muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorumçok sürekli takip etmiyorum gerçi
hepicinize günaydın kızlar
yıldızcımtabi sende koy artık bak bütün göbüşleri gördük en uzunumuzda senmişsin kızz maşallah o zaman hiç korkma kilon belli olmaz senin istediğin kadar yiyebilirsin
ayyy kızlar midem kötü köü diyordum ya bu sabah sonunda çıkardım ayyy cok kotu oldum eşim de diyorki yaaa sen hamilemisin acaba dedim yok daha neler
kızlşar çok özur dılerım gecmısı okumaya hıç vaktım olmadı..herkes ıyı anladıgım kadarıyla..
gobuşlerınız dahada buyumuş kızlar...haftalar ılerlemıs gebelıklerınızde...
yenı bebek geldımı topıge ...onuda okuyamadım...
sevde zaten gelmemıs onun profılıne baktım..yenı mesaj atmamıs ..çok merak ettım kızı ya ben...
oooooooooo en uzun bu hatıun çıktı canım maşallah sülün gibimmm
maşallahhhhen uzunumuz senmişsin kızzz maşallah valla ,eşinin de maşallahı var sizin afrodit manken gibi olacak desene uzun uzun bacaklı tam taş hatun ye canım ye afiyet olsun sana bu kadar boyla hiç bişeycik olmaz sana. İlk günlerdeki koku da bişey yapmaz dimi:18: ivet ben hacıyatmaz gibi olcam ama o en miniğinden ayy saol teysesii cicilerimiz bu kadar daha , babannesi de almış bikaç parça bişey emme onlar onun evinde
Canım isim konusunda sanırım eşimin istediği olacak ,çok istiyor çünkü kıramıyorum onuda, vazgeçmiyor da. Bende esin için bakıyorum güzel isimler olursa aklımda tutuyorumMesela Kayra ismi var esincim
gününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr
benim biraz işlerim var onları halledecem ama arada sizleride yoklicam sakına çok yazmayın küserimbu arada bu sabah ateşim nedense 37,1 çıktı yaaaaaaaaaa ben bu işten bişi anlamadım ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım falan yok ama hayır olsun napalım
gününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr
benim biraz işlerim var onları halledecem ama arada sizleride yoklicam sakına çok yazmayın küserimbu arada bu sabah ateşim nedense 37,1 çıktı yaaaaaaaaaa ben bu işten bişi anlamadım ama sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum ağrım falan yok ama hayır olsun napalım
Ranacım yok kız son aldığım iki elbise için kocişimi zor ikna ettim sağolsun kırmadı beni belki ona bişiler almaya gidersek o arada kendime de çıkarabilirim, bu arada geçmiş olsun kuzum böööö yapmışsın umarım tekrarlamaz da bian önce miden iyileşir canım
Narcım kilo vermişsin aferim bacıma böle devam et bakemve yeni yazın gerçektende güzel olmuş
Adacım hoşgelmişsin sende canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller
günaydın kuzum, koycem fotoları inş, ivit en uzun ben çıktım yahuuuubelli oluyo walla yawrum yaa, yiyince belli oluyooo...
aaa demek kustun, neyin var sebib yahuu, hamilesinde üstüne mi gördün acepama adetimde normal demiştin :26: kafamı karıştırdım walla heeeeee
günaydın canım bekiyoruz valla dort gozle resımlerını aaa benım olcak herseyını koyarım valla
yok ya hamıle olabılecegımı sanmıyorum ama esım aradı bıraz once nasıl oldun dıye dedım hala mıdem bıraz tuhaf tabi diyor yersen oyle soğuk soğuk dondurmaları oyle olur ıste dıyor
tabi canım alır almaz koyarım inşl oğluşumun şimdilik sadece battaniyesi varadacım senin resimlerini gördük pek güzelsin maşallahpaşamızın cicileride öyle
esincim artık senin cicilerini bekliyoruz
yıldızcımtabi sende koy artık bak bütün göbüşleri gördük en uzunumuzda senmişsin kızz maşallah o zaman hiç korkma kilon belli olmaz senin istediğin kadar yiyebilirsin
halevcimdün akşamdan beri yeni bir elbise daha aldın mı kız seni boş bırakmaya gelmiyor hemen bir tane alıyorsun
narcımkız nerdesin dün akşamda girmedin dizini bırakıp gelemedin mikoş bak ne güzel resimler var
ayyy kızlar midem kötü köü diyordum ya bu sabah sonunda çıkardım ayyy cok kotu oldum eşim de diyorki yaaa sen hamilemisin acaba dedim yok daha neler
iyiyyiz hayatım sen nasılsın büyüdü büyüdü göbişlerkızlşar çok özur dılerım gecmısı okumaya hıç vaktım olmadı..herkes ıyı anladıgım kadarıyla..
