- 13 Mayıs 2011
- 3.942
- 3.658
- 373
doktoraya başlamışsınız zaten.
dersler hallolur.
evlenmeye karar verseniz 2-3 ay içinde evlenecek durumda mısınız?
aile yapılarınız nasıldır?
bir isteme-söz-nişan faslı olacak mı?
ya da biz evleniyoruz deyip birlikte yaşamaya başlayıp, aileleri düğüne davet mi edeceksiniz?
yani su almaya üşenen insana göre bir şey değil evlilik.
bu toplumda yetişen erkeklerin yüzde yetmişi-sekseni zaten doğrudan karısının evi çekip çevirmesini bekler.
kalan yüzde yirmi-otuzun içinde de belki yüzde birlik bir kesim gerçek anlamda paylaşımcı olur. en çok en çok yardım eder.
kamudasınız ama doktorayı bitirince akamedemik kariyer hedefiniz mi var?
bunun için gerekli bağlantılarınız var mı?
kamudaki işinizden ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Türkiye'de yüksek lisans ve doktorayı açıkçası çok öyle yukarılara bir yerlere koyamıyorum ben..
evlenebilirim dediğiniz kişinin eğitim durumu, maddi durumu için düşünceleriniz neler?
dersler hallolur.
evlenmeye karar verseniz 2-3 ay içinde evlenecek durumda mısınız?
aile yapılarınız nasıldır?
bir isteme-söz-nişan faslı olacak mı?
ya da biz evleniyoruz deyip birlikte yaşamaya başlayıp, aileleri düğüne davet mi edeceksiniz?
yani su almaya üşenen insana göre bir şey değil evlilik.
bu toplumda yetişen erkeklerin yüzde yetmişi-sekseni zaten doğrudan karısının evi çekip çevirmesini bekler.
kalan yüzde yirmi-otuzun içinde de belki yüzde birlik bir kesim gerçek anlamda paylaşımcı olur. en çok en çok yardım eder.
kamudasınız ama doktorayı bitirince akamedemik kariyer hedefiniz mi var?
bunun için gerekli bağlantılarınız var mı?
kamudaki işinizden ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Türkiye'de yüksek lisans ve doktorayı açıkçası çok öyle yukarılara bir yerlere koyamıyorum ben..
evlenebilirim dediğiniz kişinin eğitim durumu, maddi durumu için düşünceleriniz neler?