• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoru şikayet etmek istiyorum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.860
1.726
133
40
Sabah kalktım dişim apse yapmış yüzüm şiş. Aıle hekimliğine gıttım Dr a kolay gelsin dişim apse yaptı rıca etsem antibiyotik yazar mısınız dedım. Ben öyle yazamam diş Doktor'una gıt dedı ama dedım en az 15 gün sonraya sıra verıyoe bu halde duramam dedım. Oda bız eskısı gıbı anbıtıbıyotık yazamıyoruz dedı. Ama bu şekilde duramam acile gıtsem ordakı Dr da yazıyor çunku önce antibiyotik kullanıyor ya hani dedım. O zaman oraya gıt dedı tersledı. Banada gelme dedı Doktora sız ıyı mısınız ben sıze kötü bşy demedım bu halde zor durumdayım dedım. Sınırlı bı sekılde tamam yazıyorum dedı verdi reçeteyi tam çıkıyordum bana bıdaha gelme sen dedı bıdaha. Bende sızı sıkayet ederım dedım. Bende recetenı iptal ettim senın dedı. Allah a havale edıyorum sizı dedım bende senı Allah'a havale edıyorum dedı.... Konu bu. Yemın ederim ederım ne hakaret ettım ne kötü bşy dedım sızce bu üslup olur mu bana bıdaha gelme dedı kaç kere. Bakması gerekir ergen çocuklar gıbı bana demesin mı olduuuu ben senın ısını göreyim sende benı sıkayet et iptal ettım recetını dedı. Ama kovuyorsunuz sürekli dedım. Tamam yazmıyorum ben sana ilaç dedı. Şikayet nereye edecegım ben

Sabah kalktım dişim apse yapmış yüzüm şiş. Aıle hekimliğine gıttım Dr a kolay gelsin dişim apse yaptı rıca etsem antibiyotik yazar mısınız dedım. Ben öyle yazamam diş Doktor'una gıt dedı ama dedım en az 15 gün sonraya sıra verıyoe bu halde duramam dedım. Oda bız eskısı gıbı anbıtıbıyotık yazamıyoruz dedı. Ama bu şekilde duramam acile gıtsem ordakı Dr da yazıyor çunku önce antibiyotik kullanıyor ya hani dedım. O zaman oraya gıt dedı tersledı. Banada gelme dedı Doktora sız ıyı mısınız ben sıze kötü bşy demedım bu halde zor durumdayım dedım. Sınırlı bı sekılde tamam yazıyorum dedı verdi reçeteyi tam çıkıyordum bana bıdaha gelme sen dedı bıdaha. Bende sızı sıkayet ederım dedım. Bende recetenı iptal ettim senın dedı. Allah a havale edıyorum sizı dedım bende senı Allah'a havale edıyorum dedı.... Konu bu. Yemın ederim ederım ne hakaret ettım ne kötü bşy dedım sızce bu üslup olur mu bana bıdaha gelme dedı kaç kere. Bakması gerekir ergen çocuklar gıbı bana demesin mı olduuuu ben senın ısını göreyim sende benı sıkayet et iptal ettım recetını dedı. Ama kovuyorsunuz sürekli dedım. Tamam yazmıyorum ben sana ilaç dedı. Şikayet nereye edecegım ben
Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor hadsizce davranmış Alo 184 SABİM (Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi) ne şikayet edebilirsiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor hadsizce davranmış Alo 184 SABİM (Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi) ne şikayet edebilirsiniz.
Teşekkürler.Oraya ettım ama ilçe saglık müdürlüğüne yapın dedı orası uzak. CİMER olurmu

Doktor biraz fazla laf dalaşına girmiş sizle o noktada şikayet edebilirsiniz ama durup dururken de olmamış.
Kafanıza göre doktora gidip bana antibiyotik yaz diyemezsiniz. Çok zor durumdaysanız özel dişçiye gidip muayene olabilirsiniz. Diş acil de var. Antibiyotiği öyle parol gibi isteyemezsiniz.

