Doktorculuk oynamayi seven eşim

Kedilere yapılanı mahkemeye sunup boşa gitsin tedavi kabul etmez gerçekten çok tehlikeli Allah korusun herşeyi yapar gizli verir öldürür sakat bırakır bitkisel şeyler bile tehlikeli olabilir Allah korusun

Ay tövbeler olsun, evlerden ırak. Eşiniz baya baya hasta hem de ileri derecede hasta. Korkuyor musunuz evde sizin veya çocuğunuzun suyuna, yemeğine ilaç katmasından. Ben bu adamın olduğu yerde ağzıma lokma atamazdım muhtemelen, her şeyden şüphe eder bende manyak olurdum.
En acilinden doktora gidip tedavi olması gerekiyor. Eğer tedavi olmazsa boşanacağınızı, çocuğu da herkese şahit göstererek hayatını tehlikeye atabileceği için gösterneyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Tedavi olmuyorsa da boşayın gitsin.

O hayvanları sahiplendir eşiniz tehlikeli berbat bir insan.canlarından olsalardı nasıl vicdanen rahat edecektiniz ağızları var dilleri yok günah ya.çocuk yoksa sakın çocuk falanda yapmayın bu adam ona da sizin bilginiz dışında birşeyler verir durum çok ciddi başınız yanar hasta bu adam.kaçın kurtarın kendinizi çok ciddiyim.

kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık
Eşiniz şunu bana yapsa kasten öldurmeyr çalışmaktan dava açarım . Tutuklanmazsa kendi ellerimle parçalardım. Sizin eşinizin kafasında sorun var

Acilen tedavi edilmeli. Sizin hic bir guvenliginiz yok o evde derhal ya adami yatirtin hastaneye ya da bosanin.

Birde eklemeyi unutmuşum eczacı ile de samimi yani reçete ile satılması gereken bazı şeyleri alabiliyor

Eczacı ile istediği kadar samimi olsun, o satılan her bir ilaç için ayrı evrak hazırlanıyor, devlete bildiriliyor, stok bilgisi sisteme giriliyor.

Sizin psikolojiniz hiç normal değil. Adamın psikoloji zaten bitmiş, ama sizin de psikolojiniz sağlıklı değil. Verdiğiniz cevaplarda bir garip. Çocuğunuza üzüldüm. Bu adamla aynı evde zavallı bir çocuğu yaşatıyorsunuz.

Çocuk yoktur inşallah. Adam cidden tehlikeli boyutta hasta ayrılın ayrılın ayrılın yakında katil olur bu

lüften kedileri sahiplendirin. hayati tehlike altındalar. onların iyiliği için yapın bunu... lütfen...

Polise ihbar et Manyakmi nedir hayvanları öldürecek. Al kedilerini boşa bu herifi bunla uğraşılır mi?

Bütün üyeler yazmış zaten. Eşiniz hasta ve tedaviye ihtiyacı var. Ben şuna takıldım: Veteriner de çok kızdı zaten, dediniz ya; Eşinizin ilk tepkisi ne oldu? Öfke, inkar, pişmanlık? Ya da “bu veteriner yanlış biliyor” gibi bir tavırla üçüncü tarafı mı suçladı? Hatasını kabul ediyor mu?

Adam aşırı korkunç ve çocuğunuz var. Böyle biriyle çocuğumu asla 1 sn bile bırakmazdım.

Eşniz hasta hem de çok hasta. Bir an önce uzman desteği almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…