Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yaaaaaaaaaaa dimiyommu ben size çok yazışmayın diyeeeeeeeeeeeeeee küstüm işte mektubumuda kesiveyommmmmmmmmmmm

işlerim bitmedi daha bi yandan yazıp bi yandan sizleri okuveriyom canlarım o yüzden işleri bitiremedim öğleden sonraya kaldı banane yaaaaaaaaaa

canlarım 1,5 ay geçti adetimin üzerinden ateşimde neden böle anlamadım sapıtıverdi uyuz zaten her yıl muhakkak 1 ay olmama gibi durumlarım oluyor benim hep not etmişimdir tarihleri neyse artık beklicez yapcek bişi yok ki

bende hep düşünmüşümdür canım, bebek çıkana kadar içerde olmuyormu fotoğrafçı:26:hani ağladığımı çığlıklarımı duymayacaklarmı :26: eşiminde bi akrabası var 2 yaşında kızları özel hastanede yapmış hemşirenin birine kamera vermişler o çekmiş sezaryan olmuş zaten ayy her karesini çekmişler çok hoşuma gitmişti, bebeği giydirirken falan
Kızlar işim var biraz açık ama yazamadım bitiriyim gelcem öğleden sonra

cabuk gel canım yaa kayboldu herkes, esinn, rana ,halev nerdesinizzz

Kızlar işim var biraz açık ama yazamadım bitiriyim gelcem öğleden sonra

tamam cnm çabuk hallet gel

inş geçsin artık adacım yaaa, sıkıldım walla, çok kötü görünüyolar
ya bide ne sorcam sana, ultrasona girmeden çikolata yiyin diolar, bebek hareketli oluyomuş, doğrumu???

yaaa salla işi, takıl bize hayatını yaşaaaa sapıttı iyice senin adet, ee gelmezse ne zaman kan testi yapıcan kuzum

walla o kadarını hiç bilmiorum cnm ama benm bildiğim bebek çıktıktan sonra çekim yapabiliolar içerde, ama o sürede içerde duruyolar mı inan bilmiorum, araştıralım bakalım
evet herkes nerde bakiyimmmmmmm :82:

arkadaşlar ben ebeyim başımdan ocak ayında bir düşük geçti şuan doktor kontrolune başladım aranızda gebe var mı?

hoşgeldin cnm, umarım bir daha yaşamazsın, bende şubatta bir düşük yaptım, ama şükürler olsun şuan hamileyim, benim dışımda 2 arkadaşım daha var hamile olan... inş sende kısa sürede tekrar hamile kalırsın

evet canım doğru çikolata yiyince daha hareketli oluyormuş bebekler,sende ye mutlaka , geçer canım başlarda benimde çok sivilcem olmuştu. Ay araştırmak lazım hakketn kuzum ya, ben içerde oluyorlar o anda bebek doğunca çekim yapıyorlar biliyordum da,ondan dedim ee dışarda olsalar dr çağırıyormu bebek doğdu gelin diye o sürede bebek ellerinde mi bekliyorki, hemen temizleyip giydiriyorlar ya canım üşüyormuş bebekler doğunca:26:
arkadaşlar ben ebeyim başımdan ocak ayında bir düşük geçti şuan doktor kontrolune başladım aranızda gebe var mı?

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip eder Rabbim. Evet 3 tane hamişimiz var topikte

hoşbulduk benim işim size göre biraz daha zor bu mesleğin içinde oldugum için hamişlere de allah yardımcısı olsun dıyorum sende bişi var mı?

nerdeeeeeeeeee bende dört gözle hamiş olmayı bekleyenlerdenim canım 45 gündür beklenmeyen adetim gelmedi idrar testinde de negatifi gördüm ama bende pco var o da düzensiz adet yapıyor kişisine göre o yüzden biraz daha beklemedeyim

yaa benm yüzüm hala geçmedi, giderek de artıyo sivilceler, ondan çok moralim bozuluyoo ne zaman düzelecek bilmiyorum, ilaç da kullanamıyorum, o yüzden yaniii...

nereye koyacan canım, buraya albümemi? face emi?

düzelir canım merak etme burdaki albüme koyacağım ama burda resmi yokmuş arkadasımın faceınde var koymaya caısacagım burdakı albume canım

benim eşimde çok istiyor fotoğrafçıyı bizim de bir arkadaş var sanırım çeker güzel olur gerçekten her anımız kayıt altına alınmış olur

buraya koyacagım cnaım tabı koyabılırsem bende yokmus resmı

küsme kız bak bende gerıde kaldım ısler gırdı araya neyse sen bır test yap gene bıraz daha gecınce

ayy haklısın araştırmak lazım kuzum, dur ben çikolata yiyip gideyim bakayım haftasonu, hareketli olcakmı doğru bebek doğdu die çağırmazlar heralde fotoğrafçıyı :26: oyy demek üşüolarmış dışarda, kıyamam ben onlara

hatunlar ben yemeğe çıkayru afeyet olsun sizlere görüşürük

aa demek yok, bulunca koy mutlaka merak ettim
ayy bende çok istiyorum bakalım kısmet olacak mı

hatunlar ben yemeğe çıkayru afeyet olsun sizlere görüşürük

afiyet olsun şeker :79:

evet ye mutlaka ama 1 kere gittiğimde bizim sıpa uyuyordu o kadarda çikolata yemiştim babası da uyku çikolatadan daha tatlı heralde demişti, sen yine de ye. Evet cnaım fotoğraf işini öğrenmek lazım ben aslında video da istiyorum:26: benden büyükler öyle dedi, birde zıbın alırken satıcılar diyordu tek bunla durmaz bikaç kat daha lazım çok üşürler falan diye:26:

ranacım bende merak ettim bulunca mutlaka koy canım , bu arada akşamdan beri fotoğraflara boğdum sizi , birazdan da göbüşün fotosunu koyacağım size, dün akşam eşim çekti emme bacılar siz istediniz bizden fotoları bende koyuyorummm

işte buda sadece göbüşüm

Eklentiler

• $son resim.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $son resim 066.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…