Doktorculuk oynamayi seven eşim

Vurdum hemde olanca gücümle hatta öyle ki artık size yemin ederim öldürmeyi düşündüm başkaları öleceğine bu ölsün dedim o kavga anında mutfaktan bıçak aldım ama yapamadım
Yaşadığınız ortam gerçekten hiç güvenilir değil. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Eşin baya baya hasta Psikiyatriste gidiyor mu? Aaa şok oldum değişik Bi vaka. Allah yardımcın olsun.

Yaşadığınız ortam gerçekten hiç güvenilir değil. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Buraya akıl istemeye geldim çünkü ben artık tükendim o hayvanların yerde titremeleri bayilmalari gözümün önünden gitmiyor veterinere koşarken beni engellemesi uykulari geldi o yüzden demesi bunları düşündükçe hayır vazgeçme at evden diyorum

Bu adamla bir ömür devam etmeye kararlı mısınız?

Ah canlarım benim ya kıyamam. Savunmasız canlılar ne bilsinler böyle bir canavarla yaşadıklarını yapacağımız şey belli kedileri de alıp boşanacaksınız adamı da gerekli yerlere bildirin. Evli kaldığınız süre boyunca o evdeki her canlının hayatı tehlikede.

Bu adamla bir ömür devam etmeye kararlı mısınız?
Hayır tabiki değilim olsam dün sözlerine yeminlerine inanıp bu saatte buraya konu açmam ki beynim durmuş bir vaziyette sizlerden akıl dilenmeye geldik çünkü ben artık psikolojik olarak gerçekten tedavi edilmesi gereken bir vakaya dönüştüm dün o bıçağı nasıl aldım neden aldım ya saplasaydim bugün cezaevinde çocuk Allah'ım

Yok hayır gitmez hayatta bir ona gitmez zaten onun dışında tüm doktorlara gider
E ilacı da seviyormuş işte mis gibi verirlerdi ilacı ömür boyu. O damlayı belki de Farkettirmeden sizin bebeğe verdi zamanında hani demiş ya biz de kullandık diye. Tehlikeli ya çok şaşırarak üzülerek okudum. Gerekirse şikayetçi olun zorla mı tedavi ediyorlar napıyorlar. Ya da siz Bi Psikiyatriste gidin size Bi fikir versin elbet Bi yolu vardır böyle ciddi durumlarda.

Ayy başlığı okuyunca hiç böyle bir içerik beklemiyordum. Sandım ki adamın fantezi falan var da ondan muzdarip

Şu saatte bile mesaj yazdım artık o kadar korkuyorum ki birilerien ilaç verir biseye sebep olur diye

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-08-02-45-18-488_com.whatsapp.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 273
Başkasının delisini siz tedavi edemezsiniz. Ayrılıp kurtulmaya bakın ki sizin de ruh sağlığınız tehlikeden kurtulsun.

Hangi ilaç o? Baş harfi son harfi falan yazabilir misiniz?

Boşanmaya ne dersin? Allah korusun yarın öbür gün sizin yiyeceğinize birşey atarsa

Hadi eşiniz hiç bir şekilde alanı uzmanlığı titri olmadan boş boş konuşuyor da insanlar nasıl ciddiye alıp sen kimsin de böyle şeyleri önerebiliyorsun tıp mı okudun ne demeye önerebiliyorsun be adam demiyor mu ağzının payını veremiyor mu?
İnsanlarımız da cahil gerçekten. Hasta olan doktora görünür hastaneye gider.

Kimisi diyor hala akıllı insanlar da var ama diğerlerini nasıl kandırıyorsa artık

Hangi ilaç o? Baş harfi son harfi falan yazabilir misiniz?
brequnal buyuk ihtimalle, astim spreyi tozu sanirim, uyenin attigi fotolardaki ilaclarin cogu ust solunum yollariyla alakali.

D devrimcam Bence size ilaclarla alakasi olmadigi soylense de aileyle gorusmeme sebebini ogrenmelisiniz.

Anlattiklarinizdan çıkardigim sizle yalnizken her turlu ilac denemesinden cekinmezken, yaninizda baskalari varken tehdit ile karşılaştığında geri cekiliyor. Akil hastaliklarinin bir cogunda bu yoktur, mantik suzgeci devreye girmez. Esiniz otoriteye boyun egerken, zayif gordugunu ezmekten cekinmiyor.

Ayrica basliga bakinca fantazi pesinde koşan azgin teke içerigi bekledim, yalan yok.

Allah kurtarsin sizi.

eşiniz net olarak hasta. Ama hastalığın adını doktor koyar. Ben olsam korkarım. Belki size ve çocuğa da gizli gizli ilaç veriyordur verebilir. Onu ikna edip acil doktora götürmelisiniz. Evdeki hiçbir canlının can güvenliği yok

Duzeldim asla bir daha kimseye ilaç vermeyecegim dedi bu arada evdeki tüm ilaçları da çöpe attım onu da belirteyim bu yaraya surulen batikon mu ne o dahi yok artık evde
İşte akıllanıp size söylemeden yiyeceğe içeceğe atar bu valla bence ayrılmalık ya da şikayet etmelik. Amacı öldürmek değil ama hasta işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…