Çocuk erkekleri eve bağlamaz da iyi yapmış sin gitme bi sure ama ne kadar etkili olur onu bilemicem[/QUOTE
?
Bide bunların üstüne illa çocuk mu istiyorsun ısrarla?
Çocuk ewe bağlamaz Ada'm zaten sosyalmiş çocuktan bunalıp iyice cozutur ewe barka girmez.
Belki de Şuan senin için hayırlısı bu olduğu için olmuyordur. Allah bilir neyi ne zaman wereceğini zaten belliki Ada'm istemiyor
anladığım kadarıyla eşinle zaten sorunların var.. çocuk ısrarı neden ?
adam belki de bilmeden sana iyilik yapıyor ..
ben evlilik düzelten çocuk görmedim daha .. ha üstü kapanır bir süre belki ama sonu geciktirmek sadece bu..
Alınmayın ama " çocuk yap kocanı eve bağla " artık nuh nebiden kalma bir kocakarı tavsiyesi değil mi?
Siz aklı başında bir kadınsınız, sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayın lütfen.
Kızlar haklısınız ama sorunlarımız boşanacak raddeye gelmedi hiç. En büyük sorunumuz sosyal hayatı.Bunu bazılarına anlattığımda "aman bu da sorun mu " diye bakıyor yüzüme. Kalkıp "kocam çok sosyal ben boşanacağım" desem salak mısın sus otur yerine olur.
Kaldı ki ben kocamı seviyorum da. Çözüm odaklı düşünüyorum. Sevmediğim bir adam olsa hadi kısa kestirip boşanayım.
Çocuk istemeyeyim mi yani? Toplamda yedi senedir beraberim bu adamla. Çocuğumun olmasını istemem neden garip ki
Normalde hiç üstüne giden bir insan değilsin zaten müge, bence o yüzden taktik değiştirip rest çekme zamanın çoktan geldi fikrimi biliyorsun uyuz oluyorum evlilikte bencilliğe.
Ben eşime ya gidersin doktora verilen tedaviyi adam akıllı uygularsın yada ben artık korunacağım her ay düşük yapmaya devam mı edeyim böyle diye rest çektiydim.
Çocuk istemiyorsan söyle bende çocuk diye ölmüyorum ama istiyorum deyip kenara çekilmen yetmiyor bir sorun var ortada ve bunu bulmamız lazım demişliğim de var.
Yani korunsak hiç değilse her ay acaba bu ay hamile kalır mıyım sorusu beynimizi işgal etmeyecek.
Tatilinin de Yarım kalmasına üzüldüm ama bu adam tatile bile gelmiyor mu senle ya neden
Eve bağlar mı sorusunun cevabı henüz bende de çocuk olmadığı için yok ama ben zorla bağladım eve, gitmeyeceksin ek iş çıkarmayacaksın beni ihmal etmenin tek nedeni maaşını aldığın iş olabilir onun dışında ben senin keyfin için bu evde bir başıma oturmayacağım dedim dükkan sıralarında. Suratını assa da aklı orda kalsa da umrumda olmadı..
Annen nasıl bir insan? Benim anne pek dertleşilecek bir insan olmadığından ben anneme değil sıkıntılı dönemlerimi babama anlatırdım teskin ederdi beni eşime de çaktırmadan nasihat ederdi alttan alttan. Eşimde de düşüncelerimde haksız olmadığım imajı oluştu babam sayesinde, ağır bir adam babam çünkü tatlı sözüyle yılanı deliğinden çıkaran biri.
Annen panik olup seni ve eşini de paniklettirmeyecekse çıtlat ufaktan dertleşmek bile yetiyor bazı dönemlerin kolay atlatılmasında.
Bir de gelsin şu bebeler artık inşallah ya
Genelinde " Ben sapına kadar erkeğim , hiç bir sorunum yok " düşüncesi olduğu için doktora gitmek istemiyorlar .
Selam kızlar nasılsınız?
Küçük emrahınız geldi :)
KK kankalarım beni biliyor zatenBilmeyenler içinde özet geçeyim.
Benim 4 senelik evliliğim ve kendi hayatına çok düşkün bir kocam var. Adam bir mahalle insanın yaptığı sosyal aktiviteyi tek başına yapıyor. Bir de üstüne çocuğumuz olmuyor.
Sıkıntısı var ve doktora gitmiyor. Dört senede iki kere çok zor yolladım. Yeniden doktora gözükmesi gerek.
Ben bu sıra tatilde ondan uzaktaydım. İkna ettim doktor için, zaten benimle gitmek istemiyor doktora, randevuyu aldım. Fakat gitmemiş. Açıklaması "unuttum".
Ben çok yoruldum artık, onun o çok olan sosyal hayatı zaten sorun bir de üstüne bu ilgisizliği beni çok bunalttı.
Kavga ettik ,tatilimi yarıda kesip anneme geçtim. Bir süre de eve gitmeyi düşünmüyorum.
Şimdi sorum şu, iyi yapmış mıyım? Bu adam bilinçaltında çocuk istemiyor mu yoksa sadece doktora gitmek zor mu geliyor? Çocuk olsa eve bağlanır mı daha çok kaçar mı? (kendisi belki bağlanırım diyo şaka gibi)
Çocuk konusunda ailem beni sıkıştırıyor, anneme anlatmayı düşünüyorum anlatsam mı? (Doktora gitmiyor, sosyal hayatı gırla gibilerinden?
Ay kafamda deli sorular :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?