Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni Doktorlar başladı ama ben biraz yadırgadım galiba eskisine oranla biraz daha soğuk olmuş..Keşke Ela yı değiştirmek yerine boşanmış olarak koysalardı belki yenisine daha kolay alışırdık..Leventin de (Kutsi) kendi sesi daha güzeldi...

acayip yadırgadım diziyi,sesler çok kötü olmuş bir kere,zenan şef ela olduğu yerde sayıklamış kaç sene ne alaka anlayamadım yani?ela rolüne gelen kızda hiç olmamış kutsinin eski sesi daha iyiydi,acaba suata ne oldu?inşallah öldürmemiişkerdir dizide yurt dışında diye gösterirler ama yinede çok özlemişim yani

Bu oyuncuları hangı kast sıstemıne uyarak duzenledıler ?
bu kadar mı itici olur oyuncular ..

1. Ela en son gayet ıyı basarılı bır doktordu ne oldu da sımdı pasif sorunlu bır kız moduna sokmuslar
2. Leventın sesi berbat ..
3. hasan de doktor olarak baslayanlardan dı zenan harıc hıcbırı tutunamadımı yanı hala mı staj konumundalar .. cok saçma !

Filim de akıcılık yok .. az önce kapattım tvyi ..
bir sıcaklık , devamlılık yok ..
sonucta bu yenı dızı deıl bır dızının devamı deılmı ? bunu verememısler ızleyıcıye cok pasif olmuş sanki herkez zorla başlamış gb diziye
olmamış ..

Gestapo yok
Suat yok
Ela yok
Bunlar yoksa doktorlar dızısıde yok
aha yazıyorum buraya kısa bır sure sonra arşiv olcak bu dizi ( kadroyu yenılemezlerse )

Son düzenleme:
evet yhaa nerde o eskiii güzel doktorlarr.....çıkssss tanıdık olmayınca izleyesim gelmedi bugün nedenseee

nasıl bitti şimdi ya anlamadım bişey?nasıl bir bölümdü ne berbat olmuş izlenmez bence

Seattle Grace'den teklif gelmesi çok komik olmuş, hiç olmazsa hastanenin adını değiştirselerdi.

doktorlar yayınlanmaya başladı mı anam hiç dikkat etmedim ama yorumlardan belli kızlar ben haftalar önce yorumlarımda yazmıştım dizinin esas karakterleri olmadan tutmaz tekrar diye..

gestapo olsaydı,suat,ela olsaydı ya hatta ve hatta arslan bile olsaydı bence bambaşka olurdu burdaki yorumlar şimdi belkide hepimiz iyiki başlamış çok özlemiştik diye yorumlar yazıyor olurduk..
iyiki izlemişim izlemem de zaten hanımın çüftlüğü bile daha izlenesi bence aynen lafımın arkasındayım tutmaz bu dizi böyle

Son düzenleme:
Gestapo yok
Suat yok
Dizinin eski tadı da yok.
Yeni Ela hiç olmamış.
Leventin sesi de hiç hoş değil.
Acaba Suat'a ne oldu?
İnşaallah senaryoyu biryerlere gitmiş gibi yazmışlardır da Türk Malı'ndan çıkıp tekrar gelir.

aynen katılıyorum seslendirme berbat bi kere tüm dizinin seslendirmesi ya
ela çok saçma olmuş direk diziden çıkarsalarmış karakteri daha iyi olurnuş

ben beğenmedim yaaa
ela hiç olmamışşş
eski doktorların tekrarları bile daha çok izlenir bence :)

Son düzenleme:
bende aynen oyle dusunuyorum . hıc tekrar cekmeye zahmet etmeselermıs
eskı bolumlerı koysalar daha ıyı reytıng yapardı :)))

elanın yerine gelen kız hiç olmamış o role çok yapmacık duruyo
leventin seside iğrenççç olmuş ilk duyduğumda aaaaaaaaaaaa bu da ne böle dedim
suatsız zenanında bir güzelliği kalmamış

Levent'in sesine acil dublaj yapmaları lazım o ne berbat ses tonu kusi
bu dizi galiba sesli çekiliyor çünkü hiçbiri dublaj değil :44:

yaaa birde o kadar zaman geçmiş hala leventle ela evli değil
çok saçma geldi burası bana:97:

dizi sanki sokakta çekiliyormuş hissi veriliyor resmen çok kötü olmuş eski bölümleri verseler daha makbul olur yani,ela nolmuş öyle pısırık konuşmayan sevimsiz,bikere oda iyi bir asistandı neden yerinde saymış onu anlayamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…