- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Cahil cesareti işte.Bir tanesi arkadaşıma söylemiş vergi meselesini elinde yeşil kartıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahil cesareti işte.Bir tanesi arkadaşıma söylemiş vergi meselesini elinde yeşil kartıyla
O zaman sadece şiddetten bahseder geçersiniz yok 150 hastaya bakıyormuş yok kaldıramıyormuş bunlardan bahsederseniz tabi ki cevap hakkı doğar. Şiddeti zaten kimse olağan görmüyor. Konuyu istenilen yere çekmek yerine medenice münazara da yapılabilir. Ve evet gayet sakinsiniz!Ben gayet sakinim
Burada konu doktorun iyi hizmet verip vermemesi degil , bir insana siddet uygulanmasi
Tamami kadinlardan olusan bir forumda " ama doktorlar da soyle boyle " yazip siddeti mesrulastirmak kadar sacma bir durum olamaz
Bunlari görenler vergi de vergi diye bagiranlar milyonlarca liralik vergi borcu silinen is adamlarını görmezlerCahil cesareti işte.
İlla zaten konu başka yerlere çekilecek, günlük o kadar hastaya bakıyorsa biz napalım sonuçta herkes yaptıgı işin karşılığını alıyor,O zaman sadece şiddetten bahseder geçersiniz yok 150 hastaya bakıyormuş yok kaldıramıyormuş bunlardan bahsederseniz tabi ki cevap hakkı doğar. Şiddeti zaten kimse olağan görmüyor. Konuyu istenilen yere çekmek yerine medenice münazara da yapılabilir. Ve evet gayet sakinsiniz!
Bunlari görenler vergi de vergi diye bagiranlar milyonlarca liralik vergi borcu silinen is adamlarını görmezler
Çoğu esnafın vergi kacirmak için attığı taklalari hepimiz az çok kıyıdan köşeden biliriz ama doktora öğretmene laf söylemeye gelince herkes örnek vatandaş
Ya anlatmak istedigim hakliyken gidip dovemiyoruz. Benden cok kizan kimse yoktur bu tarz isini yapmayanlara. Sinir olur olur eve donerim, cogu zaman hata eder sikayet etmem mal gibi susarim. Ama susmamak lazim,sikayet etmek lazim. Elimize palayi alip sokaga cikmak barbarliktan baska bir sey degil.Geçmiş olsun, o konulara girmşyorum bile bu konuda çok haklısınız
Yine kullanicilari karistiran bir uye dahaO zaman sadece şiddetten bahseder geçersiniz yok 150 hastaya bakıyormuş yok kaldıramıyormuş bunlardan bahsederseniz tabi ki cevap hakkı doğar. Şiddeti zaten kimse olağan görmüyor. Konuyu istenilen yere çekmek yerine medenice münazara da yapılabilir. Ve evet gayet sakinsiniz!
3 dakikada dediğim doktorun alanı farklı ve gunde 20 hasta aliyor sadece dikkatli okursanız eğer daha iyi olacak.Normal olmayan o zaten
Adamin 150 hastaya bakmasi bir doktorun seni tam teşekkülü muayene etmesi yarım saatini bulur
Sen hem diyorsun 3 dakikada bir hasta bakmak normal hem diyorsun o zaman niye surata bakmadan ilac yazıyorlar
Şiddeti hak görmek insanlık suçudur netBu hanımlar yarın bir gün çocuk yetiştirecek ya da yetiştiriyorlar. Sonra bu toplum neden böyle...
"Kimse de o taşı vuracak noktaya kendi kendine gelmez" tarzı bir cümle okudum, şoklardayım. Yahu burası insanların birbirine "ne bakıyorsun lan" "çek arabanı lan" "yol versene lan" diye daldığı ülke. Siz hangi hayal alemindesiniz çok merak ediyorum.
Ne olursa olsun, hangi durum bir insana şiddeti haklı gösterebilir?
Sizin yazmadığınızı biliyorum benim başka bir üyeye yazdığım cevabı alıntılayıp sadece şiddeti konusuyoruz derseniz genellemem çok normal hanımefendiYine kullanicilari karistiran bir uye daha
Keske insanlari alintilarken bir baksaniz kime yaziyorum diye
Ben bahsettiginiz seyleri yazmadim hanimefendi
Şiddetin her türlüsüne karşıyım, bende ya şikayet ederim ya da susarım her şeyden önce mesleğe saygı duyarım,ama gerçekten bazı durumlarda da doktor umursamazlığı fazla, mesela hepatit aşısı için kan tahlili yaptırmıştım ona göre ası olup olmuycagımı söylenmişti, neyse ası oldum doktora sordum bagısıklıgım var mı yok mu, ası olacak mıyım diyeYa anlatmak istedigim hakliyken gidip dovemiyoruz. Benden cok kizan kimse yoktur bu tarz isini yapmayanlara. Sinir olur olur eve donerim, cogu zaman hata eder sikayet etmem mal gibi susarim. Ama susmamak lazim,sikayet etmek lazim. Elimize palayi alip sokaga cikmak barbarliktan baska bir sey degil.
Evet parasız insanların da o hastanelere ihtiyacı var ve istenilen görüşte konusulmuyor diye tehdit gibi o hastaneler de kalmayacak yakında diyen sağlık personelleri de olmamalıHerkes ozele gidiyor olsa bile devletin hastaneleri olmasin,devlette doktor calismasin diyemeyiz,dememeliyiz. Siz bir egitimci olarak dememelisiniz cunku o doktorlara ve hastanelere de ihtiyaci olan parasiz bireyler var bu ulkede.
Haklisiniz aslindaSizin yazmadığınızı biliyorum benim başka bir üyeye yazdığım cevabı alıntılayıp sadece şiddeti konusuyoruz derseniz genellemem çok normal hanımefendi
Sizin yazmadığınızı biliyorum benim başka bir üyeye yazdığım cevabı alıntılayıp sadece şiddeti konusuyoruz derseniz genellemem çok normal hanımefendi