• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktoru şikayet etmek istiyorum

Ag…tin kullandım gayet de gittim aldım o yüzden şaşırdım belki de bu antibiyotik değildir ama ben antibiyotik diye aldım bunu çok iyi hatırlama nedenim de şu hiçbir işe yaramadı o dönem böyle dişle alakası olmayan başka bir ilaçla ağrım sızım kesilmişti artık ağrıdan bırakın uyumayı hareketsiz durmuyordum sürekli hareket ediyordum ki o ağrıyı unutayım diye, o yüzden unutmam imkansız aldığım diğer suda eritilen ilaç da d..x.ay adında bir ilaçtı şimdi tam isim yazmaadım umarım anladınız
Bahsettiğiniz ilaçta antibiyotik bi ağrı kesici. Ameliyat sonrası, çok keskin ağrılar, migren, regl atakları için kullanılıyor. Dozu çok yüksek, sık kullanımda bağımlılık yapan bir ilaç

184 e sıkayet ettım gerı dönüş yapıldı o sekılde bır ilaç yazmama antibiyotik yazmama durumları yok drların söz konusu bıle degıl yetkılerı dahılınde yazarlar dedı. Neyse dedıgım gıbı kım haklı Allah bılır artık
Şu an yalan attığınızdan o kadar eminim ki 😃 184den o kadar çabuk bir geri dönüş olmaz. 15 güne falan cevap geliyor bazen 1 aya. Daha bir saat önce şikayet etmemiştiniz. Ayrıca size böyle bir cevap da vermezler. Şu durumda sağlık bakanlığının sizi haklı bulma olasılığı da yok. Sağlık bakanlığı kendisi kısıtladı zaten antibiyotik yazımını. İnsanları salak yerine koymayı bırakın.

Ben de bu yoruma katılıyorum. Konu sahibesi benim cok dis grim var, disci randevusu da uzak tarihte deseydi eminim doktor bir seyler yazardı. Bana bunu yaz demek nedir :KK51: Antibiyotigi de öyle hap niyetine kafana gore icemezsin zaten, acilde antibiyotik yazimi zaten olmaz.
Öyle dedım çocuğunda kreşte bırazdan gıdıcem eğer antibiyotik yazarsanıs dıs doktoruna ilacım bıtmıs olarak gıderım hem dedım. Neyse artık...

Şu an yalan attığınızdan o kadar eminim ki 😃 184den o kadar çabuk bir geri dönüş olmaz. 15 güne falan cevap geliyor bazen 1 aya. Daha bir saat önce şikayet etmemiştiniz. Ayrıca size böyle bir cevap da vermezler. Şu durumda sağlık bakanlığının sizi haklı bulma olasılığı da yok. İnsanları salak yerine koymayı bırakın.
Yemın ederım aradılar yalan yere yemın etmem. Bana en yakın ilçe saglık Müdürlüğü'ne de gıtmemı söyledi demekkı bilmiyorsunuz ozaman. Ve dedıklerımı soyledı

Doktora şunu yaz demek de nebıleyım.
Durumu anlatırsınız ona göre karar verırdı.
Ben sımdı cuma doktora gideceğim ıstedıgım bır ilaç var ama onu yaz dıyemem çünkü ne diyeceğini biliyorum.
Durumu anlatacağım onun verdıgını kullanacagım mecburen😀
Niye ki ben söylüyorum şu iyi geliyor diye

