Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dızıyı hep aralılarla ızledım merak ettıgım bısey var
levent elayı nıkah gunu gelınlıkler ıcındeyken neden bıraktı senınle evlenemem dedı? lutfen soyleyın... vede dızı nasılbıttı?

biz beraber olduğumuzda hep kavga ediyoruz sorunlarımız va güvenmemiz tamdeğil sudan sebeplerden biz evlenemeyizdedi
sonunda da birbirlerine birşans daha vermeye kararverdiler çünkü ayrı yapamıyolardı

evet tekrr başlıyor
kutsi devrim nas ve aysun kayacı ile nalaşılmış
diğerleri ne olur bilmem ama diğer dizlerde oynayan oyuncular var

canım sebepsiz yere ona güvenmedi..bazı olayları ondan sakladığı için mesela bebek sahibi olamicaktı bunun için ondan ayrıldı ve ona sölemedi ardan zaman geçti barıştılar felan sonra ela kına gecesinde leventin annesi ondan torun istediğini duyunca leventi arayıp ben senle evlenemicem dedi yine levent de kızdı ona
sonra ertesi günü düğün günüydü ona senle evlenemem beni bırakıp gidiceğini düşünüyorum güvenmiyorum sana falan dedi

en son leventle ela barışmıştı o şekilde bitti ben öle biliyorum
bi aksilik olmassa evlenmiş olmalrı gerek

Bende gazete de okumuştum dizi yeniden başlıyormuş ama Ela rolünü oynuyan Yasemin Ergene oynamıyacakmış..

eski tadı olmaz bence hem Bekir Aksoy türk malında Yeşim Ceren Bozoğlu geniş Ailede Melike Güner Kılıç Gününde kadro dağılmış durumda belki zenanla suatın başka yere tayinin çıkmış olarak gösterebilirler

ilker inanoğlu aysun kayacı devrim nas ve kutsi imzalanmış sözleşmeler twitterinda da yazıyodu ilker inanoğlunun doktor oluyorum diye

ilker inanoğlu aysun kayacı devrim nas ve kutsi imzalanmış sözleşmeler twitterinda da yazıyodu ilker inanoğlunun doktor oluyorum diye

ilker inanoglu gelipte ne yapacakmis dizide yumurcak olacak hali yok heralde dimi!!! ay o adamin oynayacagi rol eksik kalsin!!!! offfff nerde gereksiz sahislar var onlari toplayacaklar heralde!!! bi ara naz elmas'i getirdikleri gibi!!! hiç mi izleyicinin fikrine saygi duymuyor bu insanlar!!!!

iyi olmuş başlayacağı..ama bilirkişilerini iyi seçsinler..MI geçiren hastanın hemogram değerlerine bakıp güldürmesinler geçen bölümlerde olduğu gibi biz sağlıkçıları..ohaoldumsmile

Hoffff yine mi bu adam ya. Gördükçe kan beynime sıçrıyor resmen. Dizi aynı tadı hayatta vermez.
İzlersem bi Kutsi için izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…