Tavrı yanlış olsa da aile hekiminiz doğru söylemiş. Aile hekimine gidip dişim için antibiyotik yaz denilmez. Çok acil bir durumsa acile gitmeniz daha mantıklı gerçekten. Antibiyotik hastanın talebi üzerine verilebilecek bir şey değil. Muayene sonucu verilir. Sipariş verir gibi bana antibiyotik yaz demişsiniz. Ayrıca mhrsde gitmeyeceğiniz randevuları iptal etmezsiniz artık uzun süre randevu vermeme sistemi getirdiler. Bu yüzden aynı gün randevu bulunuyor. Sık sık sayfayı yenilemeniz kafi.

Ya bilmiyorum doktor konusu olunca ben sanırım biraz fazla hassasım ama ben şunu anlamadım reçetesiz de antibiyotik alabiliyorsunuz gidip eczaneden direkt alsaydınız ya da doktorun dediği gibi gerçekten acile gitseniz onlar da yazar yani onu geçiyorum bu antibiyotik yazdırma olayı ne onu çözemedim çok mu fiyat farkı var

Doktor biraz fazla laf dalaşına girmiş sizle o noktada şikayet edebilirsiniz ama durup dururken de olmamış.
Kafanıza göre doktora gidip bana antibiyotik yaz diyemezsiniz. Çok zor durumdaysanız özel dişçiye gidip muayene olabilirsiniz. Diş acil de var. Antibiyotiği öyle parol gibi isteyemezsiniz.
Tamam da Dr hastasına bana bıdaha gelme der mi

Ya bilmiyorum doktor konusu olunca ben sanırım biraz fazla hassasım ama ben şunu anlamadım reçetesiz de antibiyotik alabiliyorsunuz gidip eczaneden direkt alsaydınız ya da doktorun dediği gibi gerçekten acile gitseniz onlar da yazar yani onu geçiyorum bu antibiyotik yazdırma olayı ne onu çözemedim çok mu fiyat farkı var
Antibiyotik alınmıyo recetesiz

Reçetesiz alınamıyor maalesef
Keşke alınsa da doktorlar da rahat eder

Konu sahibi diş çok farklı bir alan
Halk doktor her şeye baksın istiyor da
Diş hiç bizim alanımız değil, diş hastanesine ya da özele gitmen daha uygun olurdu.

Reçetesiz alınamıyor maalesef
Keşke alınsa da doktorlar da rahat eder

Konu sahibi diş çok farklı bir alan
Halk doktor her şeye baksın istiyor da
Diş hiç bizim alanımız değil, diş hastanesine ya da özele gitmen daha uygun olurdu.
Tamam ama üslubu nedir ben hakaret etmedım kıbar konuştum bana gelme bıda deme hakkı var mı

Doktora şunu yaz demek de nebıleyım.
Durumu anlatırsınız ona göre karar verırdı.
Ben sımdı cuma doktora gideceğim ıstedıgım bır ilaç var ama onu yaz dıyemem çünkü ne diyeceğini biliyorum.
Durumu anlatacağım onun verdıgını kullanacagım mecburen😀
Dil apse oldumu zaten antibiyotik yazılıyo zaten ben onu bilindiği ıcın dedım

Kötü bir şey dememissiniz de başka meslektasiyla kiyaslayip biraz akil verir gibi konusmussunuz, ben olsam ben de oraya git o zaman derdim.

Şikayet olusturacaksaniz bir şikayet de aile hekimlerini surekli maasla tehdit ederek antibiyotik, mide koruyucu yazmalarina engel olan sağlık bakanliginin yeni getirdigi sisteme karşı oluşturun.

Antibiyotik alınmıyo recetesiz
Reçetesiz olmama sebebi hastalar kafasına göre teşhis koyup almasın diye zaten. Siz sipariş verir gibi almak istemişsiniz. Türkiyede antibiyotik kullanımı çok abartılı bir seviyeye geldiğinden aile hekimlerinin antibiyotik yazması kısıtlandı. Doktor size eskisi gibi antibiyotik yazamadıklarını da söylemiş, başkaları yazıyor demişsiniz. Sizin tavrınız da hoş değil.

Back
X