Doktorum diye arayan sapık!!!

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Arkadaşlar birkaç saat önce aile sağlığı merkezinden arıyorum adım mehmet .... (soyadı olarak söylediğini hatırlamıyorum.) Dedi.

Obezite ülkemizde arttığından dolayı
Sağlık bakanlığı adına araştırma yapıyoruz dedi
Boy kilo sordu
Saflığıma denk geldi söyledim.
Daha sonra kilo artışlarınız oldu mu dedi doğumdan önceki ve sonraki kilo mu sordu derken normal sayılan sorulardan atladı birden
Cinsel yolla bulaşan hastalık muhabbetine geldi
Oral seks gırtlak kanseri yapar siz yapıyor musunuz
Seks sırasında hazzı artıran konuşmalar yapıyor musunuz vs gibi saçma sapan sorular sormaya başladı

Obeziteile bu sorularınız ne alaka dedim. Bilinç altı efendim hepsi bağlantılı dedi.

Küfür edip kapattım.

Eşime numarayı verdim. Araştırdı. Emniyette bu şekilde dolandırma ve cinsel sapıklık yapılıyormuş. Olay yeni değilmiş yani.

Ay bu oraya buraya para bıraktıranlara kananları görüp kızardım.
Her ne kadar emellerine alet olmasam da kendimi kötü hissettim.

Siz siz olun bu şekilde arayan olursa kanmayın hatta ağzının payını verin

Son düzenleme:
Buraya böyle açılan 2. konu bu. Üyelerden birisine daha aynısı yapılmıştı. Cinsel açlığın Afrikası olan sevgili ülkemde abazanlar nasıl kendini tatmin edeceğini şaşırdı. Uyarı için teşekkürler.

Ah keşke görseydim daha önce açılan konuyu.. Bir daha asla tanımadığım numarayı açmayacağım paranoyak oldum bile şimdiden

Ah keşke görseydim daha önce açılan konuyu.. Bir daha asla tanımadığım numarayı açmayacağım paranoyak oldum bile şimdiden

Olmayın bir şey olmaz. Çok eskiden de bunun ahizeye üfleten versiyonları vardı. Biz Telefon Arıza'dan arıyoruz lütfen ahizenize üfler misiniz diyorlardı. Üflediğinizde de "Oohh malum yerlerim (boşluğu doldurun ehehe) serinledi" deyip kapatıyorlardı. Var böyle telefon sapıkları her daim.

Bende buna güldüm

ya hakkaten eskiden de öyle pislikler vardı..
Teknoloji buna da bi çare bulsa da bizi kim nereden arıyor bütün gizlemelere rağmen görebilsek

Bana da denk geldi öyle biri... tamda bir operasyon geçirdiğim günün ertesi...
Sağlık Bakanlığı vs deyince hastane bilgilerimden ulaştıklarını düşündüm.
Muhabbet amacını aşmaya başlayınca kapadım telefonu. Numarayı biraz araştırınca adamın koprofili olduğunu öğrendik.
Yalniz değilsiniz, kötü hissetmeyin.

Beni de sapık değil ama dolandırıcı aradı. Arkadan polis telsiz sesleri geliyordu.Bilgi amaçlı diyalogu yazıyorum kanmayın hanımlar.
O: alo kiminle görüşüyorum (arkadan telsiz sesleri, hararetli konuşma sesleri geliyor)
B: siz kimi aradınız
O: .... isimli bir şahıs sizin adınızı verdi, ben bilmem ne karakolundan bilmem ne polis memuru
B: evet nedir sorun
O: kendisi şuan tutuklu ifadesi alınıyor isminizi ve telefon numaranızı verdi, neredesiniz şuan
B: öyle birini tanımıyorum, sorun nedir, hatırlayamadım müvekkilim olduğunu mu söylüyor
O: siz avukat mısınız
B: evet, olayı anlatır mısınız
O: bir yanlışlık oldu sanırım
B: (ben en başta huylandım zaten) siz anlatın ben yanlışlık olup olmadığını söylerim size
O: bir olay oldu da sizin adınızı verdi, avukatımdır ifade alınırken yanında bulunmanızı iste ama tanımıyorsanız sorun yok dedi.
B: karakolun telefon numarasını verir misiniz karakol amiriniz ile görüşmek istiyorum, böyle saçma iş olmaz, kim benim adımı niye vermiş öğrenelim bakalım
O: dıt dıt dıt dıtttt
Telefon yüzüme kapandı. Beni arayan numarayı 155i arayarak ihbar ettim.
Asla ve kati suretle kendini kurumlardan (emniyet olur, sağlık personeli olur)arayarak tanıdan ve olağan olmayan şeyler söyleyenleri dikkate almayın. Telefon üzerinden iş yapılmaz, suç kovalanmaz, insanlara ulaşılmaz. Sadece savcılık suça bulaşmanız ya da tanık olarak gösterilmeniz durumunda adliyeye gelmeniz için bildirimde bulunur.

Evet aslında ilk başta bende şüphelendim... olay cinselliğe varınca da emin oldum. Tşkler..

Ne çok sapık ve değişik fantezileri çoğaldı. Hergün değişik bi sapıklıkla karşılaşıyoruz. Öyle bi telefon gelirse direk kapatıp engellerim artık. Söylediğin için sağol valla.

Aynı sekılde benıde aıle sosyal bakanlıgından arıyoruz ıste sız konustugum 10 kısısınız .Esınız evdemı onla goruselım dedıle bende yok dedım.ozman sızle konusalım cocuklar ıcın calısıyoz felan pişman anlatırken bende ıcımden dıyorumkı helal olsun devlet ne ıyı seylerle ugrasıyo.
Yenı bı cıhaz gelıstırdık dedı.telefondan hastalık tesbıtı bıseyler anlatınca ben anladım dalga gecılıyo sandım gıdıp ipek bısey gıyın telefonun ahızeyı de altınıza tutun deyınce ben sizi sıkayet etcem deyınce bıde bagırıp kapatmıstı telı hemen.5 sene felan once oluyo ama fena sinirletim bozulmustu.millet nelerle ugrasıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…