Sabah kalktım dişim apse yapmış yüzüm şiş. Aıle hekimliğine gıttım Dr a kolay gelsin dişim apse yaptı rıca etsem antibiyotik yazar mısınız dedım. Ben öyle yazamam diş Doktor'una gıt dedı ama dedım en az 15 gün sonraya sıra verıyoe bu halde duramam dedım. Oda bız eskısı gıbı anbıtıbıyotık yazamıyoruz dedı. Ama bu şekilde duramam acile gıtsem ordakı Dr da yazıyor çunku önce antibiyotik kullanıyor ya hani dedım. O zaman oraya gıt dedı tersledı. Banada gelme dedı Doktora sız ıyı mısınız ben sıze kötü bşy demedım bu halde zor durumdayım dedım. Sınırlı bı sekılde tamam yazıyorum dedı verdi reçeteyi tam çıkıyordum bana bıdaha gelme sen dedı bıdaha. Bende sızı sıkayet ederım dedım. Bende recetenı iptal ettim senın dedı. Allah a havale edıyorum sizı dedım bende senı Allah'a havale edıyorum dedı.... Konu bu. Yemın ederim ederım ne hakaret ettım ne kötü bşy dedım sızce bu üslup olur mu bana bıdaha gelme dedı kaç kere. Bakması gerekir ergen çocuklar gıbı bana demesin mı olduuuu ben senın ısını göreyim sende benı sıkayet et iptal ettım recetını dedı. Ama kovuyorsunuz sürekli dedım. Tamam yazmıyorum ben sana ilaç dedı. Şikayet nereye edecegım ben
Bu arkadaşlara antibiyotik yazmayın yoksa maaşınızı keseriz diyen devlet

O da yazmak istememiş

Şikayet edin üslubunu beğenmedim ama siz de selam antibiyotik yaz dememelisiniz dişim şiş Ağrıyı vs deseniz o yazardı zaten

Ben de bu yoruma katılıyorum. Konu sahibesi benim cok dis grim var, disci randevusu da uzak tarihte deseydi eminim doktor bir seyler yazardı. Bana bunu yaz demek nedir :KK51: Antibiyotigi de öyle hap niyetine kafana gore icemezsin zaten, acilde antibiyotik yazimi zaten olmaz.
Tabi ki karşılıklı üslup çok önemli. Acilde ki Doktor antibiyotik yazıyor. Başıma geldi ordan biliyorum.

Aile doktorları antibiyotik yazmıyor zaten ama yaptığı yanlış tabiki sizde diş acile gitseydiniz antibiyotik yazardilar

Arkadasın bırı de 184 hemen aramaz deyıp yalancı demıs bana herkes bılıp bılmeden kendını bılmış ilan edıyo. Aramasa sonuç beklıyorum derım. 10.38 de aramısım sıkayet etmısım. 11.56 da 184 benı aradı. Ama haklı haksız demedı sıkayetımı okudu bakanlığın dedıgı gıbı anbıtıbıyotık yazmama gıbı bır seyın olmadıgını bunun söz konusu olmadıgını söyledi. Yanı tabıkı yetkısı dahılınde antibiyotik yazar dedı. İlçe saglık müdürlugune gıdın dedı.

Bahsettiğiniz ilaçta antibiyotik bi ağrı kesici. Ameliyat sonrası, çok keskin ağrılar, migren, regl atakları için kullanılıyor. Dozu çok yüksek, sık kullanımda bağımlılık yapan bir ilaç
İnanın hiç kullanmadım gibi bir şey ağrımı almadı çünkü ama o suda çözünen ilaç benim derdimi çözdü resmen 7-8 dk sonra ağrıyan diş hangisi de gösteremem o derece ağrımı almıştı

