Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorum çok sürekli takip etmiyorum gerçi

canımçok konu varmış da sığdırmaya calısıyorlar yoksa bekleseler kac sezon surer bu dızı kımbılır sıkılır ızlemeyız

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeller

hepicinize günaydın kızlar

günaydın kuzum, koycem fotoları inş, ivit en uzun ben çıktım yahuuuu belli oluyo walla yawrum yaa, yiyince belli oluyooo...
aaa demek kustun, neyin var sebib yahuu, hamilesinde üstüne mi gördün acep ama adetimde normal demiştin :26: kafamı karıştırdım walla heeeeee

hoşgeldin canım, evet göbekler büyüyo, ama maalesef marttan beri çıkaramadık hamiş, inş bu aya çıkaracaz sen nasılsın , miniklerin nası ??? sevde maalesef gelmio kuzum, bizde meraktayız

oooooooooo en uzun bu hatıun çıktı canım maşallah sülün gibimmm

günaydınnnn kuzummmmm, evet kalın sülün oldum ben sen nasılsın

ivit biz accık sulak yerde büyümüşüz yawrum ayy afrodit dioz emme ne olcek acaba çook merak ediommmm taş maş dioz, erkekse benimde üstüme işicek sanırım artık al cicileri babannesinin evinden eşin ne iyi etmiş ööle demekle... ayy hiç de hacıyatmaz gibi değilsin kuzum, maşallahın var
ya ben eşinin istediği ismi hatırlayamadım :26:

günaydın halevim, demek işlerin var, küsme kuzum, az yazarız ama geç kalma canım emi

sağol canım umarım geçer şimdi bile bir tuhaf sanırım kustugum ıcınde basım agrıyor sımıde
cabucak bıtır ıslerını gel beklıyoruz

günaydın canım bekiyoruz valla dort gozle resımlerını aaa benım olcak herseyını koyarım valla
yok ya hamıle olabılecegımı sanmıyorum ama esım aradı bıraz once nasıl oldun dıye dedım hala mıdem bıraz tuhaf tabi diyor yersen oyle soğuk soğuk dondurmaları oyle olur ıste dıyor

hehehehe midenin kötü olmasının nedeni belli oldu o zaman
kız foto mak yok yanımda yoksa çektirirdim burdakilere, koyardım, en ısa zamanda koyacam merak etme şeker

günaydın canlarım hayırlı günler olsun
tabi canım alır almaz koyarım inşl oğluşumun şimdilik sadece battaniyesi var
iyiyyiz hayatım sen nasılsın büyüdü büyüdü göbişler
ama yeni bebiş gelmedi malesef bekliyoruz hevesle sen naptın oğluşun nasıl sevdeden bizde haber alamıyoruz meraktayız
canım sabah çıkarmışsın geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir
ayyy o dizi benide fıtık ediyor izlerken çok söylniyorum kızıyorum diye eşim izlememi istemiyor durduk yeer kendimi sirie koyuyormuşum bebeğide sinirlendiriyomuşumdiziymiş o ama elimde değil napim başka kanallarıda gezerek izliyorum sürekli izleyince yüreğim sıkılıyor çünkü
eşinde tam yapmış canım sanırım aldıklarını bohça yapıp doğuma yakın getirecektir canım çünkü benim kayınvaldemde şunları şunlar ben alacam sen bunları çok fazla alma sadece çok beğendiğin olursa al çok küçüğede gitmeyiz hediyede çok gelir dedi ama dediğin gibi verse baştan sende ne alacağını bilirsin benimki vermezse ben söylerim yada en azından hepsine bakayımda ona göre eksiğimi alayım derim
canım kolay gelsin arada gel bak şaşı olursun yoksa hiç belli olmuyor sağımız solumuz
demek ateşin yükseldi ayy ne demek acaba yaa iyice işkillendik
esinnn nerdesin kız bak herkes burda tam kadro bir sen eksiksin uyuyamı kaldın kız
yok kuzu ne uyuması ya sabahın 6.30kayınvaldem aradı senin doktordan randevu alabilirmisin bugğn için kötüyüm dedi eşimde yanımda neyin var diyede soramadım tmm alırım dedim deminden beri onunla uğraşıyorum ama alamadım bugüne önümüzdeki haftadan önce vermiyolar çok yoğunmuş araya hastanedeki arkadaşımı soktu ama o bile alamadıysa gerçekten çok kalabalık bu hafta
muhteşem yüzyılın da hızına yetişilmiyor canımcım ya, geçen bölüm hamileydi bu bölüm doğurdu niye bu kadar hızlılar acaba ,o dizide de onu merak ediyorum çok sürekli takip etmiyorum gerçi

