Doktora gitmeyen eş

Mugecim yorumlarını okurken şunu farkettim; sevgi olması çok normalde sanki siz farklı dünyaların insanları gibisiniz,

Çocuk istese uğraşır problemi varsa çözerdi. Bence sende bu adamdan çocuk düşünme

ahaha ay canımsın yazarken sinir bastı he :)
Haklısın oyalıyor bencede. Burada yazılanlardan sonra bende en azından bir süre çocuk istemiyorum demeyi düşünüyorum.

Ay çok pardoon lafı neresinden anlamışım, üzülmedim aksine çok tşk ederim bana vakit ayırıp tavsiye verdin.
Eşimin sosyal hayatıyla alakalı başka konularda açmıştım ozaman bana annesi gibi olma kendi hayatına bak tarzında yorumlar gelmişti hep, ondan kafam onlara gitmiş :)
Bende buradaki tavsiyelerden sonra bir süre en azından, çocuk istemiyorum diyeceğim ve haline bakıcam, isterse yaparız istemezse hayatıma ona göre yön veririm. Tek başıma çocuk sorumluluğunu üstlenemem ben o kadar güçlü bir kadın değilim çocuk çok severim çok istiyorum ama kendinin olup büyütmesi ayrı bir mevzu tabiyki.

Mugecim yorumlarını okurken şunu farkettim; sevgi olması çok normalde sanki siz farklı dünyaların insanları gibisiniz,

Canım haklısın farklı zevklerimiz var, farklı bakış açılarımız. Çok zorlanıyorum bu yüzden.

bende n,ye doktora siz gittiğine takıldım
acaba evlenmeden den problemi vardı da sizden mi gizliyor...
bunu da bir konuşun isterseniz problemin öncede sonra da olsa birlikte halledelim diye konuşmaya çalışsanız

O zaman ortak nokta bulunmalı ama bunun için onunda istekli olması lazım. Esin cidden çok bencil bence. Ortak zevk yaratmak için bile kendisinden vazgeçmez bence.

ondan haric bak gercekten modern esim var ama beni asla yanliz basina tatile göndermez. hangi erkek yapar bunu üstüne birde aramiyor sizi

oha diyorum ama pardon baskasinin spermiden cocuk yapacakti:)
bencede konu sahibi esinde problem var ve doktora gitmege korkuyor. ama sonucta sizin hayatinizlada oynuyor

O zaman ortak nokta bulunmalı ama bunun için onunda istekli olması lazım. Esin cidden çok bencil bence. Ortak zevk yaratmak için bile kendisinden vazgeçmez bence.

Aynen öyle canım, o kadar anlık ki, hadi şunu yapalım bunu yapalım diyoruz sonra o şey illa ki kalıyor çünkü beyfendinin o şeye ayıracak vakti olmuyor. Amaaan

Aynen katılıyorum sana. sosyal hayatı etkılenecek dıyeçocuk istemıyo adam baksana. Sorumsuz ınsandan ne koca olur ne de baba.

Genelinde " Ben sapına kadar erkeğim , hiç bir sorunum yok " düşüncesi olduğu için doktora gitmek istemiyorlar .
Çok yerinde ve harika bir tespit. Bazı üyelerin gözüne sokmak istediğim bir mesaj yazmışsınız. Ayıp olmasın ben yazmayayım beni ifade etmişsiniz :) Benim eşim değil bu tür konularla ilgili, böbrek sancısı tutmasa asla doktora gitmez, annesi öyle yetiştirmiş. Neymiş efendim eskiden doktor mu varmış. Kafalar eski olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…