• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoru şikayet etmek istiyorum

Konu sahibine tavsiyem isterseniz hekim degistirebilirisniz. Bizim aile hekimi degisiklgimiz var gelmesi gerekn hala gelmedi .

Oğlumu saglik raporu için başka doktora aldık kaydını belki 2 saat sürmedi kayit almak .
İlçe saglik müdürlüğüne dilekçe ile hemen değiştirdik..online da işlem yapılıyor mu bilmiyorim ama biz rapor sebepli çok kolay değiştirdik.

Bugün eczaneye gittim deneme için o.O

Bir arkadaşımın çocuğu hasta amo..... yazmış doktoru ama şişesi kırılmış fiyat sormami istedi yazdirmadan alacakmis dedim
Eczacı söylediğiniz ilaç antibiyotik reçetesiz veremem dedi .
Hemsirecik Hemsirecik
bulca bulca
Demek ki ben bir 5-6 yil öncesini hatırlıyorum çünkü en yakın arkadaşımla sohbet halindeyken çocuklarımız küçüktü

doktor antibiyotik verse bile biraz iyileşiyor gibi olduğunda ben ilaci keserdim .arkadasim biz ilaçsız iyileşiyorum derdi. eczaneden yedek antibiyotik alırdı. Doktora sormadan kullandığını söylüyordu. O kalmış galiba aklımda.
5-6 yılda sistem cok değişti aile hekimlerine kısıtlama geldi eski gibi yazamıyorlar konu sahibi şikayet etmiş ama sonuç alamaz çünkü doktor haklı.

Konu sahibine tavsiyem isterseniz hekim degistirebilirisniz. Bizim aile hekimi degisiklgimiz var gelmesi gerekn hala gelmedi .

Oğlumu saglik raporu için başka doktora aldık kaydını belki 2 saat sürmedi kayit almak .
İlçe saglik müdürlüğüne dilekçe ile hemen değiştirdik..online da işlem yapılıyor mu bilmiyorim ama biz rapor sebepli çok kolay değiştirdik.
Evet e-devletten değiştiriliyor artık geçenlerde ben de değiştirdim ordan biliyorum

Beğenirsiniz tabii yorumlarını çünkü aynı algı düzeyindesiniz.

Gelme der tabii ki siz hangi yetkinliğinize dayanarak ilaç isteyebiliyorsunuz? Koca koca dedeler neneler yapıyor da hadi bilmiyorlar cahiller, siz kaç yaşındasınız ya? Ya şu doktora, öğretmene ve şuan yazmadığım daha birsürü meslek çalışanlarına saygıyı ne zaman öğreneceğiz toplum olarak? Yandaki dr. Yanlıs yapmış çünkü antibiyotik teşhissiz bana ordan yazar mısınız demekle verilmez. büyük ihtimalle yıldı uğraşmamak için verdi, ben bugun o doktoru şikayet etsem daha büyük sıkıntı. Doktorlar günde kaç tane sizin gibi insanların cimer şikayetiyle uğraşıyor biliyor musunuz? Her gün bir çok doktor yurtdışı için başvuruda bulunuyor. Yakında ameliyat olmaya ülkede yetişmiş dr. Bulamayacaksınız. Sağdan soldan toplama doktor doldu heryer.

Daha 1 yıl önce asmlerde büyük grev oldu, antibiyotik yazmalarına kota getirildi, ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kaldılar. Azıcık gündemden haberiniz olsun ki eleştirileriniz mantıklı tutarlı olsun.
Hayırdır, sizin algı düzeyiniz nedir harikalar diyarı?

Haddini bil istersen. Gerekirse Dokror da şikayet edilecek!

O kadar insan mesaj yazdı konuya, bir siz beğendiniz üslubunu demek ki aynı düzeydesiniz!

Benim mesajımı doğru algılasaydınız! Antibiyotik yazmama konusunda haklı demişim..

Üslup kötü artı hastasını kovamaz

İyi, ben de Öğretmenim.. Karşımda Öğretmencilik oynayan velim yüzünden, bana iş öğretmeye kalkan velim yüzünden, ailesinden eğitim almamış öğrencileri sınıftan, Okuldan kovayım olur mu şimdi? Olmaz değil mi yapmıyoruz öyle bir şey. Doktorda üslubunu o kadar da bozamaz, kovamaz!

O kadar insan mesaj yazdı konuya, bir siz beğendiniz üslubunu demek ki aynı düzeydesiniz!

Benim mesajımı doğru algılasaydınız! Antibiyotik yazmama konusunda haklı demişim..

İyi, ben de Öğretmenim.. Karşımda Öğretmencilik oynayan velim yüzünden, bana iş öğretmeye kalkan velim yüzünden, ailesinden eğitim almamış öğrencileri sınıftan, Okuldan kovayım olur mu şimdi? Olmaz değil mi yapmıyoruz öyle bir şey. Doktorda üslubunu o kadar da bozamaz, kovamaz!
hastanin uslup cok iyi baska doktorlar yaziyor ama,demis doktora bu normal doktorun uslubu mu sikinti sadece

Yorumum neden beğenilmiyor anlamıyorum başıma ne geldiğini bilmiyorsunuz ayrıca sosyal medyada da paylaşılan taciz iddialarından haberiniz yok sanırım
Sucsuz bir doktoru şikayet edin dediğiniz için beğenilmedim atılmıştır.Antibiyotik istemiş doktorda yazamayız demiş eskisi gibi değil konu sahibi cok ısrar etmiş belli ki.