ayy bende izliyorum hakkaten çok hızlı ilerliyor geçen eşime diyorumki hürremle ilkine birlikte hamile kaldık o doğurdu 3.ye hamile daha ben duruyorum dedim gülüyor
adacım sağol canım bizim içinde isim bakıyomuşsun ama bizim isimde sanırım belli oldu gibi dediğin gibi benimd eeşim istiyor kıyamıyorumda kaldıki benimde çok içime sindi ısındım eray kaan koyacaz sankim

ayyyyyyyyyyyyyyyy dün akşamdan beri benimde sanki midem ağzımda sanırım bende buldum o kadra çok dondurma yiyorumki anlatamam kesin ondandır
hehehehe midenin kötü olmasının nedeni belli oldu o zaman
kız foto mak yok yanımda yoksa çektirirdim burdakilere, koyardım, en ısa zamanda koyacam merak etme şeker

bekliyoruz hayatım fırsatını bulduğunda çektir koy bebeğm

yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzz ceviz sevmiyormusun sen yemiyomusun yani bak bende sevmiyorum ceviz badem ve bu tarz şeyler bana verin 7/24cips çikolata yerim abur cuburcuyum ama hamileyim diye onlardan uzak durup böyle sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum sevmesende zaten günde 3tane ceviz yiyeceksin çok değil bu sana hiç bişe yapmaz ama bebeğin için çok faydalı beyin gelişimi içinde o yüzden 3ceviz 5badem ye fazlasını yeme zaten kendin için değil bebeğin için tmm mı hayatım

ayyyyyyyyyyyyyyyy dün akşamdan beri benimde sanki midem ağzımda sanırım bende buldum o kadra çok dondurma yiyorumki anlatamam kesin ondandır

demek sende dondurma sevenlerdensın canım bende dayanamam hıc yaz kıs hep yerım esım hep kızar bak hasta olacaksın dıye ama ne yapayım dayanamıyroum

hahaha hakkaten hürrem 3.ye doğurdu, biz hala aynı yerdeyiz.... bende öyle bir geçer zamankiyi osman için izliorum, çook tatlıııııı

ayy bende hergün yiyorum dondurma ya arkadaşlara sordum şimdi foto mak varmı die onlarda da yokmuş...ama ayarlıcam merak etmeyin, napcaksınız benim sivilceli suratımı görüp olmazsa yüzden aşağısını çeker koyarım

yaaa yiyemiorum esinnn, ceviz çok yağlı gelio bana, tiksiniyorum ama badem atıştırıyorum aklıma geldikçe.. aliyim bari ofise koyayım, yerim hergün aklıma gelirse, gelmezse sen hatırlat

aaaa bu hamişler kendilerini iyice çirkin hissediyorlar kız bizim şu anki hallerimizden güzelsiniz siz koy resmini sen güzel yüzünüde görelim
benim arkadaşımın çocuğu aynı osman yaa dur resmi varsa bak koyayım albüme bir bak

ayy canım senin de baya gecikti adetin tamam geç geliyordu hep emme bu sefer hep uzun gibi geldi bana :26: hadi hayırlısı testlerin ne zaman glecek gelsede yapsan
ayy allahım yaa sonucta aldıgını versın ne olacakkı ondan durunca ne olacak sonucta sana vercek enınde sonunda ıyı demıs eşinde
hani boyle eşinle olan vardıya sen söyle yan bakmıssın o fotograf
işte canım bilmiyorum ki eşim öyle dediği için en son aldığını verdi. Siyah beyaz farkında olmadan çekilen fotoyu diyosun sanırım sen,dur yükliyim
canımçok konu varmış da sığdırmaya calısıyorlar yoksa bekleseler kac sezon surer bu dızı kımbılır sıkılır ızlemeyız
öyle canım da hakkaten pek hızlılar
ayy seninkide işer artık bakalım seninki yanıltacakmı bizi, evet benim söyleyemediklerimi eşim söylüyor pek sivri dillidir zaten ne düşünüyorsa pat söyleyiverir ayy şekerim teşekkür ederm son halimi görünce de hala maşallahın var diyecekmisin bakalım bu arada drumla konuşmuş dün eşim slm söylemiş ada yiyor dimi bak kilo alsın demiş:26: dedim daha ne yiyim ya bu adam beni niye zayıf görüyor acaba, oğlumu besleyemem diyemi korkuyorki:26: eşimin istediği isim Alperen canım. Taa 7 yıl öncesi derdi hep.

