Doktor tavsiyenize ihtiyacım var :(

Yagmur36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
16
4
1
34
Merhaba arkadaşlar
bugün itibariyle 3. düşügümüde yapmış bulunmaktayim. Üstelik iğne + aspirin kullanırken.
sanırım benim sorunum bhgc 390 ı geçince oluyor. yani eğer sebep herneyse hep aynı şey oluyor. yani pıhtılaşma sorunum değil.
Karsta yaşıyorum yani zorunlu Doğu görevi için. Erzurum daki doktorlar yeterince ilgilenmiyorlar. hamile kalınca burda tedavinizi olmanız gerekli diyorlar ama her seferinde oraya gitmeden kaybediyorum Bebeğimi.
Şimdi bursa veya balıkesire gitmeyi düşünüyorum.memleketim olduğu için. Bana hastasını önemseyen iyi bir doktor önerir misiniz ?
devlet özel fark etmez . Yardımlarınızı bekliyorum

Oncelikle gecmis olsun canim ben de balikesirde yasiyorum ben de hamileyim devlet hastanesinde tedavimi surduruyorum benim doktorum nesrin kizilaslan ben kendisinden cok memnunum devlet hastanesi olmasina ragmen zaman ayiriyor istedigim herseyi sorabiliyorum insancil bir bayan cok guzel ilgileniyor allah var ben memnunum ben de zor bi hamileleik yasadim cunku bir de ozelde alattin kacar var kendisini internetten de arastirabilirsin cok hastasi var gercekten iyi bir doktor oldugunu surekli duyuyorum kuzenim de onun hastasiydi o da cok memnun kaldi bursa hakkinda bisey diyemiycem bir bilgim yok her ne karar verirsen hakkinda hayirliai olsun insallah

canım çok teşekkür ederim. balıkesirde yaşıyor ailem bahsettiğin iki doktora da gideyim. çarenin kimden geleceği belli olmuyor.
gurbette olmak çok zormuş allah kimseyi Memleketinden ayrı koymasin

canım çok teşekkür ederim. balıkesirde yaşıyor ailem bahsettiğin iki doktora da gideyim. çarenin kimden geleceği belli olmuyor.
gurbette olmak çok zormuş allah kimseyi Memleketinden ayrı koymasin
Amin canim rica ederim insallah hakkinda hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…