gobuşlerınız dahada buyumuş kızlar...haftalar ılerlemıs gebelıklerınızde...
yenı bebek geldımı topıge ...onuda okuyamadım...
sevde zaten gelmemıs onun profılıne baktım..yenı mesaj atmamıs ..çok merak ettım kızı ya ben...
canım sabah çıkarmışsın geçmiş olsun umarım şimdi iyisindirnarcım hosgeldın opücüğümü aldım teşekkürler
ayy bööö oldum valla yok yaa sanmıyorum zaten hamile olacağımıda üşüttüm desem yada ydiğim birşey dokundu sanırım devam ederse böyle doktora gıderım zaten canım
ayy bende izlemiyorum o diziyi artık valla çok sinir bozucu olmaya başladı kafamızı dağıtmak için izliyoruz ama insanı sinir ediyorlar bende bıraktım4 bölüm anca izlemişimdir yani
eşinde tam yapmış canım sanırım aldıklarını bohça yapıp doğuma yakın getirecektir canım çünkü benim kayınvaldemde şunları şunlar ben alacam sen bunları çok fazla alma sadece çok beğendiğin olursa al çok küçüğede gitmeyiz hediyede çok gelir dedi ama dediğin gibi verse baştan sende ne alacağını bilirsin benimki vermezse ben söylerim yada en azından hepsine bakayımda ona göre eksiğimi alayım derimsen yinede alma ilaç canım bekle bakalım. Ayy sorma alır bana gösterir evine götürür daha 15 gün önce bikaç bişey almış bana gösterdi eşime gösterdi sonra tam götürecekti ki eşim anne sen onu kime aldın eğer bebeğimize aldıysan bizde kalsın dediben şok oldum hani yeriniz yoktur diye ben koyayım demiştim dedi elime verdi yok mok dedim ama zorla aldım artık daha öncede demiştim ya pek öyle samimi değiliz . Önce vermesini isterim çünkü o ne aldıysa ben almam ya da farklı rengini alırım falan , kendi bilir artık:26:
hangi resmi bebem koyarım canım seni mi kırcam
canım kolay gelsin arada gel bak şaşı olursun yoksa hiç belli olmuyor sağımız solumuzgününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr
Ranacım yok kız son aldığım iki elbise için kocişimi zor ikna ettim sağolsun kırmadı beni belki ona bişiler almaya gidersek o arada kendime de çıkarabilirim, bu arada geçmiş olsun kuzum böööö yapmışsın umarım tekrarlamaz da bian önce miden iyileşir canım
Narcım kilo vermişsin aferim bacıma böle devam et bakemve yeni yazın gerçektende güzel olmuş
yok kuzu ne uyuması ya sabahın 6.30kayınvaldem aradı senin doktordan randevu alabilirmisin bugğn için kötüyüm dedi eşimde yanımda neyin var diyede soramadım tmm alırım dedim deminden beri onunla uğraşıyorum ama alamadım bugüne önümüzdeki haftadan önce vermiyolar çok yoğunmuş araya hastanedeki arkadaşımı soktu ama o bile alamadıysa gerçekten çok kalabalık bu haftaesinnn nerdesin kız bak herkes burda tam kadro bir sen eksiksin uyuyamı kaldın kız
muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorumçok sürekli takip etmiyorum gerçi
ayyyyyyyyyyyyyyyy dün akşamdan beri benimde sanki midem ağzımda sanırım bende buldum o kadra çok dondurma yiyorumki anlatamam kesin ondandırgünaydın canım bekiyoruz valla dort gozle resımlerını aaa benım olcak herseyını koyarım valla
yok ya hamıle olabılecegımı sanmıyorum ama esım aradı bıraz once nasıl oldun dıye dedım hala mıdem bıraz tuhaf tabi diyor yersen oyle soğuk soğuk dondurmaları oyle olur ıste dıyor
hehehehe midenin kötü olmasının nedeni belli oldu o zaman
kız foto mak yok yanımda yoksa çektirirdim burdakilere, koyardım, en ısa zamanda koyacam merak etme şeker
ayyyyyyyyyyyyyyyy dün akşamdan beri benimde sanki midem ağzımda sanırım bende buldum o kadra çok dondurma yiyorumki anlatamam kesin ondandır
bekliyoruz hayatım fırsatını bulduğunda çektir koy bebeğm
günaydın canlarım hayırlı günler olsun
ayy bende izliyorum hakkaten çok hızlı ilerliyor geçen eşime diyorumki hürremle ilkine birlikte hamile kaldık o doğurdu 3.ye hamile daha ben duruyorum dedim gülüyor