nesi var acaba kayınvalidenin geçmiş olsun cnaım, tabi ya alır almaz koy sende görelim cicileri. Tabi sanırım doğuma yakın getiririm diye düşünüyor gösteriyor ama unutur da aynı tarz alırım diye düşünüyorum bende:26: birde yıkanacak ütülenecek vs. zaten o zamana kadar getirmezse derim anne yıkayacağım da getir istersen diye:26: demek eray kaan düşünüyorsunuz canım adıyla yaşasın inşallah içinize sindiyse en önemlisi de o zaten.
Ayy izleme canım öyle dizi sende bende sinir olduğum zaman eşim değiştirir hemen

yaa benm yüzüm hala geçmedi, giderek de artıyo sivilceler, ondan çok moralim bozuluyoo ne zaman düzelecek bilmiyorum, ilaç da kullanamıyorum, o yüzden yaniii...

nereye koyacan canım, buraya albümemi? face emi?

yaa benm yüzüm hala geçmedi, giderek de artıyo sivilceler, ondan çok moralim bozuluyoo ne zaman düzelecek bilmiyorum, ilaç da kullanamıyorum, o yüzden yaniii...

nereye koyacan canım, buraya albümemi? face emi?

hooopp benim face yok akıllım sende de başladı bakk çirkinleştim demeler ahh hormonlar ahhh sen koyda biz karar verelim hadi.

Ceviz de bende öyleyim ya yiyince ağzımda garip bi tat kalıyor, bende daha çok badem yiyorum. Ofiste ye bak bende çekmecelere stokluyorum meyve çikolata badem arada ağzıma atıyorum

ayy benimde içimden hep kız geçio, ööle olcakmış gibi geliyo ama bakalım kısmetimize ne çıkacak markası ne olacak aa maşallah fıstık gibisim kuşum eminim doğum zamanıda bööle olacaksın.
yaa bide ne sorucam doğum fotoğrafçısı ile ilgili ne düşünüyosunuz, ben bayağı ilgileniyorum bu konuyla ve bi aksilik olmazsa istiyorumda... anammm senin dr da takmış kilona zaten yiyiyosun daha ne yapcan hah tamam hatırladım alpereni şimdi kuzum
aa al kaynanandan kıyafetleri bırakma onda yıkar ütüler koyarsın. oda yapcakmısınız bebeğe? esin bu sorum senin içinde geçerli

esinim demek sizinde eray kaan, maşallah o da pek güzelmiş benimkide afroditttt
kayınvalidenin nesi varmış? unuttum sormayı...
halevim sana da yazmayı unuttum ateş almış başını gidio, kaç gün oldu şimdi senin???

benimde hep başından beri kız geçiyor bakalım senin afrodit şaşırtacakmı bizi. Ayy ben istiyorum doğum fotoğrafçısııııı, onsuz olurmu dimi yaa, ama öyle uzunca bi araştırma yapmadım burda bikaç yer yapıyormuş sonra fotoğrafçı arkadaşlarımız da var biz yaparız demişlerdi, emme normal doğum yaparsam eşimden başkasını yanımda istemem ki benim o halimi görsünler pek istemiyorum:26: nasıl olacak o zaman:26: alırım kuzum hele bi yıkama ütüleme zamanı gelsin isterim artık o zaman.

Ranacım düğün fotomu koydum canım onu mu soruyordun güzelim ? birde osmana benzeyen çocuğu buraya koymadınmı göremedim de :26:

yok ben oraya koymucam kuzum, rana dediya arkadaşımın oğlu osmana benzio, albüme koyayım die, onu sordum nereye burayamı face mi koycan die, sende aç artık şu face iniiiii
sen görmeden olurmu benim fotolarımı hiç kuzum, kıyamam ben sanaaa
yaa şaka değil hakkaten yüzüm mahvoldu bende de ceviz aynı etkiyi yapıo, ondan pek sevmem kendilerini emme çekmeceye stoklayayım bende iyi fikir kuzum çikolatada yiyemiyom ben, ama eskiden beri sevmem pek, sadece beyaz çikolata yiyebilirim

walla ben hamile kalmadan önceden beri düşündüğüm ve istediğim bişi canım yaaa, onlar bebek çıktıktan sonra çekim yapıolar hayatım, o şekilde pek görmezler seni, doğar doğmaz görüntü alıyolarya rahatsız olmazsın bence, benm bi arkadaşımın arkadaşı doğum fotoğrafçısı, ben şimdilik onu düşünüyorum bakalım, bi aksilik olmazsa...çok güzel bişi bence

pardon cnaım doğru rana demişti, ben sende koyacaksın sandım :26: dimi ya ben görmeden olmass bi süre sonra geçiyor sivilceler canım merak etme, evt sende stokla canım bebişler için şart. Bende beyaz pek yemem , ama acıkınca yiyorum normal çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…