- Konu Sahibi Son Edebiyat
Çok yıprandığım için hamileliğimin her gününü dokuz ay boyunca hüngür hüngür ağlayarak geçirdiğim için
Bunların yanlarına kar kalmamasını istediğim için dava açmak istiyorum
Evet doktor ihtimalleri söyledi ve bebekte böyle bir durum vardı ancak kullandığı cihaz yanlış ölçüm yapmış bu ölçüme dayanarak bana aldır dedi iki gün sonra daha güvenilir bir doktor daha iyi cihazla ölçtü ölçüm daha normal çıktı yani ilk doktorun ölçümü yanlış ve ben ona inansaydım çocuğumdan olacaktım bebeğime her baktığımda ya o yanlış ölçüme güvenip aldırsaydım diye çok üzülüyorum bu durumlarda bir mm bile önemlidir adam dört mm fazla ölçmüş
Üstelik bana artık düzelmez durum dedi suratsızın tekiydi hep en en kötü ihtimalleri anlattı
Psikolojik baskı yaptı
24.haftayı geçersen sen istesen de almam dedi ve bu adam profesör
Ben bu alanda bölüm başkanı olan doktora gideceğimi söyleyince giiiiiiiiiitt o da aynısını söyliycek nasılsa dedi ama bölüm başkanı aldırma dedi bu tabloya bakarak sana aldır diyemem dedi
Bunlara rağmen halen açmamalı mıyım
Çok geçmiş olsun. Başka yavrunun günahına girer kesinlikle davanı aç. Adam işinde yetkin değil 4mm fazla ölçüyor aldır diye psikolojik baskı yapıyor daha ne olsun. Elinde kağıdın yok diye sonuçsuz kalacak belki ama en fazla sana avukat masrafı olur ama sen acarsan senden sonraki gebeye böyle bir şey söylemeden önce 2 kere düşünür.