Aile hekimlerine kısıtlama geldi eski gibi yazamıyorlar artık eczaneden bile alınmıyor hani parasını vereyim desende kabul etmiyorlar.

Sizin durumunuz konu sahibinden farklı olabilir şikayetinizde haklıda olabilirsiniz ama burada konu sahibi haksız.

Sabah kalktım dişim apse yapmış yüzüm şiş. Aıle hekimliğine gıttım Dr a kolay gelsin dişim apse yaptı rıca etsem antibiyotik yazar mısınız dedım. Ben öyle yazamam diş Doktor'una gıt dedı ama dedım en az 15 gün sonraya sıra verıyoe bu halde duramam dedım. Oda bız eskısı gıbı anbıtıbıyotık yazamıyoruz dedı. Ama bu şekilde duramam acile gıtsem ordakı Dr da yazıyor çunku önce antibiyotik kullanıyor ya hani dedım. O zaman oraya gıt dedı tersledı. Banada gelme dedı Doktora sız ıyı mısınız ben sıze kötü bşy demedım bu halde zor durumdayım dedım. Sınırlı bı sekılde tamam yazıyorum dedı verdi reçeteyi tam çıkıyordum bana bıdaha gelme sen dedı bıdaha. Bende sızı sıkayet ederım dedım. Bende recetenı iptal ettim senın dedı. Allah a havale edıyorum sizı dedım bende senı Allah'a havale edıyorum dedı.... Konu bu. Yemın ederim ederım ne hakaret ettım ne kötü bşy dedım sızce bu üslup olur mu bana bıdaha gelme dedı kaç kere. Bakması gerekir ergen çocuklar gıbı bana demesin mı olduuuu ben senın ısını göreyim sende benı sıkayet et iptal ettım recetını dedı. Ama kovuyorsunuz sürekli dedım. Tamam yazmıyorum ben sana ilaç dedı. Şikayet nereye edecegım ben
Dis aile hekiminin konusu mu ve de yüzünüzü sismis görünce dahil olmak istememiştir belki.ama aile hekimi ile kotu oldunuz.hivbir doktor hivbir ilacı yazmak zorunda değil.oyle bisi yaşarsam zaten aile hekimine degil dişçiye giderim.devletin gece gündüz acik acil dis hekimleri var.gecen de cocugumun azi dişini pazar günü devlet hastanesinde çektirdim.simdi yeni disi geliyor.valla ben konu ilaç ya da rapor olabilir soylerim vermezse tartışmam sikayet etmem.bir dis hekimine giderim.

Sizin cimer şikayetinize ancak güler geçerler. Tutup doktora şunu yaz diyemezsiniz bakkaldan ekmek istemiyosunuz. Ayrıca bana git dedi diye trajedi yaratmayın doktorun hasta seçme hakkı vardır.
Acil bir vaka değilsiniz siz gayette istemeyebilir ve bu yüzden yargılanamaz. Hasta hakları gibi Hekim haklarıda vardır.

Doktor bana gelme diyebilir ve hasta muayene etmeyi ret edebilir. Orası acil servis değil

Sizin cimer şikayetinize ancak güler geçerler. Tutup doktora şunu yaz diyemezsiniz bakkaldan ekmek istemiyosunuz. Ayrıca bana git dedi diye trajedi yaratmayın doktorun hasta seçme hakkı vardır.
Acil bir vaka değilsiniz siz gayette istemeyebilir ve bu yüzden yargılanamaz. Hasta hakları gibi Hekim haklarıda vardır.
Şikayet yazarken kendi tavrından bahsetmemiştir büyük ihtimalle 🥲

Hastanın tavrı ve talepleri son derece yanlış ama doktorun hasta secebilmesi maddesi hastanın lehine tedaviyi sonlandırma veya başka doktora yönlendirmesi şeklinde açıklanıyor. Yani öyle kafasına göre ilaç yaz diyen hasta kadar seni tedavi etmiyorum diyen doktor da gayrı hukuki iş yapıyor. İnsani olarak çok sinirlenip tepki göstermiş olabilir bu normal ama hekimin hasta seçmesi sizin dediğiniz şekilde belirtilmemiş.

Bugün eczaneye gittim deneme için o.O

Bir arkadaşımın çocuğu hasta amo..... yazmış doktoru ama şişesi kırılmış fiyat sormami istedi yazdirmadan alacakmis dedim
Eczacı söylediğiniz ilaç antibiyotik reçetesiz veremem dedi .
Hemsirecik Hemsirecik
bulca bulca
Demek ki ben bir 5-6 yil öncesini hatırlıyorum çünkü en yakın arkadaşımla sohbet halindeyken çocuklarımız küçüktü

doktor antibiyotik verse bile biraz iyileşiyor gibi olduğunda ben ilaci keserdim .arkadasim biz ilaçsız iyileşiyorum derdi. eczaneden yedek antibiyotik alırdı. Doktora sormadan kullandığını söylüyordu. O kalmış galiba aklımda.
Evet sordum üstte

Back
X