Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklisin bazıları sanki bu işi zorla yapıyor...Bütün doktorlar kıymetli falan değil. Şurada bir dursun.
Ama doktor veya değil kimse kimseye şiddet uygulayamaz..
2 hafta önce akşam biz de oğlumun düşmeyen ateşi ve iltihaplı boğazı için nöbetçi doktora gittik. Her zaman gördüğümüz nöbetçi doktor yerine başka bir pratisyeni koymuşlar. Delirtti beni..
Çok haklisin bazıları sanki bu işi zorla yapıyor...
Bende kızımın ateşi yüksekti. Acile goturmustuk Allahım sıra bekliyoruz, önümüzde dünya insan var, nerde bu Dr diyoruz, yoğun bakımda dediler , bende saf saf etrafima bakiyorum, nerde bu yoğun bakım diye..
Ana bir baktık Dr hanm sigara keyfi yapıyor..
Gel de saçını başını yolma..
Onlara doktor çok veteriner hekim bile gelmemeli bu şiddet uygulamaya çalışan hastayaTüm sağlık personeline ama başta doktorlara saldıranları serbest bırakmasınlar,dünde urfada birisi çocuğunun ateşi düşmedi diye doktorun başında taş paralamış.ceza verilsin ceza,doktorlar çok kıymetli!!!
Hiç aman doktor canım doktor yapamayacağım. Hakkıyla işini yapanlar hariç doktorların çoğu boşvermişlik içinde yalan yanlış teşhirlerle kaç hasta sağlığından oluyor görmüyormuş gibo konuşuyorsunuz. Ben doğuda yaşıyorum buradaki sağlık hizmetini hiç anlatmayayım size işini yapan ehil insan yok hamileyim kaç tane kadın doğum doktoru degistirdim haddi hesabı yok. En son ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor hiçbir sorun görünmüyor demesine rağmen benden amniyon sıvı örneği almaya kalktı, yok çocuğum zihinsel engelli olursa ne yaparmışım beni mahvetti o gün hastaneden çıktığım gibi özel klinigi olan bir doktora gittim nasil size bir sey soylemeden bir teshis koymadan sıvı örneği ister(ki tehlikeli bir durum oluşabiliyor düşüğe kadar gitme ihtimali var) psikolojinizi bozar diye kendi meslektaşına ateş püskürdü. Neticede bebeim sağlıklı ama o günkü çektiğim acıyı anlatamam. Hastaneye gidiyorum hemşiresi doktoru hepsinde hava bin beş yüz yaptığı iş ne peki daha doğru düzgun hastaya bakmadan beş dakikada odadan göndermek. Işlerini hakkıyla yapsınlar kimse de eleştirmesin
Çok haklısınız..Hiç aman doktor canım doktor yapamayacağım. Hakkıyla işini yapanlar hariç doktorların çoğu boşvermişlik içinde yalan yanlış teşhirlerle kaç hasta sağlığından oluyor görmüyormuş gibo konuşuyorsunuz. Ben doğuda yaşıyorum buradaki sağlık hizmetini hiç anlatmayayım size işini yapan ehil insan yok hamileyim kaç tane kadın doğum doktoru degistirdim haddi hesabı yok. En son ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor hiçbir sorun görünmüyor demesine rağmen benden amniyon sıvı örneği almaya kalktı, yok çocuğum zihinsel engelli olursa ne yaparmışım beni mahvetti o gün hastaneden çıktığım gibi özel klinigi olan bir doktora gittim nasil size bir sey soylemeden bir teshis koymadan sıvı örneği ister(ki tehlikeli bir durum oluşabiliyor düşüğe kadar gitme ihtimali var) psikolojinizi bozar diye kendi meslektaşına ateş püskürdü. Neticede bebeim sağlıklı ama o günkü çektiğim acıyı anlatamam. Hastaneye gidiyorum hemşiresi doktoru hepsinde hava bin beş yüz yaptığı iş ne peki daha doğru düzgun hastaya bakmadan beş dakikada odadan göndermek. Işlerini hakkıyla yapsınlar kimse de eleştirmesin
Yani dovulebilirler bu normalHiç aman doktor canım doktor yapamayacağım. Hakkıyla işini yapanlar hariç doktorların çoğu boşvermişlik içinde yalan yanlış teşhirlerle kaç hasta sağlığından oluyor görmüyormuş gibo konuşuyorsunuz. Ben doğuda yaşıyorum buradaki sağlık hizmetini hiç anlatmayayım size işini yapan ehil insan yok hamileyim kaç tane kadın doğum doktoru degistirdim haddi hesabı yok. En son ayrıntılı ultrasona girdiğimde doktor hiçbir sorun görünmüyor demesine rağmen benden amniyon sıvı örneği almaya kalktı, yok çocuğum zihinsel engelli olursa ne yaparmışım beni mahvetti o gün hastaneden çıktığım gibi özel klinigi olan bir doktora gittim nasil size bir sey soylemeden bir teshis koymadan sıvı örneği ister(ki tehlikeli bir durum oluşabiliyor düşüğe kadar gitme ihtimali var) psikolojinizi bozar diye kendi meslektaşına ateş püskürdü. Neticede bebeim sağlıklı ama o günkü çektiğim acıyı anlatamam. Hastaneye gidiyorum hemşiresi doktoru hepsinde hava bin beş yüz yaptığı iş ne peki daha doğru düzgun hastaya bakmadan beş dakikada odadan göndermek. Işlerini hakkıyla yapsınlar kimse de eleştirmesin