Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naz elmasmıı:1no2::1no2:
dizilerde değişiklik olmasınada sinir oluyorum:dilcikar:

Yakında Evleneceği İçin "Doktorlar" Dizisinden Ayrılan Yasemin Ergene'nin Yerine Yalancı Yarim'de Oynayan Merve Sevi Alınacak.

YAKINDA EVLENECEĞİ İÇİN "DOKTORLAR" DİZİSİNDEN AYRILAN YASEMİN ERGENE'NİN YERİNE YALANCI YARİM'DE OYNAYAN MERVE SEVİ ALINACAK.
Beğenilen dizi 'Doktorlar' yeni yayın dönemine oyuncu değişikliğiyle girecek. Dizinin çekildiği Anadolu Sağlık Merkezi'nin de sahibi olan ünlü işadamı Tuncay Özilhan'ın oğlu ile dünyaevine girmeye hazırlanan Yasemin Ergene kadrodan ayrılıyor. Yapımcı, 'Yalancı Yarim' ve 'Dağlar Delisi' dizilerinde oynayan Merve Sevi ile anlaşma yoluna girdi. Sevi diziye asistan doktor Duygu olarak katılacak ve Kutsi'nin canlandırdığı cerrahın yeni gözdesi olacak.

cuma aksami yeniden basliyor!hihoyyyt
ama yagmur ve yaseminin gitmesi bence dizin heycanini dusurecek...
yinede seviyomm bu diziyi kaydirigubbikcemile5

dizide mervi sevi elanin yerine girmeyecek kizlar başka bir karakterde girecek.çünkü merve sevinin boyu elaya göree kisa ve ela ondan 1000 kat güzeldi.yağmurdami çikmiş yaa..üffff bakalim akşama göreecez nasil olmuş dizi.

doktorlar dizisini daha önce ara sıra izliyordum bu dönemde en çok merve sevi de oynadığı için izledim ben çok başarılı buldum:lepi: kimse kusura bakmasın ama merve sevi çok güzel bir kız:1rolleyes: ve oyunculuk yeteneğide çok iyi bir barış akarsu hayranıyım :asigim:ve bu ikiliyi birbirine en çok yakıştıranlardandım :asigim:mervenin göz yaşlarının sahte olduğuna inanmıyorumsenağlama
hayat devam ediyor oda ekmek parasını kazanmak zorunda bazı barış akarsu hayranlarında sanki merve seviye cephe alınmış gibi bir tavır var bence çok yanlış barış akarsu hayranlarına yakışmıyor en azından yalancı yarim hatırınaa.s.

merve sevinin ve paşhanın girmesine çok sevindim ikisinnde oyuncuıluğu süper..
Naz elmasın mimiklerine ve o mıymıy konuşmasına gıcık oluyorum..beğendim dizinn yeni sezonunu...
bakalım daha sonra tempo nasıl oalcak..

hiç güzel değildi bu sezonun ilk bölümü heyecan yoktu eskisi gibi.sadece ela değil biçok kişi çıkmış diziden çok kayıp var bence dizide hep yeni yüzler olunca eskisi gibi olmuyo.sıkıla sıkıla izledim ilkdefa bu diziyi okadar sevmeme rağmen.mervi seviyede asistan rolü hiç yakışmamış eskilerden asistan olarak bi zenan kalmış zaten bide sonradan giren çocuk.

merve seviye gıcık olurdum zaten burayada sokmuşlar ya pes doğrusu,bu arada nerdeyse bütün kadro değişmiş bi kaç kişi dışında özelliği kalmamış yani dizinin

caaanım diziyi ne hale getirmişler. hiçbir zevk almadım izlerken. tamamını izlemedim bile. O gıcık naz elması görünce kapattım. :dilcikar:
ben eski doktorları istiyorum :ecrin_bebek:

merve sevi,ve naz elmas.......
bu dizi benim için bitmiştir.........

merve sevi'ye acayip derecede uyuz oluyorumm,naz elmas çok sinirr,ııyyy:bbo:
zenan bi havalarda sürekli bi eli karnında bi eli belinde,sanki karnını tutmasa bebek aşağı düşücek CADIARZU

bence duygu ile kutsi( dizideki adını unuttum birden) aşk yaşayacaklar. sebebi de ela nın cesaret eksikliği duygu da var. çiçek' in ameliyat olmasındaki cesareti dolayısıyla. yeni başhekim de iyi seçim dominant teyze tam bu rolün adamı.

ben pek dizi izlemiyorum ama arada bakiyorum biri anlatabilir mi bana

1. kutsi ve evlenecegi kiz vardi noldu kiz hic yok
2. cocuklar duymasindaki pinar (soyadini unuttum) onun kocasi ve sarisin sevgilisi vardi sonra ev arkadasini opmustu. hepsi birden noldu
3. yani anladim ayrildilar da dizi icinde sebep ne gosterildi biri bana soylesin

evet aynı sorular bende de var ela ne diye ayrıldı diziden tamam sadece düün olmadığı için mi ?

68. Bölüm Özeti

Suat Zenan’a ablasının aradığını ve barışmak istediğini söyler.

Zenan bunu hiç de hoş karşılamaz ve tartışırlar.

Suat sakinleşme için dışarı çıktığında, evlerine girmek üzere olan hırsızlardan habersizdir.

Hırsızlar Zenan’ı evde yalnız yakalar.
Zenan yaralanır.

Çiçek’in hayatını kurtarmak isteyen Duygu, Levent’i tedaviye ikna edemeyince, kendi yöntemlerini kullanır ve aileyi razı etmeyi başarır.

Ancak bunu yapma şekli Levent’le ve ablasıyla arasında sorunlara yol açar.

Eylül çocuğunu kaçırmak niyetiyle hastaneye gelir.
Ama bunu başaramadan Zenan’a yakalanır ve ortalık karışır.
Levent’in sevgilisi zannedilen Eylül, sonunda kızıyla baş başa kalır.
Ama çok acılı, zor ve beklenmedik bir sebeple..

Ablasının baskısından bunalan Duygu, Zuhal’in Levent’ten hoşlandığını iddia eder.
Zuhal köpürür.

Ancak Eylül konusunda Fikret ve Zenan’ın bile dikkatini çekecek kadar toleranslı davranır Levent’e.

Hırsızlık meselesini öğrenen Suat kendini suçlar.
Ancak, karısına saldıran hırsızlar hastaneye gelir ve Suat doktorluğuyla öfkesi arasında kalır.

Arslan Ahmet’ten gizli flörtlerine çiçek yollamasını ister.

Ahmet onun Jülide’yi aldatmasına şaşırır.

Ancak şaşkınlığı burada kalmaz. Çünkü Arslan’a tam anlamıyla güvenemeyen Jülide de ondan casusluk yapmasını ister.
Ahmet Jülide ve Arslan arasında kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…