Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zatenBilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.
Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu çünkü bana istiyorum diyor lafta yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)
Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?
Ay kafamda deli sorular :/[/Q
benim eşimde mesela çok çocuk istemesine rağmen doktor ve hastane fobisi olduğu için gitmek istemiyor.ama bi şekilde ikna ettim şimdi oda gidecek..normal bi hastalıktada doktora yalvar yakar götürürüm belki sizinkide öyledir bilemiyorum..onun dışında burdaki herkes dışardan bi göz..tavsiyelerede kulak verin derim..çocuğu gerçekten istiyormu eşiniz.. yok eşim istesede istemesede koşullar ne olursa olsun eşim dışardada olsa ben bu çocukla herşekilde ilgilenirim diyosanız siz bilirsiniz tabii
Ben seni cok iyi anlıyorum. Bazı erkekler ağzıyla acık acık söylemez . Cünkü istemiyorum dese belki bosancan söylemek başka bişe uygulamak başka bişedir. Bi arkadaşım var yedi senedir cocukları olmuyo , kızda hersey normal , ama adam dr gitmiyo kac randevuyu kacırmış niye cünkü kocası yoğunmuş , calışıyomuş , yahu üç beş ay değil yıllardan bahsediyoruz . Arkadasım soruyomuş, istemiyormusun diye kocasıda hayır cok istiyorum tmm dr gitcem tedavileri olcam ondan sonra yok unuttum , şu gün giderim , bugün giderim diye diye yedi sene oldu ya kız artk boşanma kararı aldı bazı erkekler böyle istiyorum , tmm der ama ictaat yok . İnsan gercekten istedi mi yapar inanki helede böyle bi konuda ciddi bişe yani dört sene tek aklında olması unutmaması gereken bişe , ama istemedi mi bahane cok inş hakkında hayırlısı ya off ayrıca unutulcak bi konu mu bu ya bence sen bi süre taviz verme eşine canım , hatta korun derim ciddiyetini anlasın . Genelde ilgisiz kocalar gezenti olanlar cocugunada vakit ayırmıyo . Düşün cocuk isteyenlerin bile vakit ayırıp ilgilenmiyolar . İstemiyom dese kıyamet koparcagını biliyodur . Hesap sorcan dört sene oldu neden istemiyon diye bu başka bişe istiyom diyo ama sadece istiyom diyo eşin cok rahat ohh evde güzel onu seven eşi , düzeni var elinin altında ama aynı zamanda o bekar hayatı yaşıyo resmen seni oyalıyo bence eşin gündeminizde olan hele de cocuk isteği nasıl unutulur ya dört sene bunun burası insan hiç mi dr gitcek vakit bulamaz . Maşallah bekar gibi vurdun duymaz ve kaygısız ay sinir geldi tepeme
daha fazlasını hakediyorsun tabi ki..bu arada eşinin annesi demedim, anne dedim. bunu ben de çok istiyorum mesela ama hani birşeyi çok isteyince olur değil de birşeyi çok istersen o senin imtihanın olur olayı söz konusu olmasın diye işin bu boyutuna dikkat çekmek istedim. Yukarıda biri yazmış çocuk eve bağlamaz eşi ilgili eş bağlar diye(sen ilgilenmiyorsun adam sürekli geziyor sonucu çıkarma lütfen) klavyenin duygusu yok, böyle hassas bir durumda seni incitmek istemem. Kocanın istediğine emin olmadan çocuk yapma istersen. Bunu da şu tartışmanızın üstüne eve gittiğinde gayet ciddi oturup konuşarak öğrenebilirsin. Yanlız başına çocuk büyütmeyi de göze alma lütfen(evli iken üstelik) Daha büyük yaralar açarsın kendinde. Şartların, kişilerin olgunlaşmasını bekle. Dua et, kavrulmamış kabak çekirdeği yedir kocana çaktırmadan, sperm hareketliliğini artırıyormuş.bu konuda stres yapmaya gelmiyor hakkaten. Bendeki durum da bundan ibaret
Mugecim yorumlarını okurken şunu farkettim; sevgi olması çok normalde sanki siz farklı dünyaların insanları gibisiniz,
O zaman ortak nokta bulunmalı ama bunun için onunda istekli olması lazım. Esin cidden çok bencil bence. Ortak zevk yaratmak için bile kendisinden vazgeçmez bence.ahaha ay canımsın yazarken sinir bastı he :)
Haklısın oyalıyor bencede. Burada yazılanlardan sonra bende en azından bir süre çocuk istemiyorum demeyi düşünüyorum.
