Doktorum 3.kez yatış önerince kabul ettim...

Asutaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
393
246
33
42
Slm arkadaslar. Evet doktorum artik israrla yatmami soyleyince artik kabul ettim. Pazartesi hastaneye psikiyatr yatış yapicam. Iyi olma dusuncesiyle kabul ettim. Insallah kurtulurum bu depresif durumdan , takintilardan, ofke nobetlerimden... Hayat ciddi anlamda cekilmez oldu. Daha once boyle tedavi gorup faydasini goren arkadaslar var mi aramizda. Ve telefon vs.serbesmi acaba. Bilen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

Birde 16 yasinda zor bir oglum var. Esim (kendi babasi degil ikinci evliligim) sagolsun ben bakarim ilgilenirim sen hic ona kafani takma dedi keza annemde oyle onu cok dusunuyorum...

Görümcem yattı 10 gün kadar ona iyi gelmişti ama sizin durumunuz ne kadar ciddi hangi hstaneye yatacaksınız
Valla ne kadar ciddi oldugunu bileniyorum ama baya bi ciddi sanirim israr ettigine gore. Ruh sagligi hastaliklari hastanesi devlet yani.

Valla ne kadar ciddi oldugunu bileniyorum ama baya bi ciddi sanirim israr ettigine gore. Ruh sagligi hastaliklari hastanesi devlet yani.

ben sizin konunuzu hatırlıyorum destek alın demiştim hatta..
buradaki birçok üyenin aksine yapılan yorumlardan sonra kendinizi sorgulayabilmiştiniz..
farkındalığınızın olmasının size tedavide kolaylık ve zaman kazandırabileceğini düşünüyorum..
inşallah kısa sürede normal hayatınıza dönersiniz..

Doktorun ısrarlar söylediyse yapman en iyisi. Demekki gerekli gördü bunu. Seni takip ederek tedavini uygulaması gerektiğini düşünmüş olmalı yoksa ilaç yazar gönderirdi. Kendin için en iyi kararı vermişsin şuan. Bunu kabul edip farkında olmak bile iyileşmek için büyük bir adım. Zorla yatırılmak var birde o daha kötü. Atlatacağını ve iyi olacağını düşünüyorum, bu kararı vererek güçlü bir insan olduğunu kanıtlamışsın kendine. Allah şifa versin inşallah.

abla ben yattım 23 gün simdi yine kotuyum mesela dusunuyorum yani yatmayı yıne

Ruhsal durumunuzun yardım gerektiğini anlamış ve tedavi için adım atmışsınız sizi canı gönülden tebrik ederim. Konuyla ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun demek için yazdım. Buradan hissediyorum bundan sonra herşey sizin işin daha iyi olacak

Slm arkadaslar. Evet doktorum artik israrla yatmami soyleyince artik kabul ettim. Pazartesi hastaneye psikiyatr yatış yapicam. Iyi olma dusuncesiyle kabul ettim. Insallah kurtulurum bu depresif durumdan , takintilardan, ofke nobetlerimden... Hayat ciddi anlamda cekilmez oldu. Daha once boyle tedavi gorup faydasini goren arkadaslar var mi aramizda. Ve telefon vs.serbesmi acaba. Bilen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

Birde 16 yasinda zor bir oglum var. Esim (kendi babasi degil ikinci evliligim) sagolsun ben bakarim ilgilenirim sen hic ona kafani takma dedi keza annemde oyle onu cok dusunuyorum...
Gecmis olsun. Insallah ben fayda goreceginize inaniyorum.
Telefon yasak en azindan bizim hastanede oyle. Doktorda kaliyor belirli konusma saatleriniz var.
Onun disinda cogu ozel esya yasak dini kitap gibi. Yaniniza terlik, pijama disinda cok fazla bir sey almamaya calisin.
Sigara icebiliyorsunuz.
Aklima simdilik bunlar geldi.

benim kaldıgım hastane de de telefon yasaktı her aksam 1 saat arama ızın vardı
her türlü kesici alet alınıyor cam sıse dahi sokamıyorsunuz
sigara dısarıda serbest
sabah erkenden kalkıyorsun
ama cok guzel bır ortam vardı benim kaldıgımda

Geçmiş olsun. İyileşmeyi istemek çok önemli, istedikten sonra eminim yol kat edeceksiniz. Benim kısa süreli olarak staj ortamından bilgim var. Telefonlar elinizden alınmıyor ama sadece iletişim için kullanıyorsunuz izinli olarak. Şarj aletinizi falan teslim ediyorsunuz tabi, hemşirelerin bulunduğu odada şarja takıyorsunuz gerektiğinde. Sigara odası var. Ruh sağlığınız düzene girdikten sonra oğlunuzla daha çok ilgilenecek, daha sağlıklı bir ilişki kurabileceksiniz. Bunu geleceğinize yaptığınız bir yatırım olarak düşünün ve elinizden geleni yapın.

Gecmis olsun umarım hersey cok guzel olur senin icin

Hastane konusunda bilgim yok ama bol bol kitap al yanına
Okumak iyi gelecektir

Bence iyi bi fırsat bu durum senin için yanlız kalip hem tedavi goreceksin hemde kendi hatalarını ve dogrularını düşünmek icin zamanın olacak

Back
X