Doktorum diye arayan sapık!!!

Geçenler de forumda bir arkadaş aynı sizin gibi bir konu açmıştı , türlü sorular sormuş sağlıkla ilgili başlamış sorulara sonra sapıtmış , sanırım organize çalışıyorlar veya kafaları aynı çalışan abaza , asalak kişiler...

Benide aramışlardı eşim açmıştı ısrarla beni istemiş özel sorular sormamız gerek diye eşimde bana sorun demiş. Hamilemi eşiniz korunuyor musunuz falan diye eşimde bağırıp çağırdı. 2 3 kez daha aradı engelledim gećtim.

Insanlar ne yapacağıni şaşırdı iyice

Benide aramışlardı eşim açmıştı ısrarla beni istemiş özel sorular sormamız gerek diye eşimde bana sorun demiş. Hamilemi eşiniz korunuyor musunuz falan diye eşimde bağırıp çağırdı. 2 3 kez daha aradı engelledim gećtim.

Insanlar ne yapacağıni şaşırdı iyice

Bu numarayı baya yapmaya başladılar herhalde , herkes netten aile hekimini sorgulasın öğrensin doktorunun adını. Siz yine küfür edip kapatmışsınız neyse ki , bir önceki arkadaş baya cevap vermişti.

Akıl var mantık var yani aile hekimliğinden sorulur mu böyle salak sorular! Hey yareppim!!!

Manyaklar

Aynı konuyu biri daha açtı geçen.
Yeni bi sapıklıkmı artık dolandırıcılıkmı,
Neyseki iyi cvb vermişsiniz.

Kesinlikle haklısınız bulunduğum yere yeni taşındk ilk işim o olacak

Emniyet nasıl ki mesaj gönderiyo uyarıyo sağlık bakanlığına da bilgi verelim de onlar da mesaj göndersinler hiçbir doktor veya sağlık görevlisi arayıp soru sormaz diye

aynı şey benim de başıma geldi git anana sor dedim

Aynısı yıllar önce benim başıma gelmişti
Konuyu kırmızı iç çamaşırı giyer misinize getirince sapık olduğunu anlamıştım
Evli değildim o zamanlar
Çok sinirlendiğimi hatırlıyorum

Uyarınız için teşekkürler. Bunu ilk defa duyuyorum ne iğrenç insanlar ya Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Eee numara belli ise şikayetçi olsanıza. Karakolan almazlar muhtemelen şikayetinizi savcılığa gidin. Taciz telefonu sonuçta.

Emniyet nasıl ki mesaj gönderiyo uyarıyo sağlık bakanlığına da bilgi verelim de onlar da mesaj göndersinler hiçbir doktor veya sağlık görevlisi arayıp soru sormaz diye

İyi de bizim aile sağlığı merkezinden hemşireler arayıp soruyor. Hamileyken soruyordu şimdi de bebeğin aşı zamanını hatırlatıyor.

Eee numara belli ise şikayetçi olsanıza. Karakolan almazlar muhtemelen şikayetinizi savcılığa gidin. Taciz telefonu sonuçta.
Eşim askeri personel. Emniyetten arkadaşına verdi noyu. Normal gsm den aramıyorlarmış. Bilgisayar ağlarından yapıyorlarmış nasıl yapıyorlarsa artık. Bizden önce de çok şikayet olmuş. Bakalım top onlarda artık

İyi de bizim aile sağlığı merkezinden hemşireler arayıp soruyor. Hamileyken soruyordu şimdi de bebeğin aşı zamanını hatırlatıyor.
Beni de arar ama ebe hanımı bilirim. O da beni bilir. Mesele aşı zamanı ise anlarsın tabi Benim demek istediğim şu

Hiçbir sağlık personelimiz arayıp cinsel içerikli soru soramaz böyle kişilere itibar etmeyiniz" şeklinde bir uyarıdır.

Numara belli ama hemen devre dışı kalıyor ararsan çalmıyor bile. Normal hat değilmiş. Bilgisayardan arıyorlarmış. Profesyonel hackerlik işi organize iş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…