geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz canım
Sinemcim öncelikle cok gecmis olsun canım,burnun müthiş guzel olmus küçücük kalmış kiz burnun..bu arada ellerine saglık cok guzel yorum yapmissin Tevfik hoca hakkında.O'nu tanıyan biri olarak bu yazdıklarımız az bile .belki kızların tepkisini aliyoruzdur bu denli Tevfik hocayı overek ama gercekler bunlar.adam tatlı ve bir o kadar da başarılı ve ilgili biz napalim dimi:)))Allah yolunu hep açık etsin başarısı daim olsun inşallah .
Bantların ne zaman çıkıyor canım valla süper bir burun yapmış yine Tevfik hoca.Her ani bizimle paylaşırsan canım estetik olmak isteyenlere yardımcı olmus olursun.hadi bakalım sen kurtuldun darısı @npak,@gardenrose ve tum olmak isteyenlere olsun. Tekrar gecmis olsun canım:)
ınsallah amelıyat olmak ısteyenlere her konuda yardımcı olmak ısterım yenı yenı gecıyorum bende bu donemlerden :) ve ınsallah da gardenrose untımely daha ısmını bılmedıgım dger arkdslarmız da olup kurtulurlar :) mınıcık sırın burunlara kavsrsunuz en kısa zamnda ıns :)
inşallah sinemcim inşallah darısı bize inşallah =) vallahi Allah biliyo ya çok istiyorum umarım isteyen herkezin gönlüne göre versin Rabbim.
bu arada bizim semoş bugün tevfik hocayla ilk görüşmeye gidicek verdiğim gazlar sana feda olsun yavrum=) bide istediği burunu tasarladım resim elinde resme aşık bi şekilde gidicek inşallah. bol şanş semacım @untimely.
cok tesekkr ederım gecmıs olsun dılegın ıcın sız olmasanız ben tevfık hocayı bulamazdım ınan ıyıkı bakmısım yorumlarınızı okumusum :)
ben nası bu sayede dgru doktru buldumsa ınsallah baskalarının da bulmasına vesıle oluruz canım :) evet kızlar kızabılırler ama dgruyu syluyoruz gercekten doktorlugu kenara dursun ınanılmaz kısılıkte bı ınsan melek gbı aynı :) amelıyat basarısı da ortaada ornek ben
koskocaman burnu mınımınnacık yapıverdı :)) bu kadarını beklemıyodum ben :) bantlarım haftaya dıye konustuk canım telefndan haberlesırız dedı tevfık hoca :) veeeeee sana busraya coook selam soylememı ıstedı :)
Ayy canım doktorum ya cok sagolsun:)
inşallah sinemcim inşallah darısı bize inşallah =) vallahi Allah biliyo ya çok istiyorum umarım isteyen herkezin gönlüne göre versin Rabbim.
bu arada bizim semoş bugün tevfik hocayla ilk görüşmeye gidicek verdiğim gazlar sana feda olsun yavrum=) bide istediği burunu tasarladım resim elinde resme aşık bi şekilde gidicek inşallah. bol şanş semacım @untimely.
Görüşmeye gittiyse tamam artık ameliyata karar vermiştir artık:)
Canım bu gazdan sen de nasibini alsan artık seni de pembiş atelle görmek istiyoruz:)
bu arada paylasmak ısterım ılk baslarda cok zorluk cektım ben sıslık morluktan yana bı derdım olmadı alaha sukur cok az oldular hemende gectıler zaten ama burnum sureklı akıyodu temızleyemıyodum temızlemeye kalksam hafıften bı burnumun ucuna dokunsam tır carpmısa donuyodum bugun tevfık hoca sılıkonu falan alınca o kadar rahatladım kı .. artık korkmaya baslamıstım sılıkon benım bı organım olcak galıba dıye cunku resmen yapısmıs gbı hıssedıyodum ona ragmen gece agzım kapalı uyumusum sabah kalktıgımda agzıma dokundum bı hafta byunca son ıkı gundur baktm kapalı nası cglıklar koparttım evde :)) cocuk gbı sevındım :) ıyıkı amelıyt olmusum gercekten :)
peki ilk alçıdan çıktığpında nasıldı burun benim bi taraftaki ödemler daha fazla olduu için yamuk duruyo önden simetrik değil 17 gün oldu şu anda hala öylee merak ettim resimlerini de
bır de kızlar benım bı korkum vardı sıvılce syah nokta falan cıkıyo yaglı sratsa ozellıkle dıye okumustum forumda cgu kısı sıkaytcydı bende kendımı kotuye alıstrdım tabı :S aynaya bak bakalım nrmalde ızın vermem ama bı bak dedı dktrum gozlerımı kapatp aynaya gectım yavastan actm sasrdım bıdaha gzlerımı kapatp actmsıvılce falan yoktu kaymak gbıydı :) hemde cok tatlı duruyodu sıslıge ragmen :) allah ısteyen herkese nasp etsın :)
ıyı yapmıssın ınsallah gzel haberleryle gelır :)) bu arada mesajını okudum canım ama cevap veremıyomusum 50 msj olmadan
ınsallah amelıyat olmak ısteyenlere her konuda yardımcı olmak ısterım yenı yenı gecıyorum bende bu donemlerden :) ve ınsallah da gardenrose untımely daha ısmını bılmedıgım dger arkdslarmız da olup kurtulurlar :) mınıcık sırın burunlara kavsrsunuz en kısa zamnda ıns :)
Benim cildim kadar asiri hassas ve bir o kadar da sivilcelenmeye musait bir cilt daha yoktur.ömrüm roaccutane kullanmakla gecti :))))ona rağmen ameliyattan sonra ne sivilce ne de siyah nokta görmedim.acaba kisiden kisiye degisiyormu bu durum.hatta hergun elime aynayı alıp siyah nokta varmi diye bakıyordum ama yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?