Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkideşler acele cevap anlayan varmı suata nolmuş zenan niye ağlıyodu resme bakıp ??

dizinin ruhu gitmiş sanki.ela olmamış.okadar zaman geçmiş zenan ilerlemiş, levent ve ela yerinde saymış.bi de yeni giren oyuncular gayet iyi doktorluk yaparken hasanla ela sanki doktor değil figüran gibiler.

Dirençin karnına metal saplanıyor kaan da kucağına alıp götürüyor çok saçma olmuş bence tamda kapının önünde oluyor olay insan bir sedye getiriri demi...

Daha 2. bölüm eksikleri mutlaka olacak ama;
Doktorların müziğini bile duymak bana zevk veriyor.
Hasan doktorluğu bırakıp daha yeni döndüğü için yerinde sayıyor ilk bölümde Gülümsüne anlatmıştı.
Ela büyük ihtimalle pratisyen hekim olmuştur bu sürede
Levent zaten beyin cerrahıydı daha ne yapabilir ki yine de Amerikadan teklif alaak kadar iyi bir cerrah
Direnç & Kaan çok iyi bir çift olacak bana göre yakışıyorlar
Onların gözünde Suat ve Zenan'ın aşkını görüyorum

1. bölümü izliyorum da şu anda. olmamış sanki.
grey's anatomy den bu kadar kopya çekmek zorundalar mı?
olaylar neredeyse birebir..

mesela elanın kabus görmesi.
meredith'in derek'in öldüğünü görmesiyle aynı.

son yorumları okudumda..
aksine ben çok beğendim dizinin yeni halini.
Kutsi'nin kendi sesini kullanmasıda iyi olmuş bence. Sadece Kutsi değil tüm oyuncuların kendisini seslendirmesi gerektiği düşüncesindeyim.
Eski Ela'yı donuk buluyodum. Bu Ela çok iyi olmasada eskisine nazaran iyi.
Zenan zaten dizideki en beğendiğim karakterdi. Yine öğle.
Direnç'i de çok sevdim. Zenan'a çok benziyor ve onun eski yıllarını anımsatıyor.

ela yasemin ergeni ile bütünleşmişti bu ela olmamış
yeni halini beğenmedim dizinin ama gene de izliyorum
ahh suat gestapo arslan olmadan tadı mı olur bu dizinin ...

bende elayı beğenmedim. bi iticilik var beğenmedim kzı bence ela rolünü gülüm oynamalıydı onun davranışlarını ve duygusallığını elaya benzetiyorum ben

bende 2 bölümdür izliyorum
ben begendim ela biraz olmamış geldi sadece
izlemeye devamm

türk malı bitiyormuş final olcakmış 2 blm sonra suat belki gelir doktorlara...

bu yeni bölümlerini izlemiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum suat nerde? boşanmışlar mı yoksa bir yeremi gitmiş?
cevaplarsanız sevinirim..........

bu yeni bölümlerini izlemiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum suat nerde? boşanmışlar mı yoksa bir yeremi gitmiş?
cevaplarsanız sevinirim..........

bnde çok merak ediyorum

ayrıca suat döenecedk izlenimi veriyorlar gibi

bu diziyi başlamadan bitirecekler zannettim ama yeni fargmanını görünce sevindim
sevdiğim dizilerden biri...

işyerinde canım sıkılıyo diye bakayım dedim hasta oldum resmen,bu dizi hasta eder adamı
ayrıca söylemeden edemicem murat doktorla asistan arzunun yeniden aynı dizide olmasına sevindim,gencoda çok yakıştırıyordum onları.bişey daha var birbirlerine ilgi duyan aşık olanların yolları kesişiyo devamlı ne hikmetse,baydı yanii fazla gideceğini sanmam çünkü sıkıcı bi dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…