Ay çok pardoon lafı neresinden anlamışım, üzülmedim aksine çok tşk ederim bana vakit ayırıp tavsiye verdin.
Eşimin sosyal hayatıyla alakalı başka konularda açmıştım ozaman bana annesi gibi olma kendi hayatına bak tarzında yorumlar gelmişti hep, ondan kafam onlara gitmiş :)
Bende buradaki tavsiyelerden sonra bir süre en azından, çocuk istemiyorum diyeceğim ve haline bakıcam, isterse yaparız istemezse hayatıma ona göre yön veririm. Tek başıma çocuk sorumluluğunu üstlenemem ben o kadar güçlü bir kadın değilim çocuk çok severim çok istiyorum ama kendinin olup büyütmesi ayrı bir mevzu tabiyki.
Canım haklısın farklı zevklerimiz var, farklı bakış açılarımız. Çok zorlanıyorum bu yüzden.
oha diyorum ama pardon baskasinin spermiden cocuk yapacakti:)Doktora gitmek istememesi çocuk istemediğinden olmayabilir
O doktora gitmek erkeklere çok zor
Eşim gitti ama çok zorlanacak sperm örneği vermek vs işkence
Bir de benimki ben yıllarca tedavi çekemem gidip Kıbrıs'ta sperm satın alalım bile dedi
Neyse bizim çocuğumuz olmayacağını öğrendikten bir yıl geçmeden tüp bebek ile oldu
O zaman ortak nokta bulunmalı ama bunun için onunda istekli olması lazım. Esin cidden çok bencil bence. Ortak zevk yaratmak için bile kendisinden vazgeçmez bence.
Mugecim sen yazdikca ben uyuz oluyorum kocana.Aynen öyle canım, o kadar anlık ki, hadi şunu yapalım bunu yapalım diyoruz sonra o şey illa ki kalıyor çünkü beyfendinin o şeye ayıracak vakti olmuyor. Amaaan
canım kızma ama eşin çok bencil ya hep ben hep ben nereye kadarAynen öyle canım, o kadar anlık ki, hadi şunu yapalım bunu yapalım diyoruz sonra o şey illa ki kalıyor çünkü beyfendinin o şeye ayıracak vakti olmuyor. Amaaan
Aynen katılıyorum sana. sosyal hayatı etkılenecek dıyeçocuk istemıyo adam baksana. Sorumsuz ınsandan ne koca olur ne de baba.A
Aynen katılıyorum. Benden cocuk istemeyen , adamdan bende istemem . Bu ne ya dört senedir cocuk olmucak ama ciddiye alınmıcak . İnsan sevdiği karısından hiç cocuk istemez mi? Bak zorlarsan yarın öbür gün oldugunda sen istedin der cıkar işin içinden . Hem cocukların baba ilgisinede cok ihtiyacı var . Eee eşin zaten sana ilgisiz sosyal hayatını almış başını gidiyor. Cocuguna nasıl vakit ağırcak . Bu işler iki kişinin istemeyle olur . Zoelamayla , evi terk etmekle , küsmekle olcaksa hiç olmasın .
Çok yerinde ve harika bir tespit. Bazı üyelerin gözüne sokmak istediğim bir mesaj yazmışsınız. Ayıp olmasın ben yazmayayım beni ifade etmişsiniz :) Benim eşim değil bu tür konularla ilgili, böbrek sancısı tutmasa asla doktora gitmez, annesi öyle yetiştirmiş. Neymiş efendim eskiden doktor mu varmış. Kafalar eski olunca.Genelinde " Ben sapına kadar erkeğim , hiç bir sorunum yok " düşüncesi olduğu için doktora gitmek istemiyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?