Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı kadroyu bi daha toplamaları çok zor
büyük ihtimalle farklı oyuncularla bir kaç tane eskilerden olur
birşeyler yapmaya çalışırlar,ama tutacağını eski tadını vereceğini hiç sanmıyorum

vaaay aysun kayacı ile anlaşmışlar kader geri dönecek yani boshayallersmile
kutsi de var süper
oohh dervim nas yani arslan da var hihoyyyt
bunlar garinti de suatla zenan olmazsa olmaz yaa sempatiksalakcinni
tabi ela da olur inşallah opuyorumnanaktan
aman şu naz elmas ile merve sevi olmasın bi zahmet ohaoldumsmile

ya kızlar bide bi sorum olacak..
şimdi ben bu diziyi hep takip edemiyordum eskiden :1ninca:
pek hatırlayamıyorum suatın eli titriyodu falan :gitme: düzeliyomuydu onun eli eski başarıısını yakalıyomuydu ? süprizzzzz

evet canım zenan üstüne gidiyodu suatın beraber çalışıyolardı evde.
tavuk eti falan kesiyolardı ameliyat yapar gibi öyle öyle tekrar alışıp iyileşiyordu.

ne yapsinlar, yapsinlar su arslan'i jülide'ye yamasinlar artik uçkuru bozuk sapkin heriffff güzelim jülide'yi merve sevi için harcadi
tam'da ikinci sezonun sonunda akli basina geldi ne guzel diyordum :'(
ola ki zenan'la suat'la anlasamadilar, onlar zaten çift heralde baska bir sehirde yada amerika'dan ii bir teklif almislar gibi yapip o karakterleri ekarte edebilirler, gönül ister yeniden hepsini o hastanede görmek... LEVENT ve ELA mutlaka olmali....

ya kızlar ben bu diziyi zamanında izlememiştim . şimdi tekrarında izliyorum. elanın annesi ölecek mi ? arslanlar o kadından nasıl kurtulacak?? sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum ..kaydirigubbakcemile5

ya kızlar ben bu diziyi zamanında izlememiştim . şimdi tekrarında izliyorum. elanın annesi ölecek mi ? arslanlar o kadından nasıl kurtulacak?? sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum ..kaydirigubbakcemile5

merak etme ela'nin annesine birsey olmuyor
arslan'da uçkurundan vazgeçmedigi surece sadece kendi basini yakmayacak
ama hiç bir sekilde kimseye birsey olmuyor :)))))

Son dizisi “Cuma’ya Kalsa” reyting kurbanı olan Aysun Kayacı, eski sevgilisi olan yapımcı Fatih Aksoy’un “Grey’s Anatomy” uyarlaması “Doktorlar” dizisiyle TV’ye dönüyor.

Geçen yıl ekrana veda eden, ancak tekrar bölümleri reytinglerde üst sıralarda yer alınca yeniden çekilmesine karar verilen dizinin eski ekibini bir araya getirmeye hazırlandığını belirten yapımcı Fatih Aksoy, “Dizinin şu ana kadar eski kadrosundan Devrim Nas, Kutsi ve Aysun’la anlaştık. Diğer isimlerle görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Kayacı, dizide yine Kader isimli doktoru canlandıracak. ‘Grey’s Anatomy’de Katherine Heigl’in canlandırdığı Izzie karakterinin yerli versiyonunu ete kemiğe bürüyecek Kayacı, ocakta başlayacak dizi için şimdiden hazırlık yapıyor. Kayacı’nın canlandırdığı Kader yeni bölümlerde lenf kanserine yakalanacak.

‘Heigl gibi ödül alabilir’
Izzie’yi canlandıran Heigl’in performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Emmy Ödülü aldığını hatırlatan Aksoy, “İnşallah Aysun da onun kadar başarılı olup ödül alacak. Bu sezon ona çok iş düşüyor. Çünkü lenf kanserine yakalanıyor. Role hazırlanmaya başladı, diyaloglara çalışıyor” diye konuştu.

medyaradar.com

ya kızlar şu salak hasan karısından ayrılacak dimi? Yoksa gözü açılmayacak öyle gidecek mi???

doktor suat olmaz türk malında oynuyo zenanda yeni bir dizide oynicakmış bari ela olsun yaa aslında tam kadro olsa süper olur harika bi diziydi dr.fikrette olsun:))

Kızlar dün estetikçi doktorun evini gördüm , mutfağında sanki ocakbaşı var gibi duruyodu
Şaştım ne mutfaklar var bee dedim.
Ama benimde kocaman evim olursa yazıyorum şimdi buraya bak , mutfağa lahmacun fırını yaptırmazsam , elimde fırın küreğiyle poz verip fotoyu da kk ' ya ekliyip sefam olsun yazıcam..

turk mali'nin yeni sezon fragmanini goren var mi??? inslh rtuk engeline takilir yayindan kalkarda suat karakterini canlandiran bekir aksoy'da bosa cikar.... dizi ocak ayinda yayina girecekmis! belkide ocaga kadar zenan'inda yeni dizideki rolu kisa surer... oda boylelikce bosta kalir... isin garip kismi yasemin ergene'ye n'oluyorda diziye dönmem diyor!!!!
suyu çikti sanki orda... ii ki bir koca buldu sanki bu dizide ki rolu evliligine engel!!! inanmiyorum yaaaa... insanlar canlandirdigi karakterlerle neden ozlesmiyorlar ki... bu dizi cok begenilen bir diziydi, bu dizide gorev aldiysan, ve ki cok sevilen bi oyuncusun, hayranlarin seni gormek istiyorsa dizilerde, sende buna saygi duymalisin, yada elini etegini cek tv dunyasindan. yasemin'e cok kizginim çooooooookkk...
sevo'yu canlandiran gestapo n'olcak acaba???
ulan fatih aksoy zamaninda dusunecektin, dagitmayacaktin guzelim kadro'yu (((

aaa gerçekten başlıyormuymuşş doktorlar.ama zenansız,suatsız,gestaposuzz anlamı olmazkii yaa

sevindim başlamasına,güzel bir diziydi,ama kadro tam olsaydı keşke..

başka dizinin fragmanında zenanı gördüm, başka birininkinde de birini daha görmüştüm ama kim olduğunu hatılamıyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…