Doktorculuk oynamayi seven eşim

Bu adam hasta, hasta tam bir ruh hastası, onu tedaviye ikna edin , yaş aldıkça durumu daha kötüleşir, siz hasta olsanız sizede zorla farklı ilaçlar yutturup çok kötü durumlara sebep olur. Kedilere çok üzüldüm , adamı muhakkak tedaviye ikna edin

Çok net bu adam sizin yada çocuğunuzun yaşam hakkını elinden alır, aman kardeşim bu adamı psikolog, psikiyatri ye götürün

Dün son damlaydi ayrılık kararı aldım son bir kez deneyelim bak gör bundan sonra elime hiç bir ilaç almayacagim kimseye vermeyeceğim dedi son şansı var
Siz durumun vehametini kavrayamadınız sanırım. Bu adam hasta. Can güvenliğiniz yok. Yardım ettiğini sanıp ölümünüze yol açabilir. Eşinizi evden yollayın. Ayrılık dediğiniz için bile herşeyi yapabilir. Daha güvenip çocuğu bu adamla aynı ortamda tutamazsınız. Size sakinleştirici filan mı veriyor ben anlamadım.

Can güvenliğiniz yok. Derhal ayrılın.

Esiniz gercekten ciddi derecede hasta
Ne yapılabilir derseniz madem evden gitti esiniz oncelikle siz de bir psikiyatristten randevu alin durumu anlatin, yakininizdaki bir eczane ile de görüşün hatta onun tanidigi ise daha iyi olur ama kalfayla degil direkt eczaciyla görüşün. Çünkü bazen sikayeti söylediğinde recetesiz ilaclardan da verebiliyorlar.
Aslinda benim düşüncem bunlarin haricinde bir de savcılık ya da polis karakoluna gidip eşinizden sizin ve cevrenizdeki insanlarin can guvenliginin olmadigina dair sikayette bulunmalisiniz.
Esinizle de bosanmaya karar verdiginize dair bir konusma yapabilirsiniz. "Bir daha yapmayacağım " demesinin yeterli olmadığını, eyleme geçip bir psikiyatriste gitmesi gerektigini ve hatta beraber gidip durumu sizin anlatacaginizi, sartlariniz yerine gelirse boşanmaktan vazgececeginizi söylemelisiniz. Belki korkudan bile olsa kabul eder. Ayrıca imkan varsa bir avukata da danışın, buradaki avukat arkadaşlar da umarim görüş bildirirler. Cana kast da var sonuçta, bu da bir suç.

Çocuğunuz için ayrilmalisiniz her ilaç hap olmaz şurup şeklinde yemeğe içeceğe katılır yada eritir
En hafif tabirle sabit fikirli kişiyi değiştiremezsiniz yarın bir gün yine dener.Şizofrenmi bilmiyorum ama narsistlik kesinlikle

Şizofren olabilir mi ? Kendini gerçekten de doktor sanıyordur

Bunu yazmayi unutmusum evet narsistik davranislari var adamin

İlaç yazdırıyor dediniz, reçetede doktorun ismi vardır açın konuşun. Devamlı gittiği tanıdık eczacıyı da uyarın, sen reçeteli reçetesiz ilaçları veriyorsun ama şunu bunu yapıyor, Cimer'e yazıcam senin de başın yanar deyin. Bu adam sadece size ve çocuğunuza değil tüm topluma tehlike saçıyor. İlacı azar azar koyar ama ileride kalıcı hastalığa sebep olabilir, çocuğunuzu sakat bile bırakabilir. Cani sadist olmasa 1 aylık bebeğe o damlayı vermeye cesaret edemezdi. Keşke kendi içse o ilaçları dünya 1 pislikten kurtulsa.

Sözüne yeminine kanmayın kurtarın canınızı. Bu adamın akıl hastanesine kapatılması gerekiyor. Bir dahakine o bıçağı kullanmak zorunda kalabilirsiniz, yazık değil mi size çocuğunuza? İlaçla ilgisi yok demeyin, ailesi gizlemiştir gerçek sebebi. Kim bilir kimin canına kast etti. Sizin başınıza kalsın siz uğraşın diye söylemiyorlardır.

O kedilerin canı böyle sadist bir psikopatın canından daha kıymetli.

Kendi kullaniyor mu yokaa sadece cevresine mi veriyor? Esiniz malesef hasta ve tedavi gormeli.Bunun son şansla falan alakasi yok ve huy da degil.

Hayır tıp ile ilgili hiç bir bilgisi yok eğer o ortamda ben olmasaydim o arkadaşlar bebeğe caresizliklerinden ötürü o damlayı vereceklerdi birde gitmiş gündüzden almış damlayi bir cikartti cebinden
Adam deli resmen. Tedavi olmasi disinda bir sey dusunemiyorum.

Kocanız deli galiba.Bence sizin can güvenliğiniz yok yarın bir gün hasta olsanız iceceginize bir seyler katar." Ben iyi olacağını bildiğim ilacı sen icmezsin diye gizlice verdim" diye.Adam kafayı yemiş,bağırmak yerine kedileri kendinizi kurtarın.

Burada çok konu gördüm, okudum, ettim ama okurken inanılmaz daralıp sinirlendiğim birkaç konudan biri oldu bu. Tekme tokat dalasım geldi eşine, bu ne böyle? Zaten ısrardan nefret ederim, bu resmen yapışıyor kara bela gibi. O kadar takıntılı ve yapışkan ki, yaptığı şeyin ucu nereye varır, farkında bile değil. Ya ben insanlara parol bile vermem, ki leblebi hükmünde bi ilaç bence ama neme lazım. Bu herif nerdeyse yatırıp açık ameliyat yapacak millete.
Yine söylüyorum; kesinlikle ciddi travmaları var+Okb'nin çok ötesine geçmiş. Bence kendin bi psikiyatr ile falan görüşüp durumu anlatabilirsin, gerçekten merak ettim teşhisi.
İlaç konuları haricinde de böyle yapışkan ve anormal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…