- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
doktora 1.senem bitti. eşimle de 1 yıllık evliyiz. 28 yaşındayım. şimdi yeterlik sınavım var bu sene. ben ilk dönem Aralık'ta sınava girmek istemiyorum. yetiştiremeyecek gibiyim. kendime de pek güvenmiyorum. yani 2. dönem mayıs-haziran 2022 gibi girmek istiyorum. ben bu sınavdan sonra nasip olursa bebek düşünüyorum. eşim zaten evlendiğimizden beri istiyor.
sınavı geçebilirsem tez dönemi başlayacak. bundan sonra okulu bitirebilir miyim diye korkuyorum. zaten şuan bile zar zor ders çalışan biriyim. açıkçası alanımı pek sevmiyorum ama yapacak başka birşeyim de yok diye okuyorum.
bebeği erteledikçe de suçluluk hissediyorum. sanki yaşım ilerliyor ve çocuğum olmayacak gibi ya da zor olacak gibi bir korkum var nedense.
sınavı geçebilirsem tez dönemi başlayacak. bundan sonra okulu bitirebilir miyim diye korkuyorum. zaten şuan bile zar zor ders çalışan biriyim. açıkçası alanımı pek sevmiyorum ama yapacak başka birşeyim de yok diye okuyorum.
bebeği erteledikçe de suçluluk hissediyorum. sanki yaşım ilerliyor ve çocuğum olmayacak gibi ya da zor olacak gibi bir korkum var nedense.