Sabah kalktım dişim apse yapmış yüzüm şiş. Aıle hekimliğine gıttım Dr a kolay gelsin dişim apse yaptı rıca etsem antibiyotik yazar mısınız dedım. Ben öyle yazamam diş Doktor'una gıt dedı ama dedım en az 15 gün sonraya sıra verıyoe bu halde duramam dedım. Oda bız eskısı gıbı anbıtıbıyotık yazamıyoruz dedı. Ama bu şekilde duramam acile gıtsem ordakı Dr da yazıyor çunku önce antibiyotik kullanıyor ya hani dedım. O zaman oraya gıt dedı tersledı. Banada gelme dedı Doktora sız ıyı mısınız ben sıze kötü bşy demedım bu halde zor durumdayım dedım. Sınırlı bı sekılde tamam yazıyorum dedı verdi reçeteyi tam çıkıyordum bana bıdaha gelme sen dedı bıdaha. Bende sızı sıkayet ederım dedım. Bende recetenı iptal ettim senın dedı. Allah a havale edıyorum sizı dedım bende senı Allah'a havale edıyorum dedı.... Konu bu. Yemın ederim ederım ne hakaret ettım ne kötü bşy dedım sızce bu üslup olur mu bana bıdaha gelme dedı kaç kere. Bakması gerekir ergen çocuklar gıbı bana demesin mı olduuuu ben senın ısını göreyim sende benı sıkayet et iptal ettım recetını dedı. Ama kovuyorsunuz sürekli dedım. Tamam yazmıyorum ben sana ilaç dedı. Şikayet nereye edecegım ben
Evet doktorun üslubu hoş olmamış olabilir ama siz de kalkıp adamdan izni olmayan bir şeyi istemişsiniz en başta yanlışı siz yapmışsınız acillerde antibiyotik yazıyorlar dişin acili boşuna yok gitmeniz gereken yer orasıydı. Yüzde 99 hata sizde. Böyle bir şikayet ederseniz trajikomik olur çünkü doktor bu konuda haklı görünüyor en başında

İnanın hiç kullanmadım gibi bir şey ağrımı almadı çünkü ama o suda çözünen ilaç benim derdimi çözdü resmen 7-8 dk sonra ağrıyan diş hangisi de gösteremem o derece ağrımı almıştı
Antibiyotik miydi? Özelden yazabilir misiniz?

Biz nasıl alabiliyoruz ya bu eczacının hatası falan mı ? Ben en son iki üç sene önce falan diş için almıştım hatta antibiyotik işe yaramamış saçma sapan dümdüz bi suda eritilen ilaç bütün derdimi çözmüştü
Yıllardır alınmıyor reçetesiz asla vermiyorlar
Kedime veterinerin yazdığı antibiyotiği bile kliniği arayıp reçeteyi teyit ederek verdiler

Arkadasın bırı de 184 hemen aramaz deyıp yalancı demıs bana herkes bılıp bılmeden kendını bılmış ilan edıyo. Aramasa sonuç beklıyorum derım. 10.38 de aramısım sıkayet etmısım. 11.56 da 184 benı aradı. Ama haklı haksız demedı sıkayetımı okudu bakanlığın dedıgı gıbı anbıtıbıyotık yazmama gıbı bır seyın olmadıgını bunun söz konusu olmadıgını söyledi. Yanı tabıkı yetkısı dahılınde antibiyotik yazar dedı. İlçe saglık müdürlugune gıdın dedı.
Siz dişim için gittim dediniz mi telefonda peki? Buna neden cevap vermiyorsunuz? Dişiniz için aile hekiminden o tavsiyede bulunmadan antibiyotik istedim dediniz mi?

Şimdi baştan siz hata etmissiniz adama istediğiniz ilaci soylerseniz o da size bu şekilde davranır o.O

Gidip dişim ağrıyor randevu da bulamıyorum ağrıdan duramadigim için buraya geldim deseydiniz daha yapıcı olurdu hekim de .

Şikayetten birsey çıkacağını düşünmüyorum o.O

Dedım tabı dişim apse yaptı yüzüm şişti dedim... Bakın galına anlatamıyorum doktor bana bır daha gelme dedı ıkı üç kere... Onun hasta seçme gıbı yetkısı mı var yada ben ona kötü bir üslup mu kullandım. Tam tersı sureklı ters o konuştu. Her neyse artık uzatmayalım yanı sıkayet ettım ama bakalım
Siz dişim için gittim dediniz mi telefonda peki? Buna neden cevap vermiyorsunuz? Dişiniz için aile hekiminden o tavsiyede bulunmadan antibiyotik istedim dediniz mi?

Back
X