adacım sağol canım bizim içinde isim bakıyomuşsun ama bizim isimde sanırım belli oldu gibi dediğin gibi benimd eeşim istiyor kıyamıyorumda kaldıki benimde çok içime sindi ısındım eray kaan koyacaz sankim
ayyyyyyyyyyyyyyyy dün akşamdan beri benimde sanki midem ağzımda sanırım bende buldum o kadra çok dondurma yiyorumki anlatamam kesin ondandır
bekliyoruz hayatım fırsatını bulduğunda çektir koy bebeğm
yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ceviz sevmiyormusun sen yemiyomusun yani bak bende sevmiyorum ceviz badem ve bu tarz şeyler bana verin 7/24cips çikolata yerim abur cuburcuyum ama hamileyim diye onlardan uzak durup böyle sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum sevmesende zaten günde 3tane ceviz yiyeceksin çok değil bu sana hiç bişe yapmaz ama bebeğin için çok faydalı beyin gelişimi içinde o yüzden 3ceviz 5badem ye fazlasını yeme zaten kendin için değil bebeğin için tmm mı hayatım
ayy canım senin de baya gecikti adetin tamam geç geliyordu hep emme bu sefer hep uzun gibi geldi bana :26: hadi hayırlısı testlerin ne zaman glecek gelsede yapsangününüz aydın olsun bacılarrrrrrrrrrrrrr
işte canım bilmiyorum ki eşim öyle dediği için en son aldığını verdi. Siyah beyaz farkında olmadan çekilen fotoyu diyosun sanırım sen,dur yükliyimayy allahım yaa sonucta aldıgını versın ne olacakkı ondan durunca ne olacak sonucta sana vercek enınde sonunda ıyı demıs eşinde
hani boyle eşinle olan vardıya sen söyle yan bakmıssın o fotograf
öyle canım da hakkaten pek hızlılarcanımçok konu varmış da sığdırmaya calısıyorlar yoksa bekleseler kac sezon surer bu dızı kımbılır sıkılır ızlemeyız
ayy seninkide işer artıkgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller
ivit biz accık sulak yerde büyümüşüz yawrumayy afrodit dioz emme ne olcek acaba çook merak ediommmm taş maş dioz, erkekse benimde üstüme işicek sanırım artık al cicileri babannesinin evinden eşin ne iyi etmiş ööle demekle... ayy hiç de hacıyatmaz gibi değilsin kuzum, maşallahın var
ya ben eşinin istediği ismi hatırlayamadım :26:
günaydın halevim, demek işlerin var, küsme kuzum, az yazarızama geç kalma canım emi
günaydın canlarım hayırlı günler olsun
tabi canım alır almaz koyarım inşl oğluşumun şimdilik sadece battaniyesi var
eşinde tam yapmış canım sanırım aldıklarını bohça yapıp doğuma yakın getirecektir canım çünkü benim kayınvaldemde şunları şunlar ben alacam sen bunları çok fazla alma sadece çok beğendiğin olursa al çok küçüğede gitmeyiz hediyede çok gelir dedi ama dediğin gibi verse baştan sende ne alacağını bilirsin benimki vermezse ben söylerim yada en azından hepsine bakayımda ona göre eksiğimi alayım derim
yok kuzu ne uyuması ya sabahın 6.30kayınvaldem aradı senin doktordan randevu alabilirmisin bugğn için kötüyüm dedi eşimde yanımda neyin var diyede soramadım tmm alırım dedim deminden beri onunla uğraşıyorum ama alamadım bugüne önümüzdeki haftadan önce vermiyolar çok yoğunmuş araya hastanedeki arkadaşımı soktu ama o bile alamadıysa gerçekten çok kalabalık bu hafta
ayy bende izliyorum hakkaten çok hızlı ilerliyor geçen eşime diyorumki hürremle ilkine birlikte hamile kaldık o doğurdu 3.ye hamile daha ben duruyorum dedim gülüyor
adacım sağol canım bizim içinde isim bakıyomuşsun ama bizim isimde sanırım belli oldu gibi dediğin gibi benimd eeşim istiyor kıyamıyorumda kaldıki benimde çok içime sindi ısındım eray kaan koyacaz sankim
aaaa bu hamişler kendilerini iyice çirkin hissediyorlar kız bizim şu anki hallerimizden güzelsiniz siz koy resmini sen güzel yüzünüde görelim
benim arkadaşımın çocuğu aynı osman yaa dur resmi varsa bak koyayım albüme bir bak
yaa benm yüzüm hala geçmedi, giderek de artıyo sivilceler, ondan çok moralim bozuluyoone zaman düzelecek bilmiyorum, ilaç da kullanamıyorum, o yüzden yaniii...
nereye koyacan canım, buraya albümemi? face emi?
ayy seninkide işer artıkbakalım seninki yanıltacakmı bizi, evet benim söyleyemediklerimi eşim söylüyor pek sivri dillidir zaten ne düşünüyorsa pat söyleyiverir ayy şekerim teşekkür ederm son halimi görünce de hala maşallahın var diyecekmisin bakalım bu arada drumla konuşmuş dün eşim slm söylemiş ada yiyor dimi bak kilo alsın demiş:26: dedim daha ne yiyim ya bu adam beni niye zayıf görüyor acaba, oğlumu besleyemem diyemi korkuyorki:26: eşimin istediği isim Alperen canım. Taa 7 yıl öncesi derdi hep.
nesi var acaba kayınvalidenin geçmiş olsun cnaım, tabi ya alır almaz koy sende görelim cicileri. Tabi sanırım doğuma yakın getiririm diye düşünüyor gösteriyor ama unutur da aynı tarz alırım diye düşünüyorum bende:26: birde yıkanacak ütülenecek vs. zaten o zamana kadar getirmezse derim anne yıkayacağım da getir istersen diye:26: demek eray kaan düşünüyorsunuz canım adıyla yaşasın inşallah içinize sindiyse en önemlisi de o zaten.
Ayy izleme canım öyle dizi sende bende sinir olduğum zaman eşim değiştirir hemen
ayy benimde içimden hep kız geçio, ööle olcakmış gibi geliyo ama bakalım kısmetimize ne çıkacak markası ne olacakaa maşallah fıstık gibisim kuşum eminim doğum zamanıda bööle olacaksın.
yaa bide ne sorucam doğum fotoğrafçısı ile ilgili ne düşünüyosunuz, ben bayağı ilgileniyorum bu konuylave bi aksilik olmazsa istiyorumda... anammm senin dr da takmış kilona zaten yiyiyosun daha ne yapcan hah tamam hatırladım alpereni şimdi kuzum
aa al kaynanandan kıyafetleri bırakma ondayıkar ütüler koyarsın. oda yapcakmısınız bebeğe? esin bu sorum senin içinde geçerli
esinim demek sizinde eray kaan, maşallah o da pek güzelmişbenimkide afroditttt
kayınvalidenin nesi varmış? unuttum sormayı...
halevim sana da yazmayı unuttum ateş almış başını gidio, kaç gün oldu şimdi senin???
hooopp benim face yok akıllımsende de başladı bakk çirkinleştim demeler ahh hormonlar ahhh sen koyda biz karar verelim hadi.
Ceviz de bende öyleyim ya yiyince ağzımda garip bi tat kalıyor, bende daha çok badem yiyorum. Ofiste ye bak bende çekmecelere stokluyorum meyve çikolata badem arada ağzıma atıyorum
benimde hep başından beri kız geçiyor bakalım senin afrodit şaşırtacakmı bizi. Ayy ben istiyorum doğum fotoğrafçısııııı, onsuz olurmu dimi yaa, ama öyle uzunca bi araştırma yapmadım burda bikaç yer yapıyormuş sonra fotoğrafçı arkadaşlarımız da var biz yaparız demişlerdi, emme normal doğum yaparsam eşimden başkasını yanımda istemem ki benim o halimi görsünler pek istemiyorum:26: nasıl olacak o zaman:26: alırım kuzum hele bi yıkama ütüleme zamanı gelsin isterim artık o zaman.
Ranacım düğün fotomu koydum canım onu mu soruyordun güzelim ? birde osmana benzeyen çocuğu buraya koymadınmı göremedim de :26:
yok ben oraya koymucam kuzum, rana dediya arkadaşımın oğlu osmana benzio, albüme koyayım die, onu sordum nereye burayamı face mi koycan die, sende aç artık şu face iniiiii
sen görmeden olurmu benim fotolarımı hiç kuzum, kıyamam ben sanaaa
yaa şaka değil hakkaten yüzüm mahvoldubende de ceviz aynı etkiyi yapıo, ondan pek sevmem kendilerini emme çekmeceye stoklayayım bende iyi fikir kuzum çikolatada yiyemiyom ben, ama eskiden beri sevmem pek, sadece beyaz çikolata yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?