabi teysesi
oy maşallah bak böle daha bi koccaman görünüyor paşamız böle içerde takla atıyordur

hakkaten pek şımardı zaten takla atıyordur kesin halevcim teşekkür ederizz

çok işim varrrrr, çok sık giremiorum, idare edin artık beni şekerler

kızlarrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yine yaaaaaaaaaaaa sabah herkeş burda öğleden sonra sinek avlıyorrrrrrrrrrr

kuzum halledemedim işlerimi, iyice biriktiler...

mutlu oldu ona iltifat edince, ondan tepiniyodur annesi

adacım göbüşün çok büyümüş kız tulumda bu kadar farkedılmıyor bol oldugu ıcın badı ıle daha bır belırgın olmus

tabi teysesi kocaman oldu artık paşam ,evet canım badilerle daha belirgin oluyor sıramızı sizlere veriyoruz zatenn sizin göbüşlerini de sırayla göreceğiz inşalalhh

ee nereye kayboldunuz hepinizin mi işi çıktı Ranacım resimleri kaldırdın sanırım tekrar bakmıştım göremedim:26: 2 bebek de farklı dimi ?

Yıldızcım sen bebek odası yapacakmısınız demişsin güzelim atlamışım o anda, bizim ev 3 odalı canım paramız o kadarına yetmişti öyle almıştık , eğer bikaç seneye daha büyük bi eve geçemezsek oturma odamı bozuk çocuk odası yapacağım,o zamana kadar da yatak odamın bi kenarını ayarlayacağım zaten park yatak düşünüyoruz kolay olur diye, hani perdesi halısını falan almayacağım ama elimden geldiği kadar bişeyler yapacağım nasipse:26:

Amannn iyi ki gittik hee destan olmuş gene nası okucam ben bunları uykum var zati gözlerim yaniyyy

teşekkür ederim canım inşallah geçer bende sadece muhteşem yüzyılı izliyorum canım birde fatmagülü izliyorum bazen o kadar
ben de muhteşem yüzyılı bıraktım kuşum halvet halvet sıkıntı bastı
O zaman ismiyle yaşasın canım tabikide çok güzelsin hiç moral bozcak bi durum yokmuş bizde hakketten çirkin oldun sandık
ay bende o diziyi izlerken pek bi geriliyorum ya sanki içinde yaşıyormuşum gibi ha bire bişeyler söylüyorum aynen nereye bağlayacaklar diye çok merak ediyorum bende, salak ahlaksız adam tecavüz etti yaa
Valla bende kuzum eşim diyo bukadar sinirlenceksen niye izliyosun diyorum sen de maç izlerken sinirleniyosun ama genede izliyosun
Allah Allah hakkaten madem size aldı niye onda duruyo geldikçe giyer diyemi düşündü hep gitcen hayali kuruyo galübaa
Hee verdim kilo canım ama bu öğlen yediklerimle açığı kapadım. Dimek adet olcan gibi geliyyy hiç düşünme bunları dicem saçma olcak. Testlerin gelmedimi daha
muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorum çok sürekli takip etmiyorum gerçi
Aman sorma şekerim kuluçka makinası gibi hatun zırt pırt dikiliyo milletin karşısına gebeeeem diye deli ediyo beni
Ay hakkat ayol şu bebişin erkek olması üzerinde de dursak biraz diyorum sonra çok fena yapcek bizi erkek olursa

Heee şimdi belli oldu bu kızın kusmaları yaramaz çocuklar gibi elinden dondurma düşmüyo demek. Sorma güzelim sen ben halev çok fena buldumcuk olcaz diyim bak sana bi gelsinler sağır sultana göndercez resimleri
Aaa 6,5 ta Arıcak kadar nesi varmış kayınvalidenin geçmiş olsun kuzum. Sorma yaa ne siz hamişler hürremin doğurmasına yetişebilirsiniz ne de biz hamile kalmasına. Sülüman diye diye götürdü işi.

Aynen yaaa Osman benim aşkım yaa hele dünkü bölümde top oynarken bir düşüşü vardı allahım nası tatlı ciddi ciddi düştü gülüyo bide.
Aaa ceviz yemeden olmaz valla gelir kendi elceğizlerimle yediririm

Aaaa daha ne kadar kilo alcan kızz gayet güzel kilon sonra bebek gidince o kilolarla baş başa kalıyo kadınlar böyle söyle sen eşine
Evettt doğum fotoğrafçısı çok iyi fikir de benim eşim pek sıcak bakmıyo ama bebek olunca ister bence ikna ederim ben onu
Valla şekerim beni gerdi senin bu adetin kan testimi yaptırsan ne ateşin de bi alem bi siprizmi olcak yoksammm

Aaa çikolatanın öyle bir etkisimi varmış ayy hamiş olunca her şeyi biliyor olcaz sayenizde
işte buda sadece göbüşüm

Ayy maşallah canım benim ne güzel göbüşünnn oğlunda taklalar atıyo hakkaten kesin şov yapıyo bize. Allahım hepimize nasip etsin

ben burdayım Adacım işleri bitirdim internette dolanayrum daaaaaaa

bencede park yatak en iyisi kuzum inşallah daha büyük bi ev aldığınızda paşaya ayrı bi oda yaparsınız şindilik idare edin nolcek zaten

ayyy evet yaa öğlede sonra herkesın ıslerı cogalıyor sanırım benımde oyle oluyor hep araya plansız ısler gırıyor sınır oluyorum

tabi teysesi kocaman oldu artık paşam ,evet canım badilerle daha belirgin oluyor sıramızı sizlere veriyoruz zatenn sizin göbüşlerini de sırayla göreceğiz inşalalhh

inşallah canım inşallah

evet kaldırdım resimleri farklı bebeklerdı canım
ayyy bizim evimizde 2+1 ama bızım evımız cok bıcımsız yanı 2 odam uzun ve dar yatak odam ve mutfagım bır tek kare o yuzden benım cocuk odası yapabılecek yerım yok zaten tek ıstedıgım bebegımız olunca yenı bır eve tasınmak ınsallah allah nasıp ederse yada bu evımızı kıraya verıp bızde baska eve kıraya gecmek ıstıyorum ama neyse bakalım zaman ne gosterecek
bızım cocuk olursa yatak odasında sıkısacak bızımle yanı

narcım evet dondurmadan oldu sanırım sımıde atesım cıktı yaa hasta oldum ıyıce hemen eve gıeyımde yatayım dıyoum bakalım bugunde gene spor gunuydu sozde ama gene kaldı
ayyy fotoğrafcı ısı ıcın sen ıkna edersın kocanı
ayyy evet herkese gonderırız resımlerı yeterkı gelsınler bız ultrason resımlerınden baslarız

esincimay yazacagım yazacagım unutuyorum ıslerden kayınvalıden ıcın gecmıs olsun nesı varmıs?
sen onun ıslerıyle ugrasıyorsun herhalde yoksun ortada

yavrularrrrrrrrrr testlerim geldiiiiiiiiii emme kendimi hazır hissedersem yapıcam testi tamam mı üstelemek yok bakarsınız gece kırmızılar el sallayıverir belli olmassssssssssss

ayy narım yaa çok güldüm yazdıklarına valla, sorma eşimde ordan öğrenmiş bizim ne zaman halvet diye başıma dikiliyor ayy canım ya valla moral verdiniz hee çok sağol güzel arkadaşlarım benim, ilk kez kendimi böyle görünce çirkinleştim sandım ayyy süper benzetme valla kızz sen boşuna avukat olmamışsın he dimi ya onlarda maç izlerken sinirlenip bağırıp çağırıyorlar sen koçişi de kandırırsın fotoğraf işi için canım hiç sorun değil o senin için evet canım çikolatanın öyle etkisi varmış aslında bütün tatlılarda bebekler hareketlenirmiş bütün bilgilerimizi paylaşırız biteanem sizler ve kıymetli bebişleri için canım hakkaten dün akşamda öyle oldu bugünde pek şımardı kendisini görüyorsunuz sandı bebem heralde
ben burdayım Adacım işleri bitirdim internette dolanayrum daaaaaaa

bencede park yatak en iyisi kuzum inşallah daha büyük bi ev aldığınızda paşaya ayrı bi oda yaparsınız şindilik idare edin nolcek zaten
inşallah kuzumm Rabbim herkese nasip etsin, şükür şimdilik yetiyor ama paşamız gelince odasını ayırmak lazım:26: bi süre herkes yatak odasında idare ediyor zaten bebeği tek yatırmıyorlar ya da ben ayrı yatıran görmedim :26:

yumuk yumuk pek tatlıydı maşallahh ikisine de. İnşallh canım Rabbim gönlünüze göre versin bebiş gelince sizde başka eve geçersiniz. Evimi seviyorum aslında ama 1 odamız eksik işte bakalım nasibimizde ne varsa öyle olacak artık, bikaç sene sonra satıp 4 odalı ev istiyoruz bizde ama bakalım duurmlar neyi gösterecek. Bisüre idare eder yanımız da da sonrası için şart:26:

yavrularrrrrrrrrr testlerim geldiiiiiiiiii emme kendimi hazır hissedersem yapıcam testi tamam mı üstelemek yok bakarsınız gece kırmızılar el sallayıverir belli olmassssssssssss

öylemii hadi gözün aydınnee tamam üstelemeyelim deee ne zaman hazır hissedeceksin yarınmı yapıyorsun o zamannn

yaaaaaaaaa bisi bırakırsan böleeeeeeeee şaşı oluysun işte

aferin verdiklerini telafi edip geri aldın dimek olmassssssss geri almak yok himmen yolluyorsun o aldıklarını

valla kuzum seni mi beni mi gerdi bu adet yaaaaaaaaaa sen düşün artık, testlerim geldi kuzum ne zaman hazır hissedersem yapacam belki yarın ki ateşimin ölçüsüne göre yapar ya da yapmam düşünüçezzzzzzz belki de adetim gelicek hiç belli olmassssssssss

öylemii hadi gözün aydınnee tamam üstelemeyelim deee ne zaman hazır hissedeceksin yarınmı yapıyorsun o zamannn

bilmem ki kuzum ateşimin ölçüsüne göre yada kırmızılarımın halen gelmeme gibi durumu olursa ona göre yaparım belkim

tamam canım ne zaman ıstersen o zaman yap

sağol Ranacım bakacaz artıkın durumlara göre

bizimki bu akşam bana test yaptırır zaten kesin senden çnce ben yaparım testi halevcım o sanıyorkı sımdı onu kandırıyorum (gercı oyle huylarım vardır) hamıleyımde daha sonra soyleyecegım sanır testı gormek ıster bende yaparım gorur tek cızgıyı

yap kuzum yap nolcek bizimde içimiz rahatlar

canlarım ben çıkayım artıkın hazırlanacam havada yağışlı kap kara oluverdi haydin sizlere iyi akşamlar akşama belkim girebilirim öptüm hepicinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…