yazdığını biliyorum arada ben de geldim yazdım.atıştığımız zamanda orda da o yazıyı görmek açıkçası can sıkıcı.ya banaydı dedim ya da lakeoftearsa.neyse boşver..
söyle eleştir,çünkü yan gelip yatanı da var hazır para diye;emek gösteren de.yeri geliyor ben kendimi eleştiriyorum.özeldeyim ben ona rağmen çocuklarımın kimisi çok vasat.kendimi kötü hissediyorum bazen acaba bir şey veremiyor muyum diye?
mesleğinizi hafife almıyorum,almıyoruz.sadece kötü karşılaşılan çoğunluk anlatıldı.
ama sen ısrarla gidin okuyun,nasılsa doktorluğu çok iyi biliyorsunuz diyorsun.zaten ilgim olsa seçerdim.bana göre değil ki.burda forumda,sokakta,komşularımda ne çok eleştiriyorlar öğretmenleri.mesela en komiği niye çocuğum yazılıdan 3 aldı? yapabildiği bu ki bunu aldı.bize de karışıyorlar yani.yapıcak bir şey var mı?
elestirilirken yanlis elestirileride buluyorum.. Bir cogu hastaneye gidip doktordan yakiniyorlar .. burada doktor hatasinida kabul ettim,
Konu sahibinin haksiz oldugunu doktorun standart tedaviyi uyguladigini da yazdim,nedenleriyle acikladim.
diger arkadasimizinda doktor hatasi yüzünden H. B kapmis.. bu virusun baska bir yerden gelebilecegini yani bilip bilmeden her seyi doktorun üstüne atmayin yazdim..
Diger arkadasimizin gözü rahatsizmis gitmis doktor bisey yazmamis doktoru hatali buldum ayni sekilde bunu yazan arkadasimizi hatali buldum cünkü kendine dikkat etmemis.
ayni sekilde bu Haksiz buldugum yerlerde hatta doktorlari da elestirdim..
Dedimki uslup , konusma tarzi tutum gibi seyler karakter meselesi.. Hatta dedigim ki kulaktan duydugunuz hikayeler gercek olmaya bilir. Bilmedigimiz varsayimlardan baskasini elestirmeyelim...