bende hep düşünmüşümdür canım, bebek çıkana kadar içerde olmuyormu fotoğrafçı:26:hani ağladığımı çığlıklarımı duymayacaklarmı :26: eşiminde bi akrabası var 2 yaşında kızları özel hastanede yapmış hemşirenin birine kamera vermişler o çekmiş sezaryan olmuş zaten ayy her karesini çekmişler çok hoşuma gitmişti, bebeği giydirirken falanwalla ben hamile kalmadan önceden beri düşündüğüm ve istediğim bişi canım yaaa, onlar bebek çıktıktan sonra çekim yapıolar hayatım, o şekilde pek görmezler seni, doğar doğmaz görüntü alıyolarya rahatsız olmazsın bence, benm bi arkadaşımın arkadaşı doğum fotoğrafçısı, ben şimdilik onu düşünüyorum bakalım, bi aksilik olmazsa...çok güzel bişi bence
Kızlar işim var biraz açık ama yazamadım bitiriyim gelcem öğleden sonra
pardon cnaım doğru rana demişti, ben sende koyacaksın sandım :26: dimi ya ben görmeden olmassbi süre sonra geçiyor sivilceler canım merak etme, evt sende stokla canım bebişler için şart. Bende beyaz pek yemem , ama acıkınca yiyorum normal çikolata
yaaaaaaaaaaa dimiyommu ben size çok yazışmayın diyeeeeeeeeeeeeeee küstüm iştemektubumuda kesiveyommmmmmmmmmmm
işlerim bitmedi daha bi yandan yazıp bi yandan sizleri okuveriyom canlarım o yüzden işleri bitiremedim öğleden sonraya kaldı banane yaaaaaaaaaa
canlarım 1,5 ay geçti adetimin üzerinden ateşimde neden böle anlamadım sapıtıverdi uyuz zaten her yıl muhakkak 1 ay olmama gibi durumlarım oluyor benim hep not etmişimdir tarihlerineyse artık beklicez yapcek bişi yok ki
bende hep düşünmüşümdür canım, bebek çıkana kadar içerde olmuyormu fotoğrafçı:26:hani ağladığımı çığlıklarımı duymayacaklarmı :26: eşiminde bi akrabası var 2 yaşında kızları özel hastanede yapmış hemşirenin birine kamera vermişler o çekmiş sezaryan olmuş zaten ayy her karesini çekmişler çok hoşuma gitmişti, bebeği giydirirken falan
cabuk gel canım yaa kayboldu herkes, esinn, rana ,halev nerdesinizzz
arkadaşlar ben ebeyim başımdan ocak ayında bir düşük geçti şuan doktor kontrolune başladım aranızda gebe var mı?
arkadaşlar ben ebeyim başımdan ocak ayında bir düşük geçti şuan doktor kontrolune başladım aranızda gebe var mı?
evet canım doğru çikolata yiyince daha hareketli oluyormuş bebekler,sende ye mutlaka , geçer canım başlarda benimde çok sivilcem olmuştu. Ay araştırmak lazım hakketn kuzum ya, ben içerde oluyorlar o anda bebek doğunca çekim yapıyorlar biliyordum da,ondan dedim ee dışarda olsalar dr çağırıyormu bebek doğdu gelin diye o sürede bebek ellerinde mi bekliyorki, hemen temizleyip giydiriyorlar ya canım üşüyormuş bebekler doğunca:26:tamam cnm çabuk hallet gel
inş geçsin artık adacım yaaa, sıkıldım walla, çok kötü görünüyolar
ya bide ne sorcam sana, ultrasona girmeden çikolata yiyin diolar, bebek hareketli oluyomuş, doğrumu???
yaaa salla işi, takıl bize hayatını yaşaaaasapıttı iyice senin adet, ee gelmezse ne zaman kan testi yapıcan kuzum
walla o kadarını hiç bilmiorum cnm ama benm bildiğim bebek çıktıktan sonra çekim yapabiliolar içerde, ama o sürede içerde duruyolar mı inan bilmiorum, araştıralım bakalım
evet herkes nerde bakiyimmmmmmm :82:
hoşgeldin canım Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah,
aramızda 3 hamiş var
hoşbulduk benim işim size göre biraz daha zor bu mesleğin içinde oldugum için hamişlere de allah yardımcısı olsun dıyorum sende bişi var mı?
yaa benm yüzüm hala geçmedi, giderek de artıyo sivilceler, ondan çok moralim bozuluyoone zaman düzelecek bilmiyorum, ilaç da kullanamıyorum, o yüzden yaniii...
nereye koyacan canım, buraya albümemi? face emi?
ayy benimde içimden hep kız geçio, ööle olcakmış gibi geliyo ama bakalım kısmetimize ne çıkacak markası ne olacakaa maşallah fıstık gibisim kuşum eminim doğum zamanıda bööle olacaksın.
yaa bide ne sorucam doğum fotoğrafçısı ile ilgili ne düşünüyosunuz, ben bayağı ilgileniyorum bu konuylave bi aksilik olmazsa istiyorumda... anammm senin dr da takmış kilona zaten yiyiyosun daha ne yapcan hah tamam hatırladım alpereni şimdi kuzum
aa al kaynanandan kıyafetleri bırakma ondayıkar ütüler koyarsın. oda yapcakmısınız bebeğe? esin bu sorum senin içinde geçerli
esinim demek sizinde eray kaan, maşallah o da pek güzelmişbenimkide afroditttt
kayınvalidenin nesi varmış? unuttum sormayı...
halevim sana da yazmayı unuttum ateş almış başını gidio, kaç gün oldu şimdi senin???
benimde hep başından beri kız geçiyor bakalım senin afrodit şaşırtacakmı bizi. Ayy ben istiyorum doğum fotoğrafçısııııı, onsuz olurmu dimi yaa, ama öyle uzunca bi araştırma yapmadım burda bikaç yer yapıyormuş sonra fotoğrafçı arkadaşlarımız da var biz yaparız demişlerdi, emme normal doğum yaparsam eşimden başkasını yanımda istemem ki benim o halimi görsünler pek istemiyorum:26: nasıl olacak o zaman:26: alırım kuzum hele bi yıkama ütüleme zamanı gelsin isterim artık o zaman.
Ranacım düğün fotomu koydum canım onu mu soruyordun güzelim ? birde osmana benzeyen çocuğu buraya koymadınmı göremedim de :26:
yaaaaaaaaaaa dimiyommu ben size çok yazışmayın diyeeeeeeeeeeeeeee küstüm iştemektubumuda kesiveyommmmmmmmmmmm
işlerim bitmedi daha bi yandan yazıp bi yandan sizleri okuveriyom canlarım o yüzden işleri bitiremedim öğleden sonraya kaldı banane yaaaaaaaaaa
canlarım 1,5 ay geçti adetimin üzerinden ateşimde neden böle anlamadım sapıtıverdi uyuz zaten her yıl muhakkak 1 ay olmama gibi durumlarım oluyor benim hep not etmişimdir tarihlerineyse artık beklicez yapcek bişi yok ki
evet canım doğru çikolata yiyince daha hareketli oluyormuş bebekler,sende ye mutlaka , geçer canım başlarda benimde çok sivilcem olmuştu. Ay araştırmak lazım hakketn kuzum ya, ben içerde oluyorlar o anda bebek doğunca çekim yapıyorlar biliyordum da,ondan dedim ee dışarda olsalar dr çağırıyormu bebek doğdu gelin diye o sürede bebek ellerinde mi bekliyorki, hemen temizleyip giydiriyorlar ya canım üşüyormuş bebekler doğunca:26:
düzelir canım merak etme burdaki albüme koyacağım ama burda resmi yokmuş arkadasımın faceınde var koymaya caısacagım burdakı albume canım
benim eşimde çok istiyor fotoğrafçıyı bizim de bir arkadaş var sanırım çeker güzel olur gerçekten her anımız kayıt altına alınmış olur
hatunlar ben yemeğe çıkayru afeyet olsun sizlere görüşürük
ayy haklısın araştırmak lazım kuzum, dur ben çikolata yiyip gideyim bakayım haftasonu, hareketli olcakmıdoğru bebek doğdu die çağırmazlar heralde fotoğrafçıyı :26: oyy demek üşüolarmış dışarda, kıyamam ben onlara
ranacım bende merak ettim bulunca mutlaka koy canım , bu arada akşamdan beri fotoğraflara boğdum sizi , birazdan da göbüşün fotosunu koyacağım size, dün akşam eşim çektiemme bacılar siz istediniz bizden fotoları